2018 Ekim Anneleri

Yemeklerine z.yag kattığınız halde mi oldu?
 
Kızlar bebesine yumurta sarısı yediren oldu mu
Ben veriyorum canim.her sabah kahvaltida.
İlk olarak yumurta yoğurt pekmez labne veriyorum.sonra da su iciriyorum biraz.
Karisim yapmiyorum.hepsi ayri ve sırayla.
Ebe karistirmayin dedi.pekmezi bile yogurda karistirmayin dedi.hepsinin tadini alsin dedi.
 
Pekmezi tek yiyor mu canım? Ne pekmezi veriyorsun?
 

Buyuk ihtimalle makatta zayiat var.
Eger huysuzsa bisy sürüp gecistirme mutlaka doktor gorsun catlak vs var mi diye.Yoksa ona gore devam edersin.
 
SaskinAnne Ben baslamistim yumurta sarisina,istegine gore yarisina kadar cikti bikac kez son gunlerde.
Sadece sarisi ile omlet yapip eline vermeyi planliyorum artik :)
Baska hicbisyle karistirmadim ama.Sadece kasikla su verdim 2 lokma yumurta ardindan agzi biraz temizlensin zorlanmasin diye
7 ay bitiyor buarada Simay'in
 
sanirim Arel dış çıkarıyor yani aklıma başka birşey gelmiyor. çok huysuzlanıyor, bagirarark uyanıyor ve huzursuz. ateş yok. ne iyi geliyordu? dış kasiyici yeterli gelmiyor
 
sanirim Arel dış çıkarıyor yani aklıma başka birşey gelmiyor. çok huysuzlanıyor, bagirarark uyanıyor ve huzursuz. ateş yok. ne iyi geliyordu? dış kasiyici yeterli gelmiyor

Yeşil soğanın beyaz kısmı ile kereviz sapı özellikle rahatlatici etkisi oldugundan daha cok onerilir.
Karanfilyagini zeytinyagi ile seyreltip surebilirsiniz damağına ozellikle yemek ve uyku saati.(alerji vb durum varsa doktora danismak daha iyi olur)
Sulu dislikleri biraz dolapta bekletip vermek daha iyi.
Bol bol kucak :)❤
 
Ayirmistim da bizde kalan halasi orda yatiyor simdi. 2 hafta sonra kp ve karisi gelcek. Onlara baska oda vercem. Cocugu o zaman odasina geciririm belki. Cok degistirdik. Bir oraya bi buraya.
Gece uyandıgında ne yapıyosun?anne yanında yattıgı ıcın kıpırdanınca elimi ustune koyup pıs pıs yapıp geri uyutuyorum diğer türlü kalk yataktan diğer odaya git beşiğin üstünde pıs pıs yapmak zor geliyo
 
Ayirmistim da bizde kalan halasi orda yatiyor simdi. 2 hafta sonra kp ve karisi gelcek. Onlara baska oda vercem. Cocugu o zaman odasina geciririm belki. Cok degistirdik. Bir oraya bi buraya.
Hala ordayken geçir odasına kuzuyu, hem yalnız olmaz, odasına alışmak için fırsatı olur
 
Pispisla uyumaz ki. Babasi alip kucaginda salliyor. Yine de uyumazsa emziriyorum. 3 saati gecmisse hic babasini kaldirmadan emziriyorum.
 
iki gundur esim evdeydi.bizimki babasina şov yapti parca parca toplam 6 saat kadar gunduz uykusu uyudu.adam da saniyor ki hep boyle.ben de bos oturuyorum :) gunduz uykusu 2 saati gecmezdi hic dedim inanmadi.he bu arada bizimki 6 aylik olduktan sonra gece beslenmesi e baslasi.bir kere kalkip emiyor.ama ek gidayi cok ihmal ettim.gunde bir kere zar zor verdim kendim grip gibi birsey oldugum icin.ac kaldi heralde?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…