Alistigi gibi gidiyor canim. Sihirli degnek degmiyor. Bizinki 4. Ayda gunduz guzel uyuyordu. Sonra ise baslayinca yorgunluktan yine memede tutuyorum. Misafirlige gitsek gittigimiz yerde bi saat odada duruyorum. Yoksa hic keyfi olmuyor. Arkadasimin cocugu 15 aylik. Hala oyleymis.
Ya yuzunu de gomuverdi yataga. Cok tatli degiller mi? Popoyu da kaldiriyor havaya. Artik kucakta da durmuyor. Yurumek istiyor. Napcaz bilmiyorum.
Bugun yuruyerek arkadasa gittim ogleden sonra. Kanguruda uyudu. Eve girince de kucagimda yurumeye devam ettim. 45 dk uyudu toplamda. 5e dogru cozuttu yine. Ciglik atmasindan kimse muhabbet edemedi.Biz aksam gitmiyoruz kabulda edemiyoruz cunku ben odadan cikamiyorum
Bugun yuruyerek arkadasa gittim ogleden sonra. Kanguruda uyudu. Eve girince de kucagimda yurumeye devam ettim. 45 dk uyudu toplamda. 5e dogru cozuttu yine. Ciglik atmasindan kimse muhabbet edemedi.
Dun aksam da misafir cagirdim. Cok sıkılmıstım. Onlar da 9da geldi. O kadar gec geleceklerini bilemedim. Esnedik durduk...
Niliko'nun sabahki marifeti: pantolonunu tamamen cikarip odanin obur ucuna atmak.
Masallah ona:) ne tatli bi yaramazlik oyle:))Niliko'nun sabahki marifeti: pantolonunu tamamen cikarip odanin obur ucuna atmak.
Nasi becermis acaba poposundan sıyırmayi:)Niliko'nun sabahki marifeti: pantolonunu tamamen cikarip odanin obur ucuna atmak.
Nilikonun tam tersi benim oğlan da.camasir sepetini döktüm ki katlayayim.bi baktim iclerindeki tek yelegi de bulup koluna takmis.giymeye calisiyor:)Niliko'nun sabahki marifeti: pantolonunu tamamen cikarip odanin obur ucuna atmak.
Ayaklarini tutup cekmis cekmis. Guclu masallah. Daha once kendini yukari dogru itip poposundan indiriyordu da tamamen cikarmayi yeni basardi. Edepsiz kiz.
Nasi becermis acaba poposundan sıyırmayi:)
Seninki edepli masallah.Nilikonun tam tersi benim oğlan da.camasir sepetini döktüm ki katlayayim.bi baktim iclerindeki tek yelegi de bulup koluna takmis.giymeye calisiyor:)
Belki de hiç olmayacak..Asidan ne kadar sonra ates oldu 10 30 ta olduk aşımızı hepsini yaptilar suan bisey yok
Belki de hiç olmayacak..Asidan ne kadar sonra ates oldu 10 30 ta olduk aşımızı hepsini yaptilar suan bisey yok
Yok canim.is olsun:)Seninki edepli masallah.
Ben de onu soracaktim. Doktor iki hafta sonra baslayin demisti. Pazar basliycaz. Ama uc gun ust uste versek dokunur mu?Kızlar bebesine yumurta sarısı yediren oldu mu
Biz 11de yaptirmistik 15.30da huysuzlanmaya basladi.yarim saat sonra falan da aglamalari basladi. Atesi cok yukselmedi hic 38i gormedim ama yine de cok agladi.Asidan ne kadar sonra ates oldu 10 30 ta olduk aşımızı hepsini yaptilar suan bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?