2018 Ekim Anneleri

Biz aksam gitmiyoruz kabulda edemiyoruz cunku ben odadan cikamiyorum

Ya yuzunu de gomuverdi yataga. Cok tatli degiller mi? Popoyu da kaldiriyor havaya. Artik kucakta da durmuyor. Yurumek istiyor. Napcaz bilmiyorum.

Yinede dr una sor ama daha rahat ediyorlar bence :)
Evet Eylul donuyor artik yere battaniye attim ortasina koyup mutfaga gidiyorum dondugumde alakasiz bi yerde oluyor :))

Biz aksam gitmiyoruz kabulda edemiyoruz cunku ben odadan cikamiyorum
Bugun yuruyerek arkadasa gittim ogleden sonra. Kanguruda uyudu. Eve girince de kucagimda yurumeye devam ettim. 45 dk uyudu toplamda. 5e dogru cozuttu yine. Ciglik atmasindan kimse muhabbet edemedi.
Dun aksam da misafir cagirdim. Cok sıkılmıstım. Onlar da 9da geldi. O kadar gec geleceklerini bilemedim. Esnedik durduk...

Yok biz komple kaldirdik cikmiyoruzda kabul edemiyoruzda
Cunku gitsek bir sey anlamiyoruz
Gelselerde ben odadan cikamiyorum
Gunduz diyoruz ne yapacaksak yapalim
Mizaclarinda uyku yok ya ben kabullendim :)

Niliko'nun sabahki marifeti: pantolonunu tamamen cikarip odanin obur ucuna atmak.
Masallah ona:) ne tatli bi yaramazlik oyle:))

Biz de 3-4 saat sonra oglumla ilk ucak yolculugumuzu yapacagiz hem de bas basa.. 1 saat surecek bir yolculuk. Kalkista ve iniste emzirecegim.. umarim kolay atlatirim.

Kizlar oglum az once kanli kaka yapti ama alerji gibi degil. Dun kaka yapmamisti bugun sert yapti galiba ek gidadan dolayi kabiz oldu. Cok zorlandi zaten yaparken. Kakanin etrafinda hafif kan vardi sert sert cikti. Acaba yapmam gereken bir sey var mi? Buyuk ihtimal makatta yara oldu. Zeytinyagi falan mi sursem poposuna acaba bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…