2018 Ekim Anneleri

Nilsibel fotoğraftaki kızın sanırım. Maşallah çok güzel ya yeşil gözlü kuzucuk, Allah nazarlardan sakınsın
Amin canim insallah.
Allah hepsinin bahtini guzel etsin.
Bu gece Niliko yuz ustu dönüp duruyor. Anasina cekmis. Onu geri döndürmekten uyuyamiyorum.

Ayy kızlar dün aksam kuzenime gittim oturmaya güya bayadır görüşemiyorduk biri 6 biri 3 yaşında 2 tane oğlu var birbirimize napıyosun bile diyemedik büyüğü iyiydide resmen kız atlasa baktı ben küçüğüyle içerde oyun oynadık bırakmadı bi türlü oynucaz diye tutturuyo

Merhaba benim oğlumda aynı sizinki gibi yarım saat uyuyor 1 dk fazlası yok alarm kuruyor sanırım kendine az uyuduğu için 2 saatte bir uyumak istiyor tamamiyle ona bağlı bir hayatım var uyanık olduğunda hep ilgi kucak istiyor şikayet etmek istemiyorum ama şöyle 1-2 saat uyusada bende evde iş güç yapabilsem destekli uykuya çok alıştı memede kucakta yeterki uyusun diye onun istediğini yapıyorum inşallah 6 aydan sonra düzelir
Sizede iş hayatınıza kadar oturturursunuz uykularınızı inşallah

Alistigi gibi gidiyor canim. Sihirli degnek degmiyor. Bizinki 4. Ayda gunduz guzel uyuyordu. Sonra ise baslayinca yorgunluktan yine memede tutuyorum. Misafirlige gitsek gittigimiz yerde bi saat odada duruyorum. Yoksa hic keyfi olmuyor. Arkadasimin cocugu 15 aylik. Hala oyleymis.

benimkinin gunduz şöyle 2 saat uyuduğunu -ilk yeni doğduğu günler hariç- bilmiyorum..uyusa değişik yemekler yapacaktım, hayalimdi evdeyken değişik pastalar vs deniyecektim. Saglikli olsunlar, canları sağolsun..

ek gıda gunde 2-3 kez deniyorum.
Sabah 10 gibi sebze çorbası.
öğleden sonra yoğurt
aksam ustu veya aksam elma rendesi veya muz seklinde.. ama en cok yediği 10 kaşık ancadir. cogunu itiyor. 6 ay 4 haftalikken kuzu kıyması yazıyor elimdeki bi kaynakta, deneyen oldu mu?

Benim doktorum da yazdi bi cay kasigi büyüklüğünde kuzu kiyma sebzesine diye bende daha koymadım buharli pisiriciyle pisermi ayri mi pisirmek lazim acaba

Benim doktorum da yazdi bi cay kasigi büyüklüğünde kuzu kiyma sebzesine diye bende daha koymadım buharli pisiriciyle pisermi ayri mi pisirmek lazim acaba
Bendeki tarifte, 1 çay kaşığı kuzu kiyması kabak, patates, havuç vs ile birlikte kaynatilir, iyice pişirilir deniyor.. sonra z yağ ekleyin ve süzgeçten geçirin veya blendardan deniyor..

6 ay 15 gunluk oldu kizcem ama hala ayni :) aynen 2 saatte bir uykusu geliyor adam akilli uyuyamadigi icin.

Amin canim insallah.
Allah hepsinin bahtini guzel etsin.
Bu gece Niliko yuz ustu dönüp duruyor. Anasina cekmis. Onu geri döndürmekten uyuyamiyorum.

Canim neden geri donduruyosun ben ozellikle yuzustu yatiriyorum gazi oldugunda falan
Daha rahat uyuyor
Dr a sordum artik yatirabilirsin demisti

Ya yuzunu de gomuverdi yataga. Cok tatli degiller mi? Popoyu da kaldiriyor havaya. Artik kucakta da durmuyor. Yurumek istiyor. Napcaz bilmiyorum.
Canim neden geri donduruyosun ben ozellikle yuzustu yatiriyorum gazi oldugunda falan
Daha rahat uyuyor
Dr a sordum artik yatirabilirsin demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…