Insallah olmaz. Simdiden uzmeyin caninizi. Ates cikarsa zaten uzuleceksiniz.4.ay asisi ates yapmisti bizimde persembe gunu asimiz bende korkuyorum yine ates yapar diye
Amin canim insallah.Nilsibel fotoğraftaki kızın sanırım. Maşallah çok güzel ya yeşil gözlü kuzucuk, Allah nazarlardan sakınsın
Hadi gözün aydınVosVos35 Nilsibel E elaelif123 bu sabah normale donduk cok sukur. Gulucukler saciyor oglum artik:)
anabelgunes umarim ates olmaz ama olsa da sadece bir gun suruyormus zaten. Siz yine de asiyi sabahtan yaptirin takip etmesi daha kolay olur
Gecmis olsun. Sevindim.VosVos35 Nilsibel E elaelif123 bu sabah normale donduk cok sukur. Gulucukler saciyor oglum artik:)
anabelgunes umarim ates olmaz ama olsa da sadece bir gun suruyormus zaten. Siz yine de asiyi sabahtan yaptirin takip etmesi daha kolay olur
geçmiş olsun canım sabahtan bızım de aşımız bakalım insallah kolay atlatırız bizdeVosVos35 Nilsibel E elaelif123 bu sabah normale donduk cok sukur. Gulucukler saciyor oglum artik:)
Yarına geçecek demiştim bennnn :))) saka bi yana geçmiş olsunnnVosVos35 Nilsibel E elaelif123 bu sabah normale donduk cok sukur. Gulucukler saciyor oglum artik:)
Merhaba benim oğlumda aynı sizinki gibi yarım saat uyuyor 1 dk fazlası yok alarm kuruyor sanırım kendineEvet evet bazen bende hadi uyusun diye sirf kucagimda tutuyorum tam 30.dk da uyaniyor 31. Dk hic gormedik :) cok isterdim soyle gunduz hic degilse 2-3 saat uyusun o arada dinlenirdim yemek ev isi vs bisey cikardi aradan ama gunduz uyku yok ve surekli ilgi istiyor hani koy dursun degil surekli verimli olmak istiyorum zaten ise donmeme az kaldi gunduz goremicem sanirim bir daha hic dinlenmek ve deliksiz uyku olmayacak hahhaha :))
Alistigi gibi gidiyor canim. Sihirli degnek degmiyor. Bizinki 4. Ayda gunduz guzel uyuyordu. Sonra ise baslayinca yorgunluktan yine memede tutuyorum. Misafirlige gitsek gittigimiz yerde bi saat odada duruyorum. Yoksa hic keyfi olmuyor. Arkadasimin cocugu 15 aylik. Hala oyleymis.Merhaba benim oğlumda aynı sizinki gibi yarım saat uyuyor 1 dk fazlası yok alarm kuruyor sanırım kendineaz uyuduğu için 2 saatte bir uyumak istiyor tamamiyle ona bağlı bir hayatım var uyanık olduğunda hep ilgi kucak istiyor şikayet etmek istemiyorum ama şöyle 1-2 saat uyusada bende evde iş güç yapabilsem destekli uykuya çok alıştı memede kucakta yeterki uyusun diye onun istediğini yapıyorum inşallah 6 aydan sonra düzelir
Sizede iş hayatınıza kadar oturturursunuz uykularınızı inşallah
benimkinin gunduz şöyle 2 saat uyuduğunu -ilk yeni doğduğu günler hariç- bilmiyorum..uyusa değişik yemekler yapacaktım, hayalimdi evdeyken değişik pastalar vs deniyecektim. Saglikli olsunlar, canları sağolsun..Merhaba benim oğlumda aynı sizinki gibi yarım saat uyuyor 1 dk fazlası yok alarm kuruyor sanırım kendineaz uyuduğu için 2 saatte bir uyumak istiyor tamamiyle ona bağlı bir hayatım var uyanık olduğunda hep ilgi kucak istiyor şikayet etmek istemiyorum ama şöyle 1-2 saat uyusada bende evde iş güç yapabilsem destekli uykuya çok alıştı memede kucakta yeterki uyusun diye onun istediğini yapıyorum inşallah 6 aydan sonra düzelir
Benim doktorum da yazdi bi cay kasigi büyüklüğünde kuzu kiyma sebzesine diye bende daha koymadım buharli pisiriciyle pisermi ayri mi pisirmek lazim acabaek gıda gunde 2-3 kez deniyorum.
Sabah 10 gibi sebze çorbası.
öğleden sonra yoğurt
aksam ustu veya aksam elma rendesi veya muz seklinde.. ama en cok yediği 10 kaşık ancadir. cogunu itiyor. 6 ay 4 haftalikken kuzu kıyması yazıyor elimdeki bi kaynakta, deneyen oldu mu?
Bendeki tarifte, 1 çay kaşığı kuzu kiyması kabak, patates, havuç vs ile birlikte kaynatilir, iyice pişirilir deniyor.. sonra z yağ ekleyin ve süzgeçten geçirin veya blendardan deniyor..Benim doktorum da yazdi bi cay kasigi büyüklüğünde kuzu kiyma sebzesine diye bende daha koymadım buharli pisiriciyle pisermi ayri mi pisirmek lazim acaba
Suyunu corba yaparken de kullanabilirsin.Hafta sonu kuzu eti alıp haşlayıp suyundan vermeyi deneyim. Eti bize, suyu ona, zalim anne :))
Evet, o da aklımda.Suyunu corba yaparken de kullanabilirsin.
Merhaba benim oğlumda aynı sizinki gibi yarım saat uyuyor 1 dk fazlası yok alarm kuruyor sanırım kendineaz uyuduğu için 2 saatte bir uyumak istiyor tamamiyle ona bağlı bir hayatım var uyanık olduğunda hep ilgi kucak istiyor şikayet etmek istemiyorum ama şöyle 1-2 saat uyusada bende evde iş güç yapabilsem destekli uykuya çok alıştı memede kucakta yeterki uyusun diye onun istediğini yapıyorum inşallah 6 aydan sonra düzelir
Amin canim insallah.
Allah hepsinin bahtini guzel etsin.
Bu gece Niliko yuz ustu dönüp duruyor. Anasina cekmis. Onu geri döndürmekten uyuyamiyorum.
Canim neden geri donduruyosun ben ozellikle yuzustu yatiriyorum gazi oldugunda falan
Daha rahat uyuyor
Dr a sordum artik yatirabilirsin demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?