- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Neyin kabız yaptığını bul canimBi haftadir cok guzel yiyen çocuk yine ağzını kitlemeye başkası. Birde cok fena kabız oldu kati butun halinde yapmış etrafinda kan vardı ne versem de rahat yapsa
Suda iciremiyorum sipaya inatlasip duruyo benimleSu ver annesi sık sıkkıyamam kuzucuğa ❤ rezene çayı da iş görür, ben veriyorum kızıma
Arkadasimin doktoru cam damacana alin veya aritma kullanip kaynatin demisti. Plastikte satiliyorsa bebek suyu olmasinin da onemi yok dedi. Ben normal icme suyunu kaynatiyorum.Kızlar ben içme suyunu hayat bebek suyu alıyordum birde kaynatıyordum
6.aydan sonra da içme suyunu kaynatıp soğutmaya gerek var mi
Benimki de su icmiyor. Alistirma bardagini bir gun kullandi.Suda iciremiyorum sipaya inatlasip duruyo benimle
Onlar kaynatilmis oluyo diye biliyorum canim bende hayat aldim direk veriyorum pek içmiyor gerciKızlar ben içme suyunu hayat bebek suyu alıyordum birde kaynatıyordum
Yeşil soğanın beyaz kısmı ile kereviz sapı özellikle rahatlatici etkisi oldugundan daha cok onerilir.
Karanfilyagini zeytinyagi ile seyreltip surebilirsiniz damağına ozellikle yemek ve uyku saati.(alerji vb durum varsa doktora danismak daha iyi olur)
Sulu dislikleri biraz dolapta bekletip vermek daha iyi.
Bol bol kucak :)❤
Daha yogurt ve meyve de vermedim. Doktorumuz 2 hafta sebze ver dedi. Meyve tadini alinca sebzeyi sevmeyebiliyormus. 15 gun olunca yumurta peynir yogurt sonra meyve ver dedi. Pazar yumurta vercem.
Ben de ayni durumu yasadim. Buzluktan balkabagi verdim ertesi gun yumusak kaka yapti. Rahatladik.Bi haftadir cok guzel yiyen çocuk yine ağzını kitlemeye başkası. Birde cok fena kabız oldu kati butun halinde yapmış etrafinda kan vardı ne versem de rahat yapsa
Cam sisedeki suyu direk verebilecegimizi soyledi doktorumuzKızlar ben içme suyunu hayat bebek suyu alıyordum birde kaynatıyordum
aynen.. ben mamayı yemeyince biberondan tabaga koyup kaşık kaşık veriyorum, ne yapayım :)))Ben de yeni aldım bir ümit belki sever alerji yapmazsa diye, bebek irmiği int den sipariş ettim, bugün akşamüstü yapıp içine meyve koyup denesem diyordum, bu aralar çok yorgunum beslenmek işkence gibi mamayı da zorla içiyoruz 120 hazirliyorum 60 içip bırakıyor kilitliyor ağzını
damacana suyu kaynatıp soguyunca su icin ayirdigim biberona koyup veriyorum suyu ben de..Kızlar ben içme suyunu hayat bebek suyu alıyordum birde kaynatıyordum
aman doktorlar da cam damacana vs vs vs iyi de ona dikkat, buna dikkat öyle evin yolu bulunmaz :)))Arkadasimin doktoru cam damacana alin veya aritma kullanip kaynatin demisti. Plastikte satiliyorsa bebek suyu olmasinin da onemi yok dedi. Ben normal icme suyunu kaynatiyorum.
benimki tam tersi, sadece kucakta, mama sandalyesinde 5 dk duruyor hemen kucak :)))wee baby nin alistirma bardagini kullaniyor.memnun kendisi.az bucuk iciyor daha cok oyuncak gibi kullaniyor :) suyu hic kaynatmiyorum.bizim ictigimiz icme sularindan iciyor...birkac kez acken ek gida vereyim dedim cok sinirlendi bagirdi kasiga vurdu.hemen emzirdim yumusadi. kucaga alismasin dedik bu sefer de hic kucakta durmayan bir bebek oldu.istiyor ki kanepede yatsin mama sandalyesinde ya da oto koltugunda otursun ama asla kucakta durmasin emzirme disinda :/ emzirme harici kucagima aldim mi tepiniyor vuruyor mizildanmaya basliyor.mama sandalyesine ya da kanepeye koyuyorum gulucukler agular kahkahalar havada ucusuyor.cins cocuk.
Kabız olduğu için de iştahı olmazSuda iciremiyorum sipaya inatlasip duruyo benimle
zeytinyağı verdim biraz yine yaptı simdi yarısı katı yarisi cıvıkBen de ayni durumu yasadim. Buzluktan balkabagi verdim ertesi gun yumusak kaka yapti. Rahatladik.
Cam sisedeki suyu direk verebilecegimizi soyledi doktorumuz
Aa bu benim oglum:)benimki tam tersi, sadece kucakta, mama sandalyesinde 5 dk duruyor hemen kucak :)))
Agzini kitleyip gozumunun icine bakiyo mem mem diyo annemde daha guzel yiyoda benden meme istiyo bence. Mama sandalyesini evin her yerinde gezdirdim resmen yediricem diye demir ilacını koyucaktim icine onuda unuttum nasi versem diye düşünüyorum şimdiKabız olduğu için de iştahı olmazbir şey yemeyip içmeyince kaka yumuşamaz.. bir yerde kırmak lazım döngüyü.. rezene içirmeye çalış bakalım
Organik pazar a gonderdim bende esimi tane ile alıyoruz yinede ateş pahalisizeytinyağı verdim biraz yine yaptı simdi yarısı katı yarisi cıvık
[QUOTE="elaelif123, post: 59668980, member
aman doktorlar da cam damacana vs vs vs iyi de ona dikkat, buna dikkat öyle evin yolu bulunmaz :)))
Aynı şeyleri yaşıyoruz canım ya sevmedi sevemedi bir türlü ben ısrarla her gün deniyorum bir iki çay kaşığı ancak alıyor sonrası ağlama. Bırakıyorum ben de ek besinlere geçince en çok tükettiği su oldu anne sütü haricinde. Tadımlık oldu dediğin gibi moralim de bozulmadı değil hani. Alışacak inşteşekkürler, hala birşey yok bilemiyorum huzursuzluğu neden
3 gün kuralından dolayı çok yavaş herşey ve sanki ek gıda değil de tadım ayı oldu 6. ay bizde ve enteresandır bizim yedigimizdeiçtiğinizde gözü olan oğlum şimdi önüne verilince kendini tiksindiriyor istemiyor, bol bol su içiyor ki sanirim o da biberon aşkından ötürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?