2018 Ekim Anneleri

Allahım hangisi daha iyi bilemiyorum benimki de ben ortalıkta yokken güzel güzel yuvarlanır oturup oyun oynar ben yörüngesine girince mıkırdanmalar durmamalar kucağıma gelince göğsüme sürtünüp ağlamalar. Hayır veriyorm memeyi iki fırt çekip etrafı izlemeye kalkıyor abartısız yarım saat sürüyor emme işi bir de doymuyor hemen acıkıyor

Migrosta varmış canım istersen bakabilirsin sanal marketi de var toyzz shop ta da varmış yaşına uygun bir şeyler bulursan eğer. Bir bak istersen internetten

Ben son çare bakıcımıza ya da eşime vereceğim yemek yerken benimki de aynı beni görünce mem mem yapıp ağlıyor kucağına al diyor. Bizim için zor geçiyor ek gıda

Gecen kasiyere sordum. Bu sene yok gibi dedi..birkac sene once olmus %23..ben bazi seyleri h buradada daha ucuza aliyorum

Bence migrostaki indirim cok makul. Sanal marketten alisveris yaptim ama sanal market bazen stok yok diye urunleri eksik getiriyor. Teslimati yarin aksama sectim umarim eksik urun gelmez.

Ayni biz... bi firt meme 5dk etrafi izleme. Zaten cit ciksa o emme bitiyor

Sorma canım ya bizde abla var bir de onun en ufak sesine ne oluyor acaba diye kalkıyor çoğu zaman yatak odasına geçip emzirmeye çalışıyorum orada da ses geliyor çok olmasa da. Tabi her zaman ses olmasına gerek yok paşam etrafta neler varmış diye kalkıp inceliyor bu kez de... kafayı yemiş durumdayım sabırlı olmaya çalışıyorum ama çocukların ikisi de çok üstüme geliyor gibi hissediyorum şu psikolojiden çıkabilsem azıcık rahatlayacağım çocuklara da faydalı olacağım ama iyi değilim artık. Memlekete gittik geldik sanki her şey daha kötü oldu gibi hissediyorum of of

tek bakmak gercekten cok zor, hele 2 çocuğa, su an düşünemiyorum bile, Allah kolaylık versin. imkanınız varsa yarim gunde olsa biri gelse iyi olur gibi..benim gecen hafta k validem geldi sağolsun, aksi durumda tek bakmak zorlayıcı..hele uyumayan bebeklerde..

Bizim kız da güya iyi başladı, her şeye açıyordu ağzını.. şimdi muz hariç herşeyi tadımlık yiyor. Ben de henüz küçük diye çok dert etmiyorum şimdilik 6 aydan sonra daha teferruatlı denerim, muhallebi v.s. inşallah yer.. abisi muhallebi de yemediydi

Muhallebi hiç denemedim ben sabah meyve oglen sebze akşam da yogurt veriyorum ne kadar yerse muhallebi versem hangi ara vermek gerekir ki onuda versem cok olucak sanki

Bakıcımız var canım iki haftadır memleketteydik çocuklar iyice bana düştüler pazartesi inş gelecek bakıcı az dinlenebilirim belki

T tuanadereli İrmikli bisy vermedim daha.
Haşlayıp icine muz,armut katilabilir

Bi haftadir cok guzel yiyen çocuk yine ağzını kitlemeye başkası. Birde cok fena kabız oldu kati butun halinde yapmış etrafinda kan vardı ne versem de rahat yapsa

Avokadoda bayaa rahat yaptiriyor

T tuanadereli İrmikli bisy vermedim daha.
Haşlayıp icine muz,armut katilabilir

Avokadoda bayaa rahat yaptiriyor

Gunaydin :)
Nasil gidiyor ek gida kizlar?
Bizimki kahvaltiyi zor yapiyor kendim bebe biskuvisi yaptim onu katiyorum iki uc kasik alip birakiyor ogle ve aksam icinde sebze corbasi ve yaylayi sevdi. Sebze corbasina gecen 1 tane taZe fasulye koydum gaz yapti :) brokoli corbasi yapmistim o da gaZ yapti deneye deneye ilerliyoruZ. Yogurdu cok sevdi ogle ve aksam yemeklerinde 1 cay bardagi yogurt yiyor neredeyse ama yinede uykusu gelmiyor :))
Meyvelerde cok cesit bulamiyorum elma ve armut harici suan bir sey yok gibi. Avakado vericem plojovic herhangi bir seyle karistirdin mi nasil verelim?

Bizim daha 15 gun oldu. Tek ogun verdim. Ogleden sonra huysuz oldugu icin sabah. Havuc, patates, kabak, sogan, pirinc. Pure gibi. Corba gibi. Bugun yumurta verdim. Nefret etti. Viiiiiiy diye bagirdi. Memeye koydum. Uykusu gelmis. Uyaninca bir daha deniycem. Yemegini de ogleden sonra yicek mi bakalim.

Ben de onu soracaktim. Evde hazirladigim seyi yemiyorsa iki üc saat sonra atiyorum. Sabahtan yapip disari misafirlige falan goturen var mi?
Ben sebzeyi 2 günlük yapıp kucuk kavonozla dolaba koyuyorum yedirmeden once çıkartıp isinmasini bekliyorum termos cantayla fln tasinabilir bence

Ben de onu soracaktim. Evde hazirladigim seyi yemiyorsa iki üc saat sonra atiyorum. Sabahtan yapip disari misafirlige falan goturen var mi?
canım bende meyve yı atıyorum ama sebze çorbasını kaldıysa dolaba koyup ertesi gün veriyorum serin muhafaza edersen sıkıntı olacağını düşünmüyorum

Slm kızlar
Alerjik bebek anneleri neler yediriyorsunuz fikir olsun banada farklı şeyler vermek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…