Allahım hangisi daha iyi bilemiyorum benimki de ben ortalıkta yokken güzel güzel yuvarlanır oturup oyun oynar ben yörüngesine girince mıkırdanmalar durmamalar kucağıma gelince göğsüme sürtünüp ağlamalar. Hayır veriyorm memeyi iki fırt çekip etrafı izlemeye kalkıyor abartısız yarım saat sürüyor emme işi bir de doymuyor hemen acıkıyorwee baby nin alistirma bardagini kullaniyor.memnun kendisi.az bucuk iciyor daha cok oyuncak gibi kullaniyor :) suyu hic kaynatmiyorum.bizim ictigimiz icme sularindan iciyor...birkac kez acken ek gida vereyim dedim cok sinirlendi bagirdi kasiga vurdu.hemen emzirdim yumusadi. kucaga alismasin dedik bu sefer de hic kucakta durmayan bir bebek oldu.istiyor ki kanepede yatsin mama sandalyesinde ya da oto koltugunda otursun ama asla kucakta durmasin emzirme disinda :/ emzirme harici kucagima aldim mi tepiniyor vuruyor mizildanmaya basliyor.mama sandalyesine ya da kanepeye koyuyorum gulucukler agular kahkahalar havada ucusuyor.cins cocuk.
Migrosta varmış canım istersen bakabilirsin sanal marketi de var toyzz shop ta da varmış yaşına uygun bir şeyler bulursan eğer. Bir bak istersen internettenMerhaba güzel anneler tecrübeli anneler belki bilir ebebekte 23 Nisana özel indirim oluyor mu kızıma birkaç tane eğitici oyuncak alacağım eşim bugün gidip alalım diyor acaba 23 Nisan indirim olur mu ki bekleyeyim mi
Ben son çare bakıcımıza ya da eşime vereceğim yemek yerken benimki de aynı beni görünce mem mem yapıp ağlıyor kucağına al diyor. Bizim için zor geçiyor ek gıdaAgzini kitleyip gozumunun icine bakiyo mem mem diyo annemde daha guzel yiyoda benden meme istiyo bence. Mama sandalyesini evin her yerinde gezdirdim resmen yediricem diye demir ilacını koyucaktim icine onuda unuttum nasi versem diye düşünüyorum şimdi
Gecen kasiyere sordum. Bu sene yok gibi dedi..birkac sene once olmus %23..ben bazi seyleri h buradada daha ucuza aliyorumMerhaba güzel anneler tecrübeli anneler belki bilir ebebekte 23 Nisana özel indirim oluyor mu kızıma birkaç tane eğitici oyuncak alacağım eşim bugün gidip alalım diyor acaba 23 Nisan indirim olur mu ki bekleyeyim mi
Bence migrostaki indirim cok makul. Sanal marketten alisveris yaptim ama sanal market bazen stok yok diye urunleri eksik getiriyor. Teslimati yarin aksama sectim umarim eksik urun gelmez.Merhaba güzel anneler tecrübeli anneler belki bilir ebebekte 23 Nisana özel indirim oluyor mu kızıma birkaç tane eğitici oyuncak alacağım eşim bugün gidip alalım diyor acaba 23 Nisan indirim olur mu ki bekleyeyim mi
Ayni biz... bi firt meme 5dk etrafi izleme. Zaten cit ciksa o emme bitiyorAllahım hangisi daha iyi bilemiyorum benimki de ben ortalıkta yokken güzel güzel yuvarlanır oturup oyun oynar ben yörüngesine girince mıkırdanmalar durmamalar kucağıma gelince göğsüme sürtünüp ağlamalar. Hayır veriyorm memeyi iki fırt çekip etrafı izlemeye kalkıyor abartısız yarım saat sürüyor emme işi bir de doymuyor hemen acıkıyor
Sorma canım ya bizde abla var bir de onun en ufak sesine ne oluyor acaba diye kalkıyor çoğu zaman yatak odasına geçip emzirmeye çalışıyorum orada da ses geliyor çok olmasa da. Tabi her zaman ses olmasına gerek yok paşam etrafta neler varmış diye kalkıp inceliyor bu kez de... kafayı yemiş durumdayım sabırlı olmaya çalışıyorum ama çocukların ikisi de çok üstüme geliyor gibi hissediyorum şu psikolojiden çıkabilsem azıcık rahatlayacağım çocuklara da faydalı olacağım ama iyi değilim artık. Memlekete gittik geldik sanki her şey daha kötü oldu gibi hissediyorum of ofBence migrostaki indirim cok makul. Sanal marketten alisveris yaptim ama sanal market bazen stok yok diye urunleri eksik getiriyor. Teslimati yarin aksama sectim umarim eksik urun gelmez.
Ayni biz... bi firt meme 5dk etrafi izleme. Zaten cit ciksa o emme bitiyor
tek bakmak gercekten cok zor, hele 2 çocuğa, su an düşünemiyorum bile, Allah kolaylık versin. imkanınız varsa yarim gunde olsa biri gelse iyi olur gibi..benim gecen hafta k validem geldi sağolsun, aksi durumda tek bakmak zorlayıcı..hele uyumayan bebeklerde..Sorma canım ya bizde abla var bir de onun en ufak sesine ne oluyor acaba diye kalkıyor çoğu zaman yatak odasına geçip emzirmeye çalışıyorum orada da ses geliyor çok olmasa da. Tabi her zaman ses olmasına gerek yok paşam etrafta neler varmış diye kalkıp inceliyor bu kez de... kafayı yemiş durumdayım sabırlı olmaya çalışıyorum ama çocukların ikisi de çok üstüme geliyor gibi hissediyorum şu psikolojiden çıkabilsem azıcık rahatlayacağım çocuklara da faydalı olacağım ama iyi değilim artık. Memlekete gittik geldik sanki her şey daha kötü oldu gibi hissediyorum of of
Bizim kız da güya iyi başladı, her şeye açıyordu ağzını.. şimdi muz hariç herşeyi tadımlık yiyor. Ben de henüz küçük diye çok dert etmiyorum şimdilikAynı şeyleri yaşıyoruz canım ya sevmedi sevemedi bir türlü ben ısrarla her gün deniyorum bir iki çay kaşığı ancak alıyor sonrası ağlama. Bırakıyorum ben de ek besinlere geçince en çok tükettiği su oldu anne sütü haricinde. Tadımlık oldu dediğin gibi moralim de bozulmadı değil hani. Alışacak inş
Muhallebi hiç denemedim ben sabah meyve oglen sebze akşam da yogurt veriyorum ne kadar yerse muhallebi versem hangi ara vermek gerekir ki onuda versem cok olucak sankiBizim kız da güya iyi başladı, her şeye açıyordu ağzını.. şimdi muz hariç herşeyi tadımlık yiyor. Ben de henüz küçük diye çok dert etmiyorum şimdilik6 aydan sonra daha teferruatlı denerim, muhallebi v.s. inşallah yer.. abisi muhallebi de yemediydi
Bakıcımız var canım iki haftadır memleketteydik çocuklar iyice bana düştüler pazartesi inş gelecek bakıcı az dinlenebilirim belkitek bakmak gercekten cok zor, hele 2 çocuğa, su an düşünemiyorum bile, Allah kolaylık versin. imkanınız varsa yarim gunde olsa biri gelse iyi olur gibi..benim gecen hafta k validem geldi sağolsun, aksi durumda tek bakmak zorlayıcı..hele uyumayan bebeklerde..
Bi haftadir cok guzel yiyen çocuk yine ağzını kitlemeye başkası. Birde cok fena kabız oldu kati butun halinde yapmış etrafinda kan vardı ne versem de rahat yapsa
T tuanadereli İrmikli bisy vermedim daha.
Haşlayıp icine muz,armut katilabilir
Avokadoda bayaa rahat yaptiriyor
Bizim daha 15 gun oldu. Tek ogun verdim. Ogleden sonra huysuz oldugu icin sabah. Havuc, patates, kabak, sogan, pirinc. Pure gibi. Corba gibi. Bugun yumurta verdim. Nefret etti. Viiiiiiy diye bagirdi. Memeye koydum. Uykusu gelmis. Uyaninca bir daha deniycem. Yemegini de ogleden sonra yicek mi bakalim.Gunaydin :)
Nasil gidiyor ek gida kizlar?
Bizimki kahvaltiyi zor yapiyor kendim bebe biskuvisi yaptim onu katiyorum iki uc kasik alip birakiyor ogle ve aksam icinde sebze corbasi ve yaylayi sevdi. Sebze corbasina gecen 1 tane taZe fasulye koydum gaz yapti :) brokoli corbasi yapmistim o da gaZ yapti deneye deneye ilerliyoruZ. Yogurdu cok sevdi ogle ve aksam yemeklerinde 1 cay bardagi yogurt yiyor neredeyse ama yinede uykusu gelmiyor :))
Meyvelerde cok cesit bulamiyorum elma ve armut harici suan bir sey yok gibi. Avakado vericemplojovic herhangi bir seyle karistirdin mi nasil verelim?
Ben de onu soracaktim. Evde hazirladigim seyi yemiyorsa iki üc saat sonra atiyorum. Sabahtan yapip disari misafirlige falan goturen var mi?Hazirlafigi seyleri goturup disarda yediren var mi kolay oluyomu disari çıkasım var cesaret edemiyorum
Ben sebzeyi 2 günlük yapıp kucuk kavonozla dolaba koyuyorum yedirmeden once çıkartıp isinmasini bekliyorum termos cantayla fln tasinabilir benceBen de onu soracaktim. Evde hazirladigim seyi yemiyorsa iki üc saat sonra atiyorum. Sabahtan yapip disari misafirlige falan goturen var mi?
canım bende meyve yı atıyorum ama sebze çorbasını kaldıysa dolaba koyup ertesi gün veriyorum serin muhafaza edersen sıkıntı olacağını düşünmüyorumBen de onu soracaktim. Evde hazirladigim seyi yemiyorsa iki üc saat sonra atiyorum. Sabahtan yapip disari misafirlige falan goturen var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?