2018 Ekim Anneleri

Ise baslamadan gelmesi cok iyi olmus.. dinlenirsiniz hem. Yarım gun gelmesi bile epey fayda sağlar..

Boyle seyler deneyimledikce zamanla daha da oturuyor bence.Yani full serbest zamandan cikiyor insan.
Yapma canim bosver yapabildiginide yap tabii bu da bi gelisim cocuklar icin bizleri izlediklerinden.Ben keyfi yerindeyken yapiyorum yemek yaparken sarki soyleye soyleye cok egleniyoruz Sezen'le dans ediyoruz bi yandan.
Benim kendim icin farkettigim kolaylik 'bikerede bitirmeye calismamak'.
Yani patatesi soyarken elimi durulayip iki üc dönüp Sezen'le dans edip Simay'i minciklamak beni geriletmiyor.Aksine sıkılmadıklari icin durduklari zaman uzuyor.

VosVos35 Hasta olmam pek yazdiktan sonra dun aksam acillik olmam beni guldurdu :)
Denize gecen hafta pazar gitmistik ama 1 hafta sonra cikti acisi.Kulagim iltihaplanmis kristalleri zorlamis.
Tum gune yayilan tikanma ve agridan sonra once sendelemeye basladim sonra surekli dönmeye basladi başım.
Bas donmesi icin igne vurdular sutu sagip attim zamani dolunca emzirmeye basladim.
Diger ilaclara devam.
Senin bacagindaki agrin ne durumda?

Cok gecmis olsun, bazen hic onemsemiyoruz boyle agrilari, sonrasi daha sancili geciyor iste. Benim de birkac doktor kapisi calmam lazim ama hep erteliyorum. Su bayrami da atlatayim bir

Cok gecmis olsun, bazen hic onemsemiyoruz boyle agrilari, sonrasi daha sancili geciyor iste. Benim de birkac doktor kapisi calmam lazim ama hep erteliyorum. Su bayrami da atlatayim bir

Hic agrimadi kulagim aslinda yani hafif nezle gibiydim o kadar.
Dün birden hepsi oluverdi.
Allah beterinden korusun.
Bende bayramdan sonra bi kadin doguma ve disciye gitmem gerek.

Haklısın canım.Eskiler de şöyle yapmiş aslında deyip kendi bildiğini yapanlardanım :)

Kendimize salçasız tuzsuz malesef yapamam yiyen olmaz ama çok güzel fikir halbuki.Salçayla tuzu azaltabilirim sadece.Ben hep ayrı yemek yapıyorum ama ufak ufak bizimkilerden vermeye başlarım.annem tattırıyor o ayrı,oğlan ağlıyo kendini parçalıyor çünkü vermezsek :)
Annem ekmek de veriyor da gluten kısmını ben unutmuştum verme artık diyorum da tam buğday ekmeği olur mu ki acaba daha masum gibi

Bu arada geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin. Bazen bir şeyi düşünüp onu yaşamamız da çok manidar oluyor üzerimize mi çekiyoruz içimize mi doğuyor muamma:)

Uyanikken anca bulasik gibi kisa seyler, hizlica lavaboyu silmek, makineye camasir atmak, iceri sermek. Cocugu yanima koyup eline bir seyler veriyorum.
Ben uyurken de bir sey yapamiyorum. Kendim de ya uyuyorum ya telefondan dizi izliyorum. Ara ara uyaniyor cunku. Ve sese cok dikkatli. Hic ses yapmiyoruz evde.
Esim eve gelince bir saat yerleri silmek, supurmek gibi isler yapiyoruz.
Bu arada ben 1500 liraya bir suru bakici buldum. Ama benimki yarim gun. 900 liraya tamam diyen de var. 2000den asagi bebek bakilmaz diyen de. Tanidik olmadigi icin tutmadim. Bu sene yine kp ve hanimi gelecekler. Aslinda esim yeni ise gececek ve daha cok maas alacak. Calismasam da olur ama kimsem de yok. Yalniz cok zor.

Cok gecmis olsun. Bas donmesi de ne kotudur...

Kizlar aramizda sanki bi bankaci arkadas vardi?
Bisey danismak istiyorum.kredi ve ev alimiylanilgili.bilgi sahibiyim diyen biri de cevaplayabilir.

Ben de referansla buldum, bi arkadasimiz akrabasinin cocuguna bakmis dort yil. Cok memnunlarmis. Umarim biz de bakici surecini sorunsuz atlatiriz. Ise hem baslamak istiyorum hem de aklim evde kalcak diye korkuyorum. Baslamama daha cok var ama simdiden geriliyorum, keske yarim gun calisma sansim olsaydi ozaman benim icin cok daha kolay olurdu.

Ozel sektorde cocuk okul cagina gelesiye kadar part time calisma hakkimiz var ben suan oyleyim analik kismi sureli calisma bi bak istersen

Canim çalışmak bana çok iyi geldi evet aklım evde kaldı ama psikolojik olarak çok rahatladım belki de bebeğim alerjik olduğu için, evde sürekli bebeğime odaklanmıştım vücudunu kakasını inceleyip inceleyip ağlıyordum, hep iyi tarafından düşünün bence alerjik bir bebeği bakıcıya teslim etmek çok daha zor, Allah'a şükür bildiğimiz biri bakıyor çok seviyorlar oğlumu ama yine de annemler gibi eski düşünce var eskiden alerji falan bilmediklerinden aman ne olacakmış düşüncesi hakim

Bütün bunlar bir anda olmamıştır elbet ama anneler kendini dinlemeye vakit ayırmıyor ki.. Ufak tefek uğultu olmuştur muhakkak denizden dönünce.. Çok geçmiş olsun, hasta olmak değil bu aslında, enfeksiyon kapmışsın... Allah korusun kalıcı bir sıkıntı olmasın da.. Şimdi daha iyisindir inşallah
Ben de iyiyim çok şükür, geçti bacağımın ağrısı. Bel ve bacak zorlamaya gelmiyor bende.. Fıtık mıdır, siyatik mi... Romatizma mı yoksa kemik erimesi mi.. Ya da hepsi bir arada neyse ki düzeldi.. Dolabımda daima minoset bulunduruyorum, zor zamanda ağrı kesici hayat kurtarıyor..

Ozel sektorde cocuk okul cagina gelesiye kadar part time calisma hakkimiz var ben suan oyleyim analik kismi sureli calisma bi bak istersen
Devlette calisiyorum, yarim gun yarim maas bize de gelecek gelecek dediler ama hala gelmedi. Keske gelse.
Yaptigim isi ve calisma arkadaslarimi seviyorum, o ortami ozluyorum. Eminim calismak bana da iyi gelecektir. Benim en buyuk korkum oglum inanilmaz hareketli. Evdeyken heran gozum uzerinde, hep arkasindayim. Ona ragmen kac kez dustu, kac kez son anda elimi kafasiyla yer arasina soktum. Cani hic kiymetli degil, dusuyo azicik agliyo yine ayni hareketleri yapiyor. Yabanci birisi benim kadar goz kulak olur mu bilemiyorum. Yada umarim yurumeye baslayinca daha az tehlikeli olur. Suan surekli tirmanmaya calisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…