2018 Ekim Anneleri

Kendi yemeklerimizden dedigin ben mesela ayri yemek yapmiyorum.Gun icinde yaptigimdan buyuguyle bende yiyoruz.Aksama kalansa yine ayni sekilde.
Salca zaten kullanmiyorum,tuzde.Eklemek isteyen sonra ekliyor o da sadece esim oluyor cogu zaman.Ama yemek baska yerde yedigimiz gibi tuz tuz olmuyor yine de.
Sutte mamada bi alisveris furyasi sonucta.Buna kendin karar ver.Cocugun yedikleriyle kendi duzenini sagliyorsa sen sadece yardimci ol.Ihtiyac halleri bambaska,genel haller baska.
Sutunde fermante olmus halleri bagirsaklar acisidan insana daha uygun.Bu yuzden zate yogurt,peynir,kefir yaptiginda tuketebilen bebege sute baslamak icin beklemek,ugrasmak zaten anlamsiz degil mi?

Isimize gelince bisy bilmiyorlar diyoruz isimize gelince eskiden boyleymis :)
Insanoglu kolayina alismaya yatkin.
Paketli gidalarin moda oldugu donemleri onlarda hakkiyla kullanmis tabii ki.Bilseler bence vermezlerdi.
Suan eskisi degil bence ne yapabilecegimizi gercekten ogrenmek bizim elimizde.
Ama 'birsey olmamis' kısmı ise tamamen insanin kendini yatistirmasi.Cunku hicbisy icin bu şu sebepten diyemeyiz.Genis zamanda artik dönülemeyecek kivama yakin zamanda anlasilir genelde hastalii vb durumlar.Yani cips yedin diye gozle gorulur bisy goremiyorum demek gibi birsey...☈

Beğen butonuna yıldız koymalılar :)
Bazen sadece begenmek az kalıyor

Bir ara annene süt bırakıyordun o aklımda kalmış o yüzden çalıştığını düşündüm ama büyüğü havuza mı ne bi yere götürdüğün içindi hatırladım simdi.

Baleye goturuyordum :)

Ben de simdi kac yasina kadar emdim, kendim mi biraktim diye soruyorum.
Ben 2 yaşına kadar emmisim annem zorla bıraktırmis memesine biseyler sürüyormuş bez getirip siliyomusum. 2. Dogum gunumde bi sekilde unutturmus bana. Bunyem direnclidir benim kolay kolay hasta olmam mesela sebebi o olabilir. Esim sadece 20 gun emmis annesi rahatsizlaninca halasi buyutmus o daha cok hasta olur

VosVos35 canım yeni yaşın sana ve ailene güzellikler ve sana da güçlüklerle karşılaştığında aşmak için bolca azim diliyorum:) yeni yaşında umarım çok mutlu olursun tatlı kuzucuklarınla.

Ya ben de cok emziriyorum diye keske biraksa falan diyordum ya, cocugum hasta olup bir gun ememeyince bile cok uzuldum. Emebildigi kadar emsin tabi.

Iyi iyi. Cts o spreyi sıktıktan sonra normale döndü cocugum. Bazen ilac istemiyoruz ama ne kadar rahatlatiyor. Uykusu da iyi.
Siz nasilsiniz? Yurumelere devam mi?
Oksurugu gecmedi bu türlu burnu da akiyo. Yurume isi 3 adımda kaldi fazlasını atamadi daha gunde 1 2 deneme yapiyo anca

Gunaydin kizlar eylusun ust 2 disi damagi yarmaya calisiyo ve fenalardayiz
İstah yok, keyif yok, inanilmaz huysuz gun icerisinde alt dislerde yoktu boyle bisey ustler zorlucak galiba istahi yok en cok o uzuyor

İstah yok, keyif yok, inanilmaz huysuz gun icerisinde alt dislerde yoktu boyle bisey ustler zorlucak galiba istahi yok en cok o uzuyor
Meyve de sevmiyordu galiba senin bıdık :/ eline birşeyler versen ısırmaya çalışsa, oyalansa? Salatalık veriyor musun? Ben dolaptan çıkarıp soyup veriyorum kızıma, epey keyif alıyor, dişlerini de kaşıyor

Atlasın da ust 2 dişi aynı anda geldı damagı yarana kadar baya zorladı alt dişlere göre bide buyukler o zorladı sanırım sizinde öyle olabılır

Aslinda yemek yemedikce vucut daha dayanikli olurmus mevcut zorlayan durumla daha cok basedebildigi icin.
Yemekleri hazmetmeye ugrasip enerjiyi oraya harcamadan :)
Buarada demistik galiba her sonra cikan diş daha zor oluyor.Bunlardan sonrakiler daha da zor malesef.

Ahh en zayif noktam hala cigneyemez bogazina kacar diye korkuyorum salatalik sert gelmiyor mu peki cigneyebiliyor mu baska neler veriyosunuz

Biz de hastayken yemeyince uzuluyoruz. Bunu ogrendim daha uzulmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…