Dogum gunun kutlu olsun. Gunun gununden guzel olsun.Bugün benim doğum günüm kızlar.. şuracıkta bi mum üfleyelim+
Meme asla ağxına koydurnuyordu biberonu da ayni yapıyor,ağzını kapatıyor direkt.Ek gıdaya çok yüklenmek istemiyorum çünkü mama ya da süt ana öğün Olmalı deniyor.kaşık mamayı devreye soksam onu da reddeder gibime geliyor çünkğ farklı bir markaya geçmem gerekir.Farklılıkları sevmiyo bu kuş
Peki inek sütüne ne zama geçiliyor bir de kendi yemeklerimizden ne zaman yer ? Ikisi de 12 ay doldurunca diye biliyorum ama ....
Ben de ayni ikilemde kalıyorum :) annem bizi 20 şer gün emzirebilmiş,direkt ev yemeklerine geçmiş arada da süte Bisküvi koyup vermiş ya da pirinç unu maması..ama Bayağı Bayağı yemek suyuna ekmek doğrayıp içindekileri ezip fln vermiş,olmadınız mi diyo :) sütün faydasız olduğunu fln ilk kez öğreniyorum Allah Allah garip.
Bu arada ben kuzu eti hiç almadım dana etinden kıyma kullandım kıymalı kabak fln Yaptım verdim bişey olmadı ama..
Beğen butonuna yıldız koymalılar :)@Lets go @elaelif123 benim annem beni ve kardesimi ucer ay emzirmis sonra memeden kesip dayamis pirinc ununu:) emzirme doneminde dustugum tatli ve hamurisi batagi disinda geri kalan hayatimda saglikli beslenip sporumu yapiyorum suan gorunurde kronik bir rahatsizligim yok ama henuz genc oldugumu dusuyorum(31 yasindayim) annem kardesime hamileyken ve emzirirken gunde 2-3 tane sigara icmis kardesim 9 aylikken larenjitten yogunbakimda yatmis, illaki genetik faktorler vardir ama annemin ictigi sigara tetiklemis. Annesi sigara icen her cocuk hasta olmayacagi gibi sigara icmeyen annenin bebegi de hasta olabilir, bazi seyler genetik muhakkak ama bazi seyler biraz da bizim elimizde diye dusunuyorum. Bugunun yaslilarina bakacak olursak hepsi ilac bagimlisi, kronik bir rahatsizligi var, kanser almis basini gidiyor. Demek beslenme konusunda biryerlerde bir yanlis yapilmis. Oyuzden ben bugunun dogrulariyla kendim ve ailem icin elimden geleni yapmaya calisiyorum. Bugunun dogrulari yarinin yanlislari olacak belki ama elimden gelen bu.
Buarada dusuncelerimi yazdim ama beslenme konusunda kesinlikle (artik) kati degilim. Oglumu glutensiz besleyecegim diye yola cikmistim suan karsimda mama sandalyesine oturmus beyaz ekmek kemiriyor kendileri. Pirinc unu versem daha iyi yani:) arada kacamaklar illaki olacak.
Bir ara annene süt bırakıyordun o aklımda kalmış o yüzden çalıştığını düşündüm ama büyüğü havuza mı ne bi yere götürdüğün içindi hatırladım simdi.
Ben 2 yaşına kadar emmisim annem zorla bıraktırmis memesine biseyler sürüyormuş bez getirip siliyomusum. 2. Dogum gunumde bi sekilde unutturmus bana. Bunyem direnclidir benim kolay kolay hasta olmam mesela sebebi o olabilir. Esim sadece 20 gun emmis annesi rahatsizlaninca halasi buyutmus o daha cok hasta olurBen de simdi kac yasina kadar emdim, kendim mi biraktim diye soruyorum.
Ya ben de cok emziriyorum diye keske biraksa falan diyordum ya, cocugum hasta olup bir gun ememeyince bile cok uzuldum. Emebildigi kadar emsin tabi.Ben 2 yaşına kadar emmisim annem zorla bıraktırmis memesine biseyler sürüyormuş bez getirip siliyomusum. 2. Dogum gunumde bi sekilde unutturmus bana. Bunyem direnclidir benim kolay kolay hasta olmam mesela sebebi o olabilir. Esim sadece 20 gun emmis annesi rahatsizlaninca halasi buyutmus o daha cok hasta olur
teşekkür ederim canımDogum gunun kutlu olsun. Gunun gununden guzel olsun.
teşekkürler canımVosVos35 canım yeni yaşın sana ve ailene güzellikler ve sana da güçlüklerle karşılaştığında aşmak için bolca azim diliyorum:) yeni yaşında umarım çok mutlu olursun tatlı kuzucuklarınla.
teşekkür ederim arkadaşım
Nasıl oldu niliko daha iyi miYa ben de cok emziriyorum diye keske biraksa falan diyordum ya, cocugum hasta olup bir gun ememeyince bile cok uzuldum. Emebildigi kadar emsin tabi.
Iyi iyi. Cts o spreyi sıktıktan sonra normale döndü cocugum. Bazen ilac istemiyoruz ama ne kadar rahatlatiyor. Uykusu da iyi.Nasıl oldu niliko daha iyi mi
Oksurugu gecmedi bu türlu burnu da akiyo. Yurume isi 3 adımda kaldi fazlasını atamadi daha gunde 1 2 deneme yapiyo ancaIyi iyi. Cts o spreyi sıktıktan sonra normale döndü cocugum. Bazen ilac istemiyoruz ama ne kadar rahatlatiyor. Uykusu da iyi.
Siz nasilsiniz? Yurumelere devam mi?
öksürürken dengeyi sağlayamaz zaten. geçmiş olsun Atlas bebişe..Oksurugu gecmedi bu türlu burnu da akiyo. Yurume isi 3 adımda kaldi fazlasını atamadi daha gunde 1 2 deneme yapiyo anca
geçmiş olsun Niliko'yaIyi iyi. Cts o spreyi sıktıktan sonra normale döndü cocugum. Bazen ilac istemiyoruz ama ne kadar rahatlatiyor. Uykusu da iyi.
Siz nasilsiniz? Yurumelere devam mi?
Meyve de sevmiyordu galiba senin bıdık :/ eline birşeyler versen ısırmaya çalışsa, oyalansa? Salatalık veriyor musun? Ben dolaptan çıkarıp soyup veriyorum kızıma, epey keyif alıyor, dişlerini de kaşıyorGunaydin kizlar eylusun ust 2 disi damagi yarmaya calisiyo ve fenalardayiz
İstah yok, keyif yok, inanilmaz huysuz gun icerisinde alt dislerde yoktu boyle bisey ustler zorlucak galiba istahi yok en cok o uzuyor
Atlasın da ust 2 dişi aynı anda geldı damagı yarana kadar baya zorladı alt dişlere göre bide buyukler o zorladı sanırım sizinde öyle olabılırGunaydin kizlar eylusun ust 2 disi damagi yarmaya calisiyo ve fenalardayiz
İstah yok, keyif yok, inanilmaz huysuz gun icerisinde alt dislerde yoktu boyle bisey ustler zorlucak galiba istahi yok en cok o uzuyor
Gunaydin kizlar eylusun ust 2 disi damagi yarmaya calisiyo ve fenalardayiz
Meyve de sevmiyordu galiba senin bıdık :/ eline birşeyler versen ısırmaya çalışsa, oyalansa? Salatalık veriyor musun? Ben dolaptan çıkarıp soyup veriyorum kızıma, epey keyif alıyor, dişlerini de kaşıyor
Biz de hastayken yemeyince uzuluyoruz. Bunu ogrendim daha uzulmem.Aslinda yemek yemedikce vucut daha dayanikli olurmus mevcut zorlayan durumla daha cok basedebildigi icin.
Yemekleri hazmetmeye ugrasip enerjiyi oraya harcamadan :)
Buarada demistik galiba her sonra cikan diş daha zor oluyor.Bunlardan sonrakiler daha da zor malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?