Bebek illa onu tercih etmiyorsa ne mutlu ama benimkiler öyle olmadı ne yazık ki... Bariz etkileniyorlar yediklerimden. Kızımın kilolu doğması(ben de 10 kilo aldım toplamda), sadece anne sütüyle boğum boğum büyümesi hep benim beslenmemle alakalı sonuçta..
Oğlumun da boy kilo yerindeydi bebekken ama çok hızlı bir şekilde kilo verdi hareketlenince.. Şu an kemikleri sayılıyor. Aşırı seçici, ev yemeği sevmiyor. Dışarıda gördüklerini yemek istiyor. Yıllarca evde yesin diye çırpındım. Olmayınca olmuyor. Elbet bir gün yiyecek diye bekledim ama taa okula başlayınca 5 yaşında yedi. Hala normal çorba kaşığıyla yemek yiyemiyor, tatlı kaşığıyla içiyor çorbasını. Suratı kardeşininkinden daha küçük..
Kızım da ek gıdaya geçeli 5 aydır dolu dolu 5 kase yememiştir herhalde toplamda.. Boy kilo yerinde ama yürümeye başlayınca kilo yarıya düşüyor. Birebir örneği var elimde maalesef... 5 aydır bekliyorum yemiyor. Senin bebiş de yemeseydi bu kadar rahat olamazdın emin ol. Arada hasta olduğunda veya diş çıkarırken bir kaç gün red yaşaması gibi bişey değil bu. Bildiğin her sofraya oturulduğunda eliyle itiyor, kafasını sallıyor, tükürüyor, öğürüyor. Bir müddet sonra ne yemek yapasın geliyor, ne sofraya oturmak istiyorsun