- 31 Mayıs 2017
- 6.106
- 9.087
- 148
Kilosu hep fazlaydı zaten, 9 aylıkken 11,5 kiloydu ve alıyordu da. Ama 1 aydır zayıfladı, bezleri zor giydirirdik, şimdi rahatlıkla çekiyoruz beline. Boğumlar falan kayboldu.Eliyle yemek istiyorsa makarna haslayip onune koyabilirsin atlasda yarisini yiyo yarisini atiyor. Aylik takipleri nasil kilo alimi iyiyse bosuna uzme kendini bizimki 10 ve 11 ayi o kadar yemeye ayni kilo ve boyla geçirdi
Kalem makarna yaptım 1 kere, lor katıp koydum önüne, 2 tane falan yemiştir. Savaş alanına çevirdi mutfağı, hepsini füze gibi yolladı sağa sola.. Bu sabahki favorisi, kucağıma gelip masayı öyle kurcalamak istiyor :) birkaç lokma peynir ve zeytin yedi minik minik, sonra yattı kucağıma emmek istedi. Emdi ve uyudu, 6'da kalkmıştı sabah..
Zayıf olacağını pek sanmıyorum canım :) basenli kalçalı bir kızçe olacak. Onun derdi benim yedirmeye çalıştıklarımla :) ama tam yürüme çağında incecik kalacak bu gidişle. Abisi öyle olmuştu çünkü. Kilosu fazla diye zayıflasın istiyordum ben zaten, ama hızlı zayıflıyor, besinsiz kalacak fobisi var bende de... İnşallah yanılırımVosVos35 uzme kendini, zayif zarif bir kiz olacak simaycik:) hemen kendini yurumeye baslayinca bir deri bir kemik kalacak diye sartlama. Senin sutun doyuruyor demek kuzuyu. Belki yurumeye baslayinca acikacak ve yemeye baslayacak. Fazla kilodansa zayiflik daha iyi bence.