2018 Ekim Anneleri

Ewt varmış bugün idrar sonucumu aldım ama dr çok az bu nedenle bol su iç dedi. Diğer görüşmemde söylücem
Mesela ben cok su tuketirsm idrarin rengi degisiyor bundan da anlayabiliriz daha acik renk olmasi gerekiyor bol su icmemiz lazim.
Ben subatda rast gele yaptirmistim oyle genel hamile oldugumu bilmiyordum bulaniklik cikmisti renkde bol su icmen lazim demisti dr

Benimde idrar sabah kopkoyu oluyo. Bol su içtikçe açılıyo rengi. Bn normalde günde 1 bardak bile su içemezdim. Şimdi 4 lt su içiyorum. Böbreklerimde şaşkındır alışık olmadıkları için

Benimde idrar sabah kopkoyu oluyo. Bol su içtikçe açılıyo rengi. Bn normalde günde 1 bardak bile su içemezdim. Şimdi 4 lt su içiyorum. Böbreklerimde şaşkındır alışık olmadıkları için
Hersey beybiler icinnn

Ayy ne güzel canım yaa bende pek su içmezdim normalde ama şimdi o kadar suyuyorum ki yinede içemiyorum su midemi bulandırıyor. Kana kana su içmek istiyorum

Ayy ne güzel canım yaa bende pek su içmezdim normalde ama şimdi o kadar suyuyorum ki yinede içemiyorum su midemi bulandırıyor. Kana kana su içmek istiyorum

Bnde mecburiyetten içiyorum. O kadar su içmeme rağmen dudaklarım çatlıyo yaa

Benim karnim tok.
Sabah kahvaltimi yaptim.
Sonra corbami ictim.

Suan karnim gurulduyo

Surekli agzima bisi atmam gerek sanki ama ac degilim.
Sirf gurultu sussun diye.
Suan canim hic bisi istemiyor aclikda yok ama sanki midem kazniyor bu hisden cok sıkıldım.
Ben bukadar atistiran biri degilim sonra midem eksi eksi oluyor.

Meyve yiyim bari sussun su ses.
Benim minnak doymuyor :)

Kızlar bugün 5+4 deyim

Rahim Ağrı'm oluyor
Kasık değil bildiğiniz vajinanın tepesi tam bebeğin olduğu yerler çok ağrıyor ya....

Bi kaç yerde okudum işte rahşm genişlemesi vs yazıyor

Sizde durumlar masıl

SELAM ALEYKUM hanimlar benim iki gün önce kahverengi akintim vardı bu sabah yine başlayınca doktoruma gittim geçen gitigimde kese var bebek görünmüyor gelişmemiş olabilir demişti bugün con belli olmasa da canlı bişey var gibi görünüyordu çok umutlandim artık inanıyorum ALLAHIN izniyle bebegim benimle buda ultrason kagidim

Yeterli miktardaysa ek olarak süt şart değil ki.

Neden 3. Ayda. Daha erken farkedilmedi mi
Hayir canim 2 hastaneye gitmeme ragmen o ana kadar anlasilmadi tam bi ibretlikdi..
Ozel hastanede devam ediyordum birde ne olur ne olmaz diye devlet hastanesine gittim 2.5 aylikken ama ordada kalp atisini dinledik esimle yine tek bebek ..
15 gun sonra ozele devam oda ayni . Bu yasadigim kadermi kismetmi Allah bilir elbet bebekler arka arkaya gelismis video su var iki tane ultrasonlar ama ne yazikki hep tek gorunuyorlardi.

kızlar bugün kendimi tutamadım veee bir fincan türk kahvesi içtim çay da içiyorum günde 5 bardak falan bi zararı olmaz değil mi bebeğime

Ben şuan 5+5 Haftalık Gebeyim.. Folik asit alıyorum genelde hep yemekten sonra yani kahvaltıdan sonra veya akşam yemeği hangisi denk gelirse... günlük alsak yeterli saati veya kuralı yoktur diye tahmin ediyorum..

Aaaaa hem de 2.97 cm haftanı az söylemişti o dediği hafta hesabına göre fazls Büyğk bile..benimki dün 1.93 idi ve ben 8+4 üm gözün aydın canım

Kızlar bnde idrarda hafif enfeksiyon çıkmış. Dr bol su iç dedi. SiZin kan sonuçlarınız nasıl çıkmıştı özellikle toxoplasma ve rubella ıgg
Selam canım benim hepsi temiz çıkmıştı geçen hafta yaptırmıştım ama ben çok su içiyorum gebeliğimin ilk haftalarından itibaren yaklaşık 3-4litre :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…