Mesela ben cok su tuketirsm idrarin rengi degisiyor bundan da anlayabiliriz daha acik renk olmasi gerekiyor bol su icmemiz lazim.Ewt varmış bugün idrar sonucumu aldım ama dr çok az bu nedenle bol su iç dedi. Diğer görüşmemde söylücem
Mesela ben cok su tuketirsm idrarin rengi degisiyor bundan da anlayabiliriz daha acik renk olmasi gerekiyor bol su icmemiz lazim.
Ben subatda rast gele yaptirmistim oyle genel hamile oldugumu bilmiyordum bulaniklik cikmisti renkde bol su icmen lazim demisti dr
Sade soda bende içiyorum ama o biraz mide bulantısı yapıyor bendeBnm kurtarıcımda soda sadesınden
Hersey beybiler icinnnBenimde idrar sabah kopkoyu oluyo. Bol su içtikçe açılıyo rengi. Bn normalde günde 1 bardak bile su içemezdim. Şimdi 4 lt su içiyorum. Böbreklerimde şaşkındır alışık olmadıkları için
Ayy ne güzel canım yaa bende pek su içmezdim normalde ama şimdi o kadar suyuyorum ki yinede içemiyorum su midemi bulandırıyor. Kana kana su içmek istiyorumBenimde idrar sabah kopkoyu oluyo. Bol su içtikçe açılıyo rengi. Bn normalde günde 1 bardak bile su içemezdim. Şimdi 4 lt su içiyorum. Böbreklerimde şaşkındır alışık olmadıkları için
Hersey beybiler icinnn
Ayy ne güzel canım yaa bende pek su içmezdim normalde ama şimdi o kadar suyuyorum ki yinede içemiyorum su midemi bulandırıyor. Kana kana su içmek istiyorum
Aynen benim de öyle bide ben ısırıp koparıyorum bu kez daha kötü oluyorBnde mecburiyetten içiyorum. O kadar su içmeme rağmen dudaklarım çatlıyo yaa
Aynen benim de öyle bide ben ısırıp koparıyorum bu kez daha kötü oluyor
Geçer inşallah canım Allah yardımcımız olsunEwt koparma canım dudak kremlerinden sür biraz rahatlatıyo. Bnm dudaklar harita gibi ya çok kötü
Geçer inşallah canım Allah yardımcımız olsun
Hayir canim 2 hastaneye gitmeme ragmen o ana kadar anlasilmadi tam bi ibretlikdi..Yeterli miktardaysa ek olarak süt şart değil ki.
Neden 3. Ayda. Daha erken farkedilmedi mi
Selam kızlar, pazartesi kontrolümüz var. Keseyi görürüz inşallah. O günde 7. Haftaya giriyoruz inşallah herşey yolundadır. Kızlar hamile kalmadan önce folik aside başlamıştım ama akşamları yemekten sonra içiyorum siz nasıl kullanıyorsunuz sabah mı akşam mı içiyorsunuz?
Yazın başka bir folik asit içiyordum onu sabah aç karnına kullanıyordum çok kilo yapmıştı bıraktım sonra.. Bunu yemekten sonra içmek daha iyi geldi.
Aaaaa hem de 2.97 cm haftanı az söylemişti o dediği hafta hesabına göre fazls Büyğk bile..benimki dün 1.93 idi ve ben 8+4 üm gözün aydın canımSELAM ALEYKUM hanimlar benim iki gün önce kahverengi akintim vardı bu sabah yine başlayınca doktoruma gittim geçen gitigimde kese var bebek görünmüyor gelişmemiş olabilir demişti bugün con belli olmasa da canlı bişey var gibi görünüyordu çok umutlandim artık inanıyorum ALLAHIN izniyle bebegim benimle buda ultrason kagidim Eki Görüntüle 2118599
Cm değil o kuzu mm :) daha minnacık büyücekAaaaa hem de 2.97 cm haftanı az söylemişti o dediği hafta hesabına göre fazls Büyğk bile..benimki dün 1.93 idi ve ben 8+4 üm gözün aydın canım
Selam canım benim hepsi temiz çıkmıştı geçen hafta yaptırmıştım ama ben çok su içiyorum gebeliğimin ilk haftalarından itibaren yaklaşık 3-4litre :)Kızlar bnde idrarda hafif enfeksiyon çıkmış. Dr bol su iç dedi. SiZin kan sonuçlarınız nasıl çıkmıştı özellikle toxoplasma ve rubella ıgg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?