2018 Ekim Anneleri

Aaaaa hem de 2.97 cm haftanı az söylemişti o dediği hafta hesabına göre fazls Büyğk bile..benimki dün 1.93 idi ve ben 8+4 üm gözün aydın canım
Aa oyle mi ee niye doktorum öyle dedi şimdi adet tarihimle oyumlumu kafam karıştı

Selam canım benim hepsi temiz çıkmıştı geçen hafta yaptırmıştım ama ben çok su içiyorum gebeliğimin ilk haftalarından itibaren yaklaşık 3-4litre :)

Canım bnde normalde 1 bardak bile su içmem ama hamileliğimi öğrendiğimden beri bnde 4 lt su içiyorum.

Aa oyle mi ee niye doktorum öyle dedi şimdi adet tarihimle oyumlumu kafam karıştı
Benim sat 5 Ocak dünkü Ölçüm 1.93 idi ama günden güne çok büyük Farklılıklar oluyo arada.şu an 2 yı Bayağı geçmiştir diye düşünüyorum ölçümlerimiz büyük ihtimalle ayni ve doktorun hala şüpheli Konuşuyor garip.Dünkü boyutuyla ben kafa kısmının şekillenmekte olduğunu bile görebildim seninki de Öyledir eminim

Ayy INŞALLAH canım allah razi olsun valla içimi ferahlattin bende beyaz bişey gorebiliyordum tam anlasilmiyordu ama görünüyordu ay INŞALLAH birlikte bebeklerimizi kulağımıza aliriz senin ilkmi canım

Ben 8+4 Balkupumm ile sat ımız birbirine çok yakın olmasına rağmen doktoru bebeği hafta olarak çok geride hesaplamış diye hatırlıyorum.hesabı yanlış yapmiş anlsmında yazmıştım :)
Evet canım benimde adet tarihim 4 ocak 2.97 mm doktorum 5+6 haftalik dedi

Merhaba hanimlar bende tam 7. Haftmdayim. 3 gun once gittim doktora tahliller temiz bebisin kalp atislarini gorduk 6,6 mm.
Hersey iyi hoşta su mide hazimsizligi ve istahsizlik cok can sıkıcı. Yediklerim sanki asagi inmiyorda yemek borumda bekliyor. Kraker yemekten icim sisti Sizde mide durumlari ne alemde

Sabahları midem bulanıyor sadece ondan sonra iştahım açılıyor :) ayran iç , bol bol marul ye :)

Sanki ben yazmisim gibi hissettim o koku hassasiyeti benide mahvetmis durumda mutfaga giremiyorum kokuyor gibi geliyor butun ev kokuyor sanki ne zaman gececek bu bilmiyorum ama bu durum midemi cok bulandiriyor safra geliyor sonra

Ayy INŞALLAH canım allah razi olsun valla içimi ferahlattin bende beyaz bişey gorebiliyordum tam anlasilmiyordu ama görünüyordu ay INŞALLAH birlikte bebeklerimizi kulağımıza aliriz senin ilkmi canım
Amin inşallah canım evet ilk senin ilk değil mi ?

Dün 1 bardak havuç suyu ictim rahatlatti biraz bende cok kötüyüm mideden gaviscon günde en az 2 kaşık içiyorum

kızlar her gece uyumadan önce süt içiyorum ama artık sütten tiksinmeye başladım kokusu bile midemi bulandırıyor napcam ilk 3 ay içeyim kemik gelişimi için demiştim ama devam ettiremicem galiba

Senin şuan yediğin içtiğin sana yarıyor. Bebek ilk 3 ay anneden besleniyor. Depondaki vitaminleri kullanıyor yani. Öyle çocuğuma yarasın diye herşeyi hergün yiyince tiksinir insan haliyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…