Benimki ile kıyaslarsak benimki 1.93 mm ark ınki 2.97 mm benimkinden büyük olduğu anlamına geliyor değil miCm değil o kuzu mm :) daha minnacık büyücek
Aa oyle mi ee niye doktorum öyle dedi şimdi adet tarihimle oyumlumu kafam karıştıAaaaa hem de 2.97 cm haftanı az söylemişti o dediği hafta hesabına göre fazls Büyğk bile..benimki dün 1.93 idi ve ben 8+4 üm gözün aydın canım
Aynı haftada mısınız ?Benimki ile kıyaslarsak benimki 1.93 mm ark ınki 2.97 mm benimkinden büyük olduğu anlamına geliyor değil mi
Selam canım benim hepsi temiz çıkmıştı geçen hafta yaptırmıştım ama ben çok su içiyorum gebeliğimin ilk haftalarından itibaren yaklaşık 3-4litre :)
Ben 8+4Aynı haftada mısınız ?
Benim sat 5 Ocak dünkü Ölçüm 1.93 idi ama günden güne çok büyük Farklılıklar oluyo arada.şu an 2 yı Bayağı geçmiştir diye düşünüyorum ölçümlerimiz büyük ihtimalle ayni ve doktorun hala şüpheli Konuşuyor garip.Dünkü boyutuyla ben kafa kısmının şekillenmekte olduğunu bile görebildim seninki de Öyledir eminimAa oyle mi ee niye doktorum öyle dedi şimdi adet tarihimle oyumlumu kafam karıştı
Ayy INŞALLAH canım allah razi olsun valla içimi ferahlattin bende beyaz bişey gorebiliyordum tam anlasilmiyordu ama görünüyordu ay INŞALLAH birlikte bebeklerimizi kulağımıza aliriz senin ilkmi canımBenim sat 5 Ocak dünkü Ölçüm 1.93 idi ama günden güne çok büyük Farklılıklar oluyo arada.şu an 2 yı Bayağı geçmiştir diye düşünüyorum ölçümlerimiz büyük ihtimalle ayni ve doktorun hala şüpheli Konuşuyor garip.Dünkü boyutuyla ben kafa kısmının şekillenmekte olduğunu bile görebildim seninki de Öyledir eminim
Evet canım benimde adet tarihim 4 ocak 2.97 mm doktorum 5+6 haftalik dediBen 8+4Balkupumm ile sat ımız birbirine çok yakın olmasına rağmen doktoru bebeği hafta olarak çok geride hesaplamış diye hatırlıyorum.hesabı yanlış yapmiş anlsmında yazmıştım :)
Geç döllenme olunca hafta hesabında oynama olabiliyor bebek görününce ona göre ölçüm alınıyor ve sat değiştiriliyorEvet canım benimde adet tarihim 4 ocak 2.97 mm doktorum 5+6 haftalik dedi
Sabahları midem bulanıyor sadece ondan sonra iştahım açılıyor :) ayran iç , bol bol marul ye :)Merhaba hanimlar bende tam 7. Haftmdayim. 3 gun once gittim doktora tahliller temiz bebisin kalp atislarini gorduk 6,6 mm.
Hersey iyi hoşta su mide hazimsizligi ve istahsizlik cok can sıkıcı. Yediklerim sanki asagi inmiyorda yemek borumda bekliyor. Kraker yemekten icim sistiSizde mide durumlari ne alemde
INŞALLAH canım bir sorun olmasında geç olsun bişey olmazGeç döllenme olunca hafta hesabında oynama olabiliyor bebek görününce ona göre ölçüm alınıyor ve sat değiştiriliyor
Kizlar koku hassasiyeti Beni mahvediyor, hersey ama hersey kokuyor. Sampuan, sabun, bulasik, camasir deterjanlari hepsini kokusuz aldim degistirdim. Kimyasalar hicbsy kullanmiyorum ama evim ve herseyim kokuyor ya. Ailemden de uzaktayiz annemlere geceyim deme luksum yok. Bide folic asit icemiyorum son gunler. Yani hap yutamiyorum. Direk Geri cikiyor . Artik dun biraz maden suyunda eritip icmeyi denedim. Oldu gibi. Ama oyle icmenin de zarari varmi yada faydasi oluyormu folic asidin bilmiyorum ama hic icememekten iyidir diye ictim. Vitamin de vermisti doktor ama onu oyle eritipde icemiyorum hem buyuk hem gelatinli bsy.
Amin inşallah canım evet ilk senin ilk değil mi ?Ayy INŞALLAH canım allah razi olsun valla içimi ferahlattin bende beyaz bişey gorebiliyordum tam anlasilmiyordu ama görünüyordu ay INŞALLAH birlikte bebeklerimizi kulağımıza aliriz senin ilkmi canım
Geç döllenme olunca hafta hesabında oynama olabiliyorBen 8+4Balkupumm ile sat ımız birbirine çok yakın olmasına rağmen doktoru bebeği hafta olarak çok geride hesaplamış diye hatırlıyorum.hesabı yanlış yapmiş anlsmında yazmıştım :)
Dün 1 bardak havuç suyu ictim rahatlatti biraz bende cok kötüyüm mideden gaviscon günde en az 2 kaşık içiyorumMerhaba hanimlar bende tam 7. Haftmdayim. 3 gun once gittim doktora tahliller temiz bebisin kalp atislarini gorduk 6,6 mm.
Hersey iyi hoşta su mide hazimsizligi ve istahsizlik cok can sıkıcı. Yediklerim sanki asagi inmiyorda yemek borumda bekliyor. Kraker yemekten icim sistiSizde mide durumlari ne alemde
kızlar her gece uyumadan önce süt içiyorum ama artık sütten tiksinmeye başladım kokusu bile midemi bulandırıyor napcam ilk 3 ay içeyim kemik gelişimi için demiştim ama devam ettiremicem galiba
Biraz da olsun rahatlatti beni havuç suyu yatmadan 1 bardak içtim canımHavuç suyu iyi gelirse yaz canım bizde deneriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?