Ben mesela çok severim.salam ve sosis hiç yemedim.sucugu da 1 lokma yiyorum.Bn hamileliğimi öğrendiğimden beri hiç yemedim. Canımda hiç istemiyo zaten.
Çok su içmek gerek diyorlar ya idrar yolu enf için demekki alakalı değilmiş ohaldeCanım bnde normalde 1 bardak bile su içmem ama hamileliğimi öğrendiğimden beri bnde 4 lt su içiyorum.
Yaaaa hamile misinnn ♡♡♡ maşallahBen mesela çok severim.salam ve sosis hiç yemedim.sucugu da 1 lokma yiyorum.
Toksoplazmadan dolayı yenmiyor değil mi? Benim bagisikligim var ama yemiyorum yine de bebeğe faydası yok diye ama canim anormal pizza istiyorBen mesela çok severim.salam ve sosis hiç yemedim.sucugu da 1 lokma yiyorum.
Benim ağrım çok oldu,bazen hissetmeyebilirsinkiKızlar rahim Büyüdükçe karın ağrıları olurmuş benim hiç karın ağrım olmuyor sizlerde durum nedir ??
Sucuksz,salamsız pizza ye kuzum nefsinden kısma gebelikte kesin yasak şeyler sigara ve alkolToksoplazmadan dolayı yenmiyor değil mi? Benim bagisikligim var ama yemiyorum yine de bebeğe faydası yok diye ama canim anormal pizza istiyor
Gittiğim iki doktora da sordum ySucuksz,salamsız pizza ye kuzum nefsinden kısma gebelikte kesin yasak şeyler sigara ve alkol
ay inş canım bir soruna işaret Olmasın daBenim ağrım çok oldu,bazen hissetmeyebilirsinki
Bnm dr um da da aynı ımkan var ugrasmıyırsun.guzel bısyEwt doğru haklısın canım. Muayanenin tek dezavantajı bu. Ama bnm dr um kan alıyo kendi laboratuara gönderiyo sonuç çıkıncada arıyo yorumluyo.
Dr umdan memnun olduğum için gidiyorum yoksa bnde hastane tercih ederdim.
Ayniii:))) bulanti ayri istahsizlik apayri bi dertMerhaba hanimlar bende tam 7. Haftmdayim. 3 gun once gittim doktora tahliller temiz bebisin kalp atislarini gorduk 6,6 mm.
Hersey iyi hoşta su mide hazimsizligi ve istahsizlik cok can sıkıcı. Yediklerim sanki asagi inmiyorda yemek borumda bekliyor. Kraker yemekten icim sistiSizde mide durumlari ne alemde
Bnde oldu canim ozllkle ilk haftalar yumurtalama gununden baslamistiKızlar rahim Büyüdükçe karın ağrıları olurmuş benim hiç karın ağrım olmuyor sizlerde durum nedir ??
Hehe benm hic acilmiyo o istah. Zaten normldede isthli deglmdir. Ben 57 idim 55e dustum smdilikKızlar kilo kaç ben78 olmuşum ama hiç göstermiyorum böyle giderse 100 olacam çünkü iştahım çok açık,bulantı sabah oluuor sonra açılıyor
Çok su içmek gerek diyorlar ya idrar yolu enf için demekki alakalı değilmiş ohalde
Ben mesela çok severim.salam ve sosis hiç yemedim.sucugu da 1 lokma yiyorum.
O zamanlar bende de vardı da şimdilerde yok her hamilelik farklı gerçi Sağlıcak olsun gelsin de bakalım hepimizinkiBnde oldu canim ozllkle ilk haftalar yumurtalama gununden baslamisti
Aynen canim. InsaAllahO zamanlar bende de vardı da şimdilerde yok her hamilelik farklı gerçi Sağlıcak olsun gelsin de bakalım hepimizinki
Ben de bir tek ben böyleyim sanıyordum benimde aynı bu gidişle 100 olucam böyle açık iştah olmaz bulantı dediğin mide dönmesi oluyor. Kısa süre iştahım kesiliyor sonra yine yiyorum.Kızlar kilo kaç ben78 olmuşum ama hiç göstermiyorum böyle giderse 100 olacam çünkü iştahım çok açık,bulantı sabah oluuor sonra açılıyor
Bende dudaklarımı ısırıp koparttım malesef yani yeterli su içmediğimiz için mi dudaklarımız böylr oluyor. Ben çok limon yediğim için sanmıştımAynen benim de öyle bide ben ısırıp koparıyorum bu kez daha kötü oluyor
Hahahha hep bir şeyler yemek istiyorum:) birde Riskli diye gebeliğim hep uzanıyorum o da ayrı bir dezavantaj...Ben de bir tek ben böyleyim sanıyordum benimde aynı bu gidişle 100 olucam böyle açık iştah olmaz bulantı dediğin mide dönmesi oluyor. Kısa süre iştahım kesiliyor sonra yine yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?