2018 Ekim Anneleri

Ben mesela çok severim.salam ve sosis hiç yemedim.sucugu da 1 lokma yiyorum.
Toksoplazmadan dolayı yenmiyor değil mi? Benim bagisikligim var ama yemiyorum yine de bebeğe faydası yok diye ama canim anormal pizza istiyor

Kızlar rahim Büyüdükçe karın ağrıları olurmuş benim hiç karın ağrım olmuyor sizlerde durum nedir ??

Kızlar kilo kaç ben 78 olmuşum ama hiç göstermiyorum böyle giderse 100 olacam çünkü iştahım çok açık,bulantı sabah oluuor sonra açılıyor

Bnm dr um da da aynı ımkan var ugrasmıyırsun.guzel bısy

Ayniii:))) bulanti ayri istahsizlik apayri bi dert

Kızlar kilo kaç ben 78 olmuşum ama hiç göstermiyorum böyle giderse 100 olacam çünkü iştahım çok açık,bulantı sabah oluuor sonra açılıyor
Hehe benm hic acilmiyo o istah. Zaten normldede isthli deglmdir. Ben 57 idim 55e dustum smdilik

Çok su içmek gerek diyorlar ya idrar yolu enf için demekki alakalı değilmiş ohalde

Canım ben daha hamileliği öğreneli içiyorum.
Kanamayıda enfeksiyona bağlıyorum. 1 ay sonra randevum dr umlada görüşecem bu konuyu. Hamile kalmadan önceki ayda olmuştu idrarla birlikte kanamayı.
Ama kahverengide geliyo. Nette araştırdım yapabiliyomuş kahverengi pembemsi kan falan.

Ben de bir tek ben böyleyim sanıyordum benimde aynı bu gidişle 100 olucam böyle açık iştah olmaz bulantı dediğin mide dönmesi oluyor. Kısa süre iştahım kesiliyor sonra yine yiyorum.

Aynen benim de öyle bide ben ısırıp koparıyorum bu kez daha kötü oluyor
Bende dudaklarımı ısırıp koparttım malesef yani yeterli su içmediğimiz için mi dudaklarımız böylr oluyor. Ben çok limon yediğim için sanmıştım

Ben de bir tek ben böyleyim sanıyordum benimde aynı bu gidişle 100 olucam böyle açık iştah olmaz bulantı dediğin mide dönmesi oluyor. Kısa süre iştahım kesiliyor sonra yine yiyorum.
Hahahha hep bir şeyler yemek istiyorum:) birde Riskli diye gebeliğim hep uzanıyorum o da ayrı bir dezavantaj...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…