2018 Ekim Anneleri

İnş cnm

Düzgün bir özele git istersen.Ben özele gidiyorum ama tam teşekküllü değil bebeğimin eşi aşağıdaymış onların usg de görülmedi tam teşekküllü bir özele gittim orda göründü her şey daha netti o cihazda.

Canım tablo şöyle işte bebişlerin muhtemel doğum tarihlerinin nerede yaşadığımız kaçıncı çocuk vb bilgilerin olduğu bir tablo sanırım. Başka ayların tabloları vardır oradan inceleyebilirsin. plojovic arkadaşımız kaç kez söylemişti ona da sormadan bir başka kişi devretti ilgilenemiyor kızcağız yapabileceksen bence sen de alabilirsin. Bunların dışında başk bir şey yapıyor mu başlık sahibi bilmiyorum

Hayır canım yağlı olmuyor. Tarif farklılığı olabilr. Ben tavaya minicik yağ damlatıyorum krebin hamuruna yağ koymuyorum o zaman çok hafif oluyor.
Anladim canim.keşke biri yapsa da yesem o zaman.mutfak işkence bana.
Bi tane özel var.ordaki doktoru da sevmiyorum.bana ilgisiz geliyor.devletteki doktoru cok seviyorum.onun da cihazi iyi degil.
Bide ben ne dicem.5.haftada dr kucük bi olisim gordü.keseye biraz yakin.7.haftada biraz daha büyümüstü ama icinde bisey yoktu.o kist olmasin?

Pişerken baya ağır kokuyor haklsın. Ben boğazlı kazağı giyip burnuma kadar çekip yapıyorum artık. Hele oğlumun altını değiştirmek resmen işkence gibi oluyor

Pişerken baya ağır kokuyor haklsın. Ben boğazlı kazağı giyip burnuma kadar çekip yapıyorum artık. Hele oğlumun altını değiştirmek resmen işkence gibi oluyor
Allah yardimcin olsun canim
Cocuk da olunca zor.benim isim de zor biliyormusun.esim mutfaga girmez.hic beceremez.bi çay bile demlerken 40 kere soruyor.bugün tavada yumurta pisirirken tavaya yagı doldurmus.süzdum tabağa.elinden gelmiyor.annesi öyle alistirmis.
Bende gecen yemegi zor yaptim.yesil fasülye pilav.kokusu beni oldürdü.gittim cikattim. Yemegi de yemedim.

Senin durum benimkinden daha zor kuzum. Ben çoğu zaman yemek yapmıyorum eşimin bi akrabası var bize yakın her gün yemek yolluyor bize ben bi bugün pilav ve fırında tavuk yaptım. Bide öğlenleri makarna mantı falan öyle geçiştiriyorum. Allah yardımcın olsun

Saol canim.Allah yardimcimiz olsun hepimizin.insanin bi yakını olması hele de düsünüp bisey göndermesi cok güzel bisey.
Ben dogudayim.ailemden kimse yok.komsular da hamile oldugumu biliyor.
Belki biri bisey gönderir de esime veririm hic olmazsa o yer diyorum ama yok.
Mecbur esim icin yemek yapiyorum.
Burasi kücük bi yer.disardan isteyecegimiz pek bisey de yok.zorla yapiyoruz iste.
Canim neler istiyor ama yapan gönderen yok.insanlik ölmüş.

Evet haklısın canım artık kimse kimseyi düşünmüyor maalesef. Sabret inşallah 12.haftadan sonra düzelirsin. Benim de canımın istediği şeyler hep annemin elinden olan şeyler bende aileme uzağım maalesef

Ins hayirlisiyla su mide bulantilari geçse kendim yapacam.
Herifime de yazik.ac geliyor.guzel yemekler yapamiyorum.
Aslinda her yemegi yaparim.icli köfte manti bumbar dolmasi filan.en agir yemekleri yaparim.ama hamile olunca elin kırık gibi oluyor.
Bu arada ben emzikli diye bogazimdan gecmiyordu.her aksam yaptigimdan götürüyordum.insan bekliyor ama bos.

Valla yan yana gelince bence alttan bile olsa belli et kırıldığını. Yemek yapamadığını açıkça söyle bakalım yine de insanlık edip bir tabak yemek vermiyorsa zaten sende ona göre davran. Ooo maşallah sana hamaratmışsın. Aslen nerelisin :) bende öyle ağır yemekler yok ben izmir kızıyım bizimki biraz basit yemekler ama eşim Hatayli o hep ağır yemek seviyor

Hicbisey söylemeyi düsünmuyorum canim.ben utanirim demeye.ama bende ona gore davranirim.
Annem malatya.babam adiyamanli.hep agir yemekler yapilir bizde.hatay mutfagi da yakin bize.
Esim de akrabam.damak zevklerimiz ayni:)

Hicbisey söylemeyi düsünmuyorum canim.ben utanirim demeye.ama bende ona gore davranirim.
Annem malatya.babam adiyamanli.hep agir yemekler yapilir bizde.hatay mutfagi da yakin bize.
Esim de akrabam.damak zevklerimiz ayni:)
O yönden şanslısınız o zaman bizim baya bi zıt yemek zevkleri ama gönüller bir olunca alışıyor insan :)

O yönden şanslısınız o zaman bizim baya bi zıt yemek zevkleri ama gönüller bir olunca alışıyor insan :)
En önemlisi de o zaten.kafa ve gönül uyusacak.bu arada hatayla cok ortak yemegimiz var.belki bilirsin.
Yüksük çorbası.mahluta.oruk.biberli ekmek.
Ben mersinde buyüdüm.hatayin meshur seylerini hep tattim.kunefe.kerebiç.mamülyan.hatay araplari güzel yemek yapar.şanslisin.kaynanan yapsin dursun.

Bizimkiler arap değil canım ama güzel yemek yapıyolar gerçekten. Kıyma tepsiyi güzel yaparım bende hataya ait bi onu güzel yapıyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…