Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bnmde gecmedı hala ....Ayyyy yine kanamam var. Walla hiç sevinemedim yaa. Sevincim kursağımda kaldı. Aileler dışında kimseyede söylemiyorum. Tükendim yeminle
Anneme tasındım bnde. Neredeyse 1 ay olacak sadeve wc ye ve dra gıderken kalkıyırum.hep yatısBnmde gecmedı hala ....
Anneme tasındım bnde. Neredeyse 1 ay olacak sadeve wc ye ve dra gıderken kalkıyırum.hep yatıs
Kramp gırıyor arada. Ozellıkle yatıp kalkarken dıkkatlı olmam lazım.en cok o zaman kramp gırıyorSancı da oluyor mu bende bi 10 gün yattım 3 haftalıkken ama kanamam olmadı hiç
Kizlar bilgissi olan yazsin lutfen 6+2de doktor kalp atisi var ama haftaya dinletelim dedi (vajinal ultrasyonla) sizde yarin 7+2 de karindan ulstrasyonla baska bi doktora gidicem duyarmi bide doktor gormusse vardir demi bende ekranda pıt pıt gordum 2 dusuk yasadim korkuyorum onlarda duymamistim
Kizlar bilgissi olan yazsin lutfen 6+2de doktor kalp atisi var ama haftaya dinletelim dedi (vajinal ultrasyonla) sizde yarin 7+2 de karindan ulstrasyonla baska bi doktora gidicem duyarmi bide doktor gormusse vardir demi bende ekranda pıt pıt gordum 2 dusuk yasadim korkuyorum onlarda duymamistim
Insallah ben nedense duymadigim icin sanki hic olmamis gibi bi dahaki jontrolde yokmis gibiYaaaa bende yarın 6+2 de gidiyorum doktora inşaaallah bende duyarım bebişimi. Duyarsın endişe etme, vajinada çok durmak istememiştir kanaman olmasın diye. vardır tabi, hayırlı uğurlu olsun :)
Ay hadi insalalh ikimizde duyariz bende yarin gidiyorum insallah duyarimmmBende 6+5 te gittim normal ultrasondan pıt pıt attığını gördüm doktor kalbi atıyo dedi. Merak etme sesi hemen duyulmuyor belliki yarın özel hastaneye gideceğim bakalım bu defa duyulacak mı yarın yazarım
Maşallah sana kız nasıl iciyorsun :) sürekli tuvalete çıkıyorsundur ama ne güzel. Ben bugün 2 bardak bile içmedim. Dudaklarına gelince onu bilemedim şimdi
Ayyy benm kanamam bitsede bulantıya razıyım
Kalp atışı zaten görünüyorsa neden vajinal ultrasona gerek duydu anlamadım üstelik bi hafta sonra ,yani kalp atışını karından gümbür gümbür duyabileceği bir zamanda ...Kizlar bilgissi olan yazsin lutfen 6+2de doktor kalp atisi var ama haftaya dinletelim dedi (vajinal ultrasyonla) sizde yarin 7+2 de karindan ulstrasyonla baska bi doktora gidicem duyarmi bide doktor gormusse vardir demi bende ekranda pıt pıt gordum 2 dusuk yasadim korkuyorum onlarda duymamistim
Alışkanlık yapabilirsin lavaboya girmeden ya da cikinca hemen içben ancak boyle alisabilmistim ilk gebeligimde.
Ki normalde 1 gunde hic su icmedigimi bilirdim :)))))
Canim hic oyle deme.Keske 9 ay yatsam kanama olsada,bebegimde olsa diyende bicok kisi var malesef.
En azindan dinlenmen sadece yatman gerektigini daha iyi farketmissin bugun❤
Iyi dusunup cikmissiniz ama en azindan deneyim oldu.Kendini üzme❤
Icin rahat olsun bence gormusseniz vardir.Ilk olusumda ses duyulmaz hemen zorlamamistir doktorunda.
Insallah iyi haberlerle sevinirsinizz❤
Pastırma a sıkıntı yok canım. Be im DrKızlar sorması ayıp paçanga Böreği yemek sakıncalı mı ? Malum içinde Pastırma var
Kızlar sorması ayıp paçanga Böreği yemek sakıncalı mı ? Malum içinde Pastırma var
Kızlar sayfayı kim devralmak istiyor???
Bikac kez yazdim ama tablomuz olmayacak mi fln yaziliyor,gozden kaciyor diye dusunuyorum,tekrarliyorumm
Kızlar sayfayı kim devralmak istiyor???
Bikac kez yazdim ama tablomuz olmayacak mi fln yaziliyor,gozden kaciyor diye dusunuyorum,tekrarliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?