2018 Ekim Anneleri

Kizlar bilgissi olan yazsin lutfen 6+2de doktor kalp atisi var ama haftaya dinletelim dedi (vajinal ultrasyonla) sizde yarin 7+2 de karindan ulstrasyonla baska bi doktora gidicem duyarmi bide doktor gormusse vardir demi bende ekranda pıt pıt gordum 2 dusuk yasadim korkuyorum onlarda duymamistim

Yaaaa bende yarın 6+2 de gidiyorum doktora inşaaallah bende duyarım bebişimi. Duyarsın endişe etme, vajinada çok durmak istememiştir kanaman olmasın diye. vardır tabi, hayırlı uğurlu olsun :)

Bende 6+5 te gittim normal ultrasondan pıt pıt attığını gördüm doktor kalbi atıyo dedi. Merak etme sesi hemen duyulmuyor belliki yarın özel hastaneye gideceğim bakalım bu defa duyulacak mı yarın yazarım

Yaaaa bende yarın 6+2 de gidiyorum doktora inşaaallah bende duyarım bebişimi. Duyarsın endişe etme, vajinada çok durmak istememiştir kanaman olmasın diye. vardır tabi, hayırlı uğurlu olsun :)
Insallah ben nedense duymadigim icin sanki hic olmamis gibi bi dahaki jontrolde yokmis gibi

Bende 6+5 te gittim normal ultrasondan pıt pıt attığını gördüm doktor kalbi atıyo dedi. Merak etme sesi hemen duyulmuyor belliki yarın özel hastaneye gideceğim bakalım bu defa duyulacak mı yarın yazarım
Ay hadi insalalh ikimizde duyariz bende yarin gidiyorum insallah duyarimmm

Maşallah sana kız nasıl iciyorsun :) sürekli tuvalete çıkıyorsundur ama ne güzel. Ben bugün 2 bardak bile içmedim. Dudaklarına gelince onu bilemedim şimdi

Alışkanlık yapabilirsin lavaboya girmeden ya da cikinca hemen iç ben ancak boyle alisabilmistim ilk gebeligimde.
Ki normalde 1 gunde hic su icmedigimi bilirdim :)))))

Ayyy benm kanamam bitsede bulantıya razıyım

Canim hic oyle deme.Keske 9 ay yatsam kanama olsada,bebegimde olsa diyende bicok kisi var malesef.
En azindan dinlenmen sadece yatman gerektigini daha iyi farketmissin bugun❤
Iyi dusunup cikmissiniz ama en azindan deneyim oldu.Kendini üzme❤

Icin rahat olsun bence gormusseniz vardir.Ilk olusumda ses duyulmaz hemen zorlamamistir doktorunda.
Insallah iyi haberlerle sevinirsinizz❤

Kızlar sayfayı kim devralmak istiyor???

Bikac kez yazdim ama tablomuz olmayacak mi fln yaziliyor,gozden kaciyor diye dusunuyorum,tekrarliyorumm

Kalp atışı zaten görünüyorsa neden vajinal ultrasona gerek duydu anlamadım üstelik bi hafta sonra ,yani kalp atışını karından gümbür gümbür duyabileceği bir zamanda ...

Kızlar ya benim Yarin 10 günlük raporum bitiyo okula ,gidip içine canavar kaçmış çocukların içine giricem sırf oturayım diyorum da işe yarar mi ı acaba .Bugün Akşama kadar bacakları dikip yatmak iyi oldu benim için.Artık onu pek yapamıcam.Allahım korusun ya

1 hafta sürekli yatıcam bakalım ne ola cak

Merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım araniza bir tane 4 yaşında oğlum var...geçen ay bir kimyasal gebeliğim oldu 8 ocakta kanamayla beraber hayallerimde uçup gitmişti ki allahım bu ay da karnıma minik bir melek koydu 6+5günlük hamileyim şükür.. cuma günü kalp atışlarını duymaya gittim doktorum goremedi vajinal ultrasondan bakıldı şükürler olsun duyduk. Cok az iceride kanamam varmış progestan başladık.. rabbim kimsenin kucagini bos birakmasın allah bebislerimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin

Kızlar sayfayı kim devralmak istiyor???

Bikac kez yazdim ama tablomuz olmayacak mi fln yaziliyor,gozden kaciyor diye dusunuyorum,tekrarliyorumm

Eğer excelde yapılıp buraya yüklenecek bir şeyse ben yapmaya çalışırım. Buralarda yeni olduğum için sayfayı devralınca ne yapmak gerekiyor bilmiyorum. Bence hepimiz bebeklerimizi biraz büyütelim. 3 aylık olduğumuzda tabloda yaparız gereken başka şeyler varsa onları da yaparız.

@krmckr15 canim merhaba nasilsin.ben sayfaya pek giremiyorum.bulanti ve tiksinmeden.
Benim bi sorunum var.sağ kasık bölgem saki elma gibi siş hissediyorum.wc de egilince sişligi hissediyorum.sanki agriyor.sende de böyle bisey var mi?
Ne olabilir sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…