2018 Ekim Anneleri

kızlar bugün kendimi tutamadım veee bir fincan türk kahvesi içtim çay da içiyorum günde 5 bardak falan bi zararı olmaz değil mi bebeğime
çayı çok açık iç 3 bardağın üstüne çıkmamaya çalış.

fakat türk kahvesi günde 2 bardak içebilirsin sıkıntı yok :)

Selam kizlar, birsuru mesaj birikmis ancak okudum. Butun Antakyalilar burda toplanmisiz masallah herkese musmutlu ve rahat ve saglikli bir hamilelik diliyorum.

tam olarak aynısını yaşıyorum.
bana normal olduğu söylendi doktor tarafından. hep vajinal kullandım ben çalıştığım için.

Günaydın kızlar, bugün doktor randevum vardı. Muayene oldum ultrasonda görünsün diye tuvaletimi tutmuştum. Mesane yukarı çıktığı için ultrasonda çıkmadı. Tuvalete gidip tekrar ultrasona girdim gene çıkmadı. Doktorum Vajinal ultrasonla bakalım dedi kabul etmedim. Kan değerlerimle ilgili tahliller felan verdi onları yaptırdım.Haftaya gene gidicem 6+1 şu an. Ultrasonla göremeyip sonra gören oldu mu korkuyorum gebelik için kan testi yaptırcam iki kere yaptırmıştım yükselmişti. Tekrar yaptırcam bakalım nasıl

Günaydın kızlar ben çok fazla dahil olamıyorum ara sıra okuyabiliyorum ancak, işyerinde tüm gün çok yoğun oluyor akşamlarıda 6 yaşında bir oğlum var sağolsun hiç fırsat bulamıyorum zaten bulduğum yerde uyuklama modundayım ağrılarım bulantılarım var ilkinde sadece çok bulantım vardı doğuma kadar sürdü,başka hiç bir problemim olmadı.Gerçekten her hamilelik farklı oluyormuş.Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

Herkese merhaba Kızlar,
Dün gece eşimle sinemaya gidelim dedik haftalardır yatmaktan sırtım, başım ağrıyordu artık, bir değişiklik olur dedik, sadece sinemaya gittik sonra eve geldik. Televizyon izlerken yine kasıklarımda adet ağrısı gibi bir ağrı başladı, sonra ıslaklık hissettim, tuvalete gittiğimde iç çamaşırımdan pijamama geçecek kadar kanamam olmuş, böyle parmağınız kesilirde kanar ya öyle sıvı kırmızı kan, çok kötü oldum hemen eşime söyledim, ağar topar acile gittik, neyseki kalp atışlarını duyduk ama doktor düşük tehliken var, kanama alanın var kese etrafında muhtemelen ondan geliyor bu kan dedi şimdi kendi doktoruma gideceğim, hala kimseciklere hamile olduğumu söyleyemedim, tuvalete her gittiğimde yüreğim ağzımda olmasından usandım, ben bile sevinemiyorum ağız tadıyla hamileliğime, çok üzülüyorum canım çok sıkkın, dün tutamadım kendimi ağladım, ne olur dua edin bana..

Allah yardımcın olsun canım inş bir daha yaşamazsın böyle bir durum da bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın

Allah yardımcın olsun canım, bebişin sana tutunsun. Düşünmemeye çalış morali bozupta kendini üzme

Canım benim ya ayni şeyleri yaşıyoruz nerdeyse,azıcık bir hava alayım desem burnumdan geliyo sevincimi yasamak istiyorum neyse sonunda tamamına Ersin de yine katlanırız.Allah güzel bir şekilde Devamını getirsin inş

Ayyyy canım aynı şeyleri yaşıyoruz seninle. Bnde kanama alanıda yok. Snn kanama alanı olduğu kaçıncı haftada belli olmuştu.
Dün benimde kanama şeklinde lekelenmem oldu. Bizde nefes alalım diye kahvaltıya gitmiştik. Bütün gün peçeteye silince kan geldi. Sabahtan öğlene kadar kırmızısı bi değişikti. Akşam aynı dediğin gibi parmağın kesilirde aynı öyle taZe kan gibiydi.

inşallah birşey olmaz canım, yatmak çok zor ama çaresi oysa yapacak bişi yok.Ama ağlamada, sakın üzülme üzülmen stres yapmanda çok etkiliyor.Bakalım kendi doktorun ne diyecek umarım herşey yolundadır.

Insallah guzel haberler aliriz senden de❤
Ben satıma göre 6+3 te gittigimde kesede olusum bile yoktu canim,doktorun durumunu goruyordur tabii ama fikir olsun diye soyledim.

Kesede mi görünmüyor canım?

İnşallah sondur❤
Bol dinlenirsin guzel haberlerini alalim

Amin canım ben de öyle diyorum yeter ki bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım razıyım yatmaya ama böyle korkuyla yaşamak ne zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…