2018 Ekim Anneleri

Ben cevap vereyim,hamilelikle beraber oluşan Yumurtalık kisti ..bende de ilk kez oluştu ama doktor bu kıstın hamileliğe yardımcı bir kist olduğunu söyledi

Ben cevap vereyim,hamilelikle beraber oluşan Yumurtalık kisti ..bende de ilk kez oluştu ama doktor bu kıstın hamileliğe yardımcı bir kist olduğunu söyledi
Bende de kist oluştu yAklaşık 4.5 cm ağrılarım oluyordu şu 2 gündür ağrım yokt çok şükür

Teşekkür ederim iyiyim canım benim sabahları aşırı bulantı oluyor akşama doğru azalıyor. Bende sadece gaz şişkinliği ve sancısı oluyor. Bence doktorunu ara sor benim ilk hamileliğimde de olmadı senin dediğin gibi bişey. Allah yardımcın olsun canım geçer insallah. Yaz bana nedenini öğrenince

ya gercekten mk cok sevindim canim.çok tşk ederim cvp verdigin icin.
Ama garip olan şu ki söylemeye utaniyorum.gece şey oldu.sag kasigim agriyordu.bugünde sişlik hissi var.yumurta gibi sişlik hissediyorum.her hareketimde belli ediyor kendini.

Su midemi bulandırıyor maalesef

Yazarim canim.ama şu sıralar doktora gitmicem.2 hafta sonra 2 li teste gidecem Alalh izin verirse.
Bende gaz da oluyor.kivrandiriyor bazen.çikartmaya calisinca kasigim ağriyor.
Benim bulantilarim öglen basliyor gece yatana kadar devam ediyor.
Hersey kisa bi sureligine bastiriyor.
Burdaki kızlara da bi tavsiye vereyim.mide bulantisini 4 5 saat bastiriyor.az yagda az tuz koyun mısir patlatip yiyin.ćok iyi geliyor.

Hep Bebeğimi merak ediyorum kızlar sizde de öyle böyle oluyor mu,her gün dr gitmek istiyorum mesela:)

Kızlar selam,
Progestanı vajinal kullanan var mı aranızda? Benim ilaçtan dolayı işyerinde çok uykum geliyor. Bu sebeple hafta içi vajinal kullandım ama haftasonu 2 gündür vajinadan ilacın posası geliyor akıntı olarak! Sizce normal mi? Yaşayan var mı aranızda? İyi akşamlar...

İşte varlığını o şekilde belki ediyor canım.doktoruna kaç cm olduğunu sor istersen 6 cm altındaysa iyi de üzeri olmasın.

Patlamış mısır bana da iyi geliyor. Bende 26 martta gidicem 2 li teste. Ben müsli aldım süte katip yiyorum o da iyi geliyor biraz tokluk veriyor. Birde krep yapıp yiyorum o hiç mide bulantısı yapmadı bana tavsiye ederim :)

Hep Bebeğimi merak ediyorum kızlar sizde de öyle böyle oluyor mu,her gün dr gitmek istiyorum mesela:)
Ilk bebiş mi senin :) benim elim hep karnında gece bile atletin içine sokup yatıyorum üşütücem böyle giderse

Bende de kist oluştu yAklaşık 4.5 cm ağrılarım oluyordu şu 2 gündür ağrım yokt çok şükür
Bende de Ağrı leke oldupu zamanlar oluyo Eğilip kalkarken.hatta doktor sormuştu kasığında bişey hissediyor musun evet deyip tarif etmiştim kistten dolayı dedi ama merak etme hamileliğe yardımcı bir kist dedi internetten araştırdım progesteron hormonu salgılıyormuş

Selam ben vajinal kullanıyorum. Uyku hali var bendede öğlenleri illaki kaçırıyorum yarim saatte olsa.
Ilacın bir kısmı emildikten sonra fazlası vücuttan atılıyormuş. Doktorum demişti çok normal geri gelmesi yani.
Birde jeli yaptıktan sonra biraz hareket edin yürüyüş yapın emilimini kolaylaştırıyor

Ilginç yarın denerim bunu sağol canım
Sende saol canim.
İşte varlığını o şekilde belki ediyor canım.doktoruna kaç cm olduğunu sor istersen 6 cm altındaysa iyi de üzeri olmasın.
O zaman yarın gideyim.esim evde olacak.
Burdaki ilce devlet hastanesi cihazlari net göstermiyor.rahmim de ters.sence görünür mü yoksa özele mi gideyim?
Ben ishal oluyorum arada onun icin bana müsli iyi gelmez canim.
Bide krep yagli oluyor
Nasil miden bulanmiyor
Benim normal zamanda midem bulaniyordu.simdi hic yiyemem.

Hayır canım yağlı olmuyor. Tarif farklılığı olabilr. Ben tavaya minicik yağ damlatıyorum krebin hamuruna yağ koymuyorum o zaman çok hafif oluyor.

1 hafta sürekli yatıcam bakalım ne ola cak
İnşallah insallah biterde bu hafta bidaha da hic olmaazz❤❤

Ne guzelde gelmis miniik :)
Allah tamamına erdirsinn❤

Tablo için erken değil mi?
Yani bence erkende yavas yavasta yapilabilir,bekleyen gormek isteyen annislerde var galiba :)

Sayfayi devralinca sadece 1.sayfadaki ilk gonderiyi duzenleyebilme yetkin oluyor.Tabloda orda olusturuluyor.Galiba örnekleri bile var ama dedigin gb excelde de oluyor mu biliyorum :)
Bide iste sonrasinda bilgiler yazildikca duzenleme olur tabloda cinsiyet vb
Bence de 3 ayı atlatmakta guzel olur❤
Gormek isteyen annelerde varsa artik bi sekilde halledilir heralde.

Su midemi bulandırıyor maalesef

Oyy o fenaa,bende ardindan bisy atiyorum hemen bi lokmada olsa.Yoksa o agizdaki bos tatsizlik daha da midesini kaldiriyor insanin.

Bende meraktayim valla :) 26sinada cok var diye dusunup duruyorum kontrol o zaman.Pazartesi gorduk ama 1 ay olmus gb :))))) tekmeleri yesek biraz daha iyi olur :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…