Ben cevap vereyim,hamilelikle beraber oluşan Yumurtalık kisti ..bende de ilk kez oluştu ama doktor bu kıstın hamileliğe yardımcı bir kist olduğunu söyledigulse14 canim merhaba nasilsin.ben sayfaya pek giremiyorum.bulanti ve tiksinmeden.
Benim bi sorunum var.sağ kasık bölgem saki elma gibi siş hissediyorum.wc de egilince sişligi hissediyorum.sanki agriyor.sende de böyle bisey var mi?
Ne olabilir sence?
Bende de kist oluştu yAklaşık 4.5 cm ağrılarım oluyordu şu 2 gündür ağrım yokt çok şükürBen cevap vereyim,hamilelikle beraber oluşan Yumurtalık kisti ..bende de ilk kez oluştu ama doktor bu kıstın hamileliğe yardımcı bir kist olduğunu söyledi
Teşekkür ederim iyiyim canım benim sabahları aşırı bulantı oluyor akşama doğru azalıyor. Bende sadece gaz şişkinliği ve sancısı oluyor. Bence doktorunu ara sor benim ilk hamileliğimde de olmadı senin dediğin gibi bişey. Allah yardımcın olsun canım geçer insallah. Yaz bana nedenini öğrenincegulse14 canim merhaba nasilsin.ben sayfaya pek giremiyorum.bulanti ve tiksinmeden.
Benim bi sorunum var.sağ kasık bölgem saki elma gibi siş hissediyorum.wc de egilince sişligi hissediyorum.sanki agriyor.sende de böyle bisey var mi?
Ne olabilir sence?
ya gercekten mk cok sevindim canim.çok tşk ederim cvp verdigin icin.Ben cevap vereyim,hamilelikle beraber oluşan Yumurtalık kisti ..bende de ilk kez oluştu ama doktor bu kıstın hamileliğe yardımcı bir kist olduğunu söyledi
Su midemi bulandırıyor maalesefAlışkanlık yapabilirsin lavaboya girmeden ya da cikinca hemen içben ancak boyle alisabilmistim ilk gebeligimde.
Ki normalde 1 gunde hic su icmedigimi bilirdim :)))))
Canim hic oyle deme.Keske 9 ay yatsam kanama olsada,bebegimde olsa diyende bicok kisi var malesef.
En azindan dinlenmen sadece yatman gerektigini daha iyi farketmissin bugun❤
Iyi dusunup cikmissiniz ama en azindan deneyim oldu.Kendini üzme❤
Icin rahat olsun bence gormusseniz vardir.Ilk olusumda ses duyulmaz hemen zorlamamistir doktorunda.
Insallah iyi haberlerle sevinirsinizz❤
Yazarim canim.ama şu sıralar doktora gitmicem.2 hafta sonra 2 li teste gidecem Alalh izin verirse.Teşekkür ederim iyiyim canım benim sabahları aşırı bulantı oluyor akşama doğru azalıyor. Bende sadece gaz şişkinliği ve sancısı oluyor. Bence doktorunu ara sor benim ilk hamileliğimde de olmadı senin dediğin gibi bişey. Allah yardımcın olsun canım geçer insallah. Yaz bana nedenini öğrenince
Canim kendine metal bi tas al.serin su icSu midemi bulandırıyor maalesef
Ilginç yarın denerim bunu sağol canımCanim kendine metal bi tas al.serin su ic
Bulanmaz.yeni yeni formül buluyoruz
Hep Bebeğimi merak ediyorum kızlar sizde de öyle böyle oluyor mu,her gün dr gitmek istiyorum mesela:)
İşte varlığını o şekilde belki ediyor canım.doktoruna kaç cm olduğunu sor istersen 6 cm altındaysa iyi de üzeri olmasın.ya gercekten mk cok sevindim canim.çok tşk ederim cvp verdigin icin.
Ama garip olan şu ki söylemeye utaniyorum.gece şey oldu.sag kasigim agriyordu.bugünde sişlik hissi var.yumurta gibi sişlik hissediyorum.her hareketimde belli ediyor kendini.
Patlamış mısır bana da iyi geliyor. Bende 26 martta gidicem 2 li teste. Ben müsli aldım süte katip yiyorum o da iyi geliyor biraz tokluk veriyor. Birde krep yapıp yiyorum o hiç mide bulantısı yapmadı bana tavsiye ederim :)Yazarim canim.ama şu sıralar doktora gitmicem.2 hafta sonra 2 li teste gidecem Alalh izin verirse.
Bende gaz da oluyor.kivrandiriyor bazen.çikartmaya calisinca kasigim ağriyor.
Benim bulantilarim öglen basliyor gece yatana kadar devam ediyor.
Hersey kisa bi sureligine bastiriyor.
Burdaki kızlara da bi tavsiye vereyim.mide bulantisini 4 5 saat bastiriyor.az yagda az tuz koyun mısir patlatip yiyin.ćok iyi geliyor.
Ilk bebiş mi senin :) benim elim hep karnında gece bile atletin içine sokup yatıyorum üşütücem böyle giderseHep Bebeğimi merak ediyorum kızlar sizde de öyle böyle oluyor mu,her gün dr gitmek istiyorum mesela:)
Bende de Ağrı leke oldupu zamanlar oluyo Eğilip kalkarken.hatta doktor sormuştu kasığında bişey hissediyor musun evet deyip tarif etmiştim kistten dolayı dedi ama merak etme hamileliğe yardımcı bir kist dedi internetten araştırdım progesteron hormonu salgılıyormuşBende de kist oluştu yAklaşık 4.5 cm ağrılarım oluyordu şu 2 gündür ağrım yokt çok şükür
Kızlar selam,
Progestanı vajinal kullanan var mı aranızda? Benim ilaçtan dolayı işyerinde çok uykum geliyor. Bu sebeple hafta içi vajinal kullandım ama haftasonu 2 gündür vajinadan ilacın posası geliyor akıntı olarak! Sizce normal mi? Yaşayan var mı aranızda? İyi akşamlar...
Sende saol canim.Ilginç yarın denerim bunu sağol canım
O zaman yarın gideyim.esim evde olacak.İşte varlığını o şekilde belki ediyor canım.doktoruna kaç cm olduğunu sor istersen 6 cm altındaysa iyi de üzeri olmasın.
Ben ishal oluyorum arada onun icin bana müsli iyi gelmez canim.Patlamış mısır bana da iyi geliyor. Bende 26 martta gidicem 2 li teste. Ben müsli aldım süte katip yiyorum o da iyi geliyor biraz tokluk veriyor. Birde krep yapıp yiyorum o hiç mide bulantısı yapmadı bana tavsiye ederim :)
Hayır canım yağlı olmuyor. Tarif farklılığı olabilr. Ben tavaya minicik yağ damlatıyorum krebin hamuruna yağ koymuyorum o zaman çok hafif oluyor.Sende saol canim.
O zaman yarın gideyim.esim evde olacak.
Burdaki ilce devlet hastanesi cihazlari net göstermiyor.rahmim de ters.sence görünür mü yoksa özele mi gideyim?
Ben ishal oluyorum arada onun icin bana müsli iyi gelmez canim.
Bide krep yagli oluyor
Nasil miden bulanmiyor
Benim normal zamanda midem bulaniyordu.simdi hic yiyemem.
İnşallah insallah biterde bu hafta bidaha da hic olmaazz❤❤1 hafta sürekli yatıcam bakalım ne ola cak
Ne guzelde gelmis miniik :)Merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım araniza bir tane 4 yaşında oğlum var...geçen ay bir kimyasal gebeliğim oldu 8 ocakta kanamayla beraber hayallerimde uçup gitmişti ki allahım bu ay da karnıma minik bir melek koydu 6+5günlük hamileyim şükür.. cuma günü kalp atışlarını duymaya gittim doktorum goremedi vajinal ultrasondan bakıldı şükürler olsun duyduk. Cok az iceride kanamam varmış progestan başladık.. rabbim kimsenin kucagini bos birakmasın allah bebislerimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin
Yani bence erkende yavas yavasta yapilabilir,bekleyen gormek isteyen annislerde var galiba :)Tablo için erken değil mi?
Sayfayi devralinca sadece 1.sayfadaki ilk gonderiyi duzenleyebilme yetkin oluyor.Tabloda orda olusturuluyor.Galiba örnekleri bile var ama dedigin gb excelde de oluyor mu biliyorum :)Eğer excelde yapılıp buraya yüklenecek bir şeyse ben yapmaya çalışırım. Buralarda yeni olduğum için sayfayı devralınca ne yapmak gerekiyor bilmiyorum. Bence hepimiz bebeklerimizi biraz büyütelim. 3 aylık olduğumuzda tabloda yaparız gereken başka şeyler varsa onları da yaparız.
Su midemi bulandırıyor maalesef
Hep Bebeğimi merak ediyorum kızlar sizde de öyle böyle oluyor mu,her gün dr gitmek istiyorum mesela:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?