- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Ona mersinde araptavası derler:)Bizimkiler arap değil canım ama güzel yemek yapıyolar gerçekten. Kıyma tepsiyi güzel yaparım bende hataya ait bi onu güzel yapıyorum zaten
Ben yemek yapmayı pek sevmiyorum e buranın insanları da çok basit gibi gayet normal günlük yapıyorlar o yemekleri mesela tavuklu dövme (ben ona keşkek diyorum) bu yemeği hemen şipşak çorba yapar gibi yapıolar :) ben hayatımda görmemişim bana hala tuhaf geliyor :))Ona mersinde araptavası derler:)
Ici lahmacun gibi hazirlanir.tepsiye basilir.bizde cok yapardik.
Ama ben pek sevmem.lahmacun yapin şnu derdim:)
Canım tablo şöyle işte bebişlerin muhtemel doğum tarihlerinin nerede yaşadığımız kaçıncı çocuk vb bilgilerin olduğu bir tablo sanırım. Başka ayların tabloları vardır oradan inceleyebilirsin.plojovic arkadaşımız kaç kez söylemişti ona da sormadan bir başka kişi devretti ilgilenemiyor kızcağız yapabileceksen bence sen de alabilirsin. Bunların dışında başk bir şey yapıyor mu başlık sahibi bilmiyorum
Demekki kültür öyle orda.burda baya agir yemeklee yapilir.onun icin yemek yapmak üsendiricidir.en kolay yemek bana firin yemekleri yada tencere yemekleri geliyor.Ben yemek yapmayı pek sevmiyorum e buranın insanları da çok basit gibi gayet normal günlük yapıyorlar o yemekleri mesela tavuklu dövme (ben ona keşkek diyorum) bu yemeği hemen şipşak çorba yapar gibi yapıolar :) ben hayatımda görmemişim bana hala tuhaf geliyor :))
Bi gün buyur gel yaparlar sana yersin :) neyse sen fazla düşünme şimdi yemek canin çeker falanDemekki kültür öyle orda.burda baya agir yemeklee yapilir.onun icin yemek yapmak üsendiricidir.en kolay yemek bana firin yemekleri yada tencere yemekleri geliyor.
Biz dolma sarma.icli köfte.kaburga dolması.
Sarimsakli köfte.anali kizli.bumbar karin.cigköfte.iskembe kelle paca.manti gibi ugrastirici seyler yapariz.
Keskeğe egeliler ve lüleburgazlilar öyle der.
Hatay araplari da cok yapar.bayram corbasi derler.ama cok guzel olur.inegi atarlar kazana.
Burdakiler de yapiyor.helise diyorlar.
Bende cok severim.söyle lif lif etleri olacak.nohutu da bol olacak.yaglı yüzlu
Demekki kültür öyle orda.burda baya agir yemeklee yapilir.onun icin yemek yapmak üsendiricidir.en kolay yemek bana firin yemekleri yada tencere yemekleri geliyor.
Sarimsakli köfte.anali kizli.bumbar karin.cigköfte.iskembe kelle paca.manti gibi ugrastirici seyler yapariz.
Hatay araplari da cok yapar.bayram corbasi derler.ama cok guzel olur.inegi atarlar kazana.
Saol canim.yemis kadar oldum:)Bi gün buyur gel yaparlar sana yersin :) neyse sen fazla düşünme şimdi yemek canin çeker falangüzel muhabbet ettik yine konuşuruz ben yatıyorum canım iyi geceler
Iyi geceler canim.seninki daha iyiymis.antep hatay tam yeme icme yerleri.tatillerde gider yersiniz.Kızlar iyi geceler :) bende antakyalıyım :) istanbulda yaşıyoruz ama yemek kültürümüz olduğu gibi duruyor eşimde antepli. Allahım gece gece canımı helise çektirdin ya, nerden bulucazda yicez :)
Kızlar selam,
Progestanı vajinal kullanan var mı aranızda? Benim ilaçtan dolayı işyerinde çok uykum geliyor. Bu sebeple hafta içi vajinal kullandım ama haftasonu 2 gündür vajinadan ilacın posası geliyor akıntı olarak! Sizce normal mi? Yaşayan var mı aranızda? İyi akşamlar...
Çok sağol canım allah razi olsun INŞALLAH. RABBİM herşeyin hayirlisini versinCok sevindim icinin rahatlamasina❤
Guzel haber bekliyordum senden,en cok stresinin gecmesine sevindimm.Daim olsun insallah guzel haberler.Olcumlere haftasina daha takilma cidden hem deneyimlisinde bak bikac kontrol daha degisebilir olcumler sonra daha net cikar
Hosgelmissinn,gozunuaydiinn❤
Bence oncelikle hic önyargılı davranma canim,hamilelik ve cocuk islerinde genelde insanin istemedigi ot burnunda bitiyor.Yine isin dusmesinde insallah gitmeyi dusunmuyorsan devlete ama hatri sayilir doktorlar ve personelde olabiliyor
Insallah gonlune gore doktorunu bulursun guvenle❤
Kist rahmin dışında oluyo rahmin içinde olabilecek şeylerden biri miyom...Anladim canim.keşke biri yapsa da yesem o zaman.mutfak işkence bana.
Bi tane özel var.ordaki doktoru da sevmiyorum.bana ilgisiz geliyor.devletteki doktoru cok seviyorum.onun da cihazi iyi degil.
Bide ben ne dicem.5.haftada dr kucük bi olisim gordü.keseye biraz yakin.7.haftada biraz daha büyümüstü ama icinde bisey yoktu.o kist olmasin?
ayy çok severim annem çok yapardı sabah sabah canım çekti valla bugün yapsam isteyen varsa gelsin birlikte yiyelimDemekki kültür öyle orda.burda baya agir yemeklee yapilir.onun icin yemek yapmak üsendiricidir.en kolay yemek bana firin yemekleri yada tencere yemekleri geliyor.
Aminn inşallah=))♡♡♡♡İnşallahh kucağımıza aldığımız günleri de görürüz sağlıkla gelsin minnoşlar :)♡♡♡
Kanam. olmadan once . bnde ole kullanıyordum normal ama ılacı yaptıktan sonra en az 1 saat yatacaksın. Hatta ayaklarını da kaldırırsan bıraz ıyı olurKızlar selam,
Progestanı vajinal kullanan var mı aranızda? Benim ilaçtan dolayı işyerinde çok uykum geliyor. Bu sebeple hafta içi vajinal kullandım ama haftasonu 2 gündür vajinadan ilacın posası geliyor akıntı olarak! Sizce normal mi? Yaşayan var mı aranızda? İyi akşamlar...
G6naydın sabah 5 te mıde bulantısıyla uyandım kızlar cok fenaGünaydın canlarım yine en erkenci benim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?