2018 Ekim Anneleri

Bizimkiler arap değil canım ama güzel yemek yapıyolar gerçekten. Kıyma tepsiyi güzel yaparım bende hataya ait bi onu güzel yapıyorum zaten
Ona mersinde araptavası derler:)
Ici lahmacun gibi hazirlanir.tepsiye basilir.bizde cok yapardik.
Ama ben pek sevmem.lahmacun yapin şnu derdim:)

Ona mersinde araptavası derler:)
Ici lahmacun gibi hazirlanir.tepsiye basilir.bizde cok yapardik.
Ama ben pek sevmem.lahmacun yapin şnu derdim:)
Ben yemek yapmayı pek sevmiyorum e buranın insanları da çok basit gibi gayet normal günlük yapıyorlar o yemekleri mesela tavuklu dövme (ben ona keşkek diyorum) bu yemeği hemen şipşak çorba yapar gibi yapıolar :) ben hayatımda görmemişim bana hala tuhaf geliyor :))

Bende bilmediğim için bilen biri devralsa daha iyi olur bence :) ama ilerleyen zamanlarda tablo yaparız, açıkçası kendim dahil kimseyi tablodan çıkarmak istemem, beni çok üzer kayıplar olursa. Ben diyorum ki 3 ay bitsin bebeklerimizi biraz büyütelim, güzel bir tablo oluştururuz.

Demekki kültür öyle orda.burda baya agir yemeklee yapilir.onun icin yemek yapmak üsendiricidir.en kolay yemek bana firin yemekleri yada tencere yemekleri geliyor.
Biz dolma sarma.icli köfte.kaburga dolması.
Sarimsakli köfte.anali kizli.bumbar karin.cigköfte.iskembe kelle paca.manti gibi ugrastirici seyler yapariz.
Keskeğe egeliler ve lüleburgazlilar öyle der.
Hatay araplari da cok yapar.bayram corbasi derler.ama cok guzel olur.inegi atarlar kazana.
Burdakiler de yapiyor.helise diyorlar.
Bende cok severim.söyle lif lif etleri olacak.nohutu da bol olacak.yaglı yüzlu

Bi gün buyur gel yaparlar sana yersin :) neyse sen fazla düşünme şimdi yemek canin çeker falan güzel muhabbet ettik yine konuşuruz ben yatıyorum canım iyi geceler

Kızlar iyi geceler :) bende antakyalıyım :) istanbulda yaşıyoruz ama yemek kültürümüz olduğu gibi duruyor eşimde antepli. Allahım gece gece canımı helise çektirdin ya, nerden bulucazda yicez :)

Kızlar iyi geceler :) bende antakyalıyım :) istanbulda yaşıyoruz ama yemek kültürümüz olduğu gibi duruyor eşimde antepli. Allahım gece gece canımı helise çektirdin ya, nerden bulucazda yicez :)
Iyi geceler canim.seninki daha iyiymis.antep hatay tam yeme icme yerleri.tatillerde gider yersiniz.
Bende severim.heliseyi ama yapcak bisey yok.bide oruk olsa.biberli ekmek filan.yerdim simdi

Bende 6dan beri uyanigim.
Bu uykulari cok arariz sanki

Bende bi kutu kullandım. Evet dediğin gibi oluyor. Rahim almadığını geri dışarı atıyor. Araştırdım, herkeste bu şekilde olmuş.

Çok sağol canım allah razi olsun INŞALLAH. RABBİM herşeyin hayirlisini versin

Kist rahmin dışında oluyo rahmin içinde olabilecek şeylerden biri miyom...

ayy çok severim annem çok yapardı sabah sabah canım çekti valla bugün yapsam isteyen varsa gelsin birlikte yiyelim

günaydın kızlar bugun dr kontrolüne gideceğim dün kanamam oldu dr alalım dedi. ben de başka bi dr daha görünmek istiyorum. bugun diğer dr da olumsuz konuşursa düşük derse kürtaj olacağım . hayırlsı diyorum. kalp sesini duymadık . 6/5 haftalığım

Kanam. olmadan once . bnde ole kullanıyordum normal ama ılacı yaptıktan sonra en az 1 saat yatacaksın. Hatta ayaklarını da kaldırırsan bıraz ıyı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…