- 20 Ekim 2017
- 157
- 238
- 23
- 41
Amin canım inşallahInsallah guzel haberler aliriz senden de❤
Ben satıma göre 6+3 te gittigimde kesede olusum bile yoktu canim,doktorun durumunu goruyordur tabii ama fikir olsun diye soyledim.
Kesede mi görünmüyor canım?
İnşallah sondur❤
Bol dinlenirsin guzel haberlerini alalim
Canım benim ya ayni şeyleri yaşıyoruz nerdeyse,azıcık bir hava alayım desem burnumdan geliyo sevincimi yasamak istiyorum neyse sonunda tamamına Ersin de yine katlanırız.Allah güzel bir şekilde Devamını getirsin inş
yarın 8. hafta bitecek. bi debende böyle evham desem değil, panik atak desem değil. o an da bulunduğun ortamda bulunmak istememe gibi bişey başladı. yani tam tarif edemiyorum ama o duygu biraz daha devam etse bayılacak gibi.Benim sancım olsa ben de korkarım ilk Başlarda oluyordu Dr olur normal Demişti.kaç haftalıksın csnım ?
6. Haftada söylemişti doktorum kanama alanı olduğunu, şuan 7+1 haftamdayım, evde yat yat günler geçmiyor , şu üç ayı bir doldursak hepimiz sürekli elim yüreğimde korkuyla çok zorAyyyy canım aynı şeyleri yaşıyoruz seninle. Bnde kanama alanıda yok. Snn kanama alanı olduğu kaçıncı haftada belli olmuştu.
Dün benimde kanama şeklinde lekelenmem oldu. Bizde nefes alalım diye kahvaltıya gitmiştik. Bütün gün peçeteye silince kan geldi. Sabahtan öğlene kadar kırmızısı bi değişikti. Akşam aynı dediğin gibi parmağın kesilirde aynı öyle taZe kan gibiydi.
Canım benim en azından yakın çevrene ailene söylesen daha iyi olmaz mı senin sürekli yatman gerekiyor. Allahın izniyle geçecek bu günler de bebeğini kucağına alacaksın inşallah korkma senHerkese merhaba Kızlar,
Dün gece eşimle sinemaya gidelim dedik haftalardır yatmaktan sırtım, başım ağrıyordu artık, bir değişiklik olur dedik, sadece sinemaya gittik sonra eve geldik. Televizyon izlerken yine kasıklarımda adet ağrısı gibi bir ağrı başladı, sonra ıslaklık hissettim, tuvalete gittiğimde iç çamaşırımdan pijamama geçecek kadar kanamam olmuş, böyle parmağınız kesilirde kanar ya öyle sıvı kırmızı kan, çok kötü oldum hemen eşime söyledim, ağar topar acile gittik, neyseki kalp atışlarını duyduk ama doktor düşük tehliken var, kanama alanın var kese etrafında muhtemelen ondan geliyor bu kan dedişimdi kendi doktoruma gideceğim, hala kimseciklere hamile olduğumu söyleyemedim, tuvalete her gittiğimde yüreğim ağzımda olmasından usandım, ben bile sevinemiyorum ağız tadıyla hamileliğime, çok üzülüyorum canım çok sıkkın, dün tutamadım kendimi ağladım, ne olur dua edin bana..
Canim yaşadiğim herşeye ragm3n Allah a şukur etmeyi cok guzel ögrendim.Evet haklisin cok güzel bir suprizdi .ilk kayipda kurtaj olurken 4 sen3 sonra gelen mucizeydi bidaha olmaz neden neden neden kaybettim diye cok isyan ettim ama bunu olay soguyunca anladimYaaa kısmet işte. Ne büyük, ne güzel bir sürpriz olmuştur ama
Insallah guzel haberler aliriz senden de❤
Ben satıma göre 6+3 te gittigimde kesede olusum bile yoktu canim,doktorun durumunu goruyordur tabii ama fikir olsun diye soyledim.
Kesede mi görünmüyor canım?
İnşallah sondur❤
Bol dinlenirsin guzel haberlerini alalim
İnşallah canım, sadece annem biliyor sağolsun geliyor yemeklerimi yapıyor, hiç bir iş yapmıyorum, eşim de yardım ediyor, hergün banyo yapan ben şimdi banyo yapmaya bile çekiniyorum, tüm bunlara rağmen böyle şeyler yaşayınca moralim çok bozuluyorCanım benim en azından yakın çevrene ailene söylesen daha iyi olmaz mı senin sürekli yatman gerekiyor. Allahın izniyle geçecek bu günler de bebeğini kucağına alacaksın inşallah korkma sen
Olsun banyo yapmayı falan takma kafana havalar çok sıcak değil zaten. Bebeğinin sağlığı için gerekiyorsa haftada 1 kere yap. Inşallah atlatırsın canım. Şu 3 ayı bitirsek hepimiz bir oh çekeceğiz zatenİnşallah canım, sadece annem biliyor sağolsun geliyor yemeklerimi yapıyor, hiç bir iş yapmıyorum, eşim de yardım ediyor, hergün banyo yapan ben şimdi banyo yapmaya bile çekiniyorum, tüm bunlara rağmen böyle şeyler yaşayınca moralim çok bozuluyor
Canim Allah evlatlarini esirgeyip korusun birini sağ koluna birini sol koluna alip koklayip doyaya doya öpesin insallah Can veren Allah saglikli bir avazda dogurmanida nasip etsin .Her an ve her an mutlu ol guzel şeyler dusun asla aklina kalbine kotu seyler dusunme. ALLAH evlatlarini sakinsın ayagina tas deydirmesin .Dogunca lütfen birde benim icin öp kuzularini.Benimde ikiz canım 7 haftalık da öğrendim gerçekten sürpriz olmuştur Rabbim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Benimde ikiz canım 7 haftalık da öğrendim gerçekten sürpriz olmuştur Rabbim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
İnşallah canım benim inşallah aramızdan tek fire vermeden üç aylarımızı doldururuz hepimizOlsun banyo yapmayı falan takma kafana havalar çok sıcak değil zaten. Bebeğinin sağlığı için gerekiyorsa haftada 1 kere yap. Inşallah atlatırsın canım. Şu 3 ayı bitirsek hepimiz bir oh çekeceğiz zaten
Canim Allah razi olsun ama ben o lari ikiz oldugunu ogrendigimde zaten bir gun once kalpleri durmustu. Ben kan pihtisi icin 4 faktorunde tasiyicisiymisin normalde 2 faktor pirti icin hibor veriliyormus ama bende 4 faktor birdenmis ne yazikki kayipdan sonra anlasildi .Ama yinede bana onlari veren alan Allah a şukurler olsun. Suan yine gebeyim teyzesi bu tek ama Allah dogmus dogmamis evlatlari Anasina babasina bagislasin insallah.Tatlı süpriz maşallah Allah analı babalı büyütsün
Benim kahverengi lekelerim var csnım önceden haftada bir gelirdi şimdi 5 gündür arka arkaya geliyorCanım snn de mi Allah yardımcımız olsun
Progestan kullanıyorsun değil mi?Benim kahverengi lekelerim var csnım önceden haftada bir gelirdi şimdi 5 gündür arka arkaya geliyorbir doktor dedi plasenta aşağıda diğeri dedi öyle şey mi olurmuş kafam karıştı iyice Allah yardımcınız olsun canım bebişlerimizle birlikte ona sığınalım artık
Canim öncelikle gecmis olsun 12 13 haftaya kadar bu gibi canini sikan akintilarda dr larin yapabilecekleri hic bir mudehale yok olamiyor .kuzum benim nacizane tavsiyem icini ferah tutmaya calis bebegini Yaradana emanet et gozlerini kapa icini serin tut bol bol su ic su demek yeni taze bol oksjen kan akisi demek biliyorsun .su şifa olsun insallah sana kuzum ..Allah evladini sana bagislasin insallah.Benim kahverengi lekelerim var csnım önceden haftada bir gelirdi şimdi 5 gündür arka arkaya geliyorbir doktor dedi plasenta aşağıda diğeri dedi öyle şey mi olurmuş kafam karıştı iyice Allah yardımcınız olsun canım bebişlerimizle birlikte ona sığınalım artık
Gecmis olsun canim iki gun once lavaboda banada oldu hatta korktum ama ben kansulandirici igne kullaniyorum .bide peceteye silemiyorum burnumu soylemesi ayip illa suyla temizliyorum o yuzden zorladim sanirim tikali aciyim derken. Sende boyle yapmis olabilirmisin bi kilcal damar zedelenmistir belki .telaslanma bence ama yogun ve ara ara kanama barsa bi dr gorun kuzum .Çok gecmis olsunKızlar burnum tıkanıyor kanıyor sizde de oluyor mu
Benim kahverengi lekelerim var csnım önceden haftada bir gelirdi şimdi 5 gündür arka arkaya geliyorbir doktor dedi plasenta aşağıda diğeri dedi öyle şey mi olurmuş kafam karıştı iyice Allah yardımcınız olsun canım bebişlerimizle birlikte ona sığınalım artık
6. Haftada söylemişti doktorum kanama alanı olduğunu, şuan 7+1 haftamdayım, evde yat yat günler geçmiyor , şu üç ayı bir doldursak hepimiz sürekli elim yüreğimde korkuyla çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?