2018 Ekim Anneleri

Amin canım inşallah

Canım snn de mi Allah yardımcımız olsun

Benim sancım olsa ben de korkarım ilk Başlarda oluyordu Dr olur normal Demişti.kaç haftalıksın csnım ?
yarın 8. hafta bitecek. bi debende böyle evham desem değil, panik atak desem değil. o an da bulunduğun ortamda bulunmak istememe gibi bişey başladı. yani tam tarif edemiyorum ama o duygu biraz daha devam etse bayılacak gibi.

6. Haftada söylemişti doktorum kanama alanı olduğunu, şuan 7+1 haftamdayım, evde yat yat günler geçmiyor , şu üç ayı bir doldursak hepimiz sürekli elim yüreğimde korkuyla çok zor

Canım benim en azından yakın çevrene ailene söylesen daha iyi olmaz mı senin sürekli yatman gerekiyor. Allahın izniyle geçecek bu günler de bebeğini kucağına alacaksın inşallah korkma sen

Yaaa kısmet işte. Ne büyük, ne güzel bir sürpriz olmuştur ama
Canim yaşadiğim herşeye ragm3n Allah a şukur etmeyi cok guzel ögrendim.Evet haklisin cok güzel bir suprizdi .ilk kayipda kurtaj olurken 4 sen3 sonra gelen mucizeydi bidaha olmaz neden neden neden kaybettim diye cok isyan ettim ama bunu olay soguyunca anladim 1 ay gecmeden gebe kaldim resmen bana sen ne4den bil3ceksin ben istersem olur dedi Yaradan Allah 3. Aya kadar gizlerim dedi bana ibret olsun diye bence sen bile anlamazsın dedi cift cift verir Yaradan Allah o masada 3. Aya kadar nasil anlamadi dr nasil o kalp atislarindaki farki ultrasondaki iki bebegi fark etmediler ibretlik ustune ibretlik. Evet gercekten buyuk suprizdi ogrendigim o an ama kalp atislari yok denildiginde o supriz 5 saniye sonra enkaz haline dondu kanim çekildi agliyimmi guluyummu bilemedim heycan ikinci hastaneye sevk edilirken yalvarislarimin insallah yaniliyorlardir bebekler yasiyordur deyip arabada gittigim yol bitmek bilmedi .AMA YINEDE CAN VEREN ALLAH A HAMD OLSUN ŞERRİNDE BİLE BIR HAYIR VARDIR DIYORUM .Allah bunlari kimseye yasatmasin insallah .Hayatta her aci tatli biz insan oglu icinmis.

Yok kese görünmedi. Alttan bakalım dedi ama kabul etmedim. Geç döllenme olmuş ben de ondan dolayı olabilir mi? Panik yaptım doktorda konuşamadım pek moralim bozuldu

Canım benim en azından yakın çevrene ailene söylesen daha iyi olmaz mı senin sürekli yatman gerekiyor. Allahın izniyle geçecek bu günler de bebeğini kucağına alacaksın inşallah korkma sen
İnşallah canım, sadece annem biliyor sağolsun geliyor yemeklerimi yapıyor, hiç bir iş yapmıyorum, eşim de yardım ediyor, hergün banyo yapan ben şimdi banyo yapmaya bile çekiniyorum, tüm bunlara rağmen böyle şeyler yaşayınca moralim çok bozuluyor

Olsun banyo yapmayı falan takma kafana havalar çok sıcak değil zaten. Bebeğinin sağlığı için gerekiyorsa haftada 1 kere yap. Inşallah atlatırsın canım. Şu 3 ayı bitirsek hepimiz bir oh çekeceğiz zaten

Benimde ikiz canım 7 haftalık da öğrendim gerçekten sürpriz olmuştur Rabbim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Canim Allah evlatlarini esirgeyip korusun birini sağ koluna birini sol koluna alip koklayip doyaya doya öpesin insallah Can veren Allah saglikli bir avazda dogurmanida nasip etsin .Her an ve her an mutlu ol guzel şeyler dusun asla aklina kalbine kotu seyler dusunme. ALLAH evlatlarini sakinsın ayagina tas deydirmesin .Dogunca lütfen birde benim icin öp kuzularini.
Benimde ikiz canım 7 haftalık da öğrendim gerçekten sürpriz olmuştur Rabbim sağlıkla kucağına alırsın inşallah

İnşallah canım benim inşallah aramızdan tek fire vermeden üç aylarımızı doldururuz hepimiz

Tatlı süpriz maşallah Allah analı babalı büyütsün
Canim Allah razi olsun ama ben o lari ikiz oldugunu ogrendigimde zaten bir gun once kalpleri durmustu. Ben kan pihtisi icin 4 faktorunde tasiyicisiymisin normalde 2 faktor pirti icin hibor veriliyormus ama bende 4 faktor birdenmis ne yazikki kayipdan sonra anlasildi .Ama yinede bana onlari veren alan Allah a şukurler olsun. Suan yine gebeyim teyzesi bu tek ama Allah dogmus dogmamis evlatlari Anasina babasina bagislasin insallah.

Canım snn de mi Allah yardımcımız olsun
Benim kahverengi lekelerim var csnım önceden haftada bir gelirdi şimdi 5 gündür arka arkaya geliyor bir doktor dedi plasenta aşağıda diğeri dedi öyle şey mi olurmuş kafam karıştı iyice Allah yardımcınız olsun canım bebişlerimizle birlikte ona sığınalım artık

Kızlar burnum tıkanıyor kanıyor sizde de oluyor mu

Progestan kullanıyorsun değil mi?

Canim öncelikle gecmis olsun 12 13 haftaya kadar bu gibi canini sikan akintilarda dr larin yapabilecekleri hic bir mudehale yok olamiyor .kuzum benim nacizane tavsiyem icini ferah tutmaya calis bebegini Yaradana emanet et gozlerini kapa icini serin tut bol bol su ic su demek yeni taze bol oksjen kan akisi demek biliyorsun .su şifa olsun insallah sana kuzum ..Allah evladini sana bagislasin insallah.

Kızlar burnum tıkanıyor kanıyor sizde de oluyor mu
Gecmis olsun canim iki gun once lavaboda banada oldu hatta korktum ama ben kansulandirici igne kullaniyorum .bide peceteye silemiyorum burnumu soylemesi ayip illa suyla temizliyorum o yuzden zorladim sanirim tikali aciyim derken. Sende boyle yapmis olabilirmisin bi kilcal damar zedelenmistir belki .telaslanma bence ama yogun ve ara ara kanama barsa bi dr gorun kuzum .Çok gecmis olsun

Amin canım
Başka bi dr a daha görün derim ben.

6. Haftada söylemişti doktorum kanama alanı olduğunu, şuan 7+1 haftamdayım, evde yat yat günler geçmiyor , şu üç ayı bir doldursak hepimiz sürekli elim yüreğimde korkuyla çok zor

Ben kalp atışını duymaya gittiğimde 6+1 dim. Dr a sordum kanama alanınmı var diye iyice baktı ama göremedi.
Malesef bnde kanı görünce çok kötü oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…