Kızlar bugun kalp atısı için giidcem 7+2 dualarınızı bekliyorum
Ooo hemşerim bende antakyaliyim selam olsunSelam kizlar, birsuru mesaj birikmis ancak okudum. Butun Antakyalilar burda toplanmisiz masallahherkese musmutlu ve rahat ve saglikli bir hamilelik diliyorum.
Amin inşallahİnşallah canım benim inşallah aramızdan tek fire vermeden üç aylarımızı doldururuz hepimiz
Aahah antakyanın yemeklerini özledim bende yurtdışında yaşıyorum:-(Kızlar iyi geceler :) bende antakyalıyım :) istanbulda yaşıyoruz ama yemek kültürümüz olduğu gibi duruyor eşimde antepli. Allahım gece gece canımı helise çektirdin ya, nerden bulucazda yicez :)
Ben burdayım ama mide bulantisindan bişey yiyemiyorum canım. Yurt dışında oluyor hatay mutfağı bulursan ye mutlaka içinde kalmasınAahah antakyanın yemeklerini özledim bende yurtdışında yaşıyorum:-(
Ne güzel canım kanama alanın olmaması iyi bir şey ama insan neden kanaması olduğunu da bilmek istiyor hele bizim gibi bu kadar dikkat edip titizlenirken inşallah biran önce şu kanama durumunu atlatırız da biz de tadını çıkarmaya başlarız hamileliklerimizin. İnsan ömründe kaç defa bu anları yaşıyor ki böyle endişeyle geçmesi yıpratıcı oluyorBen kalp atışını duymaya gittiğimde 6+1 dim. Dr a sordum kanama alanınmı var diye iyice baktı ama göremedi.
Malesef bnde kanı görünce çok kötü oluyorum.
Maalesef yok zaten 2 ayım kAldı sabırsızlıkla bekliyorum gitmeyi hemen yemeklere dadanacamBen burdayım ama mide bulantisindan bişey yiyemiyorum canım. Yurt dışında oluyor hatay mutfağı bulursan ye mutlaka içinde kalmasın
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunurHerkese merhaba Kızlar,
Dün gece eşimle sinemaya gidelim dedik haftalardır yatmaktan sırtım, başım ağrıyordu artık, bir değişiklik olur dedik, sadece sinemaya gittik sonra eve geldik. Televizyon izlerken yine kasıklarımda adet ağrısı gibi bir ağrı başladı, sonra ıslaklık hissettim, tuvalete gittiğimde iç çamaşırımdan pijamama geçecek kadar kanamam olmuş, böyle parmağınız kesilirde kanar ya öyle sıvı kırmızı kan, çok kötü oldum hemen eşime söyledim, ağar topar acile gittik, neyseki kalp atışlarını duyduk ama doktor düşük tehliken var, kanama alanın var kese etrafında muhtemelen ondan geliyor bu kan dedişimdi kendi doktoruma gideceğim, hala kimseciklere hamile olduğumu söyleyemedim, tuvalete her gittiğimde yüreğim ağzımda olmasından usandım, ben bile sevinemiyorum ağız tadıyla hamileliğime, çok üzülüyorum canım çok sıkkın, dün tutamadım kendimi ağladım, ne olur dua edin bana..
Bende bi kutu kullandım. Evet dediğin gibi oluyor. Rahim almadığını geri dışarı atıyor. Araştırdım, herkeste bu şekilde olmuş.
Kanam. olmadan once . bnde ole kullanıyordum normal ama ılacı yaptıktan sonra en az 1 saat yatacaksın. Hatta ayaklarını da kaldırırsan bıraz ıyı olur
tam olarak aynısını yaşıyorum.
bana normal olduğu söylendi doktor tarafından. hep vajinal kullandım ben çalıştığım için.
Ne güzel canım kanama alanın olmaması iyi bir şey ama insan neden kanaması olduğunu da bilmek istiyor hele bizim gibi bu kadar dikkat edip titizlenirken inşallah biran önce şu kanama durumunu atlatırız da biz de tadını çıkarmaya başlarız hamileliklerimizin. İnsan ömründe kaç defa bu anları yaşıyor ki böyle endişeyle geçmesi yıpratıcı oluyor
Evet kullanıyorum progestan testi yapıldı sonucunu yeni aldım çok iyi dedi sonuçProgestan kullanıyorsun değil mi?
Aminnnnn canım çok Sağol icmeye çalışıyorumCanim öncelikle gecmis olsun 12 13 haftaya kadar bu gibi canini sikan akintilarda dr larin yapabilecekleri hic bir mudehale yok olamiyor .kuzum benim nacizane tavsiyem icini ferah tutmaya calis bebegini Yaradana emanet et gozlerini kapa icini serin tut bol bol su ic su demek yeni taze bol oksjen kan akisi demek biliyorsun .su şifa olsun insallah sana kuzum ..Allah evladini sana bagislasin insallah.
Merhaba canim Allah evladini sana babasina bagislasin .bu cay meselesi benim icinde cok sıkıntı ben 1 demlik cayı tek basina oturup icin biriydim kesinlikle yasaklandi bana anemi varsa sende heleki lutfen 10 15 bardk felan icme inan cok zararli yedigimiz besinlerin protein lerin bir cok enzimlerin vucudumuz sindirm3den ölmesine yol aciyirmus.hele kahvaltida icme kuzum 1 saat 2 saat sonra ic .bunu ben yeni ogrendim dr sag olsun . Okuyunca yazdigini sanada kisaca anlatmak istedim .Yok yasak falan değil ama midende sorun olabilir belki bilemicem acıya dayanıklıysan ye tabi ne olacak sankibende çay kahve çok seviyroum ama kahveyi azalttım çay hala günde 15 bardak falan iciyroum. Azaltmam lazım onu da
Merhaba arkadaşlar
Uzun zaman sonra böyle bir konuya yazı yazmakta nasip oldu çok şükür Rabbime
Ben 6.5 yıllık evliyim senelerce tedavi gördüm ilk tup bebek denemem pozitifti ancak 3 aylıkken kürtaj oldum
Ikincisi ise döllenme olmadığı için iptal edildi.
3.süne bazı sebeplerden bi türlü başlayamadım nisanda başlayacağım diyordum ki salı günü doğal yoldan hamile kaldığımı öğrendim
Adetime 3 gün vardı ilişki üstünden 13 gün geçmişti beta 18 cıktı bugün tekrar yapıldı tam 48 saat sonra 44 cıktı pazartesi tekrar yaptıracağım
Inşaallah sag sağlim kavuşuruz bebeklerimize
Yok kese görünmedi. Alttan bakalım dedi ama kabul etmedim. Geç döllenme olmuş ben de ondan dolayı olabilir mi? Panik yaptım doktorda konuşamadım pek moralim bozuldu
Kızlar burnum tıkanıyor kanıyor sizde de oluyor mu
Arkadaşlar bu konu ile ilgili bir kac aktif arkadaş olsak ve tablo vs isleri ile ilgilenebilsek ne guzel olur.. ben surekli girebiliyorum nete ben gonullu olarak varim baska yardimci olmak isteyen varmi
Canim geçmis olsun Allah bebegini esirgeyip korusun insalllah . OLabilir zaman zaman boyle bulutlu donemler yasaya biliriz hamileliklerimizde panik yapip icini karartma kuzu.. bana kesen cok kucuk dedi dr 2 hafta once hamilesin bile diyemem bu sonuclara gore dedi .. ama ben mucizeme sarildim bol bol su ictim yogurt bol yedim Hamd olsun onu bana veren Allah a simdi normale donmus minik yavrum ...hanımlar bugün ben de kontrole gittim hiç dinlenmediğim için hafta sonu da gezdim 2 gün kanama alanım artmış 39 mm x 21 mm olmuş9+5 benim ve risk var hala hatta arttı bile progestanı vajinadan önerdi o daha etkili dedi başladım bakalım çok dinlenin benim hatamı yapmayın
Peki bi zarari var mi canim?Kist rahmin dışında oluyo rahmin içinde olabilecek şeylerden biri miyom...
Ay senin dr canini çrktirdik.iste hamileler böyle.evdekini yemez.olmayani ister.ama hemen gecer.benim de gecti.ayy çok severim annem çok yapardı sabah sabah canım çekti valla bugün yapsam isteyen varsa gelsin birlikte yiyelim
Tsk ederim.:) afiyet olsun.
Canim yıpratma kendini boş yere.benim eltim tüp bebek yaptirdi.9 ay boyunca sakir şakir kanama oldu.dogurdu.o da hic kalkmadi.annesigilde kaldi baktılar.Herkese merhaba Kızlar,
Dün gece eşimle sinemaya gidelim dedik haftalardır yatmaktan sırtım, başım ağrıyordu artık, bir değişiklik olur dedik, sadece sinemaya gittik sonra eve geldik. Televizyon izlerken yine kasıklarımda adet ağrısı gibi bir ağrı başladı, sonra ıslaklık hissettim, tuvalete gittiğimde iç çamaşırımdan pijamama geçecek kadar kanamam olmuş, böyle parmağınız kesilirde kanar ya öyle sıvı kırmızı kan, çok kötü oldum hemen eşime söyledim, ağar topar acile gittik, neyseki kalp atışlarını duyduk ama doktor düşük tehliken var, kanama alanın var kese etrafında muhtemelen ondan geliyor bu kan dedişimdi kendi doktoruma gideceğim, hala kimseciklere hamile olduğumu söyleyemedim, tuvalete her gittiğimde yüreğim ağzımda olmasından usandım, ben bile sevinemiyorum ağız tadıyla hamileliğime, çok üzülüyorum canım çok sıkkın, dün tutamadım kendimi ağladım, ne olur dua edin bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?