2018 Ekim Anneleri

Arkadaşlar bu konu ile ilgili bir kac aktif arkadaş olsak ve tablo vs isleri ile ilgilenebilsek ne guzel olur.. ben surekli girebiliyorum nete ben gonullu olarak varim baska yardimci olmak isteyen varmi

Kızlar iyi geceler :) bende antakyalıyım :) istanbulda yaşıyoruz ama yemek kültürümüz olduğu gibi duruyor eşimde antepli. Allahım gece gece canımı helise çektirdin ya, nerden bulucazda yicez :)
Aahah antakyanın yemeklerini özledim bende yurtdışında yaşıyorum:-(

Aahah antakyanın yemeklerini özledim bende yurtdışında yaşıyorum:-(
Ben burdayım ama mide bulantisindan bişey yiyemiyorum canım. Yurt dışında oluyor hatay mutfağı bulursan ye mutlaka içinde kalmasın

Ben kalp atışını duymaya gittiğimde 6+1 dim. Dr a sordum kanama alanınmı var diye iyice baktı ama göremedi.
Malesef bnde kanı görünce çok kötü oluyorum.
Ne güzel canım kanama alanın olmaması iyi bir şey ama insan neden kanaması olduğunu da bilmek istiyor hele bizim gibi bu kadar dikkat edip titizlenirken inşallah biran önce şu kanama durumunu atlatırız da biz de tadını çıkarmaya başlarız hamileliklerimizin. İnsan ömründe kaç defa bu anları yaşıyor ki böyle endişeyle geçmesi yıpratıcı oluyor

Ben burdayım ama mide bulantisindan bişey yiyemiyorum canım. Yurt dışında oluyor hatay mutfağı bulursan ye mutlaka içinde kalmasın
Maalesef yok zaten 2 ayım kAldı sabırsızlıkla bekliyorum gitmeyi hemen yemeklere dadanacam

Kızlar benimde dün ilk defa kahvengi akıntı geldi çok korktum ama bugün olmadı sizce doktora gitmeli miyim bişey olur mu

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur

Bende bi kutu kullandım. Evet dediğin gibi oluyor. Rahim almadığını geri dışarı atıyor. Araştırdım, herkeste bu şekilde olmuş.

Kanam. olmadan once . bnde ole kullanıyordum normal ama ılacı yaptıktan sonra en az 1 saat yatacaksın. Hatta ayaklarını da kaldırırsan bıraz ıyı olur

tam olarak aynısını yaşıyorum.
bana normal olduğu söylendi doktor tarafından. hep vajinal kullandım ben çalıştığım için.

Kızlar merhaba, progestan 200 mg yumuşak kapsül kullanıyorum. Kullandıktan sonra yatmamı söylemişsiniz ama zaten kullanıktan sonra geri gelmiyr. Aradan 3 gün geçti parçalar dün ve bugün gelmeye başladı. Dediğiniz gibi sanırım gerekli kısmı aldı kalan kısmı atıyor. :) Allah epimize şifa versin... 3 aya kadar sabredeceğiz. Sonra bebişlerimiz bu hormnu salgılayacakmış zaten :)

Teşekkürler,

Canım kanama alanım yokmuş ewt ama neden lekelenme şeklinde geliyo. Vallahi çok usandım . Banyo meselesine bende takıntılıyım. Normalde sabah akşam duş alırken şimdi 2 günde 1 duş alıyorum. Bütün gün yatıyorum. Kan gelecek diye ödüm kopuyo.
İnş en kısa sürede normale döneriz

Aminnnnn canım çok Sağol icmeye çalışıyorum

Merhaba canim Allah evladini sana babasina bagislasin .bu cay meselesi benim icinde cok sıkıntı ben 1 demlik cayı tek basina oturup icin biriydim kesinlikle yasaklandi bana anemi varsa sende heleki lutfen 10 15 bardk felan icme inan cok zararli yedigimiz besinlerin protein lerin bir cok enzimlerin vucudumuz sindirm3den ölmesine yol aciyirmus.hele kahvaltida icme kuzum 1 saat 2 saat sonra ic .bunu ben yeni ogrendim dr sag olsun . Okuyunca yazdigini sanada kisaca anlatmak istedim .

41 kere masallah canim Allah saglikla hayirlarla hem sana hem babasina bagislasin mucizeni .bend3 ayni yollardan gectim mesajini okuyonca cok mutlu oldum Şukurler olsun o lari bize nasip eden Allah a....

Bende senelerce tedavi asilama vs vs 4 kayip yasadim yas 36 ama bi aksam yatmadan bi garip oldum test al dedim korka korka esime cunki bilirsin yasanan hayal kirikliklarini aldi garibim gece 1 d3 bi de baktik cift cizgi o ca tedavi ol onca sey ye ic olmadi ama OLDEYINCE OLDURAN ALLAH mucizemizi gondermis bize cok sukur .

Sende kendimi gordum insallah bu gebeliklerimizde hasretimiz son bulur cennet kokulu kuzularimizi bir avazda doğurur kucaklariz kuzum. Bol bol su ic canim hayirli ugurlu olsun insallahhhh

hanımlar bugün ben de kontrole gittim hiç dinlenmediğim için hafta sonu da gezdim 2 gün kanama alanım artmış 39 mm x 21 mm olmuş 9+5 benim ve risk var hala hatta arttı bile progestanı vajinadan önerdi o daha etkili dedi başladım bakalım çok dinlenin benim hatamı yapmayın

Yok kese görünmedi. Alttan bakalım dedi ama kabul etmedim. Geç döllenme olmuş ben de ondan dolayı olabilir mi? Panik yaptım doktorda konuşamadım pek moralim bozuldu

Üzmek istemem ama kese yine de görünürdü gb geliyor.Alttan muayene musaitsen keske yaptirsaydin.Beta takibi yapacaklardir sanirim 2 gunde 1.
Insallah gorunur en kisa zamanda canim.

Kızlar burnum tıkanıyor kanıyor sizde de oluyor mu

Kılcal damarların tikandikca kurudukca daha cok geriliyor olabilir canim.Doktorun bisy önerecektir.Devam edebilir cunku hatta son donemde artabilirde.
NazalNem var gebelikte oneriliyor mu ya da işe yarar mi bilmiyorum ama aklima geldi.

Arkadaşlar bu konu ile ilgili bir kac aktif arkadaş olsak ve tablo vs isleri ile ilgilenebilsek ne guzel olur.. ben surekli girebiliyorum nete ben gonullu olarak varim baska yardimci olmak isteyen varmi

1 kisiye aktariliyor canim sayfa.Onun disinda bilgilerini yazarken ismini etiketler arkadaslar sana da yardimci oluruz.Yavas yavas duzeltilir halledilebilir
Istersen yazayim admine

Canim geçmis olsun Allah bebegini esirgeyip korusun insalllah . OLabilir zaman zaman boyle bulutlu donemler yasaya biliriz hamileliklerimizde panik yapip icini karartma kuzu.. bana kesen cok kucuk dedi dr 2 hafta once hamilesin bile diyemem bu sonuclara gore dedi .. ama ben mucizeme sarildim bol bol su ictim yogurt bol yedim Hamd olsun onu bana veren Allah a simdi normale donmus minik yavrum ...

Sende kim ne derse desin oluk oluk kanaman bile olsa asla pes etme kotu dusunme ..hersey her zaman olacagina varmiyormu kuzum ..ne olacak olani onleye biliyor nede olmucak olani oldurabiliyoruz... Dualarim seninle insallah bir kac gune toparlarsin canim o alan kaybolup gitcek evelAllah ... fitili aksatma canim bende fitil olarak kullaniyorum .Allah minik yavrunu sana bagislasin.

Allah razı olsun dua edin lütfen Allah tüm hamilelere yardım etsin benim 2. çocuk ama bugün ultrasonda gördüm kolu bacağı vardı kızdım kendime hiç durmadım 2 hafta yok ev işi yok gezmek eskiden kadın alıyordum artık başlıycam almaya biraz titizlik de var çok kötü bir huy çalışıyorum ve 7 yaşında kızım var o da ilgi istiyor eşim yadım ediyor sağolsun da bir yere kadar tabi kardeşim uzakta annem yaşlı

Kist rahmin dışında oluyo rahmin içinde olabilecek şeylerden biri miyom...
Peki bi zarari var mi canim?
ayy çok severim annem çok yapardı sabah sabah canım çekti valla bugün yapsam isteyen varsa gelsin birlikte yiyelim
Ay senin dr canini çrktirdik.iste hamileler böyle.evdekini yemez.olmayani ister.ama hemen gecer.benim de gecti.
:) afiyet olsun.
Tsk ederim.
Canim yıpratma kendini boş yere.benim eltim tüp bebek yaptirdi.9 ay boyunca sakir şakir kanama oldu.dogurdu.o da hic kalkmadi.annesigilde kaldi baktılar.
Sende şu zor zamanlari uzanarak gecir.biliyorum sıkıcı ve zor ama sonu aydinlik olur ins.üzülme aģlama lütfen.
Rabbim ins onu sıkınca sana bağlar.stres yapıp hormonlarini etkileme.hadi bakalim sil gözünün yasını.güçlü ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…