benim de kalp atışı duyulmadı , bugun başka dr a gideceğim. sen de bi başka dr görün bakalım aynı şeyi söylerse yapacak bişey kalmıyorYok kese görünmedi. Alttan bakalım dedi ama kabul etmedim. Geç döllenme olmuş ben de ondan dolayı olabilir mi? Panik yaptım doktorda konuşamadım pek moralim bozuldu
Amin canım benim inşallah..Rabbim yar ve yardımcın olsun canım inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur
Sağol canım benim, içimi ferahlattın. Ben de kanaması olup sağlıklı Doğum yapanların hikayesini okuyup duruyorum. Peki eltinde de kanama alanı var mıydı benimki gibi?Peki bi zarari var mi canim?
Ay senin dr canini çrktirdik.iste hamileler böyle.evdekini yemez.olmayani ister.ama hemen gecer.benim de gecti.
Tsk ederim.
Canim yıpratma kendini boş yere.benim eltim tüp bebek yaptirdi.9 ay boyunca sakir şakir kanama oldu.dogurdu.o da hic kalkmadi.annesigilde kaldi baktılar.
Sende şu zor zamanlari uzanarak gecir.biliyorum sıkıcı ve zor ama sonu aydinlik olur ins.üzülme aģlama lütfen.
Rabbim ins onu sıkınca sana bağlar.stres yapıp hormonlarini etkileme.hadi bakalim sil gözünün yasını.güçlü ol.
Ahh inşallah canım benim inşallah biz de normal hamilelik döneminin tadını çıkarırız, sevdiklerimizle doya doya paylaşırız, huzurla geçiririz bu dönemi inşallahCanım kanama alanım yokmuş ewt ama neden lekelenme şeklinde geliyo. Vallahi çok usandım . Banyo meselesine bende takıntılıyım. Normalde sabah akşam duş alırken şimdi 2 günde 1 duş alıyorum. Bütün gün yatıyorum. Kan gelecek diye ödüm kopuyo.
İnş en kısa sürede normale döneriz
Canım söylediğin şey panik atak tarzı bir şey olabilir biraz takip et bakalım ne zamanlarda oluyor ne sıklıkta oluyor ne zaman geçiyoryarın 8. hafta bitecek. bi debende böyle evham desem değil, panik atak desem değil. o an da bulunduğun ortamda bulunmak istememe gibi bişey başladı. yani tam tarif edemiyorum ama o duygu biraz daha devam etse bayılacak gibi.
Benim dün vardı kahverengi lekelenme .Bugün doktora gittim 10/15 gün cinsel ilişki olmasın dedi.Kızlar benimde dün ilk defa kahvengi akıntı geldi çok korktum ama bugün olmadı sizce doktora gitmeli miyim bişey olur mu
Canim benim olumlu dusun stress yapma insallah bir sey olmayacakHerkese merhaba Kızlar,
Dün gece eşimle sinemaya gidelim dedik haftalardır yatmaktan sırtım, başım ağrıyordu artık, bir değişiklik olur dedik, sadece sinemaya gittik sonra eve geldik. Televizyon izlerken yine kasıklarımda adet ağrısı gibi bir ağrı başladı, sonra ıslaklık hissettim, tuvalete gittiğimde iç çamaşırımdan pijamama geçecek kadar kanamam olmuş, böyle parmağınız kesilirde kanar ya öyle sıvı kırmızı kan, çok kötü oldum hemen eşime söyledim, ağar topar acile gittik, neyseki kalp atışlarını duyduk ama doktor düşük tehliken var, kanama alanın var kese etrafında muhtemelen ondan geliyor bu kan dedişimdi kendi doktoruma gideceğim, hala kimseciklere hamile olduğumu söyleyemedim, tuvalete her gittiğimde yüreğim ağzımda olmasından usandım, ben bile sevinemiyorum ağız tadıyla hamileliğime, çok üzülüyorum canım çok sıkkın, dün tutamadım kendimi ağladım, ne olur dua edin bana..
Aahah antakyanın yemeklerini özledim bende yurtdışında yaşıyorum:-(
Ahh inşallah canım benim inşallah biz de normal hamilelik döneminin tadını çıkarırız, sevdiklerimizle doya doya paylaşırız, huzurla geçiririz bu dönemi inşallah
Bende kullanıyorum iğne. Sende de morarma yaptı mi? Benim karnım mosmorGecmis olsun canim iki gun once lavaboda banada oldu hatta korktum ama ben kansulandirici igne kullaniyorum .bide peceteye silemiyorum burnumu soylemesi ayip illa suyla temizliyorum o yuzden zorladim sanirim tikali aciyim derken. Sende boyle yapmis olabilirmisin bi kilcal damar zedelenmistir belki .telaslanma bence ama yogun ve ara ara kanama barsa bi dr gorun kuzum .Çok gecmis olsun
Çok kuruyor ondan sanirim. Dediğini bi araştırayım benÜzmek istemem ama kese yine de görünürdü gb geliyor.Alttan muayene musaitsen keske yaptirsaydin.Beta takibi yapacaklardir sanirim 2 gunde 1.
Insallah gorunur en kisa zamanda canim.
Kılcal damarların tikandikca kurudukca daha cok geriliyor olabilir canim.Doktorun bisy önerecektir.Devam edebilir cunku hatta son donemde artabilirde.
NazalNem var gebelikte oneriliyor mu ya da işe yarar mi bilmiyorum ama aklima geldi.
1 kisiye aktariliyor canim sayfa.Onun disinda bilgilerini yazarken ismini etiketler arkadaslar sana da yardimci oluruz.Yavas yavas duzeltilir halledilebilir
Istersen yazayim admine
Şükürler olsun bebeği gördük sesini duyduk. Darısı tüm bekleyenlerin başına olsun inşallah
Evet her yaptigim yer mor 2 3 gune geciyor bi alisamadim .sanirim bu normal takmiyorum acikcasi morarsada curusede devam insallah en buyuk derdimiz bu olsun.Bende kullanıyorum iğne. Sende de morarma yaptı mi? Benim karnım mosmor
Çok kuruyor ondan sanirim. Dediğini bi araştırayım ben
akşamları özellikle uyku saatime yakın. eğer o anda uyuyamıyorsam modum değişiyor tam tarif edemiyorum. yarım saat falan sürüyor.Canım söylediğin şey panik atak tarzı bir şey olabilir biraz takip et bakalım ne zamanlarda oluyor ne sıklıkta oluyor ne zaman geçiyor
Üzmek istemem ama kese yine de görünürdü gb geliyor.Alttan muayene musaitsen keske yaptirsaydin.Beta takibi yapacaklardir sanirim 2 gunde 1.
Insallah gorunur en kisa zamanda canim.
Tek başima
Kılcal damarların tikandikca kurudukca daha cok geriliyor olabilir canim.Doktorun bisy önerecektir.Devam edebilir cunku hatta son donemde artabilirde.
NazalNem var gebelikte oneriliyor mu ya da işe yarar mi bilmiyorum ama aklima geldi.
1 kisiye aktariliyor canim sayfa.Onun disinda bilgilerini yazarken ismini etiketler arkadaslar sana da yardimci oluruz.Yavas yavas duzeltilir halledilebilir
Istersen yazayim admine
Kızlar merhaba, progestan 200 mg yumuşak kapsül kullanıyorum. Kullandıktan sonra yatmamı söylemişsiniz ama zaten kullanıktan sonra geri gelmiyr. Aradan 3 gün geçti parçalar dün ve bugün gelmeye başladı. Dediğiniz gibi sanırım gerekli kısmı aldı kalan kısmı atıyor. :) Allah epimize şifa versin... 3 aya kadar sabredeceğiz. Sonra bebişlerimiz bu hormnu salgılayacakmış zaten :)
Teşekkürler,
Canim benimde hic istahim yok ama karnim gurulduyor aclik hissetmiyorum ama.Kizlar sizde de mide yanmasi oluyor mu?
Bulantida var ama midr yanmasi beni bitiriyor. Hic yemek lafi duymak istemiyorum. Her seyden tiksiniyorum.
Bende kullanıyorum iğne. Sende de morarma yaptı mi? Benim karnım mosmor
İnşallah canımm inşallahCanim benim olumlu dusun stress yapma insallah bir sey olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?