2018 Ekim Anneleri

Yok kese görünmedi. Alttan bakalım dedi ama kabul etmedim. Geç döllenme olmuş ben de ondan dolayı olabilir mi? Panik yaptım doktorda konuşamadım pek moralim bozuldu
benim de kalp atışı duyulmadı , bugun başka dr a gideceğim. sen de bi başka dr görün bakalım aynı şeyi söylerse yapacak bişey kalmıyor

Sağol canım benim, içimi ferahlattın. Ben de kanaması olup sağlıklı Doğum yapanların hikayesini okuyup duruyorum. Peki eltinde de kanama alanı var mıydı benimki gibi?
Zaten çok dikkat ediyordum artık hiç kalkmam şu riskli dönem geçene kadar elimden geleni yapacağım ama biliyorsun ilkinde yaşadıklarımızı işte endişeleniyorum elimde değil

Ahh inşallah canım benim inşallah biz de normal hamilelik döneminin tadını çıkarırız, sevdiklerimizle doya doya paylaşırız, huzurla geçiririz bu dönemi inşallah

Canım söylediğin şey panik atak tarzı bir şey olabilir biraz takip et bakalım ne zamanlarda oluyor ne sıklıkta oluyor ne zaman geçiyor

Canim benim olumlu dusun stress yapma insallah bir sey olmayacak

Kizlar sizde de mide yanmasi oluyor mu?
Bulantida var ama midr yanmasi beni bitiriyor. Hic yemek lafi duymak istemiyorum. Her seyden tiksiniyorum.

Ahh inşallah canım benim inşallah biz de normal hamilelik döneminin tadını çıkarırız, sevdiklerimizle doya doya paylaşırız, huzurla geçiririz bu dönemi inşallah

İnş canım ama bnden yine kan geldi yaa. Walla korkuyorum

Bende kullanıyorum iğne. Sende de morarma yaptı mi? Benim karnım mosmor
Çok kuruyor ondan sanirim. Dediğini bi araştırayım ben

Çok kuruyor ondan sanirim. Dediğini bi araştırayım ben
Evet her yaptigim yer mor 2 3 gune geciyor bi alisamadim .sanirim bu normal takmiyorum acikcasi morarsada curusede devam insallah en buyuk derdimiz bu olsun.

Canım söylediğin şey panik atak tarzı bir şey olabilir biraz takip et bakalım ne zamanlarda oluyor ne sıklıkta oluyor ne zaman geçiyor
akşamları özellikle uyku saatime yakın. eğer o anda uyuyamıyorsam modum değişiyor tam tarif edemiyorum. yarım saat falan sürüyor.

Doktor bana da progestan verdi 200 mg yumuşak kapsül sormak istedigim ben agizdan aliyorum ilacı bide vajinadan kullananlar varmis yanlis mi kullaniorm anlamadim

Kizlar sizde de mide yanmasi oluyor mu?
Bulantida var ama midr yanmasi beni bitiriyor. Hic yemek lafi duymak istemiyorum. Her seyden tiksiniyorum.
Canim benimde hic istahim yok ama karnim gurulduyor aclik hissetmiyorum ama.
Sirf o ses sussun diye bisi yemeye calisiyirorum bu seferde sanki midem aciyor.

Sabah sadece 1 yumurta yedim haslanmis okadar.

Suan yine karnim gurulduyor ama canim bisi istemiyor.
Kendime corba yapim bari ekmeksiz falan su ses sussun diye icerim.

Benim de karnım mosmor
Devamlı Karnımın üzerinde oturduğum için ağrı yapıyor
O yüzden kollarımdan dönüşümlü yaptırıyorum
Kantaron yağı kullansak zararı olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…