- 20 Ekim 2017
- 157
- 238
- 23
- 41
Ahh yaİnş canım ama bnden yine kan geldi yaa. Walla korkuyorum
doktor bugün bana vajinadan daha yararlı dedi çünkü 2 haftadır ağızdan aldım faydası olmadı ben başladım böyle kullanıcam artıkDoktor bana da progestan verdi 200 mg yumuşak kapsül sormak istedigim ben agizdan aliyorum ilacı bide vajinadan kullananlar varmis yanlis mi kullaniorm anlamadim
Sende saol canim.Sağol canım benim, içimi ferahlattın. Ben de kanaması olup sağlıklı Doğum yapanların hikayesini okuyup duruyorum. Peki eltinde de kanama alanı var mıydı benimki gibi?
Zaten çok dikkat ediyordum artık hiç kalkmam şu riskli dönem geçene kadar elimden geleni yapacağım ama biliyorsun ilkinde yaşadıklarımızı işte endişeleniyorum elimde değil
Üzmek istemem ama kese yine de görünürdü gb geliyor.Alttan muayene musaitsen keske yaptirsaydin.Beta takibi yapacaklardir sanirim 2 gunde 1.
Insallah gorunur en kisa zamanda canim.
Ahh ya
Kalkmadan yatacağız sürekli olarak ve bol bol dua edeceğiz elimizden başka hiçbirşey gelmiyor canım
Kan testi yaptırdım bakalım ne çıkacak. 2-3 gün sonra başka doktora gitçem eğer bundan da çıkmazsa haftaya kendi doktoruma gidip vajinal ultrason çektircem çoğu kişi öyle görmüş. Canım inşallah minnağının kalp atışını duyarsın inşallahbenim de kalp atışı duyulmadı , bugun başka dr a gideceğim. sen de bi başka dr görün bakalım aynı şeyi söylerse yapacak bişey kalmıyor
Ahh canımmm ben o msji yazdigimda ne güzeldi çay falan içiyordum ama en sevdiğim icicek olan çaydan şuan tiksiniyorum baya zamandır ağzıma ne çay ne kahve sürmedimMerhaba canim Allah evladini sana babasina bagislasin .bu cay meselesi benim icinde cok sıkıntı ben 1 demlik cayı tek basina oturup icin biriydim kesinlikle yasaklandi bana anemi varsa sende heleki lutfen 10 15 bardk felan icme inan cok zararli yedigimiz besinlerin protein lerin bir cok enzimlerin vucudumuz sindirm3den ölmesine yol aciyirmus.hele kahvaltida icme kuzum 1 saat 2 saat sonra ic .bunu ben yeni ogrendim dr sag olsun . Okuyunca yazdigini sanada kisaca anlatmak istedim .
41 kere masallah canim Allah saglikla hayirlarla hem sana hem babasina bagislasin mucizeni .bend3 ayni yollardan gectim mesajini okuyonca cok mutlu oldum Şukurler olsun o lari bize nasip eden Allah a....
Bende senelerce tedavi asilama vs vs 4 kayip yasadim yas 36 ama bi aksam yatmadan bi garip oldum test al dedim korka korka esime cunki bilirsin yasanan hayal kirikliklarini aldi garibim gece 1 d3 bi de baktik cift cizgi o ca tedavi ol onca sey ye ic olmadi ama OLDEYINCE OLDURAN ALLAH mucizemizi gondermis bize cok sukur .
Sende kendimi gordum insallah bu gebeliklerimizde hasretimiz son bulur cennet kokulu kuzularimizi bir avazda doğurur kucaklariz kuzum. Bol bol su ic canim hayirli ugurlu olsun insallahhhh
Bende 2 ay sonra izmire gidicem aynı şeyi söylüyorum annemin yemeklerini özledim boyoz pide hepsini özledim gün sayıyorum. Ahh tabi annemi babamı daha çok özledimMaalesef yok zaten 2 ayım kAldı sabırsızlıkla bekliyorum gitmeyi hemen yemeklere dadanacam
geç döllenme diyorlar buna benim de 1 0cak bugün sat a göre 9+5 dedi ultrasonda öyle ama tahmini 13 ocak döllenme sağlıklı olsun da hayırlısıMerhaba kizlar ctsi kontrole gittik tahlil sonuçlarına bakti dr hersey cok normal iyisin dedi bebiste iyi 7+5 dedi ama son adet tarihim 4 ocak anlamadim uygulamada 8 haftalik görünüyor karışık geldi sizin bi bilginiz varmi
Kist rahim dışında olunca zarar-ı yok da miyomu bilmiyorum canım bir doktır takibine gir istersenPeki bi zarari var mi canim?
Ay senin dr canini çrktirdik.iste hamileler böyle.evdekini yemez.olmayani ister.ama hemen gecer.benim de gecti.
Tsk ederim.
Canim yıpratma kendini boş yere.benim eltim tüp bebek yaptirdi.9 ay boyunca sakir şakir kanama oldu.dogurdu.o da hic kalkmadi.annesigilde kaldi baktılar.
Sende şu zor zamanlari uzanarak gecir.biliyorum sıkıcı ve zor ama sonu aydinlik olur ins.üzülme aģlama lütfen.
Rabbim ins onu sıkınca sana bağlar.stres yapıp hormonlarini etkileme.hadi bakalim sil gözünün yasını.güçlü ol.
Benimde 1 ocak sat canım. Ultrasona göre 9+2 benim. Bebeklerin gelişimine göre ya da döllenmeye bağlı değişiyor herhaldegeç döllenme diyorlar buna benim de 1 0cak bugün sat a göre 9+5 dedi ultrasonda öyle ama tahmini 13 ocak döllenme sağlıklı olsun da hayırlısı
olabilir hayırlısı olsun artık şu düşük riskim gitsin deBenimde 1 ocak sat canım. Ultrasona göre 9+2 benim. Bebeklerin gelişimine göre ya da döllenmeye bağlı değişiyor herhalde
Inşallah canım sen kafandan düşük diye bi kelime geçirme sil onu. Bişey olmayacak Allahın izniyle. Düşündükçe stres olursun daha kötü olur o yüzden pozitif düşünmeye çalışolabilir hayırlısı olsun artık şu düşük riskim gitsin de
geç döllenme diyorlar buna benim de 1 0cak bugün sat a göre 9+5 dedi ultrasonda öyle ama tahmini 13 ocak döllenme sağlıklı olsun da hayırlısı
Uykuda ya da uyku aşamasında bir şey oldu mu hiç canım olumsuz bir şey. Ben de ilk hamileliğimde panik atak benzeri bir süreç geçirdim. Evliliğimin ilk yıllarında nefes darlığı problemi yaşamıştım sebebi geç de olsa bulunmuştu rinit probşemim varmış sürekli geniz akıntısıyla ciğerleri doldurdukça nefes almıyordum özellikle avm vb kapalı alanlarda duramıyor fenalaşıyordum hamileliğim süresince de neredeyse hiç kapalı bir avmye gidemedim gittiğim misafirliklerde evlerde duramadım falan çünkü kapalı alanda nefesim daralack diye çok korkuyordum korktukça fenalaşıyordum dışarıda da ya olumsuz bir şey olursa eve nasıl geçerim nasıl haber veririm birilerine diye paranoyak olmuştum. Sonra zamanla farkettim ki hepsi yaşadığım solunum güçlüğüne ve sonrasında hissettiğim ölüm, bana bir şey olursa bebeğim ne yapar korkusundanmış. Zamanla kendime telkinlerde bulunarak çok şükür aştım her şey olacağına varır bazı şeyler benim kontrolümde değil diye diye rahatladım. Yani belki aynı şeyler değil yaşadıklarımız ama anlatmak istedim dikkat et ki bir yerden sonra günlük hayatını etkileyecek boyuta gelmesinakşamları özellikle uyku saatime yakın. eğer o anda uyuyamıyorsam modum değişiyor tam tarif edemiyorum. yarım saat falan sürüyor.
İnşallah canım benim, nasıl iyi geldin, çok teşekkür ederimSende saol canim.
Eltimin hep düsük tehlikesi vardı.adet gibi kanama oluyormus.vajinal progestan kullandi 9 ay boyunca.ve hep yatti.kalkmadi.ona ragmen kanama oluyordu.
Ben çok duydum felaket derecede kanamasi olup saglikli dogum yapanı.
Stres yapma bisey olmicak ins.
evet benimde karnim acikiyor yiyorum ama yedikten sonra da midem yaniyor sanki. Bi tek uyurken mide sıkıntisi cekmiyorum. Sende yap vorbani ic bakalim canim gurultun gecerCanim benimde hic istahim yok ama karnim gurulduyor aclik hissetmiyorum ama.
Sirf o ses sussun diye bisi yemeye calisiyirorum bu seferde sanki midem aciyor.
Sabah sadece 1 yumurta yedim haslanmis okadar.
Suan yine karnim gurulduyor ama canim bisi istemiyor.
Kendime corba yapim bari ekmeksiz falan su ses sussun diye icerim.
Yok canım yanlış değil her iki yolla da alabilirsin sadece ağızdan alınınca yan etkiler fazla olabiliyormuş uyku hali,bulantı vs dr o yüzden ben vajinal yoldan tavsiye ederim dedi ben de o yüzden vajinal alıyorumDoktor bana da progestan verdi 200 mg yumuşak kapsül sormak istedigim ben agizdan aliyorum ilacı bide vajinadan kullananlar varmis yanlis mi kullaniorm anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?