2018 Ekim Anneleri

Doktor bana da progestan verdi 200 mg yumuşak kapsül sormak istedigim ben agizdan aliyorum ilacı bide vajinadan kullananlar varmis yanlis mi kullaniorm anlamadim
doktor bugün bana vajinadan daha yararlı dedi çünkü 2 haftadır ağızdan aldım faydası olmadı ben başladım böyle kullanıcam artık

Sende saol canim.
Eltimin hep düsük tehlikesi vardı.adet gibi kanama oluyormus.vajinal progestan kullandi 9 ay boyunca.ve hep yatti.kalkmadi.ona ragmen kanama oluyordu.
Ben çok duydum felaket derecede kanamasi olup saglikli dogum yapanı.
Stres yapma bisey olmicak ins.

Üzmek istemem ama kese yine de görünürdü gb geliyor.Alttan muayene musaitsen keske yaptirsaydin.Beta takibi yapacaklardir sanirim 2 gunde 1.
Insallah gorunur en kisa zamanda canim.

Kanama veya düşük olmasın diye yaptırmadım gerçi doktor birşey olmaz dedi ama bana bıraktı. Bugün kan testi yaptırdım tekrar akşama sonucunu alcaz. Doktorum kanla takip edersin demedi. Öncekiler Güzel yükselmiş dedi. İki üç gün sonra başka doktora gitçem. Eğer çıkmazsa bundan da haftaya gittiğimde vajinal ultrason isteyeceğim. Kanamam lekenmem vs yok. Hiç hevesim kalmadı

Ahh ya
Kalkmadan yatacağız sürekli olarak ve bol bol dua edeceğiz elimizden başka hiçbirşey gelmiyor canım

Canım bol su içmem lazım içiyorum zaten her 5 dk da bi wc gidiyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. Dr u aradım çağırırsa gidicem

Merhaba kizlar ctsi kontrole gittik tahlil sonuçlarına bakti dr hersey cok normal iyisin dedi bebiste iyi 7+5 dedi ama son adet tarihim 4 ocak anlamadim uygulamada 8 haftalik görünüyor karışık geldi sizin bi bilginiz varmi

benim de kalp atışı duyulmadı , bugun başka dr a gideceğim. sen de bi başka dr görün bakalım aynı şeyi söylerse yapacak bişey kalmıyor
Kan testi yaptırdım bakalım ne çıkacak. 2-3 gün sonra başka doktora gitçem eğer bundan da çıkmazsa haftaya kendi doktoruma gidip vajinal ultrason çektircem çoğu kişi öyle görmüş. Canım inşallah minnağının kalp atışını duyarsın inşallah

Ahh canımmm ben o msji yazdigimda ne güzeldi çay falan içiyordum ama en sevdiğim icicek olan çaydan şuan tiksiniyorum baya zamandır ağzıma ne çay ne kahve sürmedim tabi bu sağlık acısından iyi bişey benim için. Teşekkür ederim düşünüp de beni bilgilendirdigin için

Maalesef yok zaten 2 ayım kAldı sabırsızlıkla bekliyorum gitmeyi hemen yemeklere dadanacam
Bende 2 ay sonra izmire gidicem aynı şeyi söylüyorum annemin yemeklerini özledim boyoz pide hepsini özledim gün sayıyorum. Ahh tabi annemi babamı daha çok özledim

Merhaba kizlar ctsi kontrole gittik tahlil sonuçlarına bakti dr hersey cok normal iyisin dedi bebiste iyi 7+5 dedi ama son adet tarihim 4 ocak anlamadim uygulamada 8 haftalik görünüyor karışık geldi sizin bi bilginiz varmi
geç döllenme diyorlar buna benim de 1 0cak bugün sat a göre 9+5 dedi ultrasonda öyle ama tahmini 13 ocak döllenme sağlıklı olsun da hayırlısı

Kist rahim dışında olunca zarar-ı yok da miyomu bilmiyorum canım bir doktır takibine gir istersen

geç döllenme diyorlar buna benim de 1 0cak bugün sat a göre 9+5 dedi ultrasonda öyle ama tahmini 13 ocak döllenme sağlıklı olsun da hayırlısı
Benimde 1 ocak sat canım. Ultrasona göre 9+2 benim. Bebeklerin gelişimine göre ya da döllenmeye bağlı değişiyor herhalde

olabilir hayırlısı olsun artık şu düşük riskim gitsin de
Inşallah canım sen kafandan düşük diye bi kelime geçirme sil onu. Bişey olmayacak Allahın izniyle. Düşündükçe stres olursun daha kötü olur o yüzden pozitif düşünmeye çalış

öyle unutmuştum unutmak da beni eski halime döndürdü hiç dinlenmedim doktor da kanama büyürse kese ayrılır deyince stres oldum bakalım hayırlısı olsun sağol canım

akşamları özellikle uyku saatime yakın. eğer o anda uyuyamıyorsam modum değişiyor tam tarif edemiyorum. yarım saat falan sürüyor.
Uykuda ya da uyku aşamasında bir şey oldu mu hiç canım olumsuz bir şey. Ben de ilk hamileliğimde panik atak benzeri bir süreç geçirdim. Evliliğimin ilk yıllarında nefes darlığı problemi yaşamıştım sebebi geç de olsa bulunmuştu rinit probşemim varmış sürekli geniz akıntısıyla ciğerleri doldurdukça nefes almıyordum özellikle avm vb kapalı alanlarda duramıyor fenalaşıyordum hamileliğim süresince de neredeyse hiç kapalı bir avmye gidemedim gittiğim misafirliklerde evlerde duramadım falan çünkü kapalı alanda nefesim daralack diye çok korkuyordum korktukça fenalaşıyordum dışarıda da ya olumsuz bir şey olursa eve nasıl geçerim nasıl haber veririm birilerine diye paranoyak olmuştum. Sonra zamanla farkettim ki hepsi yaşadığım solunum güçlüğüne ve sonrasında hissettiğim ölüm, bana bir şey olursa bebeğim ne yapar korkusundanmış. Zamanla kendime telkinlerde bulunarak çok şükür aştım her şey olacağına varır bazı şeyler benim kontrolümde değil diye diye rahatladım. Yani belki aynı şeyler değil yaşadıklarımız ama anlatmak istedim dikkat et ki bir yerden sonra günlük hayatını etkileyecek boyuta gelmesin

İnşallah canım benim, nasıl iyi geldin, çok teşekkür ederim

evet benimde karnim acikiyor yiyorum ama yedikten sonra da midem yaniyor sanki. Bi tek uyurken mide sıkıntisi cekmiyorum. Sende yap vorbani ic bakalim canim gurultun gecer

Doktor bana da progestan verdi 200 mg yumuşak kapsül sormak istedigim ben agizdan aliyorum ilacı bide vajinadan kullananlar varmis yanlis mi kullaniorm anlamadim
Yok canım yanlış değil her iki yolla da alabilirsin sadece ağızdan alınınca yan etkiler fazla olabiliyormuş uyku hali,bulantı vs dr o yüzden ben vajinal yoldan tavsiye ederim dedi ben de o yüzden vajinal alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…