- 20 Ekim 2017
- 157
- 238
- 23
- 41
İyi yapıyorsun su ilaç gibi geliyormuş bizim durumumuzdakilere. doktoruna endişelerini de anlat her ayrıntıyı anlat canım insan unutuyor gerekirse gitmeden not al bir kağıdaCanım bol su içmem lazım içiyorum zaten her 5 dk da bi wc gidiyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. Dr u aradım çağırırsa gidicem
Agir seylerle diilde hafif seylerle bastiriyorumevet benimde karnim acikiyor yiyorum ama yedikten sonra da midem yaniyor sanki. Bi tek uyurken mide sıkıntisi cekmiyorum. Sende yap vorbani ic bakalim canim gurultun gecer
Canım ultrasonda dr un aldığı ölçüye göre bebeğin geç döllenmesine göre falan hafta hesabında değişiklik olabilir normaldir bu. Çok büyük tarih farklılığı olmadığı için bir önemi yok ilerde de gidebilir tarih. Dr sat a göre hesap yapacaktır sen de öyle yap canım. Benim de seninle aynı görünüyor doğum tarihim benimki mesela bir hafta geriden geliyor muhtemel geç döllenme dr onu bile değiştirmedi doğum tarihini büyük fark yok tarih aynı kalsın diyeMerhaba kizlar ctsi kontrole gittik tahlil sonuçlarına bakti dr hersey cok normal iyisin dedi bebiste iyi 7+5 dedi ama son adet tarihim 4 ocak anlamadim uygulamada 8 haftalik görünüyor karışık geldi sizin bi bilginiz varmi
İyi yapıyorsun su ilaç gibi geliyormuş bizim durumumuzdakilere. doktoruna endişelerini de anlat her ayrıntıyı anlat canım insan unutuyor gerekirse gitmeden not al bir kağıda
Rica ederim canim benim.Rabbim seni ve bebegini korusun.Allaha emanet olun.İnşallah canım benim, nasıl iyi geldin, çok teşekkür ederim
Kanama veya düşük olmasın diye yaptırmadım gerçi doktor birşey olmaz dedi ama bana bıraktı. Bugün kan testi yaptırdım tekrar akşama sonucunu alcaz. Doktorum kanla takip edersin demedi. Öncekiler Güzel yükselmiş dedi. İki üç gün sonra başka doktora gitçem. Eğer çıkmazsa bundan da haftaya gittiğimde vajinal ultrason isteyeceğim. Kanamam lekenmem vs yok. Hiç hevesim kalmadı
Merhaba kizlar ctsi kontrole gittik tahlil sonuçlarına bakti dr hersey cok normal iyisin dedi bebiste iyi 7+5 dedi ama son adet tarihim 4 ocak anlamadim uygulamada 8 haftalik görünüyor karışık geldi sizin bi bilginiz varmi
Kramp ya da batma icin kivi cok iyi gelir.Hem meyvede yiyebiliyormussunAgir seylerle diilde hafif seylerle bastiriyorum
Meyve, corba, kraker, peynir hele yagli agir yemekler hic canim istemiyor.
Et mesela hic agzima surmek istemiyorum.
Annemler izgara yapti hafta sonu zorladilar ama yok yiyemedim.
Meyve iyi geliyor.
Benim bacaklarimda kramp oluyordu oglumda bir iki defa sol bacagimda batma hissettim tirsmaya basladim.
bundadami olacak diye
bet bisi
Oğlumda agliyordum :/Vajinal muayene daha nettir aslında sadece.Ama gebelik zaten saglikli ise dusuk ya da kanamaya sebep olmayacagi net.
Ama hislerine guvenmen daha iyi yine de olsun.
Zaten bekleyeceksin hem
Hic oyle deme kiyamam,belki de surpriz yapacak bakalim ❤
Bu olcumler bi sonraki gidiste bile degisebilir canim
Kramp ya da batma icin kivi cok iyi gelir.Hem meyvede yiyebiliyormussun
Insallah olmaz cok,yormaz senii
ama hayvansal protein alman lazim canim et balik yemen lazim bende yiyemiyorum ama zorliyorum kendimi. Hic pisirmek istemiyosan kiyma kavurup yeAgir seylerle diilde hafif seylerle bastiriyorum
Meyve, corba, kraker, peynir hele yagli agir yemekler hic canim istemiyor.
Et mesela hic agzima surmek istemiyorum.
Annemler izgara yapti hafta sonu zorladilar ama yok yiyemedim.
Meyve iyi geliyor.
Benim bacaklarimda kramp oluyordu oglumda bir iki defa sol bacagimda batma hissettim tirsmaya basladim.
bundadami olacak diye
bet bisi
benimde tedavimin basindan beri yedigim tek meyve kiviOğlumda agliyordum :/
Ozellikle geceleri bacagimi kimildatamiyordum.
Ya ogrendigim iyi oldu bunda olursa arastiririm.
Yogurt peynir yiyorum.ama hayvansal protein alman lazim canim et balik yemen lazim bende yiyemiyorum ama zorliyorum kendimi. Hic pisirmek istemiyosan kiyma kavurup ye
Benim de tıkanıyorKızlar burnum tıkanıyor kanıyor sizde de oluyor mu
Oğlumda agliyordum :/
Ozellikle geceleri bacagimi kimildatamiyordum.
Ya ogrendigim iyi oldu bunda olursa arastiririm.
O kadar iyi anlıyorum ki seni, o kanı görünce benim de kanım çekiliyor adeta.. çok üzülüyorum.Dr um çok sakin sağolsun aradığında ağlıyodum. Pıhtıda düştü canım klozete yaa serçe parmağı kadar. Ama dr um pıhtı önemsiz dedi. Sildikçe geliyo sildikçe geliyo . Yarın gidicem dr a bebeğide görürüz dedi. Progestanıda 3 e çıkardı.
Şu an o kadar kötüyüm ki elim kolum bağlı yapabileceğim bişey yok dua etmekten başka.
Canim gecen gun Ben de oyle oldum, kemiklerim sizliyordu biraz da atesim vardi. Kime sorduysam shunu yap diyen olmadi, halbuki hepsi coluklu cocuklu tecrubeli kadinlar. Nane Limon kaynattim ictim, esim biraz kompres yapti Islak bez ile 2 saate ayaga kalktim. Bide sicacik corba you gelir.Kızlar üşütmüşüm sanırım sabah uyandım üşüyorum sonra ter bastı
Bacaklarım sızlıyor ne yapmam gerekiyor portakal suyu içtim. Meyve yedim ama inşalllah daha da kötü olmaz
yogurt peynir disinda canim yani b12 vitamini icin. Eger yiyemezsen tabi zorlama. Ay sut bana da kokuyor cok fena bende isitip bekletiyorum ki sogusun kokusu sanki biraz hafifliyo o zaman. Bide bal koyuyorum bi tatli kasigi bazenYogurt peynir yiyorum.
Sütte icsem guzel olacak.
Zorlicaz artik ya
Canım aynı durumdayım kemiklerim sızlıyor çok teşekkür ederim cevabın içini Haklısın tecrube olmayınca insan endişe ediyor sıcak çorba yapıp içeyim sonrasında bi nane limon kaynatıyım inşalllah çabucak geçer.Canim gecen gun Ben de oyle oldum, kemiklerim sizliyordu biraz da atesim vardi. Kime sorduysam shunu yap diyen olmadi, halbuki hepsi coluklu cocuklu tecrubeli kadinlar. Nane Limon kaynattim ictim, esim biraz kompres yapti Islak bez ile 2 saate ayaga kalktim. Bide sicacik corba you gelir.
O kadar iyi anlıyorum ki seni, o kanı görünce benim de kanım çekiliyor adeta.. çok üzülüyorum.
Biz de 9 ay şakır şakır kanaması olup sağlıklı bebekler doğuran hamileleri düşünüp motive edeceğiz kendimizi napalım canım mücadele edeceğiz tedbiri alıp takdiri Allah’a bırakacağız çok zor ama başka birşey bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?