- 7 Nisan 2016
- 750
- 783
- 53
Canım benim de kanama alanı yok doktor sana neden olabileceğini açıklamıyor mu ? Benimki olası progesteron eksikliğine karşı progestan verdi.kimisine kese büyüdüğü için filan diyorlarmış.Herkese doktoru bişeyler söylüyo kendince .sana ne diyor ?Öyle tabii. Canım snn kanama alanından dolayı oluyo benm neden kanamam oluyo?
Bnm bi tanıdığımda da kanama alanı vardı hamileleiğinde ama onun şakır şakır oluyomuş yani halıyı bile batırabilecek şekilde kanama.Gece yatarken hasta beziyle yatıyomuş . Çok şükür bebeği sağlıklı.
Bn de Rabbime bıraktım. Ömrü varsa ne olursa olsun bizimle olacak bebişimiz
Yarın dr a gidicem ben. 1 ay sonraydı randevum o kadar bekleyemem
Canım benim de kanama alanı yok doktor sana neden olabileceğini açıklamıyor mu ? Benimki olası progesteron eksikliğine karşı progestan verdi.kimisine kese büyüdüğü için filan diyorlarmış.Herkese doktoru bişeyler söylüyo kendince .sana ne diyor ?
kızlar bugün bende kalp atışını duydum çok şükürbirazcık kanama alanı var dedi progestan verdi alttan. kanamanın olması düşük tehlikesini mi gösteriyor?
İnşallah biz de destek olacağız birbirimize, fikir alışverişinde bulunacağız, böyle böyle atlatacağız inşallah o bahsettiğin yakının gibi kucağımıza alacağız bebeklerimiziÖyle tabii. Canım snn kanama alanından dolayı oluyo benm neden kanamam oluyo?
Bnm bi tanıdığımda da kanama alanı vardı hamileleiğinde ama onun şakır şakır oluyomuş yani halıyı bile batırabilecek şekilde kanama.Gece yatarken hasta beziyle yatıyomuş . Çok şükür bebeği sağlıklı.
Bn de Rabbime bıraktım. Ömrü varsa ne olursa olsun bizimle olacak bebişimiz
Yarın dr a gidicem ben. 1 ay sonraydı randevum o kadar bekleyemem
İnşallah biz de destek olacağız birbirimize, fikir alışverişinde bulunacağız, böyle böyle atlatacağız inşallah o bahsettiğin yakının gibi kucağımıza alacağız bebeklerimizi
doktora tabiki git canım, benim doktorum gece ise acile bile gidebilirsin diyor bazen serum takılmasına bile ihtiyaç olabilirmiş o yüzden bekleme hiç.
Kızlar üşütmüşüm sanırım sabah uyandım üşüyorum sonra ter bastı
Bacaklarım sızlıyor ne yapmam gerekiyor portakal suyu içtim. Meyve yedim ama inşalllah daha da kötü olmaz
Çok şükür senin kanama alanın olmadığı için bence de seni gereksiz telaşlandırmak istemiyordur. Doktorun sakin ve rahat olması çok iyi sana da olumlu yansır bu durum. Yarın güzel haberlerini bekliyorum canımBnm dr um çok sakin yaa. Aktif kanama olarak görmediği için bu kadar rahat olabilir. Dr la konuşunca bnde bi sakinleşip rahatlıyorum. Olumsuz hiç konuşmuyo hep motive edici. Şu an bişi yok. Yarın sabah gidicem.
Çok teşekkür ederim canım çorba yaptım içiyorumGecmis olsun canım.En güzeli dinlenmek,bide guzel bulabiliyorsaniz tavuk çorbası çok iyi gelir.
Duş almak usutmeyecek gibiysen dinlendirir.
Meyve zaten yiyor iciyormussun ne guzel.Bol sıvı tüket
Çok şükür senin kanama alanın olmadığı için bence de seni gereksiz telaşlandırmak istemiyordur. Doktorun sakin ve rahat olması çok iyi sana da olumlu yansır bu durum. Yarın güzel haberlerini bekliyorum canım
anlatman iyi geldi şuan.Uykuda ya da uyku aşamasında bir şey oldu mu hiç canım olumsuz bir şey. Ben de ilk hamileliğimde panik atak benzeri bir süreç geçirdim. Evliliğimin ilk yıllarında nefes darlığı problemi yaşamıştım sebebi geç de olsa bulunmuştu rinit probşemim varmış sürekli geniz akıntısıyla ciğerleri doldurdukça nefes almıyordum özellikle avm vb kapalı alanlarda duramıyor fenalaşıyordum hamileliğim süresince de neredeyse hiç kapalı bir avmye gidemedim gittiğim misafirliklerde evlerde duramadım falan çünkü kapalı alanda nefesim daralack diye çok korkuyordum korktukça fenalaşıyordum dışarıda da ya olumsuz bir şey olursa eve nasıl geçerim nasıl haber veririm birilerine diye paranoyak olmuştum. Sonra zamanla farkettim ki hepsi yaşadığım solunum güçlüğüne ve sonrasında hissettiğim ölüm, bana bir şey olursa bebeğim ne yapar korkusundanmış. Zamanla kendime telkinlerde bulunarak çok şükür aştım her şey olacağına varır bazı şeyler benim kontrolümde değil diye diye rahatladım. Yani belki aynı şeyler değil yaşadıklarımız ama anlatmak istedim dikkat et ki bir yerden sonra günlük hayatını etkileyecek boyuta gelmesin
Güzel duan için çok teşekkür ederim inşallah canım öperim Rabbim hiç bir kadının kucanı boş koymasınCanim Allah evlatlarini esirgeyip korusun birini sağ koluna birini sol koluna alip koklayip doyaya doya öpesin insallah Can veren Allah saglikli bir avazda dogurmanida nasip etsin .Her an ve her an mutlu ol guzel şeyler dusun asla aklina kalbine kotu seyler dusunme. ALLAH evlatlarini sakinsın ayagina tas deydirmesin .Dogunca lütfen birde benim icin öp kuzularini.
Evet ben de bir yerde şöyle okudum.plasenta görev yapmaya başlayınca olurmuş böyle kanamalar.Önümüzdeki ay doğum yapacak olanların topiğine girdim sordum.sayfanın Başlarında böyle sorunu olan herkes şimdi doğum zamanı bekliyor denildi.Bizler de o aşamaya ulaşırız inş Allah kısmet eder inşallah bize deBana olabilecek ihtimalleri anlattı. Bn kanama alanı olabilir mi diye ısrarla sordum iyice baktı göremedi.
5.6.7. Haftalarda kese büyüdüğü için bazı hastalarımdada oldu aynı kanamalar dedi.
Bnde sabırla 8. Haftamı bekliyorum
Evet ben de bir yerde şöyle okudum.plasenta görev yapmaya başlayınca olurmuş böyle kanamalar.Önümüzdeki ay doğum yapacak olanların topiğine girdim sordum.sayfanın Başlarında böyle sorunu olan herkes şimdi doğum zamanı bekliyor denildi.Bizler de o aşamaya ulaşırız inş Allah kısmet eder inşallah bize de
doktor bugün bana vajinadan daha yararlı dedi çünkü 2 haftadır ağızdan aldım faydası olmadı ben başladım böyle kullanıcam artık
Bayılacakmış hissi nefes alamama baş dönmesi bulunduğun yerin sana dar gelmesi vb şeyler yaşayabilirsin canım. Sen takipte ol ve kendini rahatlatmaya çalış sonuçta her gece yaşamayacaksın bu durumu beynimiz zaman zaman bize oyunlar oynuyoranlatman iyi geldi şuan.
çünkü cidden ne yaşadığımı bilmiyorum
tarif edemiyorum.
evet benziyorda hayır benzemiyorda. ölüm korkusu falan değil bebeğe ne olacak endişe falan da değil. sadece bayılacakmışım gibi hissediyorum diyebilirim.
Gözünüzaydınnnn❤
Canım ben zaten vajınismustum yendim hemen hamile kaldım şuanda da hiç cinsel ilişki olmuyor korkuyorum zaten randevum da bir ay sonraya bilemedim şuan bişey yok amaBenim dün vardı kahverengi lekelenme .Bugün doktora gittim 10/15 gün cinsel ilişki olmasın dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?