Cnm benim inş duyarsın . Ben başka dr gttim o da düştüğünü söyleyince operasyon ile düşük oldu.çok şükür iyiyim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.artık ekim annesi değilim . Herkese güzel gebelik diliyorumKan testi yaptırdım bakalım ne çıkacak. 2-3 gün sonra başka doktora gitçem eğer bundan da çıkmazsa haftaya kendi doktoruma gidip vajinal ultrason çektircem çoğu kişi öyle görmüş. Canım inşallah minnağının kalp atışını duyarsın inşallah
Canım geçmiş olsun bugün gidecektin galiba hakkında hayırlısı olsun inş Allah hayırlısıyla başka evlat nasip etsinCnm benim inş duyarsın . Ben başka dr gttim o da düştüğünü söyleyince operasyon ile düşük oldu.çok şükür iyiyim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.artık ekim annesi değilim . Herkese güzel gebelik diliyorum
Sağol cnm allah bebişlerinize sağlık versin. Rahat bir gebelik ve doğum diliyorum hepinizeCanım geçmiş olsun bugün gidecektin galiba hakkında hayırlısı olsun inş Allah hayırlısıyla başka evlat nasip etsin
Kızlar.. ben özel kadın doğum uzmanından geliyorum.. 6+6 haftalıkmışım.. kalp atışı yok.. doktor haftaya gel tekrar kontrol edelim dedi.. haftaya yine atış yoksa düşük olabilir dedi.. Allahdan ümit kesilmez.. ne diyim..
Cnm benim inş duyarsın . Ben başka dr gttim o da düştüğünü söyleyince operasyon ile düşük oldu.çok şükür iyiyim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.artık ekim annesi değilim . Herkese güzel gebelik diliyorum
Kızlar.. ben özel kadın doğum uzmanından geliyorum.. 6+6 haftalıkmışım.. kalp atışı yok.. doktor haftaya gel tekrar kontrol edelim dedi.. haftaya yine atış yoksa düşük olabilir dedi.. Allahdan ümit kesilmez.. ne diyim..
Bnm bugun lekelenme cogaldı apar topar dr a gıttım.9+2olmusuz.bebıaımın mınnak mınnak el ve ayakları olusmus.gozukuyır.hareket edıyor kıpırdıyor.allahımmm mucıze resmen.Günaydın kızlar
Umarım lekelenmesi kanamasız bi gün geçiririm
Cok cok gecmıs olsun bırkac aay once bnde yasadım aynı durumu.Sağol cnm allah bebişlerinize sağlık versin. Rahat bir gebelik ve doğum diliyorum hepinize
Bnm bugun lekelenme cogaldı apar topar dr a gıttım.9+2olmusuz.bebıaımın mınnak mınnak el ve ayakları olusmus.gozukuyır.hareket edıyor kıpırdıyor.allahımmm mucıze resmen.
Cok cok gecmıs olsun bırkac aay once bnde yasadım aynı durumu.
Cnm benim inş duyarsın . Ben başka dr gttim o da düştüğünü söyleyince operasyon ile düşük oldu.çok şükür iyiyim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.artık ekim annesi değilim . Herkese güzel gebelik diliyorum
Vajinal muayene daha nettir aslında sadece.Ama gebelik zaten saglikli ise dusuk ya da kanamaya sebep olmayacagi net.
Ama hislerine guvenmen daha iyi yine de olsun.
Zaten bekleyeceksin hem
Hic oyle deme kiyamam,belki de surpriz yapacak bakalim ❤
Sucugu iyi pişirsin bir şey olmaz nefsinden kısma ben yiyorum ama iyi pişiriyoruz,zaten iştahım çok açık böyle giderse 100 kg olacamKizlar ekmek arası sucuk yapıp yesem bi zarari olur mu?
Kizlar ekmek arası sucuk yapıp yesem bi zarari olur mu?
Canıniz sagolsun Allah bir daha nasip eder inşallah ama düşükten sonra kendinizi koruyun ben bilmedim kimsede birsey demedi ilişki konusunda da tekrar olsun diye aceleci davrandim sonra bitmeyen bir kanamam oldu 40 gün sürdü nerdeyse dikkat edinCnm benim inş duyarsın . Ben başka dr gttim o da düştüğünü söyleyince operasyon ile düşük oldu.çok şükür iyiyim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.artık ekim annesi değilim . Herkese güzel gebelik diliyorum
Sucugu iyi pişirsin bir şey olmaz nefsinden kısma ben yiyorum ama iyi pişiriyoruz,zaten iştahım çok açık böyle giderse 100 kg olacam
Tsk ederim kızlar.baya iyi pisirdim kuruttum resmen.kac aydir yemiyorum canim istedi şoyle ekmek arası.zaten pek bise yiyemiyorum.canim hicbisey istemiyor.istemisken yiyim dedim.Sucukları pişirin çiğ olmasin.. ben yemiştim :)
Ayyyy harikaaaaaa mucize gerçekten :)Bnm bugun lekelenme cogaldı apar topar dr a gıttım.9+2olmusuz.bebıaımın mınnak mınnak el ve ayakları olusmus.gozukuyır.hareket edıyor kıpırdıyor.allahımmm mucıze resmen.
Cok cok gecmıs olsun bırkac aay once bnde yasadım aynı durumu.
Kızlar selamlar kanamaları olana geçmiş olsun diyorum inşallah bebişlerinizi Rabbim size bağışlar. Düşük yapan arkadaşlar için çok üzüldüm Rabbim yeni sağlıklı tamamına eren bir gebelik nasip etsin. Benim bir sorum olucak yolculuk sizce sorun olur mu memleketime gideceğim de 9+4 oldum devlet hastanesine gittim bugün doktor sağlıklı dedi bebişimi gördüm normalde ilk 3 ay önermiyoruz yolculuk ama yapabilirsin dikkatli olmak koşuluyla dedi bilmiyorum ne yapsam 8 saatlik otobüs yolculuğu olacak daha önce yapan var mi
Mide yanmasi yok ama midem surekli huzursuz.Bulanti, tiksinti cok yordu beniKizlar sizde de mide yanmasi oluyor mu?
Bulantida var ama midr yanmasi beni bitiriyor. Hic yemek lafi duymak istemiyorum. Her seyden tiksiniyorum.
Ah ah amin Allah bağışlasın olsun siz yine de onların annesisiniz onlar sizin evlatlarınızCanim Allah razi olsun ama ben o lari ikiz oldugunu ogrendigimde zaten bir gun once kalpleri durmustu. Ben kan pihtisi icin 4 faktorunde tasiyicisiymisin normalde 2 faktor pirti icin hibor veriliyormus ama bende 4 faktor birdenmis ne yazikki kayipdan sonra anlasildi .Ama yinede bana onlari veren alan Allah a şukurler olsun. Suan yine gebeyim teyzesi bu tek ama Allah dogmus dogmamis evlatlari Anasina babasina bagislasin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?