2018 Ekim Anneleri

Cnm benim inş duyarsın . Ben başka dr gttim o da düştüğünü söyleyince operasyon ile düşük oldu.çok şükür iyiyim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.artık ekim annesi değilim . Herkese güzel gebelik diliyorum

Canım geçmiş olsun bugün gidecektin galiba hakkında hayırlısı olsun inş Allah hayırlısıyla başka evlat nasip etsin

Canim ben ornek veriyorum hep ama sata gore 6+3 te gittigimde sadece kese vardi benim.Gec dollenme diye bekledik.Gecen pazartesi gittim iste 8+2 de duydum gordum herseyini.
Ilk gebeligimde yani kizimda 6+0da kalp atisini dinlemistik.Hepsi farkli.
Insallah hayirli haberleriniz olur❤

Allah en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin canım❤

Günaydın kızlar
Umarım lekelenmesi kanamasız bi gün geçiririm
Bnm bugun lekelenme cogaldı apar topar dr a gıttım.9+2olmusuz.bebıaımın mınnak mınnak el ve ayakları olusmus.gozukuyır.hareket edıyor kıpırdıyor.allahımmm mucıze resmen.
Sağol cnm allah bebişlerinize sağlık versin. Rahat bir gebelik ve doğum diliyorum hepinize
Cok cok gecmıs olsun bırkac aay once bnde yasadım aynı durumu.

Cnm bnmde ama bn yarın gidicem. Çok endişeleniyorum ve yüreğim küt küt çok korkuyorum. Walla anne olmak gerçekten zor . İnş bnde kalp atışını duyarım bebeğimi sağlıklı bi şekilde görürüm. Sadece korku var. Hamileliğimi bile anlayamadım.

Çok geçmiş olsun cnm, üzülme şefaatçin olur meleğin.

İnşallah canım tek dileğim o

Kan değerim 13 bin 700 küsür olmuş eşim aldı sonucumu

Canıniz sagolsun Allah bir daha nasip eder inşallah ama düşükten sonra kendinizi koruyun ben bilmedim kimsede birsey demedi ilişki konusunda da tekrar olsun diye aceleci davrandim sonra bitmeyen bir kanamam oldu 40 gün sürdü nerdeyse dikkat edin

Sucugu iyi pişirsin bir şey olmaz nefsinden kısma ben yiyorum ama iyi pişiriyoruz,zaten iştahım çok açık böyle giderse 100 kg olacam

Sucukları pişirin çiğ olmasin.. ben yemiştim :)
Tsk ederim kızlar.baya iyi pisirdim kuruttum resmen.kac aydir yemiyorum canim istedi şoyle ekmek arası.zaten pek bise yiyemiyorum.canim hicbisey istemiyor.istemisken yiyim dedim.

Ayyyy harikaaaaaa mucize gerçekten :)

Kızlar selamlar kanamaları olana geçmiş olsun diyorum inşallah bebişlerinizi Rabbim size bağışlar. Düşük yapan arkadaşlar için çok üzüldüm Rabbim yeni sağlıklı tamamına eren bir gebelik nasip etsin. Benim bir sorum olucak yolculuk sizce sorun olur mu memleketime gideceğim de 9+4 oldum devlet hastanesine gittim bugün doktor sağlıklı dedi bebişimi gördüm normalde ilk 3 ay önermiyoruz yolculuk ama yapabilirsin dikkatli olmak koşuluyla dedi bilmiyorum ne yapsam 8 saatlik otobüs yolculuğu olacak daha önce yapan var mi

Canım 8 saat çok uzun.
Banada gayet bebek ve kese sağlıklı dedi malum kanamalarım oluyo. Ben risk almaZdım sanırım

Selam kizlar bir sure yoktum kanamalar yatislar igneler serumlar derken hala dinlenme donemindeyim umarim herkes iyidir :)

Kizlar sizde de mide yanmasi oluyor mu?
Bulantida var ama midr yanmasi beni bitiriyor. Hic yemek lafi duymak istemiyorum. Her seyden tiksiniyorum.
Mide yanmasi yok ama midem surekli huzursuz.Bulanti, tiksinti cok yordu beni Susuyorum iciyorum, midem iyice bulaniyor Napicaz bilmiyorum artik.Mide yanmasi icin soguk sutu yudum yudum iciyorlar, iyi geliyormus.

Ah ah amin Allah bağışlasın olsun siz yine de onların annesisiniz onlar sizin evlatlarınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…