Ağızdan da vajinal de kullanılıyor. Hangisiyle rahat edersen... ben 2 türlü de kullanıyorum.Doktor bana da progestan verdi 200 mg yumuşak kapsül sormak istedigim ben agizdan aliyorum ilacı bide vajinadan kullananlar varmis yanlis mi kullaniorm anlamadim
8. Haftada ne oluyormuş acaba? Randevu dln mı var yoksa kanamayla işgili birşey mi?Bana olabilecek ihtimalleri anlattı. Bn kanama alanı olabilir mi diye ısrarla sordum iyice baktı göremedi.
5.6.7. Haftalarda kese büyüdüğü için bazı hastalarımdada oldu aynı kanamalar dedi.
Bnde sabırla 8. Haftamı bekliyorum
8. Haftada ne oluyormuş acaba? Randevu dln mı var yoksa kanamayla işgili birşey mi?
Ilk kurtajimdan sonra yaptı doktorum ama evet 3 düşük olması gibi saçma bi kural varŞu pıhtılaşma olayını çok duyuyorum o sebepten bugün devlette muayene olup pıhtılaşma testi istedim.Doktor yapmamakta direniyordu en sonunda pes ettirdim.Neymiş efendim en az 3 düşük yaşayana veriliyormuş.ama niyeeee ?? Niye illa art Arda kayıptan sonra yapmayı tercih ediyorlar .Bir bilen varsa rica ediyorum bana anlatsın
Selam kizlar bir sure yoktum kanamalar yatislar igneler serumlar derken hala dinlenme donemindeyim umarim herkes iyidir :)
görev yaptığım yer evime 3 saat uzakta 3 saatte gelişi 6 saat. Orda birde ders anlatıyorum ayaktayım doktorum sıkıntı yok gidebilirsin dedi banaKızlar selamlar kanamaları olana geçmiş olsun diyorum inşallah bebişlerinizi Rabbim size bağışlar. Düşük yapan arkadaşlar için çok üzüldüm Rabbim yeni sağlıklı tamamına eren bir gebelik nasip etsin. Benim bir sorum olucak yolculuk sizce sorun olur mu memleketime gideceğim de 9+4 oldum devlet hastanesine gittim bugün doktor sağlıklı dedi bebişimi gördüm normalde ilk 3 ay önermiyoruz yolculuk ama yapabilirsin dikkatli olmak koşuluyla dedi bilmiyorum ne yapsam 8 saatlik otobüs yolculuğu olacak daha önce yapan var mi
üzülme hemen kese boyutunu söyledimi?
Yok söylemedi, ama gelisim 6+6 icin az dedi ve kan aldı baya 5 tane kücük ince uzun kaplara.. belki yanlış hesaplama olanilir diye kanımdan bakıcakmış şuan hangi haftada oldumu.. adet dönemimde gecikme varmıydı son zamanlarda diyede sordu.. Bakalım pazartesi sonuclar çıkıcak birdaha bakıcaz gelişme varmı diye.. Allah inşallah güzel haberler verir..
Kese boyutundan haftası hesaplanıyor normalde eğer ultrason kağıdı verdiyse bak bakalım belki yazıyordur, başka bir doktora görünmeyi düşünmez misin. Ultrason cihazları da farkediyor.
Haklısın.. Almanyada yaşıyorum pazartesi bir gidiyim diyorum eğer yine olmazsa hastanede birdaha baktırmayı düşünüyorum birşey söylemeden..
Canım 8 saat çok uzun.
Banada gayet bebek ve kese sağlıklı dedi malum kanamalarım oluyo. Ben risk almaZdım sanırım
görev yaptığım yer evime 3 saat uzakta 3 saatte gelişi 6 saat. Orda birde ders anlatıyorum ayaktayım doktorum sıkıntı yok gidebilirsin dedi bana
Evet uzun ama mola veriliyor sık sık ayrıca çok şükür benim kanamam da yok. Doktor sorun yok dedi ama kararsız kaldım ama bir yandan da şöyle düşünüyorum sağlıklı bir bebekse ve rıskı varsa bu dünya da illaki doğacak Rabbime emanetler
Selam. Geçmiş olsun. Benim de ilk bebegimde lekelenmem kanamam çok olmustu. Dr um proluton depot igne ig progestan vermisti. Sürekli yatiyordum. Bebeğim dogdu simdi 25 aylik cok şükür. Üzülme. Dinlenmeye calisHerkese merhaba Kızlar,
Dün gece eşimle sinemaya gidelim dedik haftalardır yatmaktan sırtım, başım ağrıyordu artık, bir değişiklik olur dedik, sadece sinemaya gittik sonra eve geldik. Televizyon izlerken yine kasıklarımda adet ağrısı gibi bir ağrı başladı, sonra ıslaklık hissettim, tuvalete gittiğimde iç çamaşırımdan pijamama geçecek kadar kanamam olmuş, böyle parmağınız kesilirde kanar ya öyle sıvı kırmızı kan, çok kötü oldum hemen eşime söyledim, ağar topar acile gittik, neyseki kalp atışlarını duyduk ama doktor düşük tehliken var, kanama alanın var kese etrafında muhtemelen ondan geliyor bu kan dedişimdi kendi doktoruma gideceğim, hala kimseciklere hamile olduğumu söyleyemedim, tuvalete her gittiğimde yüreğim ağzımda olmasından usandım, ben bile sevinemiyorum ağız tadıyla hamileliğime, çok üzülüyorum canım çok sıkkın, dün tutamadım kendimi ağladım, ne olur dua edin bana..
Ay nasıl katlanıyorum o yollara ben yarım saatlik yoldan bıktımgörev yaptığım yer evime 3 saat uzakta 3 saatte gelişi 6 saat. Orda birde ders anlatıyorum ayaktayım doktorum sıkıntı yok gidebilirsin dedi bana
Ben 9.haftadayım olmadı bulantım aksine iştahım arttıMerhaba arkadaşlar, tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum bulantı baştan beri yoksa ve hala yoksa böyle mi devam eder yoksa ilerleyen haftalarda olabilir mi ben yeni 7. Haftaya girdim ve hiç bulantım olmadı sadece çok halsizim sürekli uyuyorum :)
Allah bağışlasın ne güzel kucağına almışsın böyle sonu olumlu biten öyküler dinleyince çok rahatlıyorum. Peki senin de kanama alanın var mıydı? Varsa geçiyor değil mi tüm hamilelik boyunca olmuyordur inşallahSelam. Geçmiş olsun. Benim de ilk bebegimde lekelenmem kanamam çok olmustu. Dr um proluton depot igne ig progestan vermisti. Sürekli yatiyordum. Bebeğim dogdu simdi 25 aylik cok şükür. Üzülme. Dinlenmeye calis
Ilki düşük olunca sonrasinda neyazıkki çok kolay olmuyor.Dr a dedim benim kaybedecek vaktim yok bütün riskleri görmek istiyorum.E hadi seni tatmin etme Amaçlı vereyim dedi madem ! Taş Attı kolu yorulduIlk kurtajimdan sonra yaptı doktorum ama evet 3 düşük olması gibi saçma bi kural var
Kanımda pıhtılaşma varmış nitekim kullandığım corasprin de yeterli olmamış şimdi oksapar kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?