İştahım benim de iyi sadece sabahları canım birşey istemiyorBen 9.haftadayım olmadı bulantım aksine iştahım arttı
Benimde başta yoktu şimdi gün içinde oluyor ama beni yormuyor belkide olmaz sizde hiç takmayinMerhaba arkadaşlar, tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum bulantı baştan beri yoksa ve hala yoksa böyle mi devam eder yoksa ilerleyen haftalarda olabilir mi ben yeni 7. Haftaya girdim ve hiç bulantım olmadı sadece çok halsizim sürekli uyuyorum :)
Her öğün bir şeyler yiyorumİştahım benim de iyi sadece sabahları canım birşey istemiyorama yediklerimi iki günde anca sindiriyorum
Takmıyorum da merak ediyorum acaba böyle devam eder mi diyeBenimde başta yoktu şimdi gün içinde oluyor ama beni yormuyor belkide olmaz sizde hiç takmayin
Kızlar selam,
Progestanı vajinal kullanan var mı aranızda? Benim ilaçtan dolayı işyerinde çok uykum geliyor. Bu sebeple hafta içi vajinal kullandım ama haftasonu 2 gündür vajinadan ilacın posası geliyor akıntı olarak! Sizce normal mi? Yaşayan var mı aranızda? İyi akşamlar...
Çok kilo almayız inşallahHer öğün bir şeyler yiyorum
Geçmişten örnek bermek istemiyorum o yüzden söyle diyeyim Rabbim yiyecek ekmeklerini nasip etmistir insaallahTeşekkür ederim doktor bana da gidebilirsin dikkatli olmak koşuluyla dedi. Şanslıyım ki o da sürekli benim memleketime gidiyormuş yollar da iyi dedi :) ışte bizler pimpirikli olduğumuz için soruyoruz yine de :)
Çok yorucu oluyor ama şanslıyım tüm doğum iznimi doğum sonuna artırabileceğim sen de ogretmensindimi branş ne?Ay nasıl katlanıyorum o yollara ben yarım saatlik yoldan bıktım
Iyi olmuş bak ne ne değil ogrenirsinIlki düşük olunca sonrasinda neyazıkki çok kolay olmuyor.Dr a dedim benim kaybedecek vaktim yok bütün riskleri görmek istiyorum.E hadi seni tatmin etme Amaçlı vereyim dedi madem ! Taş Attı kolu yoruldu
Evet canim kanama alanim vardi benim de. Ve geçiyor cok şükür. Ben de cok stres yapiyordum. Elde değil çünkü. Dinlen dua etAllah bağışlasın ne güzel kucağına almışsın böyle sonu olumlu biten öyküler dinleyince çok rahatlıyorum. Peki senin de kanama alanın var mıydı? Varsa geçiyor değil mi tüm hamilelik boyunca olmuyordur inşallah
Kızlar benim gbi beli çok fena batan çekilen ağrıyan varmi
Sağ taraf bel kalça arası bi yerde ama nasil batıyor anlatamam ya acaba dedim bebislemi alakalı icerd e kötü biseyler mi oluyor diye düşündüm yarın doktora gidicem ama çok fena ağrı değişikBen canim uyumaya calisiyorum dönemiyorum bile yatakta belimden bacağıma iniyor cok degisik bir agri
Gun icinde de calisirken zorluyor beni magnezyum eksikliginden oluyormuş diyorlar ama dr normal dedr
Benim de ablamda vardi pıhtılaşma. Dr.ona ailendekiler de yaptirsin demişti. Devlet yapmadigi icin ilk gebeligimden once özel de yaptirmistim. Ablaminki kadar cok degildi. Ama coraspin kullandim. Yine kullanıyorum.Ilki düşük olunca sonrasinda neyazıkki çok kolay olmuyor.Dr a dedim benim kaybedecek vaktim yok bütün riskleri görmek istiyorum.E hadi seni tatmin etme Amaçlı vereyim dedi madem ! Taş Attı kolu yoruldu
İnşallh Ama kilo sorun yapmıyorumÇok kilo almayız inşallah
Şimdi umudumun güçlenmesi için bir örnek daha var önemde.. çok teşekkür ederim canımEvet canim kanama alanim vardi benim de. Ve geçiyor cok şükür. Ben de cok stres yapiyordum. Elde değil çünkü. Dinlen dua et
Tam kesildi derken dun gece yine kanama oldu igneye progestana claxane devam dedi dr ve bol boll yatacaksin en az 10 gun kalkma dedi ama kizim var tam kucak bebesi nasil kalkmicam annem geliyo her sabah aksam gidiyo kv hep yanimda ama yinede kalkmadan olmuyo rabbime emanet nasil gidicek bakalim zor bir surec icerdekinemi kiyasin disardakinemi :/Canım nasıl oldun? Kanaman kesildi mi?
Tam kesildi derken dun gece yine kanama oldu igneye progestana claxane devam dedi dr ve bol boll yatacaksin en az 10 gun kalkma dedi ama kizim var tam kucak bebesi nasil kalkmicam annem geliyo her sabah aksam gidiyo kv hep yanimda ama yinede kalkmadan olmuyo rabbime emanet nasil gidicek bakalim zor bir surec icerdekinemi kiyasin disardakinemi :/
İnsülin direncinden dolayi bende ilaçlardan sanıyordum işallah bir terslik yoktur çıkmakta dert cikamamaktaBende matofin kullanıyorum ama ben 2 gğnde bir anca kabızım gebeliğin başından berimatofin size neden verildi?
Allah yardımcın olsun , kayınvaliden yanındaysa idare etsin bebişi sende karnındakine dikkat et hiç kalkma wc dışındaTam kesildi derken dun gece yine kanama oldu igneye progestana claxane devam dedi dr ve bol boll yatacaksin en az 10 gun kalkma dedi ama kizim var tam kucak bebesi nasil kalkmicam annem geliyo her sabah aksam gidiyo kv hep yanimda ama yinede kalkmadan olmuyo rabbime emanet nasil gidicek bakalim zor bir surec icerdekinemi kiyasin disardakinemi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?