2018 Ekim Anneleri

Benimde başta yoktu şimdi gün içinde oluyor ama beni yormuyor belkide olmaz sizde hiç takmayin

Canım iyi akşamlar, benim ilk gebeligimde alttan kullandım ve ilacın posasi geliyordu hiç merak etme ben hiç içmedim hep alttan kullandirdi doktor, igne de ölüyordum 2 gün arayla. Bu gebeligimde kanma leke yok çok şükür.. Endişelenme demek istedim

Teşekkür ederim doktor bana da gidebilirsin dikkatli olmak koşuluyla dedi. Şanslıyım ki o da sürekli benim memleketime gidiyormuş yollar da iyi dedi :) ışte bizler pimpirikli olduğumuz için soruyoruz yine de :)
Geçmişten örnek bermek istemiyorum o yüzden söyle diyeyim Rabbim yiyecek ekmeklerini nasip etmistir insaallah

Ay nasıl katlanıyorum o yollara ben yarım saatlik yoldan bıktım
Çok yorucu oluyor ama şanslıyım tüm doğum iznimi doğum sonuna artırabileceğim sen de ogretmensindimi branş ne?
Ilki düşük olunca sonrasinda neyazıkki çok kolay olmuyor.Dr a dedim benim kaybedecek vaktim yok bütün riskleri görmek istiyorum.E hadi seni tatmin etme Amaçlı vereyim dedi madem ! Taş Attı kolu yoruldu
Iyi olmuş bak ne ne değil ogrenirsin

Evet canim kanama alanim vardi benim de. Ve geçiyor cok şükür. Ben de cok stres yapiyordum. Elde değil çünkü. Dinlen dua et

Kızlar benim gbi beli çok fena batan çekilen ağrıyan varmi

Ben canim uyumaya calisiyorum dönemiyorum bile yatakta belimden bacağıma iniyor cok degisik bir agri
Gun icinde de calisirken zorluyor beni magnezyum eksikliginden oluyormuş diyorlar ama dr normal dedr

Sabahdan beri pek bisi yiyememistim.
Istahsizim.
Ama kalkinca basim donmeye basladi 1 bardak ayran 4-5 kasik corba ictim zorladim kendimi.

Midem bulanmiyor fakat degisik bir acımsılık var.

Ben canim uyumaya calisiyorum dönemiyorum bile yatakta belimden bacağıma iniyor cok degisik bir agri
Gun icinde de calisirken zorluyor beni magnezyum eksikliginden oluyormuş diyorlar ama dr normal dedr
Sağ taraf bel kalça arası bi yerde ama nasil batıyor anlatamam ya acaba dedim bebislemi alakalı icerd e kötü biseyler mi oluyor diye düşündüm yarın doktora gidicem ama çok fena ağrı değişik

Ilki düşük olunca sonrasinda neyazıkki çok kolay olmuyor.Dr a dedim benim kaybedecek vaktim yok bütün riskleri görmek istiyorum.E hadi seni tatmin etme Amaçlı vereyim dedi madem ! Taş Attı kolu yoruldu
Benim de ablamda vardi pıhtılaşma. Dr.ona ailendekiler de yaptirsin demişti. Devlet yapmadigi icin ilk gebeligimden once özel de yaptirmistim. Ablaminki kadar cok degildi. Ama coraspin kullandim. Yine kullanıyorum.

Canım nasıl oldun? Kanaman kesildi mi?
Tam kesildi derken dun gece yine kanama oldu igneye progestana claxane devam dedi dr ve bol boll yatacaksin en az 10 gun kalkma dedi ama kizim var tam kucak bebesi nasil kalkmicam annem geliyo her sabah aksam gidiyo kv hep yanimda ama yinede kalkmadan olmuyo rabbime emanet nasil gidicek bakalim zor bir surec icerdekinemi kiyasin disardakinemi :/

Snn işin daha zor canım. Kv den hep yanındaysa kalkma sabret bakalım .

Allah yardımcın olsun , kayınvaliden yanındaysa idare etsin bebişi sende karnındakine dikkat et hiç kalkma wc dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…