2018 Ekim Anneleri

Haklısın.. Almanyada yaşıyorum pazartesi bir gidiyim diyorum eğer yine olmazsa hastanede birdaha baktırmayı düşünüyorum birşey söylemeden..

Burda çok oldu bebeğini sonradan gören hanımlar, başka bir doktora gidince bebeği görenler oldu. Gidince de haber ver inşallah güzel haberlerle gelirsin

Evet sınıf öğrt.Aynen kısmetse inşallah ilk dönem doğum izni ikinci dönem raporla kapatacam ben de tabi verirlerse.Sonrasında da olursa tayin isteyip eve yaklaşırım inş..senin branş ?Eş durumu ile eve yakın yerlere gelme şansın yok mu ?
Yalnız o 16 hafta sandığımız doğum izni sadece 112 günden ibaretmiş

Benim de ablamda vardi pıhtılaşma. Dr.ona ailendekiler de yaptirsin demişti. Devlet yapmadigi icin ilk gebeligimden once özel de yaptirmistim. Ablaminki kadar cok degildi. Ama coraspin kullandim. Yine kullanıyorum.
Doktor dedi ki bu testin illa yapılacaksa gebelikten önce yapılması gerekirdi.Gebelik öncesi yapılması gerektiğini bilemezdim ki doktorlar yönlendirecekti yapaydım ben de o zaman.
Bizim çok uzak bir akrabada düşük sebebi olarak pıhtılaşma gösterilmiş yoksa nerden bilecem ordan kaldı aklımda.

Resim benim canim
112 gün mü iyi de o dönemi kapatır mi?
Birde 37.haftaya kadar çalışabiliyormuşuz en fazla
Rapor dediğin ücretsiz izin mi? Nasıl rapor?
Bizde es durumu olmuyor canim olsa da gelmem :) okulumdan çok memnunum

Kizlar merhaba aranozda hipotroidi olan varmi. Hamilelikte cok tehlikeliymis bebek icin. 6 h 5 g olmusuz bgn kalp atisini duydum yavrumun ama bi saattir kasigima bicak saplanio sanki kramp gibi korkuyorum

Hımm anladım sizde tayin olayı olmuyor evet.Arkafaşım 32 haftalık hamile ve zorunlu izne ayrıldığını söyledi bilmiyorum ki.yönetmeliği incelemek Lazım.30 ları görebilirsem inş bilgi edinmeye çalışacağım.Heyet raporu

Sağ taraf bel kalça arası bi yerde ama nasil batıyor anlatamam ya acaba dedim bebislemi alakalı icerd e kötü biseyler mi oluyor diye düşündüm yarın doktora gidicem ama çok fena ağrı değişik

Benimde aynı yerde sağ tarafta kalçayla belin kesiştiği yerde Ağrı oluyo. Ben doktora sormuştum bebekle bi ilgisi YÖK o bölgenin dedi. Sanırım bel ağrısı erken başladı gebelikte

37.haftaya kadar çalışabilir raporu alabilirsin
Heyet kaç ay veriliyor

KIZLAR GÜNDE 1 bardak nescafe üçü bir arada içiyorum canım çok istiyor zararlı mı bıraksam mı

Kizlar merhaba aranozda hipotroidi olan varmi. Hamilelikte cok tehlikeliymis bebek icin. 6 h 5 g olmusuz bgn kalp atisini duydum yavrumun ama bi saattir kasigima bicak saplanio sanki kramp gibi korkuyorum

Ben varım, ilacini vaktinde alırsan problem olmaz. Çok tehlikeli degil her hastalık tedavi edilmezse tehlikeli olur. Korkma vücut bebeğe alışmaya çalışıyor hormonlar tavan olur böyle şeyler de geç. Ben hapşırınca öyle bir açıyor ki bi kaç saniye öylece kalıyorum ağrıdan sonra geciyor

KIZLAR GÜNDE 1 bardak nescafe üçü bir arada içiyorum canım çok istiyor zararlı mı bıraksam mı

Bende çarpıntı yapıyor mesela içmiyorum günde 200 mg ı geçmemek gerek. 1 bardak sütlü kahve içsen daha iyi. Kahve sorun değilde içindeki süt tozu fena. Hem gereksiz kilo aldırır hemde şekeri yükseltiyor. Bırakma ama stilini değiştir bence

Ilk gebeligimde basladi bu troid problemi surekli kullandim. Sezeryandan dolayi zaten tutarak oksurup hapsirrim yoksa fena aciyor. Saglikla gelsin ins kuzucuklar

Bende araştırdım canım besin alımına çok dikkat etmek gerekiyormuş zaten emzirirken günde ekstra 300 kalori deniyor ve ben emzirirken deli yemek yerim çok sık acıkırım şükür şimdilik hamilelik bulantım da yok yiyorum bol bol yeşillik su çok tüketiyorum ve ben emzirirken olasan yememe rağmen hiç kilo almam şimdilik sorun yok pazartesi kontrolüm bar kalp atışı için daha gitmedim bakalım

Benimde tiroid sınırda çıkmıştı ilaç kullanıyorum hemen 1.7 ye düştü. Hatta daha dün endokrin e gittim. Herşey yolunda her ay test yaptıracağım kontrol altında tutmak için

Selam hanımlar eğer pıhtılaşma yaşama gibi bir korkunuz varsa tedbiren limon suyu için ve yiyin. Limon doğal vir kan sulandırıcı günde 3 -4 limon suyu içilebilir özellikle sabahları içine bal karıştırıp için. Herkese sağlıklı gebelikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…