Haklısın.. Almanyada yaşıyorum pazartesi bir gidiyim diyorum eğer yine olmazsa hastanede birdaha baktırmayı düşünüyorum birşey söylemeden..
Evet sınıf öğrt.Aynen kısmetse inşallah ilk dönem doğum izni ikinci dönem raporla kapatacam ben de tabi verirlerse.Sonrasında da olursa tayin isteyip eve yaklaşırım inş..senin branş ?Eş durumu ile eve yakın yerlere gelme şansın yok mu ?Geçmişten örnek bermek istemiyorum o yüzden söyle diyeyim Rabbim yiyecek ekmeklerini nasip etmistir insaallah
Çok yorucu oluyor ama şanslıyım tüm doğum iznimi doğum sonuna artırabileceğim sen de ogretmensindimi branş ne?
Iyi olmuş bak ne ne değil ogrenirsin
Doktor dedi ki bu testin illa yapılacaksa gebelikten önce yapılması gerekirdi.Gebelik öncesi yapılması gerektiğini bilemezdim ki doktorlar yönlendirecekti yapaydım ben de o zaman.Benim de ablamda vardi pıhtılaşma. Dr.ona ailendekiler de yaptirsin demişti. Devlet yapmadigi icin ilk gebeligimden once özel de yaptirmistim. Ablaminki kadar cok degildi. Ama coraspin kullandim. Yine kullanıyorum.
Resim benim canimEvet sınıf öğrt.Aynen kısmetse inşallah ilk dönem doğum izni ikinci dönem raporla kapatacam ben de tabi verirlerse.Sonrasında da olursa tayin isteyip eve yaklaşırım inş..senin branş ?Eş durumu ile eve yakın yerlere gelme şansın yok mu ?
Yalnız o 16 hafta sandığımız doğum izni sadece 112 günden ibaretmiş
Hımm anladım sizde tayin olayı olmuyor evet.Arkafaşım 32 haftalık hamile ve zorunlu izne ayrıldığını söyledi bilmiyorum ki.yönetmeliği incelemek Lazım.30 ları görebilirsem inş bilgi edinmeye çalışacağım.Heyet raporuResim benim canim
112 gün mü iyi de o dönemi kapatır mi?
Birde 37.haftaya kadar çalışabiliyormuşuz en fazla
Rapor dediğin ücretsiz izin mi? Nasıl rapor?
Bizde es durumu olmuyor canim olsa da gelmem :) okulumdan çok memnunum
Sağ taraf bel kalça arası bi yerde ama nasil batıyor anlatamam ya acaba dedim bebislemi alakalı icerd e kötü biseyler mi oluyor diye düşündüm yarın doktora gidicem ama çok fena ağrı değişik
37.haftaya kadar çalışabilir raporu alabilirsinHımm anladım sizde tayin olayı olmuyor evet.Arkafaşım 32 haftalık hamile ve zorunlu izne ayrıldığını söyledi bilmiyorum ki.yönetmeliği incelemek Lazım.30 ları görebilirsem inş bilgi edinmeye çalışacağım.Heyet raporu
heyet 10 günden fazlası 45 gün bir rapor sonra yeniden alabiliyorsunuz37.haftaya kadar çalışabilir raporu alabilirsin
Heyet kaç ay veriliyor
Kizlar merhaba aranozda hipotroidi olan varmi. Hamilelikte cok tehlikeliymis bebek icin. 6 h 5 g olmusuz bgn kalp atisini duydum yavrumun ama bi saattir kasigima bicak saplanio sanki kramp gibi korkuyorum
Bildiğim kadarıyla özel hastanelerden belli bir Ücret karşılığı aylık alıyorlar.37.haftaya kadar çalışabilir raporu alabilirsin
Heyet kaç ay veriliyor
KIZLAR GÜNDE 1 bardak nescafe üçü bir arada içiyorum canım çok istiyor zararlı mı bıraksam mı
Ilk gebeligimde basladi bu troid problemi surekli kullandim. Sezeryandan dolayi zaten tutarak oksurup hapsirrim yoksa fena aciyor. Saglikla gelsin ins kuzucuklarBen varım, ilacini vaktinde alırsan problem olmaz. Çok tehlikeli degil her hastalık tedavi edilmezse tehlikeli olur. Korkma vücut bebeğe alışmaya çalışıyor hormonlar tavan olur böyle şeyler de geç. Ben hapşırınca öyle bir açıyor ki bi kaç saniye öylece kalıyorum ağrıdan sonra geciyor
Ilk gebeligimde basladi bu troid problemi surekli kullandim. Sezeryandan dolayi zaten tutarak oksurup hapsirrim yoksa fena aciyor. Saglikla gelsin ins kuzucuklar
Amin canimAmin inşallah, ilacini aksatma bişey olmaz ben 250 mg içerek oğlumu doğurdum. Rabbim çaresiz dert vermesin
Bende araştırdım canım besin alımına çok dikkat etmek gerekiyormuş zaten emzirirken günde ekstra 300 kalori deniyor ve ben emzirirken deli yemek yerim çok sık acıkırım şükür şimdilik hamilelik bulantım da yok yiyorum bol bol yeşillik su çok tüketiyorum ve ben emzirirken olasan yememe rağmen hiç kilo almam şimdilik sorun yok pazartesi kontrolüm bar kalp atışı için daha gitmedim bakalımDr unuz daha doğru şekilde yönlendirir canım düşük ihtimali olmadıkça emzirmek sorun olmuyor sanırım. Ama merak ettiğim hem emen bebek anneden beslenirken hem anne karnındaki besinler olarak onu tüketirken anne nasıl sağlıklı kalıyor. Kızımı emzirirken hamile kalırsam diye araştırmıştım da kafamda hala deli sorular...
Kizlar merhaba aranozda hipotroidi olan varmi. Hamilelikte cok tehlikeliymis bebek icin. 6 h 5 g olmusuz bgn kalp atisini duydum yavrumun ama bi saattir kasigima bicak saplanio sanki kramp gibi korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?