2018 Ekim Anneleri

Mide yanmasi yok ama midem surekli huzursuz.Bulanti, tiksinti cok yordu beni Susuyorum iciyorum, midem iyice bulaniyor Napicaz bilmiyorum artik.Mide yanmasi icin soguk sutu yudum yudum iciyorlar, iyi geliyormus.
evet canim bende sutu sogutup oyle yudum yudum iciyorum ama yanmaya etkisi oldugunu bilmiyodum devam edeyim bari sagol

Günaydın kızlar
İnş herşey yolundadır dünkü kanamadan sonra walla çok korkuyorum bugün dr a gidicem ağzım yüreğimde.

Günaydın kızlar
İnş herşey yolundadır dünkü kanamadan sonra walla çok korkuyorum bugün dr a gidicem ağzım yüreğimde.
Günaydın iyi haberlerle gelirsin inşallah bişey olmamıştır olsa sancın olurdu diye düşünüyorum.kaçta randevun ?

İnş da bir sıkıntı çıkmadan geçirirsin hamileliğini canım sevindim iyi olmana

Kizlar merhaba aranozda hipotroidi olan varmi. Hamilelikte cok tehlikeliymis bebek icin. 6 h 5 g olmusuz bgn kalp atisini duydum yavrumun ama bi saattir kasigima bicak saplanio sanki kramp gibi korkuyorum
Canım bende troid hastasiyim yavaş çalışıyor ilaç kullanıyorum şu an senin değerlerin kac... hamilelikte ilaç kullandığın sürece allahın izniyle bir sorun olmaz

Benimde aynı yerde sağ tarafta kalçayla belin kesiştiği yerde Ağrı oluyo. Ben doktora sormuştum bebekle bi ilgisi YÖK o bölgenin dedi. Sanırım bel ağrısı erken başladı gebelikte
Ben zaten hamile kalmadan çok fazla kilo almıştım belim ağrırdı arada böyle ama hamileyken bide değişik ağrıyınca bebisle alakalı diye düşünmüştüm

Sende klostrofobi yani kapali alan korkusu olabilir bende de var ama sadece cok kucuk veya kalabalik ortamlarda oluyor kucuk bir asansore binemem mesala daralirim. ya da asansor genisse bile cok kalabaliksa binemem oksijensiz kalmisim gibi bayginlik hissi geliyor. sende de olabilir.

Kizlar ekmek arası sucuk yapıp yesem bi zarari olur mu?
Fermente gidalarin hamilelikte tuketilmesini dogru bulmuyor doktorlar islenmis urunler normalde bile yemememiz gerek aslinda sucuk salam sosis gibi. cok canin istediyse kucuk bir parca ye tabi ama fazla kacirma bence.

Günaydın anneler öncellikle hepimiz saglık sıhatli bi sekilde yavrularımızı kucagımıza alabilelim insallah. 6+1 günlük gebeyim suan ilk bebegimi 2 aylıkken kaybettim kalbi durdu pıhtılasmam varmış simdi gebeligimi ögrendigimden beri kan sulandırıcı igne kullanıyorum tedbir icin progestanda var bu cumartesi randevum var insallah kalp atışı duycaz ama ben cok korkuyorum cok geriliyorum ilkinde yasadıklarım dün gibi aklımda yine duyamazsam diyorum cok ehvamlıyım biliyorum ara ara az bulantım var gögüslerim cok sisti acıyo progestanda sisiriyomus sanırım birde cogu zaman gebe gibi hissedemiyorum erken mi hissetmek icin yoksa evhamlılığımdan mı böyleyim korkuyorum

Kizlar merhaba aranozda hipotroidi olan varmi. Hamilelikte cok tehlikeliymis bebek icin. 6 h 5 g olmusuz bgn kalp atisini duydum yavrumun ama bi saattir kasigima bicak saplanio sanki kramp gibi korkuyorum
Ben 6 yıldır haşimatho hastadıyım(hipotroidin bir çeşiti) Dr kontrolunu ihmal etmiyorsan, ilacını düzenli kullanıyorsan korkulacak bir şey yok

sağol cnm

nasıl bir test bu cnm benim de 2 düşüğüm oldu.kimse bana test yapalım demedi.

Ilk kurtajimdan sonra yaptı doktorum ama evet 3 düşük olması gibi saçma bi kural var
Kanımda pıhtılaşma varmış nitekim kullandığım corasprin de yeterli olmamış şimdi oksapar kullanıyorum
nasıl bi test bu cnm benim de 2. düşüğüm oldu.

çok teşekkür ederim.
tam bir oyun hemde.
hergün yeni birşey oluyor.
hergün başka bi yerim ağrıyor :)
minnakların yaptığı şeylere bak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…