evet canim bende sutu sogutup oyle yudum yudum iciyorum ama yanmaya etkisi oldugunu bilmiyodum devam edeyim bari sagolMide yanmasi yok ama midem surekli huzursuz.Bulanti, tiksinti cok yordu beniSusuyorum iciyorum, midem iyice bulaniyor Napicaz bilmiyorum artik.Mide yanmasi icin soguk sutu yudum yudum iciyorlar, iyi geliyormus.
Günaydın iyi haberlerle gelirsin inşallah bişey olmamıştır olsa sancın olurdu diye düşünüyorum.kaçta randevun ?Günaydın kızlar
İnş herşey yolundadır dünkü kanamadan sonra walla çok korkuyorum bugün dr a gidicem ağzım yüreğimde.
Burda çok oldu bebeğini sonradan gören hanımlar, başka bir doktora gidince bebeği görenler oldu. Gidince de haber ver inşallah güzel haberlerle gelirsin
İnş da bir sıkıntı çıkmadan geçirirsin hamileliğini canım sevindim iyi olmanaBende araştırdım canım besin alımına çok dikkat etmek gerekiyormuş zaten emzirirken günde ekstra 300 kalori deniyor ve ben emzirirken deli yemek yerim çok sık acıkırım şükür şimdilik hamilelik bulantım da yok yiyorum bol bol yeşillik su çok tüketiyorum ve ben emzirirken olasan yememe rağmen hiç kilo almam şimdilik sorun yok pazartesi kontrolüm bar kalp atışı için daha gitmedim bakalım
Günaydın iyi haberlerle gelirsin inşallah bişey olmamıştır olsa sancın olurdu diye düşünüyorum.kaçta randevun ?
Canım bende troid hastasiyim yavaş çalışıyor ilaç kullanıyorum şu an senin değerlerin kac... hamilelikte ilaç kullandığın sürece allahın izniyle bir sorun olmazKizlar merhaba aranozda hipotroidi olan varmi. Hamilelikte cok tehlikeliymis bebek icin. 6 h 5 g olmusuz bgn kalp atisini duydum yavrumun ama bi saattir kasigima bicak saplanio sanki kramp gibi korkuyorum
Ben zaten hamile kalmadan çok fazla kilo almıştım belim ağrırdı arada böyle ama hamileyken bide değişik ağrıyınca bebisle alakalı diye düşünmüştümBenimde aynı yerde sağ tarafta kalçayla belin kesiştiği yerde Ağrı oluyo. Ben doktora sormuştum bebekle bi ilgisi YÖK o bölgenin dedi. Sanırım bel ağrısı erken başladı gebelikte
Canim kramplar kalsiyum ve magnezyum eksikliginde oluyor bol muz ve sut oneririm.Oğlumda agliyordum :/
Ozellikle geceleri bacagimi kimildatamiyordum.
Ya ogrendigim iyi oldu bunda olursa arastiririm.
Sende klostrofobi yani kapali alan korkusu olabilir bende de var ama sadece cok kucuk veya kalabalik ortamlarda oluyor kucuk bir asansore binemem mesala daralirim. ya da asansor genisse bile cok kalabaliksa binemem oksijensiz kalmisim gibi bayginlik hissi geliyor. sende de olabilir.anlatman iyi geldi şuan.
çünkü cidden ne yaşadığımı bilmiyorum
tarif edemiyorum.
evet benziyorda hayır benzemiyorda. ölüm korkusu falan değil bebeğe ne olacak endişe falan da değil. sadece bayılacakmışım gibi hissediyorum diyebilirim.
Benim Dr günde bir tane Türk kahvesi veya nescafe içebilirsiniz dedi. Kahveye çok düşkün olduğumu söyleyince, 1tanede yasak yok.KIZLAR GÜNDE 1 bardak nescafe üçü bir arada içiyorum canım çok istiyor zararlı mı bıraksam mı
Fermente gidalarin hamilelikte tuketilmesini dogru bulmuyor doktorlar islenmis urunler normalde bile yemememiz gerek aslinda sucuk salam sosis gibi. cok canin istediyse kucuk bir parca ye tabi ama fazla kacirma bence.Kizlar ekmek arası sucuk yapıp yesem bi zarari olur mu?
Ben 6 yıldır haşimatho hastadıyım(hipotroidin bir çeşiti) Dr kontrolunu ihmal etmiyorsan, ilacını düzenli kullanıyorsan korkulacak bir şey yokKizlar merhaba aranozda hipotroidi olan varmi. Hamilelikte cok tehlikeliymis bebek icin. 6 h 5 g olmusuz bgn kalp atisini duydum yavrumun ama bi saattir kasigima bicak saplanio sanki kramp gibi korkuyorum
sağol cnmCanıniz sagolsun Allah bir daha nasip eder inşallah ama düşükten sonra kendinizi koruyun ben bilmedim kimsede birsey demedi ilişki konusunda da tekrar olsun diye aceleci davrandim sonra bitmeyen bir kanamam oldu 40 gün sürdü nerdeyse dikkat edin
nasıl bir test bu cnm benim de 2 düşüğüm oldu.kimse bana test yapalım demedi.Şu pıhtılaşma olayını çok duyuyorum o sebepten bugün devlette muayene olup pıhtılaşma testi istedim.Doktor yapmamakta direniyordu en sonunda pes ettirdim.Neymiş efendim en az 3 düşük yaşayana veriliyormuş.ama niyeeee ?? Niye illa art Arda kayıptan sonra yapmayı tercih ediyorlar .Bir bilen varsa rica ediyorum bana anlatsın
nasıl bi test bu cnm benim de 2. düşüğüm oldu.Ilk kurtajimdan sonra yaptı doktorum ama evet 3 düşük olması gibi saçma bi kural var
Kanımda pıhtılaşma varmış nitekim kullandığım corasprin de yeterli olmamış şimdi oksapar kullanıyorum
çok teşekkür ederim.Bayılacakmış hissi nefes alamama baş dönmesi bulunduğun yerin sana dar gelmesi vb şeyler yaşayabilirsin canım. Sen takipte ol ve kendini rahatlatmaya çalış sonuçta her gece yaşamayacaksın bu durumu beynimiz zaman zaman bize oyunlar oynuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?