yani onun gibide değil.Sende klostrofobi yani kapali alan korkusu olabilir bende de var ama sadece cok kucuk veya kalabalik ortamlarda oluyor kucuk bir asansore binemem mesala daralirim. ya da asansor genisse bile cok kalabaliksa binemem oksijensiz kalmisim gibi bayginlik hissi geliyor. sende de olabilir.
Canim benimde yüksek çıktı tsh bende içiyorum ilaç inşallah hamilelik boyunca içmem cok kotu yaptı midemiKizlar merhaba aranozda hipotroidi olan varmi. Hamilelikte cok tehlikeliymis bebek icin. 6 h 5 g olmusuz bgn kalp atisini duydum yavrumun ama bi saattir kasigima bicak saplanio sanki kramp gibi korkuyorum
Doktoruna söyle canim kan veriyorsun pıhtılaşmaya bakıyorlar birde eşimle benim genetik uyumuma baktılar. Geçmiş olsun Allah sabır versinnasıl bi test bu cnm benim de 2. düşüğüm oldu.
bu soruyu bende merak ediyorum ben de de olmadı çünkü :) kimisi daha yeni başlayacak olabilir falan diyor.Merhaba arkadaşlar, tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum bulantı baştan beri yoksa ve hala yoksa böyle mi devam eder yoksa ilerleyen haftalarda olabilir mi ben yeni 7. Haftaya girdim ve hiç bulantım olmadı sadece çok halsizim sürekli uyuyorum :)
Sadece kan veriyorsun kanındaki pıhtılaşma durumunu ölçüyorlarmış.Bunu da nedense 3 düşük yaşayana yapıyorlarmış.Bu arada çok geçmiş olsun canım bu son hayalkırıklığı olsun.nasıl bir test bu cnm benim de 2 düşüğüm oldu.kimse bana test yapalım demedi.
Hayırlı hakkımızda bakalım, dün gece yemeği çok kaçırmışım gece 4 gibi mide bulantısına uyandım ve istifra ettim sonra normale döndüm ama şimdi o mide bulantısı hafiften devam ediyor kahvaltı da yapamadım belki ondandırbu soruyu bende merak ediyorum ben de de olmadı çünkü :) kimisi daha yeni başlayacak olabilir falan diyor.
ama yapmalısın annesiiiiiii enerjiden düşersin miden de bulanmaya devam eder tabi su iç bol bolHayırlı hakkımızda bakalım, dün gece yemeği çok kaçırmışım gece 4 gibi mide bulantısına uyandım ve istifra ettim sonra normale döndüm ama şimdi o mide bulantısı hafiften devam ediyor kahvaltı da yapamadım belki ondandır
evet ben de dün başladım her gün 2 adet hiç an etki olmuyor oral yolla aldığımda sersemletmişti bu daha faydalı dedi doktor dün geçmiş olsunYok canım yanlış değil her iki yolla da alabilirsin sadece ağızdan alınınca yan etkiler fazla olabiliyormuş uyku hali,bulantı vs dr o yüzden ben vajinal yoldan tavsiye ederim dedi ben de o yüzden vajinal alıyorum
aman dinlenin diyeyim ben size ben dinlenmedim oldu 4 cm x 2 cm arttı yani sık sık uzanınHmm. Benimde 16sında randevum var 8x3 mm lik bi kanama var dedi cokk azmiş riskim ama onlem aldi doktorum.. bakalm 16sinda ne olucak.allah yavrucaklarmizi sag salim kavustursun bize
Normalde su çok içerim ama şuan o da midemi bulandırıyorama yapmalısın annesiiiiiii enerjiden düşersin miden de bulanmaya devam eder tabi su iç bol bol
Ben ısrarla bir kayıptan sonra fakültede yaptırdım ve cıktıSadece kan veriyorsun kanındaki pıhtılaşma durumunu ölçüyorlarmış.Bunu da nedense 3 düşük yaşayana yapıyorlarmış.Bu arada çok geçmiş olsun canım bu son hayalkırıklığı olsun.
Aynen bende öyle anlattığınız gibi ben düşük oldu kalp atışı olmadan progesta kan sulandırıcı kullanyrun sizin kullandigunuz adi ne iğneninGünaydın anneler öncellikle hepimiz saglık sıhatli bi sekilde yavrularımızı kucagımıza alabilelim insallah. 6+1 günlük gebeyim suan ilk bebegimi 2 aylıkken kaybettim kalbi durdu pıhtılasmam varmış simdi gebeligimi ögrendigimden beri kan sulandırıcı igne kullanıyorum tedbir icin progestanda var bu cumartesi randevum var insallah kalp atışı duycaz ama ben cok korkuyorum cok geriliyorum ilkinde yasadıklarım dün gibi aklımda yine duyamazsam diyorum cok ehvamlıyım biliyorum ara ara az bulantım var gögüslerim cok sisti acıyo progestanda sisiriyomus sanırım birde cogu zaman gebe gibi hissedemiyorum erken mi hissetmek icin yoksa evhamlılığımdan mı böyleyim korkuyorum
Gecmis olsun hamileligin salgiladigi hormonlar yuzunden bir cok seyi farkli yasabiliyoruz. insallah atlatirsin.yani onun gibide değil.
genel de uyku saatimi kaçırdığımda oluyor.
direk bi bayılma hissi.
o korkuylada nefesim gidiyor.
Enox ismi ama farkları yokmuş claxen üretimi yestismediginde enox da sürüldmüs onda skıntı olmazmıs ilk 3 ay aspirin önermiyorum dedi doktorum.vermediAynen bende öyle anlattığınız gibi ben düşük oldu kalp atışı olmadan progesta kan sulandırıcı kullanyrun sizin kullandigunuz adi ne iğnenin
sağol cnm teşekkür ederim ben de dr çıkacağım bu konu içinSadece kan veriyorsun kanındaki pıhtılaşma durumunu ölçüyorlarmış.Bunu da nedense 3 düşük yaşayana yapıyorlarmış.Bu arada çok geçmiş olsun canım bu son hayalkırıklığı olsun.
sağol Allah razı olsun cnmDoktoruna söyle canim kan veriyorsun pıhtılaşmaya bakıyorlar birde eşimle benim genetik uyumuma baktılar. Geçmiş olsun Allah sabır versin
İnşaallah canım hepimiz sorunsuz sağlıklı bir hamilelik geçirip evlatlarımızı sağlıkla alalım inşaallah kucağımıza ben iki düşük yapmıştım o yüzden çok pimpirikliydim bir önceki hamileliğimde şimdi öyle değilim bir rahatlık var zaten sen ne yaparsan yap iş olacağına varıyor sakince bekliyorum bendeİnş da bir sıkıntı çıkmadan geçirirsin hamileliğini canım sevindim iyi olmana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?