2018 Ekim Anneleri

yani onun gibide değil.
genel de uyku saatimi kaçırdığımda oluyor.
direk bi bayılma hissi.
o korkuylada nefesim gidiyor.

Kizlar merhaba aranozda hipotroidi olan varmi. Hamilelikte cok tehlikeliymis bebek icin. 6 h 5 g olmusuz bgn kalp atisini duydum yavrumun ama bi saattir kasigima bicak saplanio sanki kramp gibi korkuyorum
Canim benimde yüksek çıktı tsh bende içiyorum ilaç inşallah hamilelik boyunca içmem cok kotu yaptı midemi

nasıl bi test bu cnm benim de 2. düşüğüm oldu.
Doktoruna söyle canim kan veriyorsun pıhtılaşmaya bakıyorlar birde eşimle benim genetik uyumuma baktılar. Geçmiş olsun Allah sabır versin

bu soruyu bende merak ediyorum ben de de olmadı çünkü :) kimisi daha yeni başlayacak olabilir falan diyor.

nasıl bir test bu cnm benim de 2 düşüğüm oldu.kimse bana test yapalım demedi.
Sadece kan veriyorsun kanındaki pıhtılaşma durumunu ölçüyorlarmış.Bunu da nedense 3 düşük yaşayana yapıyorlarmış.Bu arada çok geçmiş olsun canım bu son hayalkırıklığı olsun.

bu soruyu bende merak ediyorum ben de de olmadı çünkü :) kimisi daha yeni başlayacak olabilir falan diyor.
Hayırlı hakkımızda bakalım, dün gece yemeği çok kaçırmışım gece 4 gibi mide bulantısına uyandım ve istifra ettim sonra normale döndüm ama şimdi o mide bulantısı hafiften devam ediyor kahvaltı da yapamadım belki ondandır

ama yapmalısın annesiiiiiii enerjiden düşersin miden de bulanmaya devam eder tabi su iç bol bol

evet ben de dün başladım her gün 2 adet hiç an etki olmuyor oral yolla aldığımda sersemletmişti bu daha faydalı dedi doktor dün geçmiş olsun

Hmm. Benimde 16sında randevum var 8x3 mm lik bi kanama var dedi cokk azmiş riskim ama onlem aldi doktorum.. bakalm 16sinda ne olucak.allah yavrucaklarmizi sag salim kavustursun bize
aman dinlenin diyeyim ben size ben dinlenmedim oldu 4 cm x 2 cm arttı yani sık sık uzanın

Günaydın anneler öncellikle hepimiz saglık sıhatli bisekilde yavrularımızı kucagımıza alabilelim insallah. 6+1 günlük gebeyim suan ilk bebegimi 2 aylıkken kaybettim kalbi durdu pıhtılasmam varmış simdi gebeligimi ögrendigimden beri kan sulandırıcı igne kullanıyorum tedbir icin progestanda var bu cumartesi randevum var insallah kalp atışı duycaz ama ben cok korkuyorum cokgeriliyorum ilkinde yasadıklarım dün gibi aklımda yine duyamazsam diyorum cokehvamlıyım biliyorum ara ara az bulantım var gögüslerim cok sisti acıyo progestandasisiriyomus sanırım birde cogu zaman gebegibi hissedemiyorum erken mi hissetmek icin yoksa evhamlılığımdan mı böyleyim korkuyorum

Sadece kan veriyorsun kanındaki pıhtılaşma durumunu ölçüyorlarmış.Bunu da nedense 3 düşük yaşayana yapıyorlarmış.Bu arada çok geçmiş olsun canım bu son hayalkırıklığı olsun.
Ben ısrarla bir kayıptan sonra fakültede yaptırdım ve cıktı

Aynen bende öyle anlattığınız gibi ben düşük oldu kalp atışı olmadan progesta kan sulandırıcı kullanyrun sizin kullandigunuz adi ne iğnenin

Aynen bende öyle anlattığınız gibi ben düşük oldu kalp atışı olmadan progesta kan sulandırıcı kullanyrun sizin kullandigunuz adi ne iğnenin
Enox ismi ama farkları yokmuş claxen üretimi yestismediginde enox da sürüldmüs onda skıntı olmazmıs ilk 3 ay aspirin önermiyorum dedi doktorum.vermedi

sağol cnm teşekkür ederim ben de dr çıkacağım bu konu için

İnş da bir sıkıntı çıkmadan geçirirsin hamileliğini canım sevindim iyi olmana
İnşaallah canım hepimiz sorunsuz sağlıklı bir hamilelik geçirip evlatlarımızı sağlıkla alalım inşaallah kucağımıza ben iki düşük yapmıştım o yüzden çok pimpirikliydim bir önceki hamileliğimde şimdi öyle değilim bir rahatlık var zaten sen ne yaparsan yap iş olacağına varıyor sakince bekliyorum bende

Kızlar erkek bebekler kız bebeklerden daha hızlı gelişim gösterir diye bişey duydunuz mu,annem bana oğlun olcak diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…