hızli mi gelişiyor=)Kızlar erkek bebekler kız bebeklerden daha hızlı gelişim gösterir diye bişey duydunuz mu,annem bana oğlun olcak diyo
Kızlar erkek bebekler kız bebeklerden daha hızlı gelişim gösterir diye bişey duydunuz mu,annem bana oğlun olcak diyo
Selam verdik yahu...
Hoşbuldum=) geliyorm gidiyorum arada bazen buraya giremiyorum bazen unutuyorumHoşgeldin canım. Nerelerdesin
Hoşbuldum=) geliyorm gidiyorum arada bazen buraya giremiyorum bazen unutuyorumnasıl gidiyor bakalım herşey yolunda mi?
Bol bol su iç bakalım dikkat et kanamaya da. Bende günlük 2.5 litre falan içiyorum galiba su. Kanama kırmızı bildiğimiz kan gibi değil di mi.Ahhhhh benm kanamalarım devam ediyo. Öncekine göre dün gelen kanamam daha fazlaydı. Akşam kesildi sabahta bişey yoktu. Ama su içmeyince hem şeyimde üşütürsünde garip bir his olur ya öyle his oluyo. Su içince kan silikleşip kesiliyo.
Merhaba kanama nasıl peceteyemi geliyo sadece yoksa akıyor mu birde hemoroit problemi var mıAhhhhh benm kanamalarım devam ediyo. Öncekine göre dün gelen kanamam daha fazlaydı. Akşam kesildi sabahta bişey yoktu. Ama su içmeyince hem şeyimde üşütürsünde garip bir his olur ya öyle his oluyo. Su içince kan silikleşip kesiliyo.
Bol bol su iç bakalım dikkat et kanamaya da. Bende günlük 2.5 litre falan içiyorum galiba su. Kanama kırmızı bildiğimiz kan gibi değil di mi.
Merhaba kanama nasıl peceteyemi geliyo sadece yoksa akıyor mu birde hemoroit problemi var mı
Idrar yolları iltihabı ve kist de kanama yapar özellikle peceteye geliyosa ve sancın olmuyo korkma eger hemoroit varsa onun kanıda sanki rahimden gelmis gibi karıstırılabiliyo progestan hap ve proluton igne cok iyi geliyo bu durumdaPeçeteye silince geliyo. Ama ped koymuştum pede bulaşmış parmağın yarısı kadar.
Olabilir tabi bence.. enfeksiyon için birşey verildi mi sana?Canım bildiğin kan. Ama su içtikçe pembemsi olup kesiliyo. İdrar testinde enfeksiyon çıktı. Ondan kaynaklı kanama olabilir mi acaba?Ayaklarım üşüdü pazar günü kanamam arttı.Toplasan 1 avuç içi kadardır.
Idrar yolları iltihabı ve kist de kanama yapar özellikle peceteye geliyosa ve sancın olmuyo korkma eger hemoroit varsa onun kanıda sanki rahimden gelmis gibi karıstırılabiliyo progestan hap ve proluton igne cok iyi geliyo bu durumda
Olabilir tabi bence.. enfeksiyon için birşey verildi mi sana?
Gelisim derken ultrason olcumlerine gire haftanin onden gitmesiyse benim kizim hep ondeydi.Bu defa da oyle.Kızlar erkek bebekler kız bebeklerden daha hızlı gelişim gösterir diye bişey duydunuz mu,annem bana oğlun olcak diyo
Satlarımız aynıııı ,doğum Tarihi aynıGelisim derken ultrason olcumlerine gire haftanin onden gitmesiyse benim kizim hep ondeydi.Bu defa da oyle.
4 gün önce yani 8+3 te ultrasonda Kafasını ana hatlarıyla gördüm.Bilmem ki :) internette bakıyorum bebeklerin hafta hafta ultrason görünümlerine oradakiler gibi gördüm benimkini bilmiyorum ki sağlıkla gelsin de aman :)hızli mi gelişiyor=)
tabiki kesinlikle ama dikkatimi çekti bu bilgi :) bi de biz hamileliği öğrendiğimiz gün eşim kız isimleri bakmaya başlamıştı tartışıyoruz hatta bu konudaEvet duydum bende
Benim 9. haftada herşeyi yani elleri ayakları kolları belli olmaya başlamıştı.
Herşeyin hayırlısı kız erkek farketmez sağlıklı olsun yeterki
Ultrason hesabım sat hesabından 2-3 gün fazla çıkıyo usg cihazıyla mi ilgili bilmiyorum.Senin de öyle miydiGelisim derken ultrason olcumlerine gire haftanin onden gitmesiyse benim kizim hep ondeydi.Bu defa da oyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?