2018 Ekim Anneleri

Hoşbuldum=) geliyorm gidiyorum arada bazen buraya giremiyorum bazen unutuyorum nasıl gidiyor bakalım herşey yolunda mi?

Ahhhhh benm kanamalarım devam ediyo. Öncekine göre dün gelen kanamam daha fazlaydı. Akşam kesildi sabahta bişey yoktu. Ama su içmeyince hem şeyimde üşütürsünde garip bir his olur ya öyle his oluyo. Su içince kan silikleşip kesiliyo.

Bol bol su iç bakalım dikkat et kanamaya da. Bende günlük 2.5 litre falan içiyorum galiba su. Kanama kırmızı bildiğimiz kan gibi değil di mi.

Merhaba kanama nasıl peceteyemi geliyo sadece yoksa akıyor mu birde hemoroit problemi var mı

Bol bol su iç bakalım dikkat et kanamaya da. Bende günlük 2.5 litre falan içiyorum galiba su. Kanama kırmızı bildiğimiz kan gibi değil di mi.

Canım bildiğin kan. Ama su içtikçe pembemsi olup kesiliyo. İdrar testinde enfeksiyon çıktı. Ondan kaynaklı kanama olabilir mi acaba?Ayaklarım üşüdü pazar günü kanamam arttı.Toplasan 1 avuç içi kadardır.

Peçeteye silince geliyo. Ama ped koymuştum pede bulaşmış parmağın yarısı kadar.
Idrar yolları iltihabı ve kist de kanama yapar özellikle peceteye geliyosa ve sancın olmuyo korkma eger hemoroit varsa onun kanıda sanki rahimden gelmis gibi karıstırılabiliyo progestan hap ve proluton igne cok iyi geliyo bu durumda

Olabilir tabi bence.. enfeksiyon için birşey verildi mi sana?

Canım bende pko da var. Arada kahverengide geliyo. Ama pazar günü ayaklarımı üşüttüm kanama arttı. Aslında benm ki kanama değil lekelenme diyo dr. Çünkü akmıyo. Peçeteye sildikçe geliyo. Bir de ben hamile kalmadan önceki ayda adetime 10 gün falan varken aynı bu şekilde idrarla gelen ve peçeteye gelen kanamalarım vardı. Sonra dr umu aradım dr sirkeli su ile yıkamamı önerdi. 3-4 kez yıkadım ve gerçeten geçti. Adet oluncada , adetle birlikte kanama bitmişti.

Pazar ve pazartesi iki gün afedersiniz kabiz oldum. Başladı bakalim insaallah çok kötü olmaz.
Dün duphalac içtim akşama ancak düzeldi. Birde tek tük mide bulantim oluyordu 2 gündür o da olmuyor neden olmuyor ki

Selamlar, kendi kendime nazar değdirdim hiç bişeyim yok diye. 2 günlük halsizlik bulantı aldı başını gidiyor :/

Sizlere bişey sorucam hanımlar rüyada görülen ya da rüyada yediğim yiyeceği mutlaka alıp yemem mi gerekiyor? Aşermek mi oluyor bu? Dün gece gördüm bi rüya ona göre eşime söyleyeyim bulsun diye.

hızli mi gelişiyor=)
4 gün önce yani 8+3 te ultrasonda Kafasını ana hatlarıyla gördüm.Bilmem ki :) internette bakıyorum bebeklerin hafta hafta ultrason görünümlerine oradakiler gibi gördüm benimkini bilmiyorum ki sağlıkla gelsin de aman :)
Evet duydum bende
Benim 9. haftada herşeyi yani elleri ayakları kolları belli olmaya başlamıştı.
Herşeyin hayırlısı kız erkek farketmez sağlıklı olsun yeterki
tabiki kesinlikle ama dikkatimi çekti bu bilgi :) bi de biz hamileliği öğrendiğimiz gün eşim kız isimleri bakmaya başlamıştı tartışıyoruz hatta bu konuda

Gelisim derken ultrason olcumlerine gire haftanin onden gitmesiyse benim kizim hep ondeydi.Bu defa da oyle.
Ultrason hesabım sat hesabından 2-3 gün fazla çıkıyo usg cihazıyla mi ilgili bilmiyorum.Senin de öyle miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…