- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
Sağol :)
Pek bilmediğimiz bişey yokmuş ama insan tamamen uzak kalamıyor alışkanlık olunca. Mümkün olduğunca buradaki gibi gidiyorum şu an için arada fire versem de :)
Arada kaçamak yapabiliriz bence
Eğilmek derken beli büküp eğilmek herhalde. Dizleri kırıp çökmekte bi sıkıntı var mıdır illaki eğiliyoruz çünkü.
Ikisi de olmasın inşallah :)
Wc geçince mutlaka çömeliyoruz kiSağol :)
Pek bilmediğimiz bişey yokmuş ama insan tamamen uzak kalamıyor alışkanlık olunca. Mümkün olduğunca buradaki gibi gidiyorum şu an için arada fire versem de :)
Arada kaçamak yapabiliriz bence
Eğilmek derken beli büküp eğilmek herhalde. Dizleri kırıp çökmekte bi sıkıntı var mıdır illaki eğiliyoruz çünkü.
Ikisi de olmasın inşallah :)
Ben gerinmemem gerektiğini bilmiyordum ama uyanınca istemsiz oluyorki zaten.Wc geçince mutlaka çömeliyoruz kiben çok dikkat etmiyorum eğil kalk vs yalnız gerilmiyorum ,uzanmıyorum ama eğiliyorum ister istemez
Benim doktorumda vermedi=)çok mühim şeyler de yazmıyor. =)hemen hemen az çok bildiğimiz şeyler. =)Bu gibi uyarıları neden her doktor vermiyor acaba heleki bizim gibi ilk gebeliği olanlar için
herkes bizim gibi internet kurdu araştıran türden değilki cnm keşke bütün doktorlar yakınen bukadar ilgilense ben kimsede duymadım böyle liste arkadaşın doktoru negüzel motive etmiş :)Benim doktorumda vermedi=)çok mühim şeyler de yazmıyor. =)hemen hemen az çok bildiğimiz şeyler. =)
Bende sasirdim bence doktorun ilgisiyle alakali.Bu gibi uyarıları neden her doktor vermiyor acaba heleki bizim gibi ilk gebeliği olanlar için
kesinlikle öyle genellikle doktorların ağzından kerpeten ile laf alıyoruz malesef neyse sizin adınıza sevindim çok şanslısınızBende sasirdim bence doktorun ilgisiyle alakali.
Her hastasini boylr open dr. Da gormedim ben.
+ bir de kendi tekrarladi tek tek saydi cogkofte kokorec midye pasta kek cikolata falan diye tek tek saydi.
Testleri nasil nerelerde yaptirmam gerektigini falan.
Hastasi cok doktor bezmistir falan diye duaunuyordum isini severek yapmak bu olsa gerek sanirim.
Gayet guleryuzlu
Karnimi kendi sildi ve elini uzatip beni kendi kaldirdi yatyigim yerden sasirdim.
Daha once dusugumde ozel bir hastm acile gitmistim.
Kadin dondu arkasini gitti koltuguna bakinca donup bakmadi bile bana.
O da ozel hastaneydi.
Bu tamamen doktorla alakali bence.
Telf nosunu falanda not dusulmus zaten kagidin altini.kesinlikle öyle genellikle doktorların ağzından kerpeten ile laf alıyoruz malesef neyse sizin adınıza sevindim çok şanslısınız
Evet bazı doktorlar değişik oluyor bende çok memnunum doktorumdan başka şehirde olmasına rağmen=) daha ben sormadan1 saat anlatıyor herşeyi söylüyor gösteriyor tekrarlıyor.herkes bizim gibi internet kurdu araştıran türden değilki cnm keşke bütün doktorlar yakınen bukadar ilgilense ben kimsede duymadım böyle liste arkadaşın doktoru negüzel motive etmiş :)
Benim doktorumda vermedi=)çok mühim şeyler de yazmıyor. =)hemen hemen az çok bildiğimiz şeyler. =)
Hahahahah yaaaaaa aynen şimdiden yoruyorlarBen gerinmemem gerektiğini bilmiyordum ama uyanınca istemsiz oluyorki zaten.
Çömelme de öyle. Ah şu veletler parmak kadar değiller daha kısıtlamalara bak
Bende gider gitmez tartti hemen. Cuma günü gidicem tekrar tartılirim 3 kilo kadar vermiştim ama geri almış olabilirim de=) göreceğiz bakalım hiçbir yerim büyümedi=))Ben kendim sordum çok çatlağım bu konuda. Dr a bırakmadan ben sorduğum için. Bana dediği paket ürün yeme.
Birde ilk kontrole gittiğimde kilomu sordu. Dün gittiğimde yine sordu. Gerçi sen kilo takibini yapıyosundur dedi. Gerçektende kg aldım yaa karnım yok popom büyüdü yaa çok moralim bozuluyo
aaaa hiç gözükmüyor ki neresinden dolayı kız dedi acabaaa.
Bende gider gitmez tartti hemen. Cuma günü gidicem tekrar tartılirim 3 kilo kadar vermiştim ama geri almış olabilirim de=) göreceğiz bakalım hiçbir yerim büyümedi=))
Belki de çekmişsindir=) çok ekmek hamur işi falan tüketme=)Ayyy bnm niye böyle oldu. Anneme mi çektim acaba. Annemde sadece kalçasından kg almış ve kalmışta. Ayyyyy feci
Belki de çekmişsindir=) çok ekmek hamur işi falan tüketme=)
Ya nasil anliyosunuz ekrani bana ceviriyo dr. Ben anlamam ki dedim :)Bence de kızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?