2018 Ekim Anneleri

Benim sata gore 8 cikiyor ama usg dr. 7 haftalik dedi.
Zamanla yakaliyormus sanirim satı usg.
Oyle bisi duymustum.

Bnde bulantı yok çok ilginç. 1-2 gün sabah kalktığımda hafif bulantım oldu o kadar. Hiçbişeydende tiksinmedim ve canım bileyde istemiyo. Ya ne garibim ben.
Ay haline şükret ben ölüyorum.ne ev isi ne yemek.ayağa kalkinca kusuyorum.tezgahin üstünde ayakta duramiyorum.hep yatiyorum.
Simdiden 5 kilo verdim.halsizlik baş gösterdi.kolum dalım kalkmiyor.

Ay haline şükret ben ölüyorum.ne ev isi ne yemek.ayağa kalkinca kusuyorum.tezgahin üstünde ayakta duramiyorum.hep yatiyorum.
Simdiden 5 kilo verdim.halsizlik baş gösterdi.kolum dalım kalkmiyor.

Ne bileyim canım bişeyde istemiyo. Eşime hep derdim hamile kalınca seni uykudan uyandırıp en bulunmaz bişey isticem nöbetçi manav aratacam gecenin bi vakti diye. Bari canım bişey istese ama yok istemiyo. Önceden çok tatlı yerdim şimdi canım hiç istemiyo

Normaldir canim durumun.basta iştahsızlik ve tatlidan kaçınma oluyor.sonra bulantilar başlıyor.ama aşerme olmuyor.bence 4.ayda başliyo aşerme.yani bulantilar bitip de iştah acilinca.

Ne yemeyeceksin dedi mesela? Zararlı bişey varsa bizde dikkat edelim. Benimki hiç kısıtlama dedi.
Bnde bulantı yok çok ilginç. 1-2 gün sabah kalktığımda hafif bulantım oldu o kadar. Hiçbişeydende tiksinmedim ve canım bileyde istemiyo. Ya ne garibim ben.

Deme öyle dilini ısır:)
Geçen haftaya kadar bende öyleydim bulantı bile sayılamayacak kadar azdı. 8. haftaya girdim hoşgeldin bulantı oldu resmen

Benim ağır ve yağlı şeyler yediğinde oluyor onun haricinde bulantım yok çok şükür canım ama kişiden kişiye değişir belki ilerleyen zamanlarda başlar bilemiyorum inşallah hepimiz güzel hamilelikler geçiririz

Atayim listeyide buraya

Canim bak bebeğe kan gitmezse bebek büyümez kan gidiyor demekki büyümüş yavrun. Kesinlikle perinatologa gitmelisin kan sulandırıcı kullanıyor musun?

Bulantılar yetmiyormuş gibi bir de grip oldum yemek yiyemiyorum

Canim.usg yi demiyirum.ben sata göre kacinci haftadayim onu soruyorum.alttaki takvimde 10.hafta yaziyor ya.iste onu soruyorum.
Canım 9 küsürleri sayarken 10. Haftanın içindesin kabul ediliyor sana 10. Haftadasın demesi bu yüzden. Aynı sorun yaş konusunda da olur ya bazen yıl hesabına göre söylerken insanlar bazen de bir yaş üstünü söylerler şu yaşın içindeyim diye benzer bir mesele bu da

9 haftayı tamamladın. 10.hafta dan 2.günündesin şuan=) aramızda 1 gün var yani takvim doğru.10.haftanın içindesin onu tamamliyosun şuan
Cvp için tşkler kızlar.anladim.hep yanliş hesapliyormusum.o zaman bulantilarin bitmesine az kaldı dimi:)olley:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…