Benim sata gore 8 cikiyor ama usg dr. 7 haftalik dedi.Kizlar ben kacinci haftada oluyorum.sat 1 ocak ama burdaki takvimde 10.hafta diyor.ben 9+2 yim ama bugün.
Bu arada mide bulantilarim önceden öģleden sonra baslardı.simdi yataktan kalkar kalkmaz olmaya basladı.ayaga kalinca kusmaya basliyorum.boş mideyle de ne kusacaksam sanki.demem o ki ne kadar çabuk şu 12 hafta gecerse o kadar iyi olacam.vitaminsiz yemeksiz yasiyorum.
Bu saate kadar bisey yemedim.öğürüp duruyorum.
Canim.usg yi demiyirum.ben sata göre kacinci haftadayim onu soruyorum.alttaki takvimde 10.hafta yaziyor ya.iste onu soruyorum.Benim sata gore 8 cikiyor ama usg dr. 7 haftalik dedi.
Zamanla yakaliyormus sanirim satı usg.
Oyle bisi duymustum.
Ay haline şükret ben ölüyorum.ne ev isi ne yemek.ayağa kalkinca kusuyorum.tezgahin üstünde ayakta duramiyorum.hep yatiyorum.Bnde bulantı yok çok ilginç. 1-2 gün sabah kalktığımda hafif bulantım oldu o kadar. Hiçbişeydende tiksinmedim ve canım bileyde istemiyo. Ya ne garibim ben.
Satı dogru hesapladiysan 10. Haftanin icindesin ozaman.Canim.usg yi demiyirum.ben sata göre kacinci haftadayim onu soruyorum.alttaki takvimde 10.hafta yaziyor ya.iste onu soruyorum.
Sata gore 9+2yim bugün.Satı dogru hesapladiysan 10. Haftanin icindesin ozaman.
Ay haline şükret ben ölüyorum.ne ev isi ne yemek.ayağa kalkinca kusuyorum.tezgahin üstünde ayakta duramiyorum.hep yatiyorum.
Simdiden 5 kilo verdim.halsizlik baş gösterdi.kolum dalım kalkmiyor.
9 bitti ya 10. Haftanin ici oluyor o +2Sata gore 9+2yim bugün.
Normaldir canim durumun.basta iştahsızlik ve tatlidan kaçınma oluyor.sonra bulantilar başlıyor.ama aşerme olmuyor.bence 4.ayda başliyo aşerme.yani bulantilar bitip de iştah acilinca.Ne bileyim canım bişeyde istemiyo. Eşime hep derdim hamile kalınca seni uykudan uyandırıp en bulunmaz bişey isticem nöbetçi manav aratacam gecenin bi vakti diye. Bari canım bişey istese ama yok istemiyo. Önceden çok tatlı yerdim şimdi canım hiç istemiyo
Anladim canim.tşk ederim.simdi kafama girdi:)9 bitti ya 10. Haftanin ici oluyor o +2
@limonlutarcinlikek canim dr. Bana omadar cok seyi yeme diye saydiki (listede verdi) annem cikinca dediki kizim sana hic bisi yeme dese saymasa iyiydi.
Sen ne yiceksin dedi
Aç kal diyo bu dedi.
Ayyy en guzel seyleri hep yasakladi ya.
Napalim yemicizzz
Bnde bulantı yok çok ilginç. 1-2 gün sabah kalktığımda hafif bulantım oldu o kadar. Hiçbişeydende tiksinmedim ve canım bileyde istemiyo. Ya ne garibim ben.
Benim ağır ve yağlı şeyler yediğinde oluyor onun haricinde bulantım yok çok şükür canım ama kişiden kişiye değişir belki ilerleyen zamanlarda başlar bilemiyorum inşallah hepimiz güzel hamilelikler geçiririzKızlar Bulantılarınız nezaman başladı bir diğer merak ettiğim konuda bu ben şuan 5+4 günlük hamileyim erken heralde şimdilik şükürler olsun bir sıkıntı yok ama ...Cevaplar için şimdiden teşekkürler
Atayim listeyide burayaNe yemeyeceksin dedi mesela? Zararlı bişey varsa bizde dikkat edelim. Benimki hiç kısıtlama dedi.
Deme öyle dilini ısır:)
Geçen haftaya kadar bende öyleydim bulantı bile sayılamayacak kadar azdı. 8. haftaya girdim hoşgeldin bulantı oldu resmen
Canim bak bebeğe kan gitmezse bebek büyümez kan gidiyor demekki büyümüş yavrun. Kesinlikle perinatologa gitmelisin kan sulandırıcı kullanıyor musun?ya inşallah doktor ne olumlu konuştu ne olumsuz. bebek 2mm ken duyan oldu mu acaba? inşallah güzel olur
canım yarın riskli gebelik uzmanına gidicem bi sorayım ben ona. ya duyuur dimi 5 düsügüm var korkuyorum
inşallah kuzum yaaa sen duydugunda kac mm di bebekler
canım çok sağol inşallah öyledir ben zaten 28 g
nde bir görmüyorum belki ondandır. Geçen hafta kese 8mmdi pazartesi. bu çarşamba bebek 2mm normal mi ki
Canım 9 küsürleri sayarken 10. Haftanın içindesin kabul ediliyor sana 10. Haftadasın demesi bu yüzden. Aynı sorun yaş konusunda da olur ya bazen yıl hesabına göre söylerken insanlar bazen de bir yaş üstünü söylerler şu yaşın içindeyim diye benzer bir mesele bu daCanim.usg yi demiyirum.ben sata göre kacinci haftadayim onu soruyorum.alttaki takvimde 10.hafta yaziyor ya.iste onu soruyorum.
9 haftayı tamamladın. 10.hafta dan 2.günündesin şuan=) aramızda 1 gün var yani takvim doğru.10.haftanın içindesin onu tamamliyosun şuanSata gore 9+2yim bugün.
Canım 9 küsürleri sayarken 10. Haftanın içindesin kabul ediliyor sana 10. Haftadasın demesi bu yüzden. Aynı sorun yaş konusunda da olur ya bazen yıl hesabına göre söylerken insanlar bazen de bir yaş üstünü söylerler şu yaşın içindeyim diye benzer bir mesele bu da
Cvp için tşkler kızlar.anladim.hep yanliş hesapliyormusum.o zaman bulantilarin bitmesine az kaldı dimi:)olley:)9 haftayı tamamladın. 10.hafta dan 2.günündesin şuan=) aramızda 1 gün var yani takvim doğru.10.haftanın içindesin onu tamamliyosun şuan
Evet inşallah=))benimde 9+1=)Cvp için tşkler kızlar.anladim.hep yanliş hesapliyormusum.o zaman bulantilarin bitmesine az kaldı dimi:)olley:)
Aynen bende en son ne zaman yapıldı usg ya ben nasıl dayanacam 3 haftaEvet inşallah=))benimde 9+1=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?