2018 Ekim Anneleri

Hiç ekmek yemiyorum. Hamile kalmadan öncede yemiyodum zaten. Ama her ctesi pazar poğaça simit yiyorum. Hep sebze meyve et tüketiyorum. Yemek ne varsa onu yiyorum. Tatlıya normalde çok düşkünümdür ama yemiyorum.
Bünyeyle de alakalı canım ya mesela doğum geldiğinde ben senden daha fazla kilo almış olabilirim bakma kilo verdiğime=))

Ya nasil anliyosunuz ekrani bana ceviriyo dr. Ben anlamam ki dedim :)
O kalp atislarindan falan mi anladi acaba sey diyorlar ya 140in uzerinde olunca kiz olma ihtimali yuksekmis falan pit pit hizli hizli atiyordu.
Bir dahakine sorcam

Bebeği görebildiysen orada dikkatli bakınca anlıyosun çıkıntısı yok

Dr. Ben oglumda 23 kilo aldim dedim cekinerek.
Cunku cok almistim ozamanki dr. Lutfen dikkat et cok aldin falan diyordu.
Bu dr. nasil rahatt yooo normal dedi.

Ozaman yiyek kanka diyesim geldi

Ama yok tovbe
Oglumda gece yarisi dürumler gomerdik esimle bunda no no no
Sonra vermesi zor oluyor o kilocuklari.

nasıl bir test bu cnm benim de 2 düşüğüm oldu.kimse bana test yapalım demedi.

Merhaba canlar..

Bu kan pıhtısı testi genelde develet hastanelerinde 2 yada 3. Düşük sonrası ücretsiz yapılıyor. Benin bir kanamalı düşüğü 2 de 3 aylık ken kalp durması sonucunda kayıpları oldu şimdiki gebelikde değil 3. Kayıptan hemen sonra bu testi istedi dr. Özel hastanelerde kayıpların olmasını beklemiyorlar ewet yapıyorlar ama ücret çok buda bi tercih isterseniz özelde yatıra bilirsiniz. 2. Kayıptan sonra gebeliginizi beklemeden bu test için dr a başvurun nacizane tavsiyem .pozitif çıktığında zaten siz istemeden iğne ve ilaç tedavisine başlanıyor...

Benim sorunum sadece hamilelik tedavisi için değil bir ömür boyu kullanmam gerekiyormus bu iğne ve kan sulandırıcı ilaçları yeni öğrendik testlerden sonra...

Yavrusunu kaybeden hanımlara Allah sabır versin aranmadan yeniden bereketiyle bol rızk ile evlatlarını rahîm lerine tutunursun inşallah...

Kanaması olan kardeşlerinde acil şifalar diliyorum inşallah en kısa sürede herşey yoluna girer girmeyecekse böyle devam edecekse bile buna ragmen Allah kucaklamayi bir avazda doğumu nasip etsin inşallah.

Allah yar ve yardımcımız olsun insanlar iyisiyle kotusuyle bu 9 aylık zamanı doldurup doğum yaptığımız hastaneleri konuşalım.

Bebeği görebildiysen orada dikkatli bakınca anlıyosun çıkıntısı yok
Yaa esim cok kiz istiyor heveslenir bak simdi.

Soyle babanne teorileri var ya
Hani eksi yersen kizin olur
Efendime soylim bulanirsa miden kiz olur.
Baba - anneyle kilo aliyorsa bebek erkektir diye uzar gider.

Esim gecen sabah benim gomlegim dar geliyor artik kilo aldim ben dedii.

Oooo kizi unut sen benle kilo aliyosan oglun olcak dedim.

Gobegini icine cekiyo hemen yooo ben yeni kilo almadim ki hep dar geliyodu bu gomlek diyor. ayyy kiyamam ya.

Insallah gonlune gore olur esimin.

İnş. Canım.
Benimde ağzımdan hep kızım çıkıyo. Eşimde tosunum paşam diye geziyo hatta konuşuyo elini karnıma koyarak.

Ay inşallah benim de haftaya duyulur yaaaa

Olsun oda güzel olur eminim rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin

Canım sana bir örnek vermek istiyorum için rahatlasın kanamalarını takma die bizim işyerinden bir kız senin gibi bu haftalarında lekelenmeleri gelmeye başlamıştı peçeteye silince hep geliyor diyordu 15 gün istirahat etti yine geliyordu ama bebiş iyidi sağlıklıydı maşallah bebişi doğdu hatta 4 aylık bile oldu oyüzden bebiş iyisi kanamaları çok takma kuzum

Canım çok küçük kanama alanı varmış. Bugünde tık yok mesela. Sabah kalktım idrar kültürü vermeye gittim. Ordan işyerime uğradım.
Dr umda sıkıntılı bi durum yok diyo ama o lekelenme şeklindeki kanamalar beni çok yıpratıyo.

Formun başı dan beri hep yazılarını okudum .görünen oki senin bebiş bayağı bi nazlı halen seni her an tetikte tutuyo hep ilgi istiyo belli bu gebeliğin böylede devam edebilir çok şükür lekeye kanamaya rağmen bebisin ben burdayım diyor annesine . Canım sanırım seninde hamileliğin benim eltim gibi olcak oda leke kan akıntı derken 9 ayı bitirdi maşallah şimdi kuzusu tosun gibi. Darısı başına inşallah.

İnş. canım çok tşk ederim. Genelde lekelenmem eşim geldiğinde oluyodu. Eşimde babasına nazlanıyo diyo hep. Bana çekmiş bnde birazcık nazlıyımdırda

Kızlar bu aylarda antibiyotik öneren doktorunuz varmi tedirginim

İnş. canım çok tşk ederim. Genelde lekelenmem eşim geldiğinde oluyodu. Eşimde babasına nazlanıyo diyo hep. Bana çekmiş bnde birazcık nazlıyımdırda

Anasına bak kızı ni al derler bak şimdi yoksa kızmı bu afacan ... vallahi kız da olsa erkekde olda belli kime çektiği vah babasının haline

Anasına bak kızı ni al derler bak şimdi yoksa kızmı bu afacan ... vallahi kız da olsa erkekde olda belli kime çektiği vah babasının haline

Bnm içime hep kız doğuyo. Birde bnde teraZi burcuyum bebeğimde teraZi burcu olacak. Bence de bana benzeyecek

Kızlar bu aylarda antibiyotik öneren doktorunuz varmi tedirginim
Öncelikle çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim Allah ^dan .. aldigin ilacın bebeğe zararı olup olmayacağını kulak burun boğaz dalındaki dr değilde kendi k.dogum dr uz daha iyi bilir bence bir ona danışın aldığınız ilaçları kulanayimmi gibisinden . Çok geçmiş olsun Allah sizi ve yavrunuzu esirgesin korusun inşallah.

Bnm içime hep kız doğuyo. Birde bnde teraZi burcuyum bebeğimde teraZi burcu olacak. Bence de bana benzeyecek
Aaa terazimi olcak bizim minikler .tam burcunun bebekleri dengesiz ahahahhah bi gün iyi bigün kötü babasına söyleme bari şimdiden yazık adamın yüreğine iner bi terazi vardı bitanede yolda hemide anası gibi nazlı vah başına gelen hayal etsene bayağı bi komik olur. Bizimki şanslı ben mart balık demek yavrular terazi olcak ayyyy hadi hayırlısıyla kucaklarız inşallah kuzularımızı.

Gerçeği söyledim canım eşimde farkında zaten terazi olacağından benm gibi kızı olursa öpsün başına koysun
Eşime görede oğlu olacakmış
Sağlıklı sihhatli olsunda hayırlısıyla kucağımıza alalım hiç farketmez kız mış oğlanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…