2018 Ekim Anneleri

Kızlar malesef ki benim kötü bi durumum var
Geceleri kabus görüyorum. Birileri kaza yapıyor birileri ölüyor korku filmi gibi. 1 haftadır boyleyim =(

Amin canım sagolasin b grubu dedi kadın doğum doktorumda icebilirsin ama yinede tedirginim bir sürü ilaç icmis olucam igne vuruldum tiroid icinde iciyorum gaviscon can yoldasim oldu zaten bide üstüne günde 2 antibiyotik

Kızlar malesef ki benim kötü bi durumum var
Geceleri kabus görüyorum. Birileri kaza yapıyor birileri ölüyor korku filmi gibi. 1 haftadır boyleyim =(
Takma kafana yalniz degilsin. Bende her gece tanidigim herkeske kavga ediyorum. Sabaha kadar abuk subuk seyler goruyorum. Psikopata bağlamış durumdayim ruyalarimda

Kızlar bu aylarda antibiyotik öneren doktorunuz varmi tedirginim
Hamileliğimin 7 haftasında bronşit olmuşum fena öksürüyodum göğüs doktoru 4 aylık olmayınca antibiyotik veremem dedi sprey hava gibi bişey verdi onuda k.doğum doktoruna gösterdim kullanabilirsin dedi

Hamileliğimin 7 haftasında bronşit olmuşum fena öksürüyodum göğüs doktoru 4 aylık olmayınca antibiyotik veremem dedi sprey hava gibi bişey verdi onuda k.doğum doktoruna gösterdim kullanabilirsin dedi

Ayyy bnmde hafif boğazlarım kulaklarım ağrıyo. İnş hasta olmam.

Kızlar bende 7+3 üm ama usgde 7 haftayım doktorum bir ay sonra gel 2’li tarama testlerini yapalım dedi yani 11. Haftaya denk geliyor tarama testi için erken değil mi
Bana da aynisini soyledi. Yanlis hatirlamiyorsam ikili test 11-14. Haftalar arasinda yapılıyor

İnsallİn olmazsın buyil hastalık geçmiyor çok fenaydim ıhlamur falan iç bunyemizde zayıflıyor hemen kalıyoruz şifalı

Geçenlerdede ağrıyodu eşim sağolsun tuzlu limonlu gargara yaptırdı soda limon falan geçmişti.
Yatarken yine yapıyım bari. Dr bol greyfurt portakal ye demişti.

Kızlar beni bebişler çok sıkıştırıyolardı ıkı gündür karnım rahat acaba yerleri genişledide ondan mı ikiz 3hafta oldu doktora gideli haftaya kondurolumde sıkıntı yoktur inşallah

Kızlar beni bebişler çok sıkıştırıyolardı ıkı gündür karnım rahat acaba yerleri genişledide ondan mı ikiz 3hafta oldu doktora gideli haftaya kondurolumde sıkıntı yoktur inşallah

Yoktur canım stres yapma. Rabbime emanet minikler Allahın izniyle bişey olmaz. Ayy ne güZel yaa ikizlerin olacak

Bilmiyorum ki cok kararsizim icip icmemekte midemi kötü yapar diyede korkuyorum zaten fazlasiyla agriyir

Günaydın herkese musmutlu bir gün geçirmemiz dileğiyle :) kızlar ben sat a göre 9,ultrasona göre 10.haftadayım.doğrusu hangisidir bunun ve neyle alakalı usg cihazında hep ileri çıkarmış doğru mu ki
Usg de dr bebegin görüntüsünün başin ve sonuna isaret koyup olcuyor. Elini biraz kaydirsa eksik ya da fazla cikabilir. İlerleyen haftalarda baş, karın ve kol bacak ölçümleri arasinda bile hafta farki cikiyor.

Benim 7. Hafta biterken gümbür gümbür basladi

Doktorun önerdiyse iç o zaman hastalık ilerleyince kötü oluyor ateşin varsa Parol kullanabilirsin doktor başta ateşini konturol altına alalım dedi mideler hep berbat Allah a emanet canım Rabbim şifa nı versin geçer ama zorlaniyo insan biraz
Bilmiyorum ki cok kararsizim icip icmemekte midemi kötü yapar diyede korkuyorum zaten fazlasiyla agriyir

kizlar 9haftalik oldum şuan ve surekli acıkıyorum.
yemek yedikten sonra bile karnim gurulduyo
normal mi bu ya. bulantim vs olmadi hic ama surekli bisiler yeme halindeyim
53 kiloyum bu arada kilo problemim yok da hayatımda ilk defa böyle yiyorum, bunun icin erken donem degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…