2018 Ekim Anneleri

herkese selam kızlar, takip ediyorum sürekli ama yazamadım bi türlü. dr kontrolüm vardı çok şükür her şey yolunda fakat tiroidlerimde oluşan dengesizlikten bugün endokrin bölümüne gittim ve hipertiroid tanısı konuldu pro.. ilaca başlattı dr.

benzer durumu yaşayan var mı aranızda?

Benim gebelige bağlı yüksek çıkmıştı tsh

Canim gozunuzaydiinn❤Allah daim etsin iyi haberlerini prensesisin diyelim :)

Ultrason fotosu var mi?Gondermek istemezsen hic sorun degil gonderirsen şu bahsedilen teori ile bi bakalim bakalim :))

Iste dusun 20mm'di canım gormedik bebek fln.Gayet normal inann❤

Canim 9+1,9+2,9+3 ... 9+0'a kadar 10.haftanin icindesin demek.
Yani 9 haftaliksin.
Gebelikte hafta takibi olunca basta kafa karisiyor :)

Daha dur canim yeni basliyor inan ki :) Daha hamile degil miyim diye dusunuruz gobisleri gorene kadar :)))
Cok guzel gunler bekliyor inan❤
Senin sikintin sana yeter zaten varsin simdilik olmasın lekelenmelerinde bitsinde insallah❤

Eğiliyorum mecburen ayakkabimi bağlıyorum mesela ha birde uyku sersemi geriliyorum sonra farkına varıyorum
Dün gece korku dolu rüyalar gördüm =( aniden kalkmışım sonradan farkettim hic dikkat etmedigimi farkettim yazıyı okuyunca

İnş canım
Lekelenmelerim bitsin bulantıya raZıyım

Bnm lekelenmelerim bitsin bulantıya razıyım inan ki

Normaldir canim durumun.basta iştahsızlik ve tatlidan kaçınma oluyor.sonra bulantilar başlıyor.ama aşerme olmuyor.bence 4.ayda başliyo aşerme.yani bulantilar bitip de iştah acilinca.

Ayyy iştahım açılmasın kg almayım. Kalçam büyümüş yatmaktan zaten

Bugün baya kötü oldum boğaz ağrısına kulak agrisida eklendi bide pembemsi akinti gelince doktora gittim kulak burun boğaza sevketti oda kulaginda iltihap boğazın enfeksiyonlu dedi güvenilir bir antibiyotik vericem dedi kadin doğum doktorumda iç icmezsen daha kötü olur dedi bebegide gördük herseyi normal dedi ama son adet tarihine göre 4 gün gerideyiz önemli degil dedi

İnş canım
Lekelenmelerim bitsin bulantıya raZıyım

Kızzz deme öyle inan çok zor.Yedigin yaramiyor diye dusunmek,yiyememek,belki de serumlara dayanmakta ayri zor.
Hayirlisiyla insallah❤

Kızzz deme öyle inan çok zor.Yedigin yaramiyor diye dusunmek,yiyememek,belki de serumlara dayanmakta ayri zor.
Hayirlisiyla insallah❤

Ayyy yok walla razıyım yeter ki kanama alanım bitsin lekelenmem olmasın

Sağol :)

Pek bilmediğimiz bişey yokmuş ama insan tamamen uzak kalamıyor alışkanlık olunca. Mümkün olduğunca buradaki gibi gidiyorum şu an için arada fire versem de :)
Arada kaçamak yapabiliriz bence

Eğilmek derken beli büküp eğilmek herhalde. Dizleri kırıp çökmekte bi sıkıntı var mıdır illaki eğiliyoruz çünkü.

Bnm lekelenmelerim bitsin bulantıya razıyım inan ki

Ikisi de olmasın inşallah :)

O dizi kirmadan egilmek.
Ya o diilde ozellikle 3 aydan sonra hep soluna yat dedi.
Insan hep soluna nasil yatar ya.
Onu nasil yapicam bilemedim.
Insan istemsiz saginada donuyor yani gece.

Canim anlayan varsa neden olmasim yollarim tabi

O dizi kirmadan egilmek.
Ya o diilde ozellikle 3 aydan sonra hep soluna yat dedi.
Insan hep soluna nasil yatar ya.
Onu nasil yapicam bilemedim.
Insan istemsiz saginada donuyor yani gece.
Sola yatmak daha iyi diye duymuştum evet ama illaki sağa da dönüyor insan. Karın çıkmaya başlayınca rahatsız eder mecbur sola döneriz belki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…