6+2 de gitmiştim kontrole=) cuma günü gidicem ışte bakalım ne alemde=)Aynen bende en son ne zaman yapıldı usg ya ben nasıl dayanacam 3 hafta
Benim gebelige bağlı yüksek çıkmıştı tshherkese selam kızlar, takip ediyorum sürekli ama yazamadım bi türlü. dr kontrolüm vardı çok şükür her şey yolunda fakat tiroidlerimde oluşan dengesizlikten bugün endokrin bölümüne gittim ve hipertiroid tanısı konuldu pro.. ilaca başlattı dr.
benzer durumu yaşayan var mı aranızda?
Ben bugun minigimi gördüm.
Kalbide atiyo pit pit
7 haftalik 1cm.
Kese gayet duzgun hic bir sorun yok dedi dr.
Sonra kalp atisini dinlerken ne hissediyorsun dedi istedigin kiz mi erkek mi?
1 tane oglum var saglikli olsunda esimin gönlü kizdan yana dedim
Ben de kız diye dusunuyorum dedi güldü.
Aiy daha 7 haftalik dr benden heycanli.
Neye istinaden kiz hissettigini soyledi sormadim.
Testler verdi yaptirip 1 ay sonra gidicem.
Neler yapmamam ve neler yememem gerek bir liste verdi.
Ayrica tek tek de anlatti .
Cok tatlis bu dr. Ilk defa gittim ama cok sevdim.
Direk gorunce beni pc bakti bilgilerime sen mi 33 yasindasin?
Yok artik falan dedi.
Ee 13 yasinda da oglum var dedim kadin bir sok daha :)
Cok tatliydi ya yirimm.
Annemide ablam sandi
Cok mutlu ayrildim yaninda.
ya inşallah doktor ne olumlu konuştu ne olumsuz. bebek 2mm ken duyan oldu mu acaba? inşallah güzel olur
canım yarın riskli gebelik uzmanına gidicem bi sorayım ben ona. ya duyuur dimi 5 düsügüm var korkuyorum
inşallah kuzum yaaa sen duydugunda kac mm di bebekler
canım çok sağol inşallah öyledir ben zaten 28 g
nde bir görmüyorum belki ondandır. Geçen hafta kese 8mmdi pazartesi. bu çarşamba bebek 2mm normal mi ki
Kizlar ben kacinci haftada oluyorum.sat 1 ocak ama burdaki takvimde 10.hafta diyor.ben 9+2 yim ama bugün.
Bu arada mide bulantilarim önceden öģleden sonra baslardı.simdi yataktan kalkar kalkmaz olmaya basladı.ayaga kalinca kusmaya basliyorum.boş mideyle de ne kusacaksam sanki.demem o ki ne kadar çabuk şu 12 hafta gecerse o kadar iyi olacam.vitaminsiz yemeksiz yasiyorum.
Bu saate kadar bisey yemedim.öğürüp duruyorum.
Ne bileyim canım bişeyde istemiyo. Eşime hep derdim hamile kalınca seni uykudan uyandırıp en bulunmaz bişey isticem nöbetçi manav aratacam gecenin bi vakti diye. Bari canım bişey istese ama yok istemiyo. Önceden çok tatlı yerdim şimdi canım hiç istemiyo
o listeyi bizimle de paylaş ama :)@limonlutarcinlikek canim dr. Bana omadar cok seyi yeme diye saydiki (listede verdi) annem cikinca dediki kizim sana hic bisi yeme dese saymasa iyiydi.
Sen ne yiceksin dedi
Aç kal diyo bu dedi.
Ayyy en guzel seyleri hep yasakladi ya.
Napalim yemicizzz
Eğiliyorum mecburen ayakkabimi bağlıyorum mesela ha birde uyku sersemi geriliyorum sonra farkına varıyorum
Walla greyfurt suyuda yasakmis ben sabah onuda sıktim ictimBen zencefil kullanılmıyor diye biliyorum çok zorlanırsanız 4 gr a izin var. Geçmiş olsun
Canim gozunuzaydiinn❤Allah daim etsin iyi haberlerini prensesisin diyelim :)
Ultrason fotosu var mi?Gondermek istemezsen hic sorun degil gonderirsen şu bahsedilen teori ile bi bakalim bakalim :))
Iste dusun 20mm'di canım gormedik bebek fln.Gayet normal inann❤
Canim 9+1,9+2,9+3 ... 9+0'a kadar 10.haftanin icindesin demek.
Yani 9 haftaliksin.
Gebelikte hafta takibi olunca basta kafa karisiyor :)
Daha dur canim yeni basliyor inan ki :) Daha hamile degil miyim diye dusunuruz gobisleri gorene kadar :)))
Cok guzel gunler bekliyor inan❤
Senin sikintin sana yeter zaten varsin simdilik olmasın lekelenmelerinde bitsinde insallah❤
Paylaştı=)o listeyi bizimle de paylaş ama :)
Ne yemeyeceksin dedi mesela? Zararlı bişey varsa bizde dikkat edelim. Benimki hiç kısıtlama dedi.
Deme öyle dilini ısır:)
Geçen haftaya kadar bende öyleydim bulantı bile sayılamayacak kadar azdı. 8. haftaya girdim hoşgeldin bulantı oldu resmen
yeni gördümPaylaştı=)
Normaldir canim durumun.basta iştahsızlik ve tatlidan kaçınma oluyor.sonra bulantilar başlıyor.ama aşerme olmuyor.bence 4.ayda başliyo aşerme.yani bulantilar bitip de iştah acilinca.
İnş canım
Lekelenmelerim bitsin bulantıya raZıyım
Kızzz deme öyle inan çok zor.Yedigin yaramiyor diye dusunmek,yiyememek,belki de serumlara dayanmakta ayri zor.
Hayirlisiyla insallah❤
Sağol :)
Bnm lekelenmelerim bitsin bulantıya razıyım inan ki
O dizi kirmadan egilmek.Sağol :)
Pek bilmediğimiz bişey yokmuş ama insan tamamen uzak kalamıyor alışkanlık olunca. Mümkün olduğunca buradaki gibi gidiyorum şu an için arada fire versem de :)
Arada kaçamak yapabiliriz bence
Eğilmek derken beli büküp eğilmek herhalde. Dizleri kırıp çökmekte bi sıkıntı var mıdır illaki eğiliyoruz çünkü.
Ikisi de olmasın inşallah :)
Canim anlayan varsa neden olmasim yollarim tabiCanim gozunuzaydiinn❤Allah daim etsin iyi haberlerini prensesisin diyelim :)
Ultrason fotosu var mi?Gondermek istemezsen hic sorun degil gonderirsen şu bahsedilen teori ile bi bakalim bakalim :))
Iste dusun 20mm'di canım gormedik bebek fln.Gayet normal inann❤
Canim 9+1,9+2,9+3 ... 9+0'a kadar 10.haftanin icindesin demek.
Yani 9 haftaliksin.
Gebelikte hafta takibi olunca basta kafa karisiyor :)
Daha dur canim yeni basliyor inan ki :) Daha hamile degil miyim diye dusunuruz gobisleri gorene kadar :)))
Cok guzel gunler bekliyor inan❤
Senin sikintin sana yeter zaten varsin simdilik olmasın lekelenmelerinde bitsinde insallah❤
Sola yatmak daha iyi diye duymuştum evet ama illaki sağa da dönüyor insan. Karın çıkmaya başlayınca rahatsız eder mecbur sola döneriz belki de.O dizi kirmadan egilmek.
Ya o diilde ozellikle 3 aydan sonra hep soluna yat dedi.
Insan hep soluna nasil yatar ya.
Onu nasil yapicam bilemedim.
Insan istemsiz saginada donuyor yani gece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?