Değil canım bende öyleyim yiyorum kalkıyorum yarım saat sonra tekrar acıkıyorum güzel şeyler tadını çıkarkizlar 9haftalik oldum şuan ve surekli acıkıyorum.
yemek yedikten sonra bile karnim gurulduyo
normal mi bu ya. bulantim vs olmadi hic ama surekli bisiler yeme halindeyim
53 kiloyum bu arada kilo problemim yok da hayatımda ilk defa böyle yiyorum, bunun icin erken donem degil mi
9. Haftayi bir gun bile gecsen 10.haftaya girmişsin sayiliyorSata gore 9+2yim bugün.
Aynen canim ne yesem dokunuyor dayanamiyorum midemin acisina doğru düzgün beslenemiyorum bileDoktorun önerdiyse iç o zaman hastalık ilerleyince kötü oluyor ateşin varsa Parol kullanabilirsin doktor başta ateşini konturol altına alalım dedi mideler hep berbat Allah a emanet canım Rabbim şifa nı versin geçer ama zorlaniyo insan biraz
Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canim.Evet inşallah=))benimde 9+1=)
Evet canim arkadaşlar da anlatimca anladım:)Canim gozunuzaydiinn❤Allah daim etsin iyi haberlerini prensesisin diyelim :)
Ultrason fotosu var mi?Gondermek istemezsen hic sorun degil gonderirsen şu bahsedilen teori ile bi bakalim bakalim :))
Iste dusun 20mm'di canım gormedik bebek fln.Gayet normal inann❤
Canim 9+1,9+2,9+3 ... 9+0'a kadar 10.haftanin icindesin demek.
Yani 9 haftaliksin.
Gebelikte hafta takibi olunca basta kafa karisiyor :)
Daha dur canim yeni basliyor inan ki :) Daha hamile degil miyim diye dusunuruz gobisleri gorene kadar :)))
Cok guzel gunler bekliyor inan❤
Senin sikintin sana yeter zaten varsin simdilik olmasın lekelenmelerinde bitsinde insallah❤
Kilo mecbur.bende yatiyorum ama kilo aldigim yok.sen yiyorsun heralde:)Ayyy iştahım açılmasın kg almayım. Kalçam büyümüş yatmaktan zaten
Saol canim cvp icin.sağlikla büyüsün minişler:)9. Haftayi bir gun bile gecsen 10.haftaya girmişsin sayiliyor
Amin canim hepimiz alalım inşallah.Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canim.
Evet canim arkadaşlar da anlatimca anladım:)
Kilo mecbur.bende yatiyorum ama kilo aldigim yok.sen yiyorsun heralde:)
Saol canim cvp icin.sağlikla büyüsün minişler:)
Takma kafana yalniz degilsin. Bende her gece tanidigim herkeske kavga ediyorum. Sabaha kadar abuk subuk seyler goruyorum.Psikopata bağlamış durumdayim ruyalarimda
Millet bebeğini görüyor bende kabus görüyorumyalnız değilmişim demek ki
Gerçeği söyledim canım eşimde farkında zaten terazi olacağındanbenm gibi kızı olursa öpsün başına koysun
Eşime görede oğlu olacakmış
Sağlıklı sihhatli olsunda hayırlısıyla kucağımıza alalım hiç farketmez kız mış oğlanmış
Kızlar malesef ki benim kötü bi durumum var
Geceleri kabus görüyorum. Birileri kaza yapıyor birileri ölüyor korku filmi gibi. 1 haftadır boyleyim =(
Amin canım sagolasin b grubu dedi kadın doğum doktorumda icebilirsin ama yinede tedirginim bir sürü ilaç icmis olucam igne vuruldum tiroid icinde iciyorum gaviscon can yoldasim oldu zaten bide üstüne günde 2 antibiyotik
Kızlar beni bebişler çok sıkıştırıyolardı ıkı gündür karnım rahat acaba yerleri genişledide ondan mı ikiz 3hafta oldu doktora gideli haftaya kondurolumde sıkıntı yoktur inşallah
Geçmiş olsun canım endişelenme hemen canım ölçümden ölçüme fark olabilir ölçüyü alırken azıcık içten aldılarsa öyle görünmüş olabilir sata göre daha geride çıkması da çok sorun değil. Bebişinin kalbi atıyorsa şimdilik onunla ilgili sıkıntı yoksa hiç üzme tatlı canını. Plasenta previa mı diyorlardı bazen yerleşim aşağıda olabiliyor şans meselesi bazı kişilerde oluyor. Kendini yorma psikolojik olarak da yorma rabbim hayırlısıyla doğumunu nasip etsin inşMerhaba arkadaslar uzun zamandir bakamadim birsuru hamis gelmis allah hayirli etsin saglikli sihhatli kucagimiza aliriz insallah hepimizde..
Ben 3gündür cok sıkıntılıyım. Pazartesi öglen vakitlerinde kanamam oldu acile gittim bebegin yerlesiminin asagida oldugunu söyledi (tup bebek hamilesiyim) düsük riskim varmis igne yapti proluton adinda.. kanamam hâla ara ara devam ediyor sürekli yatiyorum ama benim asil korktugum gecen hafta muayenem vardi orda ultrasonda carsamba gunu 8+6haftaliktim(karindan) acile gudince yani pazartesi 8+5gozuktu(alttan) bu nasil olur normalde 9+3olmaliydi ve crl (yani bas popo ölcümü) once 2.22cm di acile 2.12cmkuculmus olabilirmi kalbi atiyor normal dedi ama cok korkuyorum
Tesekkur ederim canim insallah oyledir iyiki varsiniz iyiki boyle bir sayfa var motive ediyor gercekten allah razi olsun insallah hersey yolundadirCanım geçmiş olsun Allah sihat versin inşallah en kısa zamanda normale döner kanama bir çoğumuz yaşıyoruz üzülüp kendini harap etme neolur elinden geldiğince iyi düşün dualarımız seninle . Ultrason ölçüleri yerden yere fark ediyor kuzum ilk çektirdiğim yerle burası farklı olur çok normal onu da kafana takma Allah esirgeyip korusun hem seni hem evladını.
Aminn insallah canim ama o plasenta yerlesimi daha gec olmuyormuGeçmiş olsun canım endişelenme hemen canım ölçümden ölçüme fark olabilir ölçüyü alırken azıcık içten aldılarsa öyle görünmüş olabilir sata göre daha geride çıkması da çok sorun değil. Bebişinin kalbi atıyorsa şimdilik onunla ilgili sıkıntı yoksa hiç üzme tatlı canını. Plasenta previa mı diyorlardı bazen yerleşim aşağıda olabiliyor şans meselesi bazı kişilerde oluyor. Kendini yorma psikolojik olarak da yorma rabbim hayırlısıyla doğumunu nasip etsin inş
Doğrudur ya ben karıştırdım sanırım ama benzer durumu yaşayan insanlar oluyor canım sen moralini iyi tut önemli olan oAminn insallah canim ama o plasenta yerlesimi daha gec olmuyormu
Canım öncelikle geçmiş olsun bundan sonrası güzel olsun inşsllah.Senin bebek aşağıda derken kese mi aşağıda yoksa bebek mi kesenin alt kısmında yerleşmiş? Bana bir doktor plasenta aşağıda dedi başka bir doktor da bazı Kişilerin aşağıda olur ama zamanla yukarı kendiliğinden Çıkma ihtimali var. kanamanın bu duruma bağlı olabileceğini söylediTesekkur ederim canim insallah oyledir iyiki varsiniz iyiki boyle bir sayfa var motive ediyor gercekten allah razi olsun insallah hersey yolundadir
Bndede kese aşağı yerleşmiş dedi ,bebek büyüdükçe yukarı çıkarmış,dinlen bol bolTesekkur ederim canim insallah oyledir iyiki varsiniz iyiki boyle bir sayfa var motive ediyor gercekten allah razi olsun insallah hersey yolundadir
Canjm ben suan 6 haftalık im ve 3+3 iken öğrendim 3+5 iken kanamam oldu adet gibi resmen kimyasal gebelik sandım o gün pruloton vurdu doktor şu an 6+2 yim ve hcg artışı masallah çok güzeldi ınsallah yarın da kalp atışını görmeye gidicem demem o ki kanama olabiliyor değerin ikiye katliyorsa bi çok önemli sanırım Allah bebislerimizi bize bagislasinBaska kanamali gebrlik geciren saglikli olan varmi acabaa
Tabiki öyle fark etmez canım yeterki sağlıklı olsunlar cümlemizinki.. ama böyle kızdı erkekti oydu buydu deyip zamanı gecircez hayırlısıyla inşallah olsunlar da sen ben yada eşlerimiz birileri yanilsin anneler yanılmaz ama hadi bakalım.
Hayırlara yor canım Allah hayırlara vesile kılsın rüyalarını inşallah. Su ya anlat derdi nenem şu gibi akar gider diye.
Canım bisi desem inanmaya bilirsin annem 42 yaşında bobreklerindeki taşlar sebebiyle hastaneye yattı acil birinin alınması gerekti ertesi gün alındı bir böbreği tabi devamında antibiyotik bir çok ilaç 15 gün sonra kontrol gittik dr yabancı bir cisim var dedi kadın doğuma sevk etti meğer annem 2.5 aylık gebe can veren Allah ameliyat röntgen antibiyotik ne olursa olsun ol desin yeterki.. Sıkılma kuzum şifa olsun içeriğin ilaçlar bisi olmaz dediyse dr .bisi olmaz. Sen güçlen eskisi gibiki bebekte güçlü annesinden kuvvet alsın.
Yoktur inşallah heleki sen iki bebiş annesi iki kat sağ duyulu ol kız ne olcak onlar senin göğüste kendilerine en güzel yeri seçmiş tepikleyip genişletip keyiflerine bakıyorlardır evelallah. Güzel haberlerle gel inşallah kuzum.
Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canim.
Evet canim arkadaşlar da anlatimca anladım:)
Kilo mecbur.bende yatiyorum ama kilo aldigim yok.sen yiyorsun heralde:)
Saol canim cvp icin.sağlikla büyüsün minişler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?