2018 Ekim Anneleri

Canım korkma kalbi atıyomuş bebeğinin. Stres yapma sakin ol. Dr . Kontrolunda ol. Bnmde kanama şeklinde lekelenmelerim oldu. Dinlen ayağa mecbur olmadıkça kalkma. Allah korur minikleri

Yani bebekmi kesemi bilmiyorum ama yerlesimi asagida dedi

Yani bebekmi kesemi bilmiyorum ama yerlesimi asagida dedi
Kaç haftalıksın keseyi yeni mi gördün ? Yeni gördüysen aşağıda olan kesedir.İlk kese göründüğünde söylerler bunu söyleyeceklerse

Ah canım yaa. Genetik, immunolojik inceleme yapıldı di mi? Ona göre bu gebelikte bazı önlemler alınması gerekebilir. Gerçi doktorun gerekeni yapmıştır sanıyorum ama yine de aklında bulunsun. İnşalla h bu bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın

Ayyy yok canım yaa sabah yumurta peynir yiyorum süt içiyorum. Öğlen ceviz muz yiyorum öğleden sonra ananas kivi mandalina falan yiyorum. Akşamda yemeğimi yiyorum. Ekmek falan yemiyorum. Bol su içiyorum.
Yiyormussun iste biseyler canim.metabolizma da yavas calisinca kilo yapiyor.ben bisey yemiyorum.yemek kahvalti filan yok.günde 1 öğün o da ne oldugu belli degil.bazen bi muz bazense patlamis misir.duzen yok bende.mide kabul etmiyor.

Bende uyanıyorum geri dalınca reklam vermiş gibi kaldığı yerden devam. Zaten tv açık uyuyorum

Yiyormussun iste biseyler canim.metabolizma da yavas calisinca kilo yapiyor.ben bisey yemiyorum.yemek kahvalti filan yok.günde 1 öğün o da ne oldugu belli degil.bazen bi muz bazense patlamis misir.duzen yok bende.mide kabul etmiyor.

Ayyy ne bileyim yaa sürekli yattığım içinde olabilir. İşim masabaşı bi iş ama ben gün içinde çok aktiftim biraz hiperaktiflik var bende. Şimdi sürekli yatıncada olabilir

Benm en baştan beri içime kız doğuyo. Hep kızım diye seviyorum. Rüyamdada gördüm aynı bana benziyodu mavi gözler sarı kıvrık saçlar
Sen ne hissediyosun canım

Hey masallahhh kalbindeki gönlündeki kabul olsun inşallah canım.. senin yada benim kız yada erkek yeterki sağlıklı olsunlar gerisi bize muhabbet konusu . Vallahi hiç bişey hissetmiyorum belkide korkularımdan bunları düşünmek istemedim kız daha bi çöp bile alamadım almayı düşünemedim biliyormusun neyse inşallah o günleride hep birlikde yaşarız tartisiriz insallahhhhhh

Canım Allah (c.c) razi olsun ...kayıplara pataloji ..bana eşime genetik bana kan pıhtısı felan 5 tane ayrı ayrı test yapıldı. Kayıptan sonra .

Inşallah her birimiz sırayla kuzularımızı alıp koklayıp gönül rahatlığıyla çok şükür deyip güzel uykulara dalarız insallahhhh

İnş canım cümlemizinki. Bende bişey almadım daha almamda. Şu kanamalar falan beni mahvetti. 7 aylık falan olalım öyle alıcam Allahın izniyle.

İnş canım cümlemizinki. Bende bişey almadım daha almamda. Şu kanamalar falan beni mahvetti. 7 aylık falan olalım öyle alıcam Allahın izniyle.
Vallahi benim kalbimden de geçen o Allah bize o günleri nasip etsin inşallah ozamana kadar bisi almam eskiden bebek reklamlarına bile bakamazdım ama şimdi en azından izleye biliyorum çok şükür buda bi gelişme...

7. Ayda hepimiz ne alıaz ne unuttuk diye birbirimizi yicez ahahahha ne güzel günler o günler inşallah hep birlikde yaşarız o günleri kuzum.

Dayanamadim ağrıya ictim canim Allaha emanet olsun söylediklerinde sakinlestirdi Rabbim ol derse olur ama işte pinpirikleniyoruz korkuyoruz Allah kimseyi korktuguna ugratmasın

Bana da yapıldı canım genetik testler pıhtılaşma kromozom için bende kromozom bozukluğu çıktı bir doktor önemli degil dedi biri korkuttu bunları düşünürken Rabbim nasip etti hamile kaldım ilaç içerken korkularim biraz da bundan kaynaklaniyor

İnş. Canım yaa inş.
Bişey sorucam yaşpasta yesem bişey olur mu ki yaa zararı var mı?

Takma kafana yalniz degilsin. Bende her gece tanidigim herkeske kavga ediyorum. Sabaha kadar abuk subuk seyler goruyorum. Psikopata bağlamış durumdayim ruyalarimda
Hahahah demekki yalnız değilmişim bende diyordum kendi kendime nasıl bi psikopatım diye:) rüyamda kavga ediyorum herkesle saçma sapan rüyalar demekki oluyormuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…