- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
Merhaba arkadaslar uzun zamandir bakamadim birsuru hamis gelmis allah hayirli etsin saglikli sihhatli kucagimiza aliriz insallah hepimizde..
Ben 3gündür cok sıkıntılıyım. Pazartesi öglen vakitlerinde kanamam oldu acile gittim bebegin yerlesiminin asagida oldugunu söyledi (tup bebek hamilesiyim) düsük riskim varmis igne yapti proluton adinda.. kanamam hâla ara ara devam ediyor sürekli yatiyorum ama benim asil korktugum gecen hafta muayenem vardi orda ultrasonda carsamba gunu 8+6haftaliktim(karindan) acile gudince yani pazartesi 8+5gozuktu(alttan) bu nasil olur normalde 9+3olmaliydi ve crl (yani bas popo ölcümü) once 2.22cm di acile 2.12cmkuculmus olabilirmi kalbi atiyor normal dedi ama cok korkuyorum
Yani bebekmi kesemi bilmiyorum ama yerlesimi asagida dediCanım öncelikle geçmiş olsun bundan sonrası güzel olsun inşsllah.Senin bebek aşağıda derken kese mi aşağıda yoksa bebek mi kesenin alt kısmında yerleşmiş? Bana bir doktor plasenta aşağıda dedi başka bir doktor da bazı Kişilerin aşağıda olur ama zamanla yukarı kendiliğinden Çıkma ihtimali var. kanamanın bu duruma bağlı olabileceğini söyledi
Tamam insallah normalde univ okuyorum ama bu hafta full yatiyorumCanım korkma kalbi atıyomuş bebeğinin. Stres yapma sakin ol. Dr . Kontrolunda ol. Bnmde kanama şeklinde lekelenmelerim oldu. Dinlen ayağa mecbur olmadıkça kalkma. Allah korur minikleri
Kaç haftalıksın keseyi yeni mi gördün ? Yeni gördüysen aşağıda olan kesedir.İlk kese göründüğünde söylerler bunu söyleyeceklerseYani bebekmi kesemi bilmiyorum ama yerlesimi asagida dedi
Canim yaşadiğim herşeye ragm3n Allah a şukur etmeyi cok guzel ögrendim.Evet haklisin cok güzel bir suprizdi .ilk kayipda kurtaj olurken 4 sen3 sonra gelen mucizeydi bidaha olmaz neden neden neden kaybettim diye cok isyan ettim ama bunu olay soguyunca anladim1 ay gecmeden gebe kaldim resmen bana sen ne4den bil3ceksin ben istersem olur dedi Yaradan Allah 3. Aya kadar gizlerim dedi bana ibret olsun diye bence sen bile anlamazsın dedi cift cift verir Yaradan Allah o masada 3. Aya kadar nasil anlamadi dr nasil o kalp atislarindaki farki ultrasondaki iki bebegi fark etmediler ibretlik ustune ibretlik. Evet gercekten buyuk suprizdi ogrendigim o an ama kalp atislari yok denildiginde o supriz 5 saniye sonra enkaz haline dondu kanim çekildi agliyimmi guluyummu bilemedim heycan ikinci hastaneye sevk edilirken yalvarislarimin insallah yaniliyorlardir bebekler yasiyordur deyip arabada gittigim yol bitmek bilmedi .AMA YINEDE CAN VEREN ALLAH A HAMD OLSUN ŞERRİNDE BİLE BIR HAYIR VARDIR DIYORUM .Allah bunlari kimseye yasatmasin insallah .Hayatta her aci tatli biz insan oglu icinmis.
Ah canım yaa. Genetik, immunolojik inceleme yapıldı di mi? Ona göre bu gebelikte bazı önlemler alınması gerekebilir. Gerçi doktorun gerekeni yapmıştır sanıyorum ama yine de aklında bulunsun. İnşalla h bu bebeğini sağlıcakla kucağına alırsınCanim yaşadiğim herşeye ragm3n Allah a şukur etmeyi cok guzel ögrendim.Evet haklisin cok güzel bir suprizdi .ilk kayipda kurtaj olurken 4 sen3 sonra gelen mucizeydi bidaha olmaz neden neden neden kaybettim diye cok isyan ettim ama bunu olay soguyunca anladim1 ay gecmeden gebe kaldim resmen bana sen ne4den bil3ceksin ben istersem olur dedi Yaradan Allah 3. Aya kadar gizlerim dedi bana ibret olsun diye bence sen bile anlamazsın dedi cift cift verir Yaradan Allah o masada 3. Aya kadar nasil anlamadi dr nasil o kalp atislarindaki farki ultrasondaki iki bebegi fark etmediler ibretlik ustune ibretlik. Evet gercekten buyuk suprizdi ogrendigim o an ama kalp atislari yok denildiginde o supriz 5 saniye sonra enkaz haline dondu kanim çekildi agliyimmi guluyummu bilemedim heycan ikinci hastaneye sevk edilirken yalvarislarimin insallah yaniliyorlardir bebekler yasiyordur deyip arabada gittigim yol bitmek bilmedi .AMA YINEDE CAN VEREN ALLAH A HAMD OLSUN ŞERRİNDE BİLE BIR HAYIR VARDIR DIYORUM .Allah bunlari kimseye yasatmasin insallah .Hayatta her aci tatli biz insan oglu icinmis.
Yiyormussun iste biseyler canim.metabolizma da yavas calisinca kilo yapiyor.ben bisey yemiyorum.yemek kahvalti filan yok.günde 1 öğün o da ne oldugu belli degil.bazen bi muz bazense patlamis misir.duzen yok bende.mide kabul etmiyor.Ayyy yok canım yaa sabah yumurta peynir yiyorum süt içiyorum. Öğlen ceviz muz yiyorum öğleden sonra ananas kivi mandalina falan yiyorum. Akşamda yemeğimi yiyorum. Ekmek falan yemiyorum. Bol su içiyorum.
Bende uyanıyorum geri dalınca reklam vermiş gibi kaldığı yerden devam. Zaten tv açık uyuyorumOoo benim rüyalar olağanüstü dün gece fragmanını gördüm arkasından rüyanın aslını gördüm dizi izliyorum mübarek =) aynı kötü yeri iki defa izledim yani =(
Saat 3 te uyandım yatak odamda yatamayacagima karar verdim tv açtım izledim sonra sabaha karşı uyudum
Yiyormussun iste biseyler canim.metabolizma da yavas calisinca kilo yapiyor.ben bisey yemiyorum.yemek kahvalti filan yok.günde 1 öğün o da ne oldugu belli degil.bazen bi muz bazense patlamis misir.duzen yok bende.mide kabul etmiyor.
Benim gebelige bağlı yüksek çıkmıştı tsh
Evet dahiliye dr.u ilac verdi 50 lik. Kadın doğum dr um 50 lige gerek yok kırarak iç yeterli dedi. Aç karnına içiyorum düştü ama tedbir amaçlı kullanmaya devam ediyorumPeki bununla ilgili doktorunuz nasil bir yol izledi ilac verdi mi?
Benm en baştan beri içime kız doğuyo. Hep kızım diye seviyorum. Rüyamdada gördüm aynı bana benziyodu mavi gözler sarı kıvrık saçlar
Sen ne hissediyosun canım
Ah canım yaa. Genetik, immunolojik inceleme yapıldı di mi? Ona göre bu gebelikte bazı önlemler alınması gerekebilir. Gerçi doktorun gerekeni yapmıştır sanıyorum ama yine de aklında bulunsun. İnşalla h bu bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın
Hey masallahhhkalbindeki gönlündeki kabul olsun inşallah canım.. senin yada benim kız yada erkek yeterki sağlıklı olsunlar gerisi bize muhabbet konusu . Vallahi hiç bişey hissetmiyorum belkide korkularımdan bunları düşünmek istemedim kız daha bi çöp bile alamadım almayı düşünemedim biliyormusun neyse inşallah o günleride hep birlikde yaşarız tartisiriz insallahhhhhh
Canım Allah (c.c) razi olsun ...kayıplara pataloji ..bana eşime genetik bana kan pıhtısı felan 5 tane ayrı ayrı test yapıldı. Kayıptan sonra .
Inşallah her birimiz sırayla kuzularımızı alıp koklayıp gönül rahatlığıyla çok şükür deyip güzel uykulara dalarız insallahhhh
Vallahi benim kalbimden de geçen o Allah bize o günleri nasip etsin inşallah ozamana kadar bisi almam eskiden bebek reklamlarına bile bakamazdım ama şimdi en azından izleye biliyorum çok şükür buda bi gelişme...İnş canım cümlemizinki. Bende bişey almadım daha almamda. Şu kanamalar falan beni mahvetti. 7 aylık falan olalım öyle alıcam Allahın izniyle.
Dayanamadim ağrıya ictim canim Allaha emanet olsun söylediklerinde sakinlestirdi Rabbim ol derse olur ama işte pinpirikleniyoruz korkuyoruz Allah kimseyi korktuguna ugratmasınCanım bisi desem inanmaya bilirsin annem 42 yaşında bobreklerindeki taşlar sebebiyle hastaneye yattı acil birinin alınması gerekti ertesi gün alındı bir böbreği tabi devamında antibiyotik bir çok ilaç 15 gün sonra kontrol gittik dr yabancı bir cisim var dedi kadın doğuma sevk etti meğer annem 2.5 aylık gebe can veren Allah ameliyat röntgen antibiyotik ne olursa olsun ol desin yeterki.. Sıkılma kuzum şifa olsun içeriğin ilaçlar bisi olmaz dediyse dr .bisi olmaz. Sen güçlen eskisi gibiki bebekte güçlü annesinden kuvvet alsın.
Bana da yapıldı canım genetik testler pıhtılaşma kromozom için bende kromozom bozukluğu çıktı bir doktor önemli degil dedi biri korkuttu bunları düşünürken Rabbim nasip etti hamile kaldım ilaç içerken korkularim biraz da bundan kaynaklaniyorHey masallahhhkalbindeki gönlündeki kabul olsun inşallah canım.. senin yada benim kız yada erkek yeterki sağlıklı olsunlar gerisi bize muhabbet konusu . Vallahi hiç bişey hissetmiyorum belkide korkularımdan bunları düşünmek istemedim kız daha bi çöp bile alamadım almayı düşünemedim biliyormusun neyse inşallah o günleride hep birlikde yaşarız tartisiriz insallahhhhhh
Canım Allah (c.c) razi olsun ...kayıplara pataloji ..bana eşime genetik bana kan pıhtısı felan 5 tane ayrı ayrı test yapıldı. Kayıptan sonra .
Inşallah her birimiz sırayla kuzularımızı alıp koklayıp gönül rahatlığıyla çok şükür deyip güzel uykulara dalarız insallahhhh
Vallahi benim kalbimden de geçen o Allah bize o günleri nasip etsin inşallah ozamana kadar bisi almam eskiden bebek reklamlarına bile bakamazdım ama şimdi en azından izleye biliyorum çok şükür buda bi gelişme...
7. Ayda hepimiz ne alıaz ne unuttuk diye birbirimizi yicez ahahahha ne güzel günler o günler inşallah hep birlikde yaşarız o günleri kuzum.
Yok yeni görmedim 9haftaligim canimKaç haftalıksın keseyi yeni mi gördün ? Yeni gördüysen aşağıda olan kesedir.İlk kese göründüğünde söylerler bunu söyleyeceklerse
Olabilir canim.kilo alirim diye takma hic kafana.bebisin de sende saglikli ol gerisi mühim degil.Ayyy ne bileyim yaa sürekli yattığım içinde olabilir. İşim masabaşı bi iş ama ben gün içinde çok aktiftim biraz hiperaktiflik var bende. Şimdi sürekli yatıncada olabilir
Hahahah demekki yalnız değilmişim bende diyordum kendi kendime nasıl bi psikopatım diye:) rüyamda kavga ediyorum herkesle saçma sapan rüyalar demekki oluyormuş :)Takma kafana yalniz degilsin. Bende her gece tanidigim herkeske kavga ediyorum. Sabaha kadar abuk subuk seyler goruyorum.Psikopata bağlamış durumdayim ruyalarimda
Kaç mg verdi antibiyotiği hafiftir muhtemelenBilmiyorum ki cok kararsizim icip icmemekte midemi kötü yapar diyede korkuyorum zaten fazlasiyla agriyir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?