Evet öyleymiş canım sonradan önceki yazdığını tekrar okudum farkettim.Allah Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Yok yeni görmedim 9haftaligim canim
Evet benim sorduklarım da öyle diyorlar.Hamilelik bir hastalık değildir her şeyi yiyebilirsin diyor kendi doktorum.Ama ben yine de tedarikliyim bu konuda :) kendime yasaklar koydum korkudanKızlar gebelikte şu yasak bunu yiyemem diye bir şey yok,tek uzak kalmamız gereken sigara ve alkol
Kızlar gebelikte şu yasak bunu yiyemem diye bir şey yok,tek uzak kalmamız gereken sigara ve alkol
Bana da yapıldı canım genetik testler pıhtılaşma kromozom için bende kromozom bozukluğu çıktı bir doktor önemli degil dedi biri korkuttu bunları düşünürken Rabbim nasip etti hamile kaldım ilaç içerken korkularim biraz da bundan kaynaklaniyor
İnş. Canım yaa inş.
Bişey sorucam yaşpasta yesem bişey olur mu ki yaazararı var mı?
Böyle düsünmen çok normal canim.insan korkuyor.önune gecilmez bi iştah ve sonu acı kilolar...
Almasi kolay vermesi bi o kadar zor.
Bende bulantim olsun istedim oldu da.ben dayanirim yeterki bebis saglikli olsun dedim.ins saglikla sıhhatle dogar yavrularimiz.[/QUOX Amin canım inşaAllah
Bence nefsinden zararlı olacagını düşündüğün için kesme derim azar azar yemeliyiz canımızın çektiğinden sigara ve alkol dışında:) ben hiç yasak koymadım ama gebelikte daha çook iştahım arttı ,canım ne çekerse az az yiyorumEvet benim sorduklarım da öyle diyorlar.Hamilelik bir hastalık değildir her şeyi yiyebilirsin diyor kendi doktorum.Ama ben yine de tedarikliyim bu konuda :) kendime yasaklar koydum korkudan
Seni çok iyi anlıyorum canım korkularını endişelerini kafandaki soru işaretlerini çok iyi hemde.. senin bedenin sağlığın bebek içinde çok önemli biliyorsun sen iyi olmalisinki kuzucugun da iyi olsun dr sorun olmaz demiş gönlünü ferah tut evelAllah bişey olmaz .. bide içebilirsen greyfurt suyu iç emi oda toparlamakta yardımcı olur inşallah...
Ya canım bende kan şekeri var ölçümlerinde bu çıkmadıysa tatlıdan yana sıkıntın da yoksa nefsini köreltmek için makul miktarda ye tabi ... Yanlız hamilelikte herşey yiyin sigara alkol hariç demeyin arkadaşlar şekeri olan tansiyonu olan daha farklı gıdalara alerjisi olan olabilir o yüzden nacizane tavsiyem gıda konusunda en güvenilir tanışmam dr larımız olsun .. hepimizin hamileliği sağlık durumu farklı nede olsa .
Bence aşırı yemediğin sürece bir şey olmazKan şekerime ve şekere bakıldı normal çıkmış. Canım dediğin gibi hamilelikte şeker olabiliyomuş bu da sıkıntıymış o nedenle sormuştum yaşpasta yesem diye. Birde içinde haZır gıdalar varya rahatsı oldum. Normalde çok severim ama 1-2 çatal alıp bıraktım
Dimi zaten hamilelerin canı ne çekerse tadımlık yemek gerekiyomuş.Bence aşırı yemediğin sürece bir şey olmaz
Kadınlar gününüz kutlu olsun annişler :)
Evet dahiliye dr.u ilac verdi 50 lik. Kadın doğum dr um 50 lige gerek yok kırarak iç yeterli dedi. Aç karnına içiyorum düştü ama tedbir amaçlı kullanmaya devam ediyorum
Hayır canım aksine faydalı bişey yapıyorsun devam etkızlar bende sütün kokusundan tiksinmeye başladım bir çay kaşığı türk kahvesi katıp içiyorum bir zararı varmıdır bilginiz varmı?
Günaydın yok benim euthyrox 50 mg lik.ama yarım içiyorum.dahiliye dr yazdığında ben kadın doğum dr uma gösterdim yarım iç 50 lik çok demişti.Gunaydin, ilac ismide vermek istemedim yanlis ornek olmasin diye ama sizinkide pro ile baslayan ilac mi? Benim kadin dogum drum 12. Haftadan sonra ic ilaci dedi endokrin drumda bu ilac gebelikte iciliyor ic dedi ikisinin arasinda kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?