2018 Ekim Anneleri

Kızlar gebelikte şu yasak bunu yiyemem diye bir şey yok,tek uzak kalmamız gereken sigara ve alkol

Kızlar gebelikte şu yasak bunu yiyemem diye bir şey yok,tek uzak kalmamız gereken sigara ve alkol
Evet benim sorduklarım da öyle diyorlar.Hamilelik bir hastalık değildir her şeyi yiyebilirsin diyor kendi doktorum.Ama ben yine de tedarikliyim bu konuda :) kendime yasaklar koydum korkudan

Seni çok iyi anlıyorum canım korkularını endişelerini kafandaki soru işaretlerini çok iyi hemde.. senin bedenin sağlığın bebek içinde çok önemli biliyorsun sen iyi olmalisinki kuzucugun da iyi olsun dr sorun olmaz demiş gönlünü ferah tut evelAllah bişey olmaz .. bide içebilirsen greyfurt suyu iç emi oda toparlamakta yardımcı olur inşallah...

İnş. Canım yaa inş.
Bişey sorucam yaşpasta yesem bişey olur mu ki yaa zararı var mı?

Ya canım bende kan şekeri var ölçümlerinde bu çıkmadıysa tatlıdan yana sıkıntın da yoksa nefsini köreltmek için makul miktarda ye tabi ... Yanlız hamilelikte herşey yiyin sigara alkol hariç demeyin arkadaşlar şekeri olan tansiyonu olan daha farklı gıdalara alerjisi olan olabilir o yüzden nacizane tavsiyem gıda konusunda en güvenilir tanışmam dr larımız olsun .. hepimizin hamileliği sağlık durumu farklı nede olsa .

Evet benim sorduklarım da öyle diyorlar.Hamilelik bir hastalık değildir her şeyi yiyebilirsin diyor kendi doktorum.Ama ben yine de tedarikliyim bu konuda :) kendime yasaklar koydum korkudan
Bence nefsinden zararlı olacagını düşündüğün için kesme derim azar azar yemeliyiz canımızın çektiğinden sigara ve alkol dışında:) ben hiç yasak koymadım ama gebelikte daha çook iştahım arttı ,canım ne çekerse az az yiyorum

kızlar bende sütün kokusundan tiksinmeye başladım bir çay kaşığı türk kahvesi katıp içiyorum bir zararı varmıdır bilginiz varmı?

Kan şekerime ve şekere bakıldı normal çıkmış. Canım dediğin gibi hamilelikte şeker olabiliyomuş bu da sıkıntıymış o nedenle sormuştum yaşpasta yesem diye. Birde içinde haZır gıdalar varya rahatsı oldum. Normalde çok severim ama 1-2 çatal alıp bıraktım

Bence aşırı yemediğin sürece bir şey olmaz

Evet dahiliye dr.u ilac verdi 50 lik. Kadın doğum dr um 50 lige gerek yok kırarak iç yeterli dedi. Aç karnına içiyorum düştü ama tedbir amaçlı kullanmaya devam ediyorum

Gunaydin, ilac ismide vermek istemedim yanlis ornek olmasin diye ama sizinkide pro ile baslayan ilac mi? Benim kadin dogum drum 12. Haftadan sonra ic ilaci dedi endokrin drumda bu ilac gebelikte iciliyor ic dedi ikisinin arasinda kaldim

Gunaydin, ilac ismide vermek istemedim yanlis ornek olmasin diye ama sizinkide pro ile baslayan ilac mi? Benim kadin dogum drum 12. Haftadan sonra ic ilaci dedi endokrin drumda bu ilac gebelikte iciliyor ic dedi ikisinin arasinda kaldim
Günaydın yok benim euthyrox 50 mg lik.ama yarım içiyorum.dahiliye dr yazdığında ben kadın doğum dr uma gösterdim yarım iç 50 lik çok demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…