amin inşallah ÇOK TŞKR EDERİM:)7 haftanin icindesin diyor bu da 6+lı bigun
Ama zaten gununu yakalayadabilir farklida cikabilir simdilik hic takilma :)
Gozunuzaydinn,darisi kalp atisina insallah :)
ya kıyamam nazarlandınız mıKızlar malesef ki benim kötü bi durumum var
Geceleri kabus görüyorum. Birileri kaza yapıyor birileri ölüyor korku filmi gibi. 1 haftadır boyleyim =(
Minikler miiiiiGünaydınlar
Bugün miniklerimin kalp atışını dinlemeye gidicem heyecan dorukta
7+4'teyim umarım sorunsuzca duyarız
Minikler miiiii
Ayy rabbim bagislasin=) büyümüşlerdirr tabiki. Ben 6+2 de duymuştum kalbi. Sende duyarsinn 8.haftanın içindesin=) Ay çok güzel ya maşallah maşallahEvettt en son 2 taneydi 2 hafta önce kese için gittiğimde umarım ikiside büyümüştür
Kalp atışı duyan çok topikte maşallah. Sanırım en sona ben kaldım duymayan
Ayy rabbim bagislasin=) büyümüşlerdirr tabiki. Ben 6+2 de duymuştum kalbi. Sende duyarsinn 8.haftanın içindesin=) Ay çok güzel ya maşallah maşallah
Bende görüyorum kabuslar. Mesela kese için ilk gideceğim de birkaç gün kesenin olmadığını falan görürdüm=)Amiiin inşallah cümlemizde sağ salim kucagimiza alalım inşallah
Hafta olarak duyarım inşallahta bu gece baya bi kabus gördüm korkuyor insan ister istemez.
Allah yaşatmasın korkularımızı
KBB gittim verdiği reçeteyi jinekoloğuma da gösterdim, iki doktora güvenmekten başka çare yok, sizde çok ilerlemeden gidin Dr a, sonra tedavi daha güç olabilir..Bende kötü oldum iyice birde meyve o kadar yememe ragmen yakalandimhangi doktora gideceksiniz sizede gecmis olsun
Galiba normal bunlar korktuğumuz için rüyamıza geliyor.. Allah göstermesin. Sağ salim gelsinler her birimizinkide inşallahBende görüyorum kabuslar. Mesela kese için ilk gideceğim de birkaç gün kesenin olmadığını falan görürdüm=)
Kendim de okuyorum canim şükür dün kötü rüya gormedim de sabaha kadar usg çektirdim:)ya kıyamam nazarlandınız mıeşine okut yatmadan kendini
O dizi kirmadan egilmek.
Ya o diilde ozellikle 3 aydan sonra hep soluna yat dedi.
Insan hep soluna nasil yatar ya.
Onu nasil yapicam bilemedim.
Insan istemsiz saginada donuyor yani gece.
Kızlar malesef ki benim kötü bi durumum var
Geceleri kabus görüyorum. Birileri kaza yapıyor birileri ölüyor korku filmi gibi. 1 haftadır boyleyim =(
Merhaba arkadaslar uzun zamandir bakamadim birsuru hamis gelmis allah hayirli etsin saglikli sihhatli kucagimiza aliriz insallah hepimizde..
Ben 3gündür cok sıkıntılıyım. Pazartesi öglen vakitlerinde kanamam oldu acile gittim bebegin yerlesiminin asagida oldugunu söyledi (tup bebek hamilesiyim) düsük riskim varmis igne yapti proluton adinda.. kanamam hâla ara ara devam ediyor sürekli yatiyorum ama benim asil korktugum gecen hafta muayenem vardi orda ultrasonda carsamba gunu 8+6haftaliktim(karindan) acile gudince yani pazartesi 8+5gozuktu(alttan) bu nasil olur normalde 9+3olmaliydi ve crl (yani bas popo ölcümü) once 2.22cm di acile 2.12cmkuculmus olabilirmi kalbi atiyor normal dedi ama cok korkuyorum
Sola yatmak plesantaya en iyi beslenme sekli imiş.Saga ve sirtustu yatmak vucuttaki onemli damarlarla alakaliymis canim.Sortustu yatmak bi sure sonra sonra ancak bikac yastikla mumkun zaten :)
Surekli solada olmuyor acikcasi o yükle insan bi sure sonra uyusuyor.
Cikinti fln muhabbeti icin cok erken canin.Daha o cikintilar belli degil.O nub teorisi ve uygun haftalari 12-14.haftalar ve o zamanlar.
Benim gordugum Ramzi teorisi.
Bebegin keseye giris yönü ile yapilmis.
Tabii isin eglencesi bi yandan ama boylece bakariz dogru mu diye iste :))))
Ve ona gore karindan ultrason goruntun ise bebis kız :)))))))
Canim gebelikte ruyalar meshurdur.
Camasir ipine kizarmis patates asani bile duyardik :)))) kizima hamileylen grupta arkadaslarla.
Belki daha rahatlatici seyler tuketebilirsin uyumadan.
Çıkıntı görmediğimi bencede kız diye ben yazmıştım.
İlk gebeliğim bnm bilemem , gördüğümü söyledim dr u da kız olabilir deyince.
Biz baya heveslendik.Sola yatmak plesantaya en iyi beslenme sekli imiş.Saga ve sirtustu yatmak vucuttaki onemli damarlarla alakaliymis canim.Sortustu yatmak bi sure sonra sonra ancak bikac yastikla mumkun zaten :)
Surekli solada olmuyor acikcasi o yükle insan bi sure sonra uyusuyor.
Cikinti fln muhabbeti icin cok erken canin.Daha o cikintilar belli degil.O nub teorisi ve uygun haftalari 12-14.haftalar ve o zamanlar.
Benim gordugum Ramzi teorisi.
Bebegin keseye giris yönü ile yapilmis.
Tabii isin eglencesi bi yandan ama boylece bakariz dogru mu diye iste :))))
Ve ona gore karindan ultrason goruntun ise bebis kız :)))))))
Canim gebelikte ruyalar meshurdur.
Camasir ipine kizarmis patates asani bile duyardik :)))) kizima hamileylen grupta arkadaslarla.
Belki daha rahatlatici seyler tuketebilirsin uyumadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?