2018 Ekim Anneleri

Evettt en son 2 taneydi 2 hafta önce kese için gittiğimde umarım ikiside büyümüştür

Kalp atışı duyan çok topikte maşallah. Sanırım en sona ben kaldım duymayan
Ayy rabbim bagislasin=) büyümüşlerdirr tabiki. Ben 6+2 de duymuştum kalbi. Sende duyarsinn 8.haftanın içindesin=) Ay çok güzel ya maşallah maşallah

Ayy rabbim bagislasin=) büyümüşlerdirr tabiki. Ben 6+2 de duymuştum kalbi. Sende duyarsinn 8.haftanın içindesin=) Ay çok güzel ya maşallah maşallah

Amiiin inşallah cümlemizde sağ salim kucagimiza alalım inşallah
Hafta olarak duyarım inşallahta bu gece baya bi kabus gördüm korkuyor insan ister istemez.
Allah yaşatmasın korkularımızı

Amiiin inşallah cümlemizde sağ salim kucagimiza alalım inşallah
Hafta olarak duyarım inşallahta bu gece baya bi kabus gördüm korkuyor insan ister istemez.
Allah yaşatmasın korkularımızı
Bende görüyorum kabuslar. Mesela kese için ilk gideceğim de birkaç gün kesenin olmadığını falan görürdüm=)

Bende kötü oldum iyice birde meyve o kadar yememe ragmen yakalandim hangi doktora gideceksiniz sizede gecmis olsun
KBB gittim verdiği reçeteyi jinekoloğuma da gösterdim, iki doktora güvenmekten başka çare yok, sizde çok ilerlemeden gidin Dr a, sonra tedavi daha güç olabilir..

Günayyyyddddınn yahu bugün için icime sığmamakla birlikte fazlaca kıpır kipirim =)))
Kadınlar günümüz kutlu mutlu olsun diyorum
Gece rüyamda sabaha kadar ultrasona girdim bebeğimi gördüm hep. Uzun zamandır kabussuz bir geceydi :)
Siz neler yapıyorsunuz geçmişi okuyamadım kontrolü olan var mi bugün?

O dizi kirmadan egilmek.
Ya o diilde ozellikle 3 aydan sonra hep soluna yat dedi.
Insan hep soluna nasil yatar ya.
Onu nasil yapicam bilemedim.
Insan istemsiz saginada donuyor yani gece.

Sola yatmak plesantaya en iyi beslenme sekli imiş.Saga ve sirtustu yatmak vucuttaki onemli damarlarla alakaliymis canim.Sortustu yatmak bi sure sonra sonra ancak bikac yastikla mumkun zaten :)
Surekli solada olmuyor acikcasi o yükle insan bi sure sonra uyusuyor.

plojovic dr. Kiz diye dusunuyorum dedigi poçik bu
(Hic anlamam ben)

Eki Görüntüle 2120575

Cikinti fln muhabbeti icin cok erken canin.Daha o cikintilar belli degil.O nub teorisi ve uygun haftalari 12-14.haftalar ve o zamanlar.
Benim gordugum Ramzi teorisi.
Bebegin keseye giris yönü ile yapilmis.
Tabii isin eglencesi bi yandan ama boylece bakariz dogru mu diye iste :))))

Ve ona gore karindan ultrason goruntun ise bebis kız :)))))))

Kızlar malesef ki benim kötü bi durumum var
Geceleri kabus görüyorum. Birileri kaza yapıyor birileri ölüyor korku filmi gibi. 1 haftadır boyleyim =(

Canim gebelikte ruyalar meshurdur.
Camasir ipine kizarmis patates asani bile duyardik :)))) kizima hamileylen grupta arkadaslarla.
Belki daha rahatlatici seyler tuketebilirsin uyumadan.

Canini sıkma hersey normal bence.
O olcumlerde doktorun cihazi nerde baslatip durdurduguyla alakali cikan sonuclar.Zaten mmlerden bahsedilirken daha hic sikinti yapacagin bisy degil canim.
Kontrollerde bu degiskenlik gostetebilir ama zamanla netlesecek.
Hatta o zamanda bas cevresi baska hafta katin cevresi baska hafta bile cikabiliyor.

Çıkıntı görmediğimi bencede kız diye ben yazmıştım.
İlk gebeliğim bnm bilemem , gördüğümü söyledim dr u da kız olabilir deyince.

Çıkıntı görmediğimi bencede kız diye ben yazmıştım.
İlk gebeliğim bnm bilemem , gördüğümü söyledim dr u da kız olabilir deyince.

Bende simdi geriye dönüp seni de bilgilendirecektim canim,hatta ultrason goruntunden sende bakabilirsin bu sekilde diye :)))
Olur mu bilip bilmemek ne haddimize
O haftalar gelince oyle d3 bakariz birbirimize boyle iyi gozler lazim :))))

Biz baya heveslendik.
Hatta dun arkadasim aradi o dr. Dogum yapan onuda erkenden bilmis.
Kemik yapisindan durusundan anliyormus sanirim
Zaten hani esim kiz kiz diye seviyor hep ondanmi ne etkilendim elim hep pembelere gidiyor aman diyorum dur 1-2 ay daha.
Frenliyorum kendimi.
Allah hayirli saglikli evlat versin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…