2018 Ekim Anneleri

Amiiinn❤
Tabii orası öyle,sağlıklı olsunlar inşallah.
Ama işte gönül sizde haklısınız :) Belki de hislerinde doğru :)

Bana da kızım olacak gb geliyor.Dünde kızım uyanınca 'anne rüyamda bebişimizi gördüm,kızmış' dedi gulesim geldi :))))))

Bu sana dedigim Ramzi teorisi dedikleri seye gore de ilk kiziminda ultrason goruntusune bakinca dogru.
Hatta teoriye gore bu da kız :)
Bakalim onumuzdeki haftalar belli olur :)

Cok tatli telaslar meraklar
Bakalim 2 ay sonra tekrar netlesince dogrulugunu teyit ederiz

Canim sen anlıyor musun ondan onu bende duydum çok araştırdım anlamadım keseye göre belli oluyormuş

Selamlar,
Bugün sağlık ocağına gidip tahlilleri yaptırdım. Sanki daha erken olması gerekiyordu gibi hissettim oradakilerin hareketlerinden.

Uğramayan varsa bi görüşsün, aklınızda bulunsun doktor vermese de orada tahlil yapıyorlar, takip ediyorlar.

plojovic benim bu 6+6 da vajinal bakıldı o teoriye göre kiz dimi Bu? Birde fasulye kese kız diyorlar. Ilişki de yumurtlamadan 3-5 gün öncesinde olmuştu. Sağlıklı olsun da kiz erkek farketmez 7 yıl sonra bulmuşum

Eklentiler

• 20180227_142029.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 54
Canım sagolasin aklinda bulunsun greyfurt suyu yasakmis gebelikte dün ictikten sonra ogrendim

Canım sagolasin aklinda bulunsun greyfurt suyu yasakmis gebelikte dün ictikten sonra ogrendim

Suyunu bilmiyorum ama dr bana greyfurt yememi önerdi boğaZım ağrıyo dediğimde.
Belki suyunu içmenin zararı vardır

Suyunu bilmiyorum ama dr bana greyfurt yememi önerdi boğaZım ağrıyo dediğimde.
Belki suyunu içmenin zararı vardır
Dün okudum bende internetde suyunu icmeyin diye ama zaten mide içinde asit açısından zararli zaten midem de kötü oldu benim sizin sorununuz yoksa belki o yüzden de doktor onermistir

Hanımlar nasılsınız,karnınızın üstüne yatabiliyomusunuz,yattığınızda bebişleri hissediyormusunuz

Dün okudum bende internetde suyunu icmeyin diye ama zaten mide içinde asit açısından zararli zaten midem de kötü oldu benim sizin sorununuz yoksa belki o yüzden de doktor onermistir

Bana yememi söyledi. Dediğim gibi suyu farkedebilir bilemiyorum ki. Kan sulandırıcı özelliği var ya belki ondandır.

Dünden beri hiç leke bile görmedim. Walla nasıl mutluyum anlatamam yada erken mi seviniyorum bilemiyorum.
Kulaklarım ağrıyo boğazlarımda hafif acıyo. Dr um ateşin yükselirse KBB ‘a görün dedi.
İdrar kültürümde temiz çıkmış.

Günaydınnn kızlarrrr

Gunaydin canim hayirli gunlerimizden biri olsun insallah...

Günaydınlar

Bugün miniklerimin kalp atışını dinlemeye gidicem heyecan dorukta

7+4'teyim umarım sorunsuzca duyarız

41 kere Masallah canim insallah pit pit iki kuzununda sesiyle şenlenir yuregin .. hayirli ugurlu olsun yavrularin

Evet cok sag ol canim bak bunu unuttun bugun yarin gidiyim kayt oluyum zaten artik bagli oldugun saglik ocagani kayit zorunluymus...

Greyfurt suyunu icmemi hatta yememi dr .um soyledi icince seker olmayan ve bu aylarda icerisinde en zengin c vitamini olan ayrica bulanti ve mide yanmasi icin bire bir olan bir meyve .ama ben yiyemedigim icin suyu iciyorum kan akisinida hizlandiriyor bida benim icin ayri bir arti meziyet ilk d3fa sizden duydum zararli oldugunu bu yasima kadar komik de geldi acicasi ..

Bu meyveyi sekeri tansyonu kalp damar hastaligi olan her kisi kullana biliyorken gebeye ne zarari varmis cok merak ettim

Canim sen anlıyor musun ondan onu bende duydum çok araştırdım anlamadım keseye göre belli oluyormuş

Karindan yapilan ultrasonda sagdan olan kız,sol taraftan keseye girmisse erkek seniyor canim.Alttan gorulende tam tersi.

Aynen oyle tabii oncelik sagliklari :) bunlarda isin eglenceli kisimlari :)

Buna göre senin erkek gb duruyor canim :) Bakalim netlesince onaylamis oluruuz :))))

İnş. tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…