Biz baya heveslendik.
Hatta dun arkadasim aradi o dr. Dogum yapan onuda erkenden bilmis.
Kemik yapisindan durusundan anliyormus sanirim
Zaten hani esim kiz kiz diye seviyor hep ondanmi ne etkilendim elim hep pembelere gidiyor aman diyorum dur 1-2 ay daha.
Frenliyorum kendimi.
Allah hayirli saglikli evlat versin hepimize.
Cok tatli telaslar meraklarAmiiinn❤
Tabii orası öyle,sağlıklı olsunlar inşallah.
Ama işte gönül sizde haklısınız :) Belki de hislerinde doğru :)
Bana da kızım olacak gb geliyor.Dünde kızım uyanınca 'anne rüyamda bebişimizi gördüm,kızmış' dedi gulesim geldi :))))))
Bu sana dedigim Ramzi teorisi dedikleri seye gore de ilk kiziminda ultrason goruntusune bakinca dogru.
Hatta teoriye gore bu da kız :)
Bakalim onumuzdeki haftalar belli olur :)
Amin canımGaliba normal bunlar korktuğumuz için rüyamıza geliyor.. Allah göstermesin. Sağ salim gelsinler her birimizinkide inşallah
Ya bizim kalp atışlarını dinlediğimiz hafta da ayniAyy rabbim bagislasin=) büyümüşlerdirr tabiki. Ben 6+2 de duymuştum kalbi. Sende duyarsinn 8.haftanın içindesin=) Ay çok güzel ya maşallah maşallah
Canim sen anlıyor musun ondan onu bende duydum çok araştırdım anlamadım keseye göre belli oluyormuşAmiiinn❤
Tabii orası öyle,sağlıklı olsunlar inşallah.
Ama işte gönül sizde haklısınız :) Belki de hislerinde doğru :)
Bana da kızım olacak gb geliyor.Dünde kızım uyanınca 'anne rüyamda bebişimizi gördüm,kızmış' dedi gulesim geldi :))))))
Bu sana dedigim Ramzi teorisi dedikleri seye gore de ilk kiziminda ultrason goruntusune bakinca dogru.
Hatta teoriye gore bu da kız :)
Bakalim onumuzdeki haftalar belli olur :)
Gerçekten miii=)Ya bizim kalp atışlarını dinlediğimiz hafta da ayni
Bende 6w2d duydumGerçekten miii=)
Bende gittim canım dün kbb ye antibiyotik verdi kadin dogum doktorumada gösterdim size ne ilaç verildi?KBB gittim verdiği reçeteyi jinekoloğuma da gösterdim, iki doktora güvenmekten başka çare yok, sizde çok ilerlemeden gidin Dr a, sonra tedavi daha güç olabilir..
Canım sagolasin aklinda bulunsun greyfurt suyu yasakmis gebelikte dün ictikten sonra ogrendimSeni çok iyi anlıyorum canım korkularını endişelerini kafandaki soru işaretlerini çok iyi hemde.. senin bedenin sağlığın bebek içinde çok önemli biliyorsun sen iyi olmalisinki kuzucugun da iyi olsun dr sorun olmaz demiş gönlünü ferah tut evelAllah bişey olmaz .. bide içebilirsen greyfurt suyu iç emi oda toparlamakta yardımcı olur inşallah...
Canım sagolasin aklinda bulunsun greyfurt suyu yasakmis gebelikte dün ictikten sonra ogrendim
Kim diyor bunları ben ilk defa duyuyorumSuyunu bilmiyorum ama dr bana greyfurt yememi önerdi boğaZım ağrıyo dediğimde.
Belki suyunu içmenin zararı vardır
Dün okudum bende internetde suyunu icmeyin diye ama zaten mide içinde asit açısından zararli zaten midem de kötü oldu benim sizin sorununuz yoksa belki o yüzden de doktor onermistirSuyunu bilmiyorum ama dr bana greyfurt yememi önerdi boğaZım ağrıyo dediğimde.
Belki suyunu içmenin zararı vardır
Dün okudum bende internetde suyunu icmeyin diye ama zaten mide içinde asit açısından zararli zaten midem de kötü oldu benim sizin sorununuz yoksa belki o yüzden de doktor onermistir
Günaydınnn kızlarrrr
Günaydınlar
Bugün miniklerimin kalp atışını dinlemeye gidicem heyecan dorukta
7+4'teyim umarım sorunsuzca duyarız
Selamlar,
Bugün sağlık ocağına gidip tahlilleri yaptırdım. Sanki daha erken olması gerekiyordu gibi hissettim oradakilerin hareketlerinden.
Uğramayan varsa bi görüşsün, aklınızda bulunsun doktor vermese de orada tahlil yapıyorlar, takip ediyorlar.
Canım sagolasin aklinda bulunsun greyfurt suyu yasakmis gebelikte dün ictikten sonra ogrendim
Canim sen anlıyor musun ondan onu bende duydum çok araştırdım anlamadım keseye göre belli oluyormuş
plojovic benim bu 6+6 da vajinal bakıldı o teoriye göre kiz dimi Bu? Birde fasulye kese kız diyorlar. Ilişki de yumurtlamadan 3-5 gün öncesinde olmuştu. Sağlıklı olsun da kiz erkek farketmez 7 yıl sonra bulmuşum
Gunaydin canim hayirli gunlerimizden biri olsun insallah...
41 kere Masallah canim insallah pit pit iki kuzununda sesiyle şenlenir yuregin .. hayirli ugurlu olsun yavrularin
Evet cok sag ol canim bak bunu unuttun bugun yarin gidiyim kayt oluyum zaten artik bagli oldugun saglik ocagani kayit zorunluymus...
Greyfurt suyunu icmemi hatta yememi dr .um soyledi icince seker olmayan ve bu aylarda icerisinde en zengin c vitamini olan ayrica bulanti ve mide yanmasi icin bire bir olan bir meyve .ama ben yiyemedigim icin suyu iciyorum kan akisinida hizlandiriyor bida benim icin ayri bir arti meziyet ilk d3fa sizden duydum zararli oldugunu bu yasima kadar komik de geldi acicasi ..
Bu meyveyi sekeri tansyonu kalp damar hastaligi olan her kisi kullana biliyorken gebeye ne zarari varmis cok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?