Dünden beri hiç leke bile görmedim. Walla nasıl mutluyum anlatamam yada erken mi seviniyorum bilemiyorum.
Kulaklarım ağrıyo boğazlarımda hafif acıyo. Dr um ateşin yükselirse KBB ‘a görün dedi.
İdrar kültürümde temiz çıkmış.
Canim mide ulserinde bile bu meyveyi tavsiye ediyor valla sastim kaldim suan partakal mandalinadan daha masum bi meyve 2 su bardagi ic dedi benim dr . Belkide icme denilenlerin farkli bir rahatsizligi vardir haklisin .. ama normal birine zararli denildigini duyunca cok komik geldi şasirdimDün okudum bende internetde suyunu icmeyin diye ama zaten mide içinde asit açısından zararli zaten midem de kötü oldu benim sizin sorununuz yoksa belki o yüzden de doktor onermistir
Gunaydin canim hayirli gunlerimizden biri olsun insallah...
41 kere Masallah canim insallah pit pit iki kuzununda sesiyle şenlenir yuregin .. hayirli ugurlu olsun yavrularin
Evet cok sag ol canim bak bunu unuttun bugun yarin gidiyim kayt oluyum zaten artik bagli oldugun saglik ocagani kayit zorunluymus...
Greyfurt suyunu icmemi hatta yememi dr .um soyledi icince seker olmayan ve bu aylarda icerisinde en zengin c vitamini olan ayrica bulanti ve mide yanmasi icin bire bir olan bir meyve .ama ben yiyemedigim icin suyu iciyorum kan akisinida hizlandiriyor bida benim icin ayri bir arti meziyet ilk d3fa sizden duydum zararli oldugunu bu yasima kadar komik de geldi acicasi ..
Bu meyveyi sekeri tansyonu kalp damar hastaligi olan her kisi kullana biliyorken gebeye ne zarari varmis cok merak ettim
Ekran resmini ekleyemedim okuduğum internet sitesi asagida sonucda bircok şeye internetden bakiyoruz orda okuduktan sonra söyledimGunaydin canim hayirli gunlerimizden biri olsun insallah...
41 kere Masallah canim insallah pit pit iki kuzununda sesiyle şenlenir yuregin .. hayirli ugurlu olsun yavrularin
Evet cok sag ol canim bak bunu unuttun bugun yarin gidiyim kayt oluyum zaten artik bagli oldugun saglik ocagani kayit zorunluymus...
Greyfurt suyunu icmemi hatta yememi dr .um soyledi icince seker olmayan ve bu aylarda icerisinde en zengin c vitamini olan ayrica bulanti ve mide yanmasi icin bire bir olan bir meyve .ama ben yiyemedigim icin suyu iciyorum kan akisinida hizlandiriyor bida benim icin ayri bir arti meziyet ilk d3fa sizden duydum zararli oldugunu bu yasima kadar komik de geldi acicasi ..
Bu meyveyi sekeri tansyonu kalp damar hastaligi olan her kisi kullana biliyorken gebeye ne zarari varmis cok merak ettim
41 kere masallah canim umarim boyle yolunda gider hersey bugun kadinlar gunu insallah anneler gununu her birimiz kutlariz ...
Greyfurtsuyunu biri zararli demis ben bosu bosu iskilllenmiyim bide vijdan azabi cekerim sen dr a bi sor kuzum sonra ye ..Hayir ben ilk defa duydum zararli diyem biri ama tedbir almanda fayda var ben sormucam cunki kullan diyen doc.dr um neyse kuzum senin ici kafama takildi bu . Dr demediyse bi sor.
Ne güzel tesadüf=))Bende 6w2d duydum
Gözün aydın canım=)Dünden beri hiç leke bile görmedim. Walla nasıl mutluyum anlatamam yada erken mi seviniyorum bilemiyorum.
Kulaklarım ağrıyo boğazlarımda hafif acıyo. Dr um ateşin yükselirse KBB ‘a görün dedi.
İdrar kültürümde temiz çıkmış.
Gözün aydın canım=)
Vallahi her yeni bilgiye acigim yanilmis olabilirim elbettr yanlis bildigim şeylerde olabilir .. insan ogluyuz ama faydali bir nimete heleki şifa dolu olan bir besine sirf ben tatli konusunda bir kac sey yazdim die bana muhalifet olmak amacli yanlis bilgi verilirse orda hop derim .. hanimlar bugun hanginiz dr unuza sorarsa sorsun greyfur yiyeyimmi die hic birinizinki hayir demez. HELEKI ZARARLI hic demezzz..... heleki bu kan pihtisi rahatsizligi olan bir gebeyse ... ben limonda karistiriyorum cunki benim pirti sorun7mda var.
plojovic benm keseyede bakabilir misin ?
Canim bakarım tabii.Bende iste size de gonderdigim fotodan yola cikarak bakiyorum :)
Hepimiz icin fikir olur
Canim ben kalkipda zararli kullanmayi diyen arkadasa cevaben yazdim dr kullan diyor o haniminda dr u kullan diyor . Diyer hanimda nerden cikariyorsunuz bunlari zararli diyor ben orda hop derim kusura bakmasin .. yerden goge kadar haklisin bana iyi gelen sana gelmeye bilir evet dogru soyluyorsyn canim .. burda ayni fikirdeyiz ama unutmayalim kimyasal bi urunden bahsetmiyoruz hatta sor kuzum sende dr a kullaniyimmi die bakalim zararli gibi bi ibare kullanacakmi ....Bu kadar gerilmeye gerek yok canim.
Sirf muhalefet olmak icin degildir diye umuyorum.
Bilip soylememek daha yanlis olur.
Ama herkese iyi geldigide soylenemez.
Tam tersi normal pihtilasma yapmayip sizin aksinize ilac kullanam gebelerde var.
Ya da dedigimiz gb kullanilan ilaclarinda goz onunde olmasi gerek demek ki.
En guzeli boyle muallakta kalinan seylerin takibi yapan doktora sorulmasi diye dusunuyorum
Benimde bu teoriye göre erkek olucak galibaKarindan yapilan ultrasonda sagdan olan kız,sol taraftan keseye girmisse erkek seniyor canim.Alttan gorulende tam tersi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?