2018 Ekim Anneleri

Ben ne soyledim de siz yanlış anladınız bilmiyorum tatliyla alakali ne yazdığınızı bile bilmiyorum okumadim ben sadece öğrendigim bilgiyi paylaşmak istedim herhangi bir art niyetim neden olsun sonucda burda kimse birbirini tanımıyor ve birbirimize yardımcı olmaya çalışiyoruz hicbirimiz doktor degiliz aramizda doktor varsa tenzih ederim

Sagol canim saanada cok gecmis olsun bu salgin sanirim bogaz kulak agrisi Allah sonumuzu hayirlara kılsin insallah .valla bisi demeye korkuyorum biri cikip o oyle degil der die hatta en iyisi girmemek sanirim .neyse canim ben sicak tuketmiyorym sicak seyler bigazdaki mikroplari daha cok uremeye sebeb oluyormus. Aklinda olsun canim. Ekmegin sert yerlerini yutmaya calis birazda bogqzlarina masaj yap aklina geldikca elinle. Tekrar gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin .

Yarın randevum var bi sorayım bakim.

Kuzum ozur dilerim benim lafim sana degilki seni kirdiysam uzduysem sana bu sekilde yansittiysam affola ... elbette sende bende yazcaz bildiklerimizi paylascaz canim ya .hakkini helal et canim sana degil benim soylemek istediklerim

turuncu_girl Kız bebiş canım o konuya göre :)
Bakalim unutmayalimda dogru mu cikacak hepimizinn teyit ederiizz
Sende kizim diye seviyormussun galiba di mi :) hep hisler en guzeli❤

Benimde bu teoriye göre erkek olucak galiba

Aynen tabloya göre canım,erkek bebisin galiba :))))

Yarın randevum var bi sorayım bakim.
Sor valla canim hayir hanima kullan dedim zaten dr uda demis simdi bu sekilde yaklasilinca bi tuhaf oldum yeminle .. zaten zor gunlerden geciyoruz hepimiz yanlis bisi soyleyip Allah korusun kotu biseye sebep olmak dusuncesi bile kahreder beni .

Tablo bu kizlar
Karinla ultrasonda bu sekilde,vajinal ultrasonda tam tersiymis

Kuzum ozur dilerim benim lafim sana degilki seni kirdiysam uzduysem sana bu sekilde yansittiysam affola ... elbette sende bende yazcaz bildiklerimizi paylascaz canim ya .hakkini helal et canim sana degil benim soylemek istediklerim
Greyfurt hakkinda dediginizi benden başka yazan olmadi ama küçük şeyler yüzünden kimse kimseyi kırmasin helal olsun sizde Helal edin

Ewt en başından beri ağzımdan kızım diye çıkıyo. Kız hissediyorum hep. Hep söylüyorum sağlıklı olsunda sağ salim kucağıma alıyım hiç fark etmeZ.
Tşk ederim ayrıca

Ewt en başından beri ağzımdan kızım diye çıkıyo. Kız hissediyorum hep. Hep söylüyorum sağlıklı olsunda sağ salim kucağıma alıyım hiç fark etmeZ.
Tşk ederim ayrıca
Teori nedir çok merak ettim bende hep içimden kız geçiriyorum

Greyfurt hakkinda dediginizi benden başka yazan olmadi ama küçük şeyler yüzünden kimse kimseyi kırmasin helal olsun sizde Helal edin
Canim oldu oldu emin ol atesleyen biri vardi ahahhahahahh Helal hos olsun uzulme sıkılma yeter kuzum .

Eğlenmek içinse ok ama gerçek bunlardan çok farklı arkadaşlar. Biyoloji denen bilimde cinsiyeti sadece erkekten gelen kromozonun belirlediği anlatlır. Kadınlarda hep x vardır, erkekten x gelirse kız, y gelirse erkek olur
Hatırlatmak istedim :)

Sor valla canim hayir hanima kullan dedim zaten dr uda demis simdi bu sekilde yaklasilinca bi tuhaf oldum yeminle .. zaten zor gunlerden geciyoruz hepimiz yanlis bisi soyleyip Allah korusun kotu biseye sebep olmak dusuncesi bile kahreder beni .
İnternette yazan her şey doğru değil ki.Bende çok faydalı olduğunu sadece ilaç kullanımıyla birlikte alınmamasi gerektiğini biliyorum. Boşver sıkma canını germe bebiside=)

Ben kac haftalik gebeyim ne zaman dogum Allah nasip eder tam gunu dahi hesaplayamadim siz kiz erkek diyorsunuz benlede ilgilenip bi el atin baksaniza daha takvim bile yapamadim

Bizimde böyle 26 Şubat'ta olan muayeneden.
Benimkide kız gb duruyor :)))

Hatta kiziminda yani ilk cocugun ultrason goruntusude dogru cikiyor buna gore :)

Eklentiler

• 20180308_140005.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 43
Merhabalar, benim folik asit hapım bitmişti . Doktorum yenisini almaya gerek yok dedi. Şuan 9+1 alsam mı acaba yine içim tam rahat değil. Planlı gebelik olmadığı için öncesinde de kullanmadım çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…