Ben ne soyledim de siz yanlış anladınız bilmiyorum tatliyla alakali ne yazdığınızı bile bilmiyorum okumadim ben sadece öğrendigim bilgiyi paylaşmak istedim herhangi bir art niyetim neden olsun sonucda burda kimse birbirini tanımıyor ve birbirimize yardımcı olmaya çalışiyoruz hicbirimiz doktor degiliz aramizda doktor varsa tenzih ederimVallahi her yeni bilgiye acigim yanilmis olabilirim elbettr yanlis bildigim şeylerde olabilir .. insan ogluyuz ama faydali bir nimete heleki şifa dolu olan bir besine sirf ben tatli konusunda bir kac sey yazdim die bana muhalifet olmak amacli yanlis bilgi verilirse orda hop derim .. hanimlar bugun hanginiz dr unuza sorarsa sorsun greyfur yiyeyimmi die hic birinizinki hayir demez. HELEKI ZARARLI hic demezzz..... heleki bu kan pihtisi rahatsizligi olan bir gebeyse ... ben limonda karistiriyorum cunki benim pirti sorun7mda var.
Sagol canim saanada cok gecmis olsun bu salgin sanirim bogaz kulak agrisi Allah sonumuzu hayirlara kılsin insallah .valla bisi demeye korkuyorum biri cikip o oyle degil der die hatta en iyisi girmemek sanirim .neyse canim ben sicak tuketmiyorym sicak seyler bigazdaki mikroplari daha cok uremeye sebeb oluyormus. Aklinda olsun canim. Ekmegin sert yerlerini yutmaya calis birazda bogqzlarina masaj yap aklina geldikca elinle. Tekrar gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin .Çok saol canım Allah razı olsun inşallah dediğin gibi olur
Allah şifa versin hastasın galiba greyfurt suyunu içtiğine göre.. 3 gündür bendede boğaz yanması var sıcak biseyler içiyorum anca ve bol meyve yiyebiliyorum
Yarın randevum var bi sorayım bakim.Vallahi her yeni bilgiye acigim yanilmis olabilirim elbettr yanlis bildigim şeylerde olabilir .. insan ogluyuz ama faydali bir nimete heleki şifa dolu olan bir besine sirf ben tatli konusunda bir kac sey yazdim die bana muhalifet olmak amacli yanlis bilgi verilirse orda hop derim .. hanimlar bugun hanginiz dr unuza sorarsa sorsun greyfur yiyeyimmi die hic birinizinki hayir demez. HELEKI ZARARLI hic demezzz..... heleki bu kan pihtisi rahatsizligi olan bir gebeyse ... ben limonda karistiriyorum cunki benim pirti sorun7mda var.
Kuzum ozur dilerim benim lafim sana degilki seni kirdiysam uzduysem sana bu sekilde yansittiysam affola ... elbette sende bende yazcaz bildiklerimizi paylascaz canim ya .hakkini helal et canim sana degil benim soylemek istediklerimBen ne soyledim de siz yanlış anladınız bilmiyorum tatliyla alakali ne yazdığınızı bile bilmiyorum okumadim ben sadece öğrendigim bilgiyi paylaşmak istedim herhangi bir art niyetim neden olsun sonucda burda kimse birbirini tanımıyor ve birbirimize yardımcı olmaya çalışiyoruz hicbirimiz doktor degiliz aramizda doktor varsa tenzih ederim
Benimde bu teoriye göre erkek olucak galiba
Bakalim canim tabloyi yine atayim hepimize fikir olurr :)plojovic bide benim keseye el atar misin=))))
Sor valla canim hayir hanima kullan dedim zaten dr uda demis simdi bu sekilde yaklasilinca bi tuhaf oldum yeminle .. zaten zor gunlerden geciyoruz hepimiz yanlis bisi soyleyip Allah korusun kotu biseye sebep olmak dusuncesi bile kahreder beni .Yarın randevum var bi sorayım bakim.
Greyfurt hakkinda dediginizi benden başka yazan olmadi ama küçük şeyler yüzünden kimse kimseyi kırmasin helal olsun sizde Helal edinKuzum ozur dilerim benim lafim sana degilki seni kirdiysam uzduysem sana bu sekilde yansittiysam affola ... elbette sende bende yazcaz bildiklerimizi paylascaz canim ya .hakkini helal et canim sana degil benim soylemek istediklerim
turuncu_girl Kız bebiş canım o konuya göre :)
Bakalim unutmayalimda dogru mu cikacak hepimizinn teyit ederiizz
Sende kizim diye seviyormussun galiba di mi :) hep hisler en guzeli❤
Aynen tabloya göre canım,erkek bebisin galiba :))))
Benim doktorum yeme diye özellikle belirtti ben sormadan hatta daha öncede duymuştum greyfurt tehlikeliymişYarın randevum var bi sorayım bakim.
Bakalim canim tabloyi yine atayim hepimize fikir olurr :)
Teori nedir çok merak ettim bende hep içimden kız geçiriyorumEwt en başından beri ağzımdan kızım diye çıkıyo. Kız hissediyorum hep. Hep söylüyorum sağlıklı olsunda sağ salim kucağıma alıyım hiç fark etmeZ.
Tşk ederim ayrıca
Canim oldu oldu emin ol atesleyen biri vardi ahahhahahahh Helal hos olsun uzulme sıkılma yeter kuzum .Greyfurt hakkinda dediginizi benden başka yazan olmadi ama küçük şeyler yüzünden kimse kimseyi kırmasin helal olsun sizde Helal edin
Karindan yapilan ultrasonda sagdan olan kız,sol taraftan keseye girmisse erkek seniyor canim.Alttan gorulende tam tersi.
Eki Görüntüle 2120975
Aynen oyle tabii oncelik sagliklari :) bunlarda isin eglenceli kisimlari :)
Buna göre senin erkek gb duruyor canim :) Bakalim netlesince onaylamis oluruuz :))))
İnternette yazan her şey doğru değil ki.Bende çok faydalı olduğunu sadece ilaç kullanımıyla birlikte alınmamasi gerektiğini biliyorum. Boşver sıkma canını germe bebiside=)Sor valla canim hayir hanima kullan dedim zaten dr uda demis simdi bu sekilde yaklasilinca bi tuhaf oldum yeminle .. zaten zor gunlerden geciyoruz hepimiz yanlis bisi soyleyip Allah korusun kotu biseye sebep olmak dusuncesi bile kahreder beni .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?