Bende sorcam yarın merak ettim=)Benim doktorum yeme diye özellikle belirtti ben sormadan hatta daha öncede duymuştum greyfurt tehlikeliymiş
Yani bebek kesenin sağındaysa kız solundaysa erkek değil mi ben öyle duymuştumEki Görüntüle 2121000
Tablo bu kizlar
Karinla ultrasonda bu sekilde,vajinal ultrasonda tam tersiymis
Son adet tarihin neBen kac haftalik gebeyim ne zaman dogum Allah nasip eder tam gunu dahi hesaplayamadim siz kiz erkek diyorsunuz benlede ilgilenip bi el atin baksaniza daha takvim bile yapamadim
Benim doktorumun birde diyetisyeni var oda görüşüyor sonra oda belirtti birde ton balığı hurma maydanoz nane bitki çayları tüketme dediBende sorcam yarın merak ettim=)
Evet derin su balıkları yasak ton balığı gibi.konserve de aynı şekilde civa için.bitki çayları aynı keza tüketilmesi tehlikeli.Benim doktorumun birde diyetisyeni var oda görüşüyor sonra oda belirtti birde ton balığı hurma maydanoz nane bitki çayları tüketme dedi
BEN konuşmşlara az önce dahil oldum ısıra bakmayın bende yazdım şimdi ama yanlış anlamayın doktorun söylediklerini yazdım bende kan pıhtılaşması var belki de sadece benim için sakıncalıdırCanim oldu oldu emin ol atesleyen biri vardi ahahhahahahh Helal hos olsun uzulme sıkılma yeter kuzum .
Ewt en başından beri ağzımdan kızım diye çıkıyo. Kız hissediyorum hep. Hep söylüyorum sağlıklı olsunda sağ salim kucağıma alıyım hiç fark etmeZ.
Tşk ederim ayrıca
Eğlenmek içinse ok ama gerçek bunlardan çok farklı arkadaşlar. Biyoloji denen bilimde cinsiyeti sadece erkekten gelen kromozonun belirlediği anlatlır. Kadınlarda hep x vardır, erkekten x gelirse kız, y gelirse erkek olur
Hatırlatmak istedim :)
Ben kac haftalik gebeyim ne zaman dogum Allah nasip eder tam gunu dahi hesaplayamadim siz kiz erkek diyorsunuz benlede ilgilenip bi el atin baksaniza daha takvim bile yapamadim
Merhabalar, benim folik asit hapım bitmişti . Doktorum yenisini almaya gerek yok dedi. Şuan 9+1 alsam mı acaba yine içim tam rahat değil. Planlı gebelik olmadığı için öncesinde de kullanmadım çünkü.
Vajinal bakınca solda olunca kız değil mi? Bu solda amaKarindan yapilan ultrasonda sagdan olan kız,sol taraftan keseye girmisse erkek seniyor canim.Alttan gorulende tam tersi.
Eki Görüntüle 2120975
Aynen oyle tabii oncelik sagliklari :) bunlarda isin eglenceli kisimlari :)
Buna göre senin erkek gb duruyor canim :) Bakalim netlesince onaylamis oluruuz :))))
Bakalım ne çıkacak sonuç=)Oyle tabii Allah saglikla tamamina erdirsin en buyuk umudumuz...
Seninde kız ona göre :)
Tabii ki eglenmek icin :)))))
Bide burda anne baba soz konusu degil,bebegin gelisim asamasinda keseye giris yönü ile yapilmis bisy :) Yoksa ne takvimler,ne teoriler cogu kiside tutmadigida oluyor :))))
Son adet belli degilse ultrason olcumlerin belirler canim.Belliyse son adetine 7 gun ekleyip 3 ay geri gidersen tahmini dogum tarihin cikaren rutin hesaplamadir.
Hislerine guven derim.30luk alsan tam denk gelir biter ilk 3 aylik donemin icin
Kiź bu :)))6 haftalıkken karından bakıldı.
Eki Görüntüle 2121008
Yani bebek kesenin sağındaysa kız solundaysa erkek değil mi ben öyle duymuştum
Vajinal bakınca solda olunca kız değil mi? Bu solda ama
Ay ağzından bal damlıyor evet karından ve oğullarımın keselerine benzemiyor hadi bakalım inşaallah bende ilk öğrendiğimden beri hep kız hissediyorumUltrason goruntusune gore evet canim.
Vajinal muayene ise tam tersi
Kız bunda da karindansa :)
Vajinalse evet tam tersi canım
Dünden beri hiç leke bile görmedim. Walla nasıl mutluyum anlatamam yada erken mi seviniyorum bilemiyorum.
Kulaklarım ağrıyo boğazlarımda hafif acıyo. Dr um ateşin yükselirse KBB ‘a görün dedi.
İdrar kültürümde temiz çıkmış.
Oyle tabii Allah saglikla tamamina erdirsin en buyuk umudumuz...
Seninde kız ona göre :)
Tabii ki eglenmek icin :)))))
Bide burda anne baba soz konusu degil,bebegin gelisim asamasinda keseye giris yönü ile yapilmis bisy :) Yoksa ne takvimler,ne teoriler cogu kiside tutmadigida oluyor :))))
Son adet belli degilse ultrason olcumlerin belirler canim.Belliyse son adetine 7 gun ekleyip 3 ay geri gidersen tahmini dogum tarihin cikaren rutin hesaplamadir.
Hislerine guven derim.30luk alsan tam denk gelir biter ilk 3 aylik donemin icin
Sagol canim saanada cok gecmis olsun bu salgin sanirim bogaz kulak agrisi Allah sonumuzu hayirlara kılsin insallah .valla bisi demeye korkuyorum biri cikip o oyle degil der die hatta en iyisi girmemek sanirim .neyse canim ben sicak tuketmiyorym sicak seyler bigazdaki mikroplari daha cok uremeye sebeb oluyormus. Aklinda olsun canim. Ekmegin sert yerlerini yutmaya calis birazda bogqzlarina masaj yap aklina geldikca elinle. Tekrar gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin .
Tekrar ekleyim bu vajinal yapıldı bundan birkaç gün sonra bakıldı o karından ama net değil onda sağdaUltrason goruntusune gore evet canim.
Vajinal muayene ise tam tersi
Kız bunda da karindansa :)
Vajinalse evet tam tersi canım
Eki Görüntüle 2121000
Tablo bu kizlar
Karinla ultrasonda bu sekilde,vajinal ultrasonda tam tersiymis
Canım teşekkürler sıcakla ilgili bunları bilmiyordum rahatlatıyordu içtikten sonra bana göre.
Sende takılma canım doktoruna güveniyorsan dediği gibi yap. Bence herşeyden yenilebilir abartmamak şartıyla. Maydanozla ilgili biliyorsundur adet söktürücü özelliği var. Ilk hamileliğimde doktoruma sormuştum limonlayip tuzla yiyorum bulantima iyi geliyor zararı olur mu diye. Doktor abartmıyorsan ye bisey olmaz demişti.
Bu vajinal miEki Görüntüle 2121011 Eki Görüntüle 2121011 Eki Görüntüle 2121011 Bana da bak o zaman kuzumplojovic
Telefondan giriyorum ekleyemedim resim nasil eklicem bende merak ettimBizimde böyle 26 Şubat'ta olan muayeneden.
Benimkide kız gb duruyor :)))
Hatta kiziminda yani ilk cocugun ultrason goruntusude dogru cikiyor buna gore :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?