2018 Ekim Anneleri

Canim oldu oldu emin ol atesleyen biri vardi ahahhahahahh Helal hos olsun uzulme sıkılma yeter kuzum .
BEN konuşmşlara az önce dahil oldum ısıra bakmayın bende yazdım şimdi ama yanlış anlamayın doktorun söylediklerini yazdım bende kan pıhtılaşması var belki de sadece benim için sakıncalıdır

Ewt en başından beri ağzımdan kızım diye çıkıyo. Kız hissediyorum hep. Hep söylüyorum sağlıklı olsunda sağ salim kucağıma alıyım hiç fark etmeZ.
Tşk ederim ayrıca

Oyle tabii Allah saglikla tamamina erdirsin en buyuk umudumuz...

Seninde kız ona göre :)

Tabii ki eglenmek icin :)))))
Bide burda anne baba soz konusu degil,bebegin gelisim asamasinda keseye giris yönü ile yapilmis bisy :) Yoksa ne takvimler,ne teoriler cogu kiside tutmadigida oluyor :))))

Ben kac haftalik gebeyim ne zaman dogum Allah nasip eder tam gunu dahi hesaplayamadim siz kiz erkek diyorsunuz benlede ilgilenip bi el atin baksaniza daha takvim bile yapamadim

Son adet belli degilse ultrason olcumlerin belirler canim.Belliyse son adetine 7 gun ekleyip 3 ay geri gidersen tahmini dogum tarihin cikar en rutin hesaplamadir.

Merhabalar, benim folik asit hapım bitmişti . Doktorum yenisini almaya gerek yok dedi. Şuan 9+1 alsam mı acaba yine içim tam rahat değil. Planlı gebelik olmadığı için öncesinde de kullanmadım çünkü.

Hislerine guven derim.30luk alsan tam denk gelir biter ilk 3 aylik donemin icin

Vajinal bakınca solda olunca kız değil mi? Bu solda ama

Bakalım ne çıkacak sonuç=)

Ultrason goruntusune gore evet canim.
Vajinal muayene ise tam tersi
Kız bunda da karindansa :)

Vajinalse evet tam tersi canım
Ay ağzından bal damlıyor evet karından ve oğullarımın keselerine benzemiyor hadi bakalım inşaallah bende ilk öğrendiğimden beri hep kız hissediyorum

Kuzum ben 8 9 senedir her ay test yapip adet tarihi yazip yumurtlama hesaplamakdan olmayincada aglamakdan bidaha ki ay demekden yiprandim ..

Bu yuzden son adet tarillerimi yumurtlama gunlerimi tedaviyi biraktigimdan beri bilmiyorum bilmek istemiyordum oyuzden soyleyemiyorum ....Kala kaldim anlican kuzum.

Canım teşekkürler sıcakla ilgili bunları bilmiyordum rahatlatıyordu içtikten sonra bana göre.

Sende takılma canım doktoruna güveniyorsan dediği gibi yap. Bence herşeyden yenilebilir abartmamak şartıyla. Maydanozla ilgili biliyorsundur adet söktürücü özelliği var. Ilk hamileliğimde doktoruma sormuştum limonlayip tuzla yiyorum bulantima iyi geliyor zararı olur mu diye. Doktor abartmıyorsan ye bisey olmaz demişti.

Ultrason goruntusune gore evet canim.
Vajinal muayene ise tam tersi
Kız bunda da karindansa :)

Vajinalse evet tam tersi canım
Tekrar ekleyim bu vajinal yapıldı bundan birkaç gün sonra bakıldı o karından ama net değil onda sağda

Eklentiler

• 20180227_142029.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 49

Beden senin bedenin canim sen taniyor sen biliyorsun insallah yediklerin şafi ismine hurmeten şifa olsun ... vallahi maydononuzu b3nde cok duydum yemeyin diye yemiyorum .. bide yogurt yiyemiyorum bilmiyorum baskalarida benim gibimi yogurt konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…