Karından usgBu vajinal mi
Beden senin bedenin canim sen taniyor sen biliyorsun insallah yediklerin şafi ismine hurmeten şifa olsun ... vallahi maydononuzu b3nde cok duydum yemeyin diye yemiyorum .. bide yogurt yiyemiyorum bilmiyorum baskalarida benim gibimi yogurt konusunda
cevapla bölümüne bastıktan sonra yanında dosya yükle var fotoğraflar san seç yükle biraz bekle gönderTelefondan giriyorum ekleyemedim resim nasil eklicem bende merak ettim
Ben gebeliğimi öğrendiğimde çok yiyordum sonra bıraktım canım çektiği zaman 1 tane yiyorumHurma Meryem suresinde geciyor ama tam Hz. Meryemin dogum yapacagi zaman yedigi vurgulaniyor ...
Dediginiz gibi hurma bu aylarda yenmemesi gerekmis catiyi genisletiyor dogumu kolaylastiriyor bende boyle biliyorum ..kiz canim cekti heeee
Beden senin bedenin canim sen taniyor sen biliyorsun insallah yediklerin şafi ismine hurmeten şifa olsun ... vallahi maydononuzu b3nde cok duydum yemeyin diye yemiyorum .. bide yogurt yiyemiyorum bilmiyorum baskalarida benim gibimi yogurt konusunda
Yoğurt yerine ayran tüketebilirsinHergun olmamakla 3 4 günde bi kaç sap yiyorum yalan yok sabah kahvaltı yapamam yoksa bulantım aşırı oluyor..
Yoğurda niye takıldın aksine yenmesi gereken bi yiyecek
Hergun olmamakla 3 4 günde bi kaç sap yiyorum yalan yok sabah kahvaltı yapamam yoksa bulantım aşırı oluyor..
Yoğurda niye takıldın aksine yenmesi gereken bi yiyecek
Ay ağzından bal damlıyor evet karından ve oğullarımın keselerine benzemiyor hadi bakalım inşaallah bende ilk öğrendiğimden beri hep kız hissediyorum
Kuzum ben 8 9 senedir her ay test yapip adet tarihi yazip yumurtlama hesaplamakdan olmayincada aglamakdan bidaha ki ay demekden yiprandim ..
Bu yuzden son adet tarillerimi yumurtlama gunlerimi tedaviyi biraktigimdan beri bilmiyorum bilmek istemiyordum oyuzden soyleyemiyorum ....Kala kaldim anlican kuzum.
Tekrar ekleyim bu vajinal yapıldı bundan birkaç gün sonra bakıldı o karından ama net değil onda sağda
Ortada olunca kız diye duymuştum ama sanki sola yakın erkek bence:)Karından usg
Sağlıklı olsunda ağlamaya başladım ama benBende acilmadi goruntu canim
Bende hemen kiziminkine bakmistim:)
Bakalim ne olacakk :)
O zaman simdilik rahat ol :) Ultrasonda ne cikarsa o :)))
Vajinalde solda gorunuyorsa kız evet
Saskin anne benide sasirttin :)))))))
Kalsin ozaman zorlama kendini tiksinmende kötü olurAlmiyorki artik miden cok tuketirdim son bi hafta biseyler oldu canim anlamiyorum aklima gelince bile tuhaf oluyorum
Telefondan giriyorum ekleyemedim resim nasil eklicem bende merak ettim
Hurma Meryem suresinde geciyor ama tam Hz. Meryemin dogum yapacagi zaman yedigi vurgulaniyor ...
Dediginiz gibi hurma bu aylarda yenmemesi gerekmis catiyi genisletiyor dogumu kolaylastiriyor bende boyle biliyorum ..kiz canim cekti heeee
Kalsin ozaman zorlama kendini tiksinmende kötü olur
Sağlıklı olsunda ağlamaya başladım ama ben
Telefondan giriyorum ekleyemedim resim nasil eklicem bende merak ettim
Tuzlu tuzku ohhh deyince vallahi icesim geldi Allah razi olsun ...sag ol canim
Balik yagi kullaniyormusunn .. hani bi hurafe vardir balikla sut yogurt yenmez acaba balikyagi icindemi oyle
Aklım başka başka yerlere gittiAyyyy :) Duygulandın mıııı
Daha ne güzelliklerle ağlatacakkk seni annesi❤
Sağlıklı olsunlarda inşallah❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?