2018 Ekim Anneleri

Hurma Meryem suresinde geciyor ama tam Hz. Meryemin dogum yapacagi zaman yedigi vurgulaniyor ...

Dediginiz gibi hurma bu aylarda yenmemesi gerekmis catiyi genisletiyor dogumu kolaylastiriyor bende boyle biliyorum ..kiz canim cekti heeee

Telefondan giriyorum ekleyemedim resim nasil eklicem bende merak ettim
cevapla bölümüne bastıktan sonra yanında dosya yükle var fotoğraflar san seç yükle biraz bekle gönder

Hurma Meryem suresinde geciyor ama tam Hz. Meryemin dogum yapacagi zaman yedigi vurgulaniyor ...

Dediginiz gibi hurma bu aylarda yenmemesi gerekmis catiyi genisletiyor dogumu kolaylastiriyor bende boyle biliyorum ..kiz canim cekti heeee
Ben gebeliğimi öğrendiğimde çok yiyordum sonra bıraktım canım çektiği zaman 1 tane yiyorum

Hergun olmamakla 3 4 günde bi kaç sap yiyorum yalan yok sabah kahvaltı yapamam yoksa bulantım aşırı oluyor..

Yoğurda niye takıldın aksine yenmesi gereken bi yiyecek

Hergun olmamakla 3 4 günde bi kaç sap yiyorum yalan yok sabah kahvaltı yapamam yoksa bulantım aşırı oluyor..

Yoğurda niye takıldın aksine yenmesi gereken bi yiyecek

Almiyorki artik miden cok tuketirdim son bi hafta biseyler oldu canim anlamiyorum aklima gelince bile tuhaf oluyorum

Bende acilmadi goruntu canim

Ay ağzından bal damlıyor evet karından ve oğullarımın keselerine benzemiyor hadi bakalım inşaallah bende ilk öğrendiğimden beri hep kız hissediyorum

Bende hemen kiziminkine bakmistim:)
Bakalim ne olacakk :)

O zaman simdilik rahat ol :) Ultrasonda ne cikarsa o :)))

Tekrar ekleyim bu vajinal yapıldı bundan birkaç gün sonra bakıldı o karından ama net değil onda sağda

Vajinalde solda gorunuyorsa kız evet
Saskin anne benide sasirttin :)))))))

Bende acilmadi goruntu canim

Bende hemen kiziminkine bakmistim:)
Bakalim ne olacakk :)

O zaman simdilik rahat ol :) Ultrasonda ne cikarsa o :)))

Vajinalde solda gorunuyorsa kız evet
Saskin anne benide sasirttin :)))))))
Sağlıklı olsunda ağlamaya başladım ama ben

Telefondan giriyorum ekleyemedim resim nasil eklicem bende merak ettim

Ekran fotosu alıp onu kırparsan ya da onu gonderirsen yukler canim.Dosya yukle seceneginde

Canin cekiyorsa ye tabii :)
Bence herseyde gecerli abartmamak onemli

Kalsin ozaman zorlama kendini tiksinmende kötü olur

Tuzlu tuzku ohhh deyince vallahi icesim geldi Allah razi olsun ...sag ol canim

Balik yagi kullaniyormusunn .. hani bi hurafe vardir balikla sut yogurt yenmez acaba balikyagi icindemi oyle

Tuzlu tuzku ohhh deyince vallahi icesim geldi Allah razi olsun ...sag ol canim

Balik yagi kullaniyormusunn .. hani bi hurafe vardir balikla sut yogurt yenmez acaba balikyagi icindemi oyle

Valla benimde istedi kalkıp yapicam şimdi

Yok canım balık yagi kullanmadım kullanmıyorum hiç bir bilgim yok

Ayyyy :) Duygulandın mıııı
Daha ne güzelliklerle ağlatacakkk seni annesi❤
Sağlıklı olsunlarda inşallah❤
Aklım başka başka yerlere gitti
Sağlıkla dogsunlarda Rabbim kucagimiza almayı nasip etsin

Kızlar benim geçenlerde pizza muhabbetin vardı canim istiyor falan demistim su tava pizza tarifi var biliyormusunuz yoğurt un yumurta var içinde ondan yapabiliriz evde hem sağlıklı üstüne mantar biber ne istersek koyarız:)
Bu arada ben yarim çay bardağı kola içtim canim çok çekti dayanamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…