2018 Ekim Anneleri

Greyfurt ilaç ile kullanıldığı takdirde çok tehlikeli boyutlarda sonuçlar doğurabilmektedir. İlaçların emilimini artırmaktadır. İsterseniz sizde minik bir araştırma yapabilrisiniz.

Hurma Meryem suresinde geciyor ama tam Hz. Meryemin dogum yapacagi zaman yedigi vurgulaniyor ...

Dediginiz gibi hurma bu aylarda yenmemesi gerekmis catiyi genisletiyor dogumu kolaylastiriyor bende boyle biliyorum ..kiz canim cekti heeee

Bi kaç yerde okuduğuma göre çok yenmedikce tüm hamilelik süresince yenmesinde sakınca yok yazıyordu. Ben aldım hergün birer tane de olsa yiyorum çok faydalı olduğundan.

Şüphe varsa yine doktora sormak gerek tabi.

plojovic karından usg probu sol tarafa tuttu dr

Eklentiler

• 179A302B-D87E-4C73-BCD1-4B04ADF31546.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 50
Günaydın yok benim euthyrox 50 mg lik.ama yarım içiyorum.dahiliye dr yazdığında ben kadın doğum dr uma gösterdim yarım iç 50 lik çok demişti.

ben o ilacı taa bekarken içiyodum ama çok az bi zaman kullandım sonra bitti tedavi. bakalım ben ne yapıcam, endokrin dr başla diyor kadın doğum 12. hafta diyor teşekkür ederim cevabınız için bu arada

kadınlar Günümüz kutlu olsun hepimizin inşallah gün gelir anneler günümüzü de kutlarız

iştahlar ne durumda? bende az biraz açıldı sanki ve mide bulantılarım hafifledi fakat koku hassasiyetim tavan hala

bu arada size de oluyor mu, kendimi şişmiş gibi hissediyorum sanki yüzüm ellerim şişiyorum

plojovic bende yorum istiyorum :)

Kız canım seninkide teoriye gore :)
Bakalim neler cikacak ilerleyen haftalarda :)

Ben cogu seyi evde yapiyorum canim :) 2013 hamileligimle birlikte :)
Evde ufaklik olunca kolaylik oluyor boyle seyler,hemde gonlu rahat oluyor insanin.Elbette herseyden korunamayiz en basiti soludugumuz hava ama insan elinden geldigince yapmali diye dusunuyorum :)

Kola icinde o vb seyler mutlaka cani istiyor insanin.En az sekilde sureklilik yapmadan olabilir bence.Bende hic tuketmem gecen baska bi yerde resmen gozume yapisti ictim yarim cay bardagi.
Caninin cekmesi onemli,hatta emzirirken daha onemli

Ben eskiden günde 1 teneke içerdim hamilelik ile bıraktım ama ciddi canim istedi çok kısıtlamıyorum kendimi

İşhatım hep açıktı benim ,bulantım yok denecek kadar az..koku hassasiyeti çok ama.. valla bende şiştim kilo almışım, sürekli uzandığımdan dolayı

Greyfurt ilaç ile kullanıldığı takdirde çok tehlikeli boyutlarda sonuçlar doğurabilmektedir. İlaçların emilimini artırmaktadır. İsterseniz sizde minik bir araştırma yapabilrisiniz.

Canim ilaclari verende ic diyende kendi dr . O yuzden gonul rahatligi ile tuketiyorum ben.

Vallahi ben solemicektim canlari ceker belki die ama sali gunu dayanamadim bende aldim 100 gr kadar gunde 1 tanede ben yiyiyorum ...

Saglikla sihhatle dogsun ben erkek esim kız diyodu bakalim hangimizinki tutacak :)

yet07 Sagol canim Allah razi olsun... Bende de pihti sorunu var hemde 4 faktorunde tasiyiciymisim o yuzdende kan inceltici akisi hizlandirici dogal yada ilac olarak kullaniyorum hepsini hemen hemen her sulu tuketigim şeye limon ekliyorum o derece .

İştahımda bi artış yok benim.

Bnm hiç alttan bakılmadı. Hep karından bakılıyo kanamam olduğu için
Canim alttan karindan bize fark etn3z degilmi yeterki evlatlarimizin bizimle oldugunu bilelim ayrica kanamam var deyip durma senin kanaman arik yok olmucak insallahh ..

Merhaba bende yeni katıldım araniza 9+1 günlük hamileyim. 6+3 de yapılan genel kan testinde tsh 6.60 çıkmış. Ths i yüksek çıkan varmı aranizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…