Gunaydin canim hayirli gunlerimizden biri olsun insallah...
41 kere Masallah canim insallah pit pit iki kuzununda sesiyle şenlenir yuregin .. hayirli ugurlu olsun yavrularin
Evet cok sag ol canim bak bunu unuttun bugun yarin gidiyim kayt oluyum zaten artik bagli oldugun saglik ocagani kayit zorunluymus...
Greyfurt suyunu icmemi hatta yememi dr .um soyledi icince seker olmayan ve bu aylarda icerisinde en zengin c vitamini olan ayrica bulanti ve mide yanmasi icin bire bir olan bir meyve .ama ben yiyemedigim icin suyu iciyorum kan akisinida hizlandiriyor bida benim icin ayri bir arti meziyet ilk d3fa sizden duydum zararli oldugunu bu yasima kadar komik de geldi acicasi ..
Bu meyveyi sekeri tansyonu kalp damar hastaligi olan her kisi kullana biliyorken gebeye ne zarari varmis cok merak ettim
Hurma Meryem suresinde geciyor ama tam Hz. Meryemin dogum yapacagi zaman yedigi vurgulaniyor ...
Dediginiz gibi hurma bu aylarda yenmemesi gerekmis catiyi genisletiyor dogumu kolaylastiriyor bende boyle biliyorum ..kiz canim cekti heeee
Günaydın yok benim euthyrox 50 mg lik.ama yarım içiyorum.dahiliye dr yazdığında ben kadın doğum dr uma gösterdim yarım iç 50 lik çok demişti.
plojovic bende yorum istiyorum :)
Kızlar benim geçenlerde pizza muhabbetin vardı canim istiyor falan demistim su tava pizza tarifi var biliyormusunuz yoğurt un yumurta var içinde ondan yapabiliriz evde hem sağlıklı üstüne mantar biber ne istersek koyarız:)
Bu arada ben yarim çay bardağı kola içtim canim çok çekti dayanamadim
Ben eskiden günde 1 teneke içerdim hamilelik ile bıraktım ama ciddi canim istedi çok kısıtlamıyorum kendimiKız canım seninkide teoriye gore :)
Bakalim neler cikacak ilerleyen haftalarda :)
Ben cogu seyi evde yapiyorum canim :) 2013 hamileligimle birlikte :)
Evde ufaklik olunca kolaylik oluyor boyle seyler,hemde gonlu rahat oluyor insanin.Elbette herseyden korunamayiz en basiti soludugumuz hava ama insan elinden geldigince yapmali diye dusunuyorum :)
Kola icinde o vb seyler mutlaka cani istiyor insanin.En az sekilde sureklilik yapmadan olabilir bence.Bende hic tuketmem gecen baska bi yerde resmen gozume yapisti ictim yarim cay bardagi.
Caninin cekmesi onemli,hatta emzirirken daha onemli
İşhatım hep açıktı benim ,bulantım yok denecek kadar az..koku hassasiyeti çok ama.. valla bende şiştim kilo almışım, sürekli uzandığımdan dolayıkadınlar Günümüz kutlu olsun hepimizin inşallah gün gelir anneler günümüzü de kutlarız
iştahlar ne durumda? bende az biraz açıldı sanki ve mide bulantılarım hafifledi fakat koku hassasiyetim tavan hala
bu arada size de oluyor mu, kendimi şişmiş gibi hissediyorum sanki yüzüm ellerim şişiyorum
Greyfurt ilaç ile kullanıldığı takdirde çok tehlikeli boyutlarda sonuçlar doğurabilmektedir. İlaçların emilimini artırmaktadır. İsterseniz sizde minik bir araştırma yapabilrisiniz.
Bi kaç yerde okuduğuma göre çok yenmedikce tüm hamilelik süresince yenmesinde sakınca yok yazıyordu. Ben aldım hergün birer tane de olsa yiyorum çok faydalı olduğundan.
Şüphe varsa yine doktora sormak gerek tabi.
Saglikla sihhatle dogsun ben erkek esim kız diyodu bakalim hangimizinki tutacak :)Kız canım seninkide teoriye gore :)
Bakalim neler cikacak ilerleyen haftalarda :)
Ben cogu seyi evde yapiyorum canim :) 2013 hamileligimle birlikte :)
Evde ufaklik olunca kolaylik oluyor boyle seyler,hemde gonlu rahat oluyor insanin.Elbette herseyden korunamayiz en basiti soludugumuz hava ama insan elinden geldigince yapmali diye dusunuyorum :)
Kola icinde o vb seyler mutlaka cani istiyor insanin.En az sekilde sureklilik yapmadan olabilir bence.Bende hic tuketmem gecen baska bi yerde resmen gozume yapisti ictim yarim cay bardagi.
Caninin cekmesi onemli,hatta emzirirken daha onemli
kalp atışını duymuştunuz siz değil mi? onun için de karından mı bakıldı acaba?6 haftalıkken karından bakıldı.
Canim ilaclari verende ic diyende kendi dr . O yuzden gonul rahatligi ile tuketiyorum ben.
Şifa olur inşallah size. Benim romatologum kullandığım ilaçlar ile tüketmememi önermişti. Gebelik de hassas bir süreç. Bende söylemeden geçmek istemedim.
kalp atışını duymuştunuz siz değil mi? onun için de karından mı bakıldı acaba?
İştahımda bi artış yok benim.kadınlar Günümüz kutlu olsun hepimizin inşallah gün gelir anneler günümüzü de kutlarız
iştahlar ne durumda? bende az biraz açıldı sanki ve mide bulantılarım hafifledi fakat koku hassasiyetim tavan hala
bu arada size de oluyor mu, kendimi şişmiş gibi hissediyorum sanki yüzüm ellerim şişiyorum
Canim alttan karindan bize fark etn3z degilmi yeterki evlatlarimizin bizimle oldugunu bilelim ayrica kanamam var deyip durma senin kanaman arik yok olmucak insallahh ..Bnm hiç alttan bakılmadı. Hep karından bakılıyo kanamam olduğu için
Peki canin bisiler cekiyormu senin .İştahımda bi artış yok benim.
Yoo=)) henüz birşey yok. Sende? Yani sadece tv de görürsem falan olsa da yesem diyorum ama aserme değil =)Peki canin bisiler cekiyormu senin .
Benim 5.93 çıkmıştıMerhaba bende yeni katıldım araniza 9+1 günlük hamileyim. 6+3 de yapılan genel kan testinde tsh 6.60 çıkmış. Ths i yüksek çıkan varmı aranizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?