2018 Ekim Anneleri

Canim alttan karindan bize fark etn3z degilmi yeterki evlatlarimizin bizimle oldugunu bilelim ayrica kanamam var deyip durma senin kanaman arik yok olmucak insallahh ..

Ahhhhhh geldi yine 1-2 damla kan
Kanama alanı yok olsada rahatlasam.

Peki doktorunuz nasıl bir yol takip etti
Dahiliye dr ilaç verdi kadın doğum dr onayladı aç karnına içiyorum. 15 gün sonra tahlili tekrarladik ilaca başladıktan. 2.60 a düşmüştü.dr kullanmaya devam etmemi söyledi.kullanıyorum hala. 9+2 günlük hamileyim

Teşekkür ederim. Benide endokrinoloji ye yönlendirdi büyük ihtimal banada ilaç verecekler, zeka gerililigi olur deyince çok panikledim sabah, o saatten beri araştırıyorum. Teşekkür ederi.

Yoo=)) henüz birşey yok. Sende? Yani sadece tv de görürsem falan olsa da yesem diyorum ama aserme değil =)

Ayniyim olsada yesem diyorum dizilerde felan bisi gorunce ama yakinda temin edebilecegim bisi varsa affetmiyorumm bu aş ermemi degilmi bilmiyorum daha once yasamadim ahahahhaha

Tez zamanda kesilir i sanlar iki damlayla kalsin kuzum . Kotu dusunme uzulme napalim senin gebelikde de bunu yasiyacakmisisin oyle dusunelim bundada bi hayir var şer gibi gorunsede hayirli bi durum vardir mutlaka kuzum uzulmee

Teşekkür ederim. Benide endokrinoloji ye yönlendirdi büyük ihtimal banada ilaç verecekler, zeka gerililigi olur deyince çok panikledim sabah, o saatten beri araştırıyorum. Teşekkür ederi.
Bebek icinmi bunu dediler kuzum neymis bu riski tasimasina sebeb olan etken ...

Ama insallah senin gobusunde toparlar minik kuzun senden guzwlce beslenir hersey yolunda gider insallah canim.

Ewt canım haklısın sağlıklı bi şekilde kucağıma alıyımda bebeğime bişey olmasın lekelenme kanama olsada olur. Bnm endişem bebeğime bişey olursa diye korkuyorum

Bebek icinmi bunu dediler kuzum neymis bu riski tasimasina sebeb olan etken ...

Ama insallah senin gobusunde toparlar minik kuzun senden guzwlce beslenir hersey yolunda gider insallah canim.
Sorun benim troid hormonlarımın yüksek çıkması 0.38-5.50 değer aralığında olmadi gerekirken benimki 6.60 cıktı. Normalde troidlerimle alakalı bi sıkıntın yoktu. Buda 2. Hamileliğin. Bir kızım var 4.5 yaşında buda supriz oldu bize, önce şaşırdık sonra sevindik buğun üzüldün eğer troid hormonlarım normal değerlerde olmaz ise bebegimin beyin gelişimini etkilermiş.

Ewt canım haklısın sağlıklı bi şekilde kucağıma alıyımda bebeğime bişey olmasın lekelenme kanama olsada olur. Bnm endişem bebeğime bişey olursa diye korkuyorum

Senin gibi guclu ve koşulda sabredip bebegine sarilan kotu anda bile pes etmeyen annasini uzmez minik yavrun kalbini temiz tut kuzum hepimiz farkli farkli sinaniyoruz buda senin ki kuzum ... ne kadar olumsuz olursa olsun bebeklerimiz Can veren Allah 'a emanet okaddar o planlarin en guzelini yapandir ... unutma kuzum daralma uzulme ..

merhabalar
2 gündür çok kötü grip oldum snüzit var malesef burnum akmadığı için fecii şekilde baş ağrısı çekiyorum. çalıştığım için çok dinlenme fırsatım da olmuyor.bilmeden viks kullandım ama sanırım zararlıymış. nane yağı kullanmayı düşünüyorum ama net bir yazı bulamadım zararı hakkında bilgisi olan varmı yardım etseniz

Benim de durmuştu 10 gündür, bugün lekelenme olarak başladı tekrar. Biraz stres yapmıştım ondan mı acaba?
Aklım sürekli tuvalette. Bişi oldu mu diy gidip gidip bakıyorum. Şu 12 hafta dolsa da hayırlısıyla rahatlasak...

TSH a doktor hamileyken mi bakıyor? Bana daha hiç test yapılmadı? Öncesinde yapılmıştı, gebelik düşünmeye başladığımda. Bişi çıkmamıştı. Acaba o yüzden mi istemedi doktorum?

Canim kizini Allah bagislasin i sallah minik kuzuna gelince dr verdigi ilaclarla degerlerin normale donecektir eminim ben . Allah verdigi cani bereketiyle mucizesiyle bize bagisliyor ..üzulme canim herşey yoluna gircek insallah .sanada saglikli bir avazda dogum diliyorum Allah 'dan ...

Bak ayni sorunu yasayip ustesinden gelen senin kadar guclu anneler var canim Allah dermansiz dert vermesin gerisini evelAllah cözulur.

Ayyyyy inş. canım. İster istemez insan tedirgin oluyo wc giderken. Bnde korka korka gidiyorum

Napalım elimden geleni yapıyorum bebeğim için. Rabbime emanet bebişlerimiz

Merhaba bende yeni katıldım araniza 9+1 günlük hamileyim. 6+3 de yapılan genel kan testinde tsh 6.60 çıkmış. Ths i yüksek çıkan varmı aranizda

merhaba hoş geldin, hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini :)

benim tam tersi T4 yükselip TSH düşüyor 0,11 şuan

TSH a doktor hamileyken mi bakıyor? Bana daha hiç test yapılmadı? Öncesinde yapılmıştı, gebelik düşünmeye başladığımda. Bişi çıkmamıştı. Acaba o yüzden mi istemedi doktorum?

Gebelik sebeplide degisebiliyor.Tahliller istediyse doktorun ya da saglik ocagina gebeligini bildirdiginde yapilan testlerin icinde oluyor canım.Ilk 3 ay icin gebelikte 2.5 altinda olmasi isteniyor

Ben anlamadım benimkine de bakarmisin vajinal bakıldı.

Yukle canim bakalim
Buarada ismin mi Sezen? :)

Ekran fotosu alıp onu kırparsan ya da onu gonderirsen yukler canim.Dosya yukle seceneginde

Canin cekiyorsa ye tabii :)
Bence herseyde gecerli abartmamak onemli
Canım bana da yorum yapar mısın? Karından bakıldı

Eklentiler

• 8CD71E3E-CABC-475C-9CD8-7960D63E37F6.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 64

Eklentiler

• IMG_20180308_163156.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…