2018 Ekim Anneleri

Gebelik sebeplide degisebiliyor.Tahliller istediyse doktorun ya da saglik ocagina gebeligini bildirdiginde yapilan testlerin icinde oluyor canım.Ilk 3 ay icin gebelikte 2.5 altinda olmasi isteniyor

Yukle canim bakalim
Buarada ismin mi Sezen? :)
Evet canım sezen

TSH a doktor hamileyken mi bakıyor? Bana daha hiç test yapılmadı? Öncesinde yapılmıştı, gebelik düşünmeye başladığımda. Bişi çıkmamıştı. Acaba o yüzden mi istemedi doktorum?
Siz öncesinde yatırmışsınız bi sorun çıkmamış demek. Ben testi yaptırdığımda 6. Haftanın içinde için ve bebek dusunmuyork3n supriz oldu evde test yapınca öğrenmiştim. Ilk muanemdede kan grubuna kadar genel bir kan testi yapıldı ve buda o testlerden biriydi.

Amin inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli alalım kucaklarimiza

Bnm hiç alttan bakılmadı. Hep karından bakılıyo kanamam olduğu için
Anladım.Ne kadar oldu peki?Bizim doğum tarihlerimiz yakın.Biz hala alamadık kalp atışlarını.Benim geç döllenme olabilir adetlerim düzensiz belki döllenmem de geç olmuştur.İnşallah duyarız bizde yaa

Anladım.Ne kadar oldu peki?Bizim doğum tarihlerimiz yakın.Biz hala alamadık kalp atışlarını.Benim geç döllenme olabilir adetlerim düzensiz belki döllenmem de geç olmuştur.İnşallah duyarız bizde yaa

Duyarsın canım olabilir geç döllenmeden falan.
Son adet tarihin neydi. Bnm adet tarihlerimde düZensizdi

Çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin inşallah. Sanırım pıhtı sorununu daha önceden biliyordun değil mi?bende romatizma olduğu için kanı sulandırsın diye coraspirin ve iğne kullanıyorum. Düşük önlemek içinmiş önlem amaçlı.

Duyarsın canım olabilir geç döllenmeden falan.
Son adet tarihin neydi. Bnm adet tarihlerimde düZensizdi
İnşallah canım ya. 16 ocak ama ben yumurtlama belirtilerini sanki bi hafta sonraya yakın hissettim.pcos hastasıyım.Bakalım salı netleşir inşallah.Tevekkelallah.Bu arada kanaman varmış seninde okudum bi kaç yerde.Hiç takma Allahın izniyle hiç birşey olmaz.Benim iki arkadaşımdada vardı bu yakın zamanda bebişlerini aldılar kucaklarına. Hatta bi tanesinin kanaması adet gibiydi. Çok şükür birşey olmadı

Gebelik sebeplide degisebiliyor.Tahliller istediyse doktorun ya da saglik ocagina gebeligini bildirdiginde yapilan testlerin icinde oluyor canım.Ilk 3 ay icin gebelikte 2.5 altinda olmasi isteniyor

Yukle canim bakalim
Buarada ismin mi Sezen? :)
sağlık ocağına bildirmem mi gerekli? Ben hiç gitmiyorum sağlık ocağına :)

Bnimde yumurtalıklarımda pko görünümü vardı. İlk klomen kullanışımda hamile kaldım. Bnm de son adet tarihim 11 ocaktı.
Snn 16 ocakmış birde geç döllenme olduysa kalp atışını geç duyman normal canım. Dr a ne zaman gideceksin?
Malesef kanamalarım oluyo ama leke şeklinde. İnsanı gerçekten yıpratıyo . Dün hiç gelmemişti nasıl mutlu oldum hatta dr uma bile yazdım. Ewt kanaması olup doğum yapan varmış. Eşimin teyzeside adet gibi kanaması olduğu halde 2 çocuğunuda kucağına almış.
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin

Aminnn canım inşallah herşeyin hayırlısı olsun.Salı günü gideceğim inşallah. Umut oldu bana yazdıklarınseni de çok iyi anlıyorum çook yakın iş yerindeki oda arkadaşım yaşadı bu durumu aynen senin gibiydi hatta onun son aya kadar devam etti inşallah senin öyle olmaz ama çok şükür bebişi çok sağlıklı ve tatlı. Ayrıca kalp atışı varsa bir çok tiski geride bırakmış demektir sende bilirsin.

İnş bnm ki devam etmez strese giriyorum. Eşimde çok üzülüyo belli etmemeye çalışıyo ama.
Bence salı günü duyarsın meleğinin kalp atışını mucize gibi bişey Dr . bana nefesimi tutturarak dinletti heyecandan nefesimi bile tutamadım.
Bnm kontrolümde salı günü.

Sag ol canim Allah (c.c) razi olsun .
Yok ne yqzikki bilmiyordun biri 4 haftalik bir diyeri tek yumurta ikizi olmak uzere 3 kayipdan sonra test yapildi cikti bu gebeligimde ogrendim.
Benimkid3 hem dusuk hemde kan akisini bebege saglikli olmasi amacli canim..
Allah seninde rahatsizliginin sifasini yaptigin igne ictigin ilacla versin insallah kuzum.seninkide zor vallahi ama dedim ya her birimizin farkli imtihanlari var iste Allah yar ve yardimcimiz olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…