Evet canım sezenGebelik sebeplide degisebiliyor.Tahliller istediyse doktorun ya da saglik ocagina gebeligini bildirdiginde yapilan testlerin icinde oluyor canım.Ilk 3 ay icin gebelikte 2.5 altinda olmasi isteniyor
Yukle canim bakalim
Buarada ismin mi Sezen? :)
Siz öncesinde yatırmışsınız bi sorun çıkmamış demek. Ben testi yaptırdığımda 6. Haftanın içinde için ve bebek dusunmuyork3n supriz oldu evde test yapınca öğrenmiştim. Ilk muanemdede kan grubuna kadar genel bir kan testi yapıldı ve buda o testlerden biriydi.TSH a doktor hamileyken mi bakıyor? Bana daha hiç test yapılmadı? Öncesinde yapılmıştı, gebelik düşünmeye başladığımda. Bişi çıkmamıştı. Acaba o yüzden mi istemedi doktorum?
Amin inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli alalım kucaklarimizaCanim kizini Allah bagislasin i sallah minik kuzuna gelince dr verdigi ilaclarla degerlerin normale donecektir eminim ben . Allah verdigi cani bereketiyle mucizesiyle bize bagisliyor ..üzulme canim herşey yoluna gircek insallah .sanada saglikli bir avazda dogum diliyorum Allah 'dan ...
Bak ayni sorunu yasayip ustesinden gelen senin kadar guclu anneler var canim Allah dermansiz dert vermesin gerisini evelAllah cözulur.
Tedaviye başladınız sanirim sizde. Allah kolaylık versin sağlıkla alın kucağınıza insallah sizdemerhaba hoş geldin, hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini :)
benim tam tersi T4 yükselip TSH düşüyor 0,11 şuan
Canım bana da yorum yapar mısın? Karından bakıldı
Evet canım sezen
Anladım.Ne kadar oldu peki?Bizim doğum tarihlerimiz yakın.Biz hala alamadık kalp atışlarını.Benim geç döllenme olabilir adetlerim düzensiz belki döllenmem de geç olmuştur.İnşallah duyarız bizde yaaBnm hiç alttan bakılmadı. Hep karından bakılıyo kanamam olduğu için
Anladım.Ne kadar oldu peki?Bizim doğum tarihlerimiz yakın.Biz hala alamadık kalp atışlarını.Benim geç döllenme olabilir adetlerim düzensiz belki döllenmem de geç olmuştur.İnşallah duyarız bizde yaa
yet07 Sagol canim Allah razi olsun... Bende de pihti sorunu var hemde 4 faktorunde tasiyiciymisim o yuzdende kan inceltici akisi hizlandirici dogal yada ilac olarak kullaniyorum hepsini hemen hemen her sulu tuketigim şeye limon ekliyorum o derece .
Ama resim.nasil atiliyorrplojovic sana iş düştü kuzum :))
İnşallah canım ya. 16 ocak ama ben yumurtlama belirtilerini sanki bi hafta sonraya yakın hissettim.pcos hastasıyım.Bakalım salı netleşir inşallah.Tevekkelallah.Bu arada kanaman varmış seninde okudum bi kaç yerde.Hiç takma Allahın izniyle hiç birşey olmaz.Benim iki arkadaşımdada vardı bu yakın zamanda bebişlerini aldılar kucaklarına. Hatta bi tanesinin kanaması adet gibiydi. Çok şükür birşey olmadıDuyarsın canım olabilir geç döllenmeden falan.
Son adet tarihin neydi. Bnm adet tarihlerimde düZensizdi
sağlık ocağına bildirmem mi gerekli? Ben hiç gitmiyorum sağlık ocağına :)Gebelik sebeplide degisebiliyor.Tahliller istediyse doktorun ya da saglik ocagina gebeligini bildirdiginde yapilan testlerin icinde oluyor canım.Ilk 3 ay icin gebelikte 2.5 altinda olmasi isteniyor
Yukle canim bakalim
Buarada ismin mi Sezen? :)
İnşallah canım ya. 16 ocak ama ben yumurtlama belirtilerini sanki bi hafta sonraya yakın hissettim.pcos hastasıyım.Bakalım salı netleşir inşallah.Tevekkelallah.Bu arada kanaman varmış seninde okudum bi kaç yerde.Hiç takma Allahın izniyle hiç birşey olmaz.Benim iki arkadaşımdada vardı bu yakın zamanda bebişlerini aldılar kucaklarına. Hatta bi tanesinin kanaması adet gibiydi. Çok şükür birşey olmadı
Aminnn canım inşallah herşeyin hayırlısı olsun.Salı günü gideceğim inşallah. Umut oldu bana yazdıklarınseni de çok iyi anlıyorum çook yakın iş yerindeki oda arkadaşım yaşadı bu durumu aynen senin gibiydi hatta onun son aya kadar devam etti inşallah senin öyle olmaz ama çok şükür bebişi çok sağlıklı ve tatlı. Ayrıca kalp atışı varsa bir çok tiski geride bırakmış demektir sende bilirsin.Bnimde yumurtalıklarımda pko görünümü vardı. İlk klomen kullanışımda hamile kaldım. Bnm de son adet tarihim 11 ocaktı.
Snn 16 ocakmış birde geç döllenme olduysa kalp atışını geç duyman normal canım. Dr a ne zaman gideceksin?
Malesef kanamalarım oluyo ama leke şeklinde. İnsanı gerçekten yıpratıyo . Dün hiç gelmemişti nasıl mutlu oldum hatta dr uma bile yazdım. Ewt kanaması olup doğum yapan varmış. Eşimin teyzeside adet gibi kanaması olduğu halde 2 çocuğunuda kucağına almış.
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin
Dosya yukle var cevapla kısmının yanında fotograf arşivinden yüklüyosn ama birazcık bekle yüklenirkenAma resim.nasil atiliyorr
Evet saglik ocaginda takiplerin yapiliyor bildirsen iyi olursağlık ocağına bildirmem mi gerekli? Ben hiç gitmiyorum sağlık ocağına :)
Orayi görüyorum ama basiyorum basiyorum bisey olmuyor nedenseDosya yukle var cevapla kısmının yanında fotograf arşivinden yüklüyosn ama birazcık bekle yüklenirken
Aminnn canım inşallah herşeyin hayırlısı olsun.Salı günü gideceğim inşallah. Umut oldu bana yazdıklarınseni de çok iyi anlıyorum çook yakın iş yerindeki oda arkadaşım yaşadı bu durumu aynen senin gibiydi hatta onun son aya kadar devam etti inşallah senin öyle olmaz ama çok şükür bebişi çok sağlıklı ve tatlı. Ayrıca kalp atışı varsa bir çok tiski geride bırakmış demektir sende bilirsin.
Sag ol canim Allah (c.c) razi olsun .Çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin inşallah. Sanırım pıhtı sorununu daha önceden biliyordun değil mi?bende romatizma olduğu için kanı sulandırsın diye coraspirin ve iğne kullanıyorum. Düşük önlemek içinmiş önlem amaçlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?