İnşallah Rabbim bize de nasip etsin.Benim bi oğlum var kardeş isteğiyle yanıp tutuşuyo bir yıldan fazladır da olmadı.En çok da kalp atışını duyup ona söylemek için bekliyoruz. Senin ilk galiba. Bu arada bende çok üzüldüm ama hayırlısı.Dua edelimİnş bnm ki devam etmez strese giriyorum. Eşimde çok üzülüyo belli etmemeye çalışıyo ama.
Bence salı günü duyarsın meleğinin kalp atışını mucize gibi bişeyDr . bana nefesimi tutturarak dinletti heyecandan nefesimi bile tutamadım.
Bnm kontrolümde salı günü.
İnşallah Rabbim bize de nasip etsin.Benim bi oğlum var kardeş isteğiyle yanıp tutuşuyo bir yıldan fazladır da olmadı.En çok da kalp atışını duyup ona söylemek için bekliyoruz. Senin ilk galiba. Bu arada bende çok üzüldüm ama hayırlısı.Dua edelim
Yaaaaaaa hadi inşallah:)))))Kız canım teoriye göre :)
Sezen68
Eger dogru goruyorsam solda olusum.Erkek bebek demek oluyor karindansa ultrasonun :)
Yaa :) cok denk gelmiyorum goruncede dikkatimi cekiyor :)
Kızımın adı da Sezen :)
Ennn güzeli.Rabbime emanet etmekten daha iyisi mi var? Bende bu ay adetimi bekleyip aşılama yaptırmayı düşünüyordum.Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kocağımıza almayı nasip etsin.AminnEwt canım ilk. Tam ümidi kesmişken hamile olduğumu öğrendim. Bnm için muciZe. Hatta dr dan randevu bile almıştım bu ay olmadı diye.
Her ezan okunduğunda dua ediyorum. Başka elimden bişey gelmiyo malesef.
Ennn güzeli.Rabbime emanet etmekten daha iyisi mi var? Bende bu ay adetimi bekleyip aşılama yaptırmayı düşünüyordum.Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kocağımıza almayı nasip etsin.Aminn
Aa çok sevindimKız canım teoriye göre :)
Sezen68
Eger dogru goruyorsam solda olusum.Erkek bebek demek oluyor karindansa ultrasonun :)
Yaa :) cok denk gelmiyorum goruncede dikkatimi cekiyor :)
Kızımın adı da Sezen :)
Benimde 5.90 çıktı canım 1 haftadir ilac iciyorum sabahlarıMerhaba bende yeni katıldım araniza 9+1 günlük hamileyim. 6+3 de yapılan genel kan testinde tsh 6.60 çıkmış. Ths i yüksek çıkan varmı aranizda
Canim bende cok fena grip oldum antibiyotik verdi kbb doktoru raporluyum dinleniyorum nane yağını duymadimmerhabalar
2 gündür çok kötü grip oldum snüzit var malesef burnum akmadığı için fecii şekilde baş ağrısı çekiyorum. çalıştığım için çok dinlenme fırsatım da olmuyor.bilmeden viks kullandım ama sanırım zararlıymış. nane yağı kullanmayı düşünüyorum ama net bir yazı bulamadım zararı hakkında bilgisi olan varmı yardım etseniz
Sag ol canim Allah (c.c) razi olsun .
Yok ne yqzikki bilmiyordun biri 4 haftalik bir diyeri tek yumurta ikizi olmak uzere 3 kayipdan sonra test yapildi cikti bu gebeligimde ogrendim.
Benimkid3 hem dusuk hemde kan akisini bebege saglikli olmasi amacli canim..
Allah seninde rahatsizliginin sifasini yaptigin igne ictigin ilacla versin insallah kuzum.seninkide zor vallahi ama dedim ya her birimizin farkli imtihanlari var iste Allah yar ve yardimcimiz olsun .
Gebelikte bu hormon artiyormus saglik ocağına giderseniz her tahlili yapıyorlarTSH a doktor hamileyken mi bakıyor? Bana daha hiç test yapılmadı? Öncesinde yapılmıştı, gebelik düşünmeye başladığımda. Bişi çıkmamıştı. Acaba o yüzden mi istemedi doktorum?
Sizede çok geçmiş olsun. Allah yardımcımız olsun insallahBenimde 5.90 çıktı canım 1 haftadir ilac iciyorum sabahları
sağlık ocağına bildirmem mi gerekli? Ben hiç gitmiyorum sağlık ocağına :)
Aa çok sevindimama benim vajinal muayne
Yani normalde sisteme dusunce onlarda ariyor :) Ama bildirmek,takip icin gitmek size kalmis.Bazilari aşılar dahil özel hastanede hallediyor.Eger yakinsa bazen iyi olur.Tetanoz aşısı vs de yapiliyor.
Normalde bende gitmiyorum ama :)
Kız diye tahmin ediyorum :)
Vajinalse tam tersi canim :)
Sagol canim cumlemizeSizede çok geçmiş olsun. Allah yardımcımız olsun insallah
Teşekkür ederim canım -)Yani normalde sisteme dusunce onlarda ariyor :) Ama bildirmek,takip icin gitmek size kalmis.Bazilari aşılar dahil özel hastanede hallediyor.Eger yakinsa bazen iyi olur.Tetanoz aşısı vs de yapiliyor.
Normalde bende gitmiyorum ama :)
Kız diye tahmin ediyorum :)
Vajinalse tam tersi canim :)
Benim de erkek bu teoriye gore.Bakalim tutacak mi?Karindan yapilan ultrasonda sagdan olan kız,sol taraftan keseye girmisse erkek seniyor canim.Alttan gorulende tam tersi.
Eki Görüntüle 2120975
Aynen oyle tabii oncelik sagliklari :) bunlarda isin eglenceli kisimlari :)
Buna göre senin erkek gb duruyor canim :) Bakalim netlesince onaylamis oluruuz :))))
Şu an bende olan aynı seylerden bahsediyorsun canim az bir akıntı geliyor iki gündür kahve ye yakin bazen pembemsi birde adet olucakmisim gibi hem karnim hem belim ağrıyor ama dün gittim ben doktora hersey normal dedi kahve akıntı içinde igne verdiIyı aksamlar kızlar bir sorun olacak. Ben oturarak çalışıyorum işim gereği. İki uc saatte bir azcık ayakta kalabılıyorum . geçen hafta bebegımın kalp atısını duydum atısını ızledım. Doktorum bır ay sora gel progestanıda kullanma artık dedi yaklasık 5 gün once falan. Bebegım yarın tam 8 haftalık. Bugun lavaboya gıttgmde kahverengımsı bi leke mı akıntımı desem gördüm cok azdı ama. 3 ayı doldurmanın hevesindeyım süreklı. Sora sıldım peceteye bır sey yok. Ama dunden beri sag bacagım ve belımın altında bı nokta agrıyo sız ne dyosunuz bu ıse. Dün biraz yataktan savrularak uyandm uyku sersemı bunun etkısı de olablır mı kızlar korkuyorum Allah korusun yavrularımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?