2018 Ekim Anneleri

İnşallah Rabbim bize de nasip etsin.Benim bi oğlum var kardeş isteğiyle yanıp tutuşuyo bir yıldan fazladır da olmadı.En çok da kalp atışını duyup ona söylemek için bekliyoruz. Senin ilk galiba. Bu arada bende çok üzüldüm ama hayırlısı.Dua edelim

Ewt canım ilk. Tam ümidi kesmişken hamile olduğumu öğrendim. Bnm için muciZe. Hatta dr dan randevu bile almıştım bu ay olmadı diye.
Her ezan okunduğunda dua ediyorum. Başka elimden bişey gelmiyo malesef.

Kızlar buna göre benimki ortada mi bana da bi bakar misiniz

Ewt canım ilk. Tam ümidi kesmişken hamile olduğumu öğrendim. Bnm için muciZe. Hatta dr dan randevu bile almıştım bu ay olmadı diye.
Her ezan okunduğunda dua ediyorum. Başka elimden bişey gelmiyo malesef.
Ennn güzeli.Rabbime emanet etmekten daha iyisi mi var? Bende bu ay adetimi bekleyip aşılama yaptırmayı düşünüyordum.Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kocağımıza almayı nasip etsin.Aminn

Ennn güzeli.Rabbime emanet etmekten daha iyisi mi var? Bende bu ay adetimi bekleyip aşılama yaptırmayı düşünüyordum.Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kocağımıza almayı nasip etsin.Aminn

Amin canım inş. Tüm hamişlere nasip etsin

Canim bende cok fena grip oldum antibiyotik verdi kbb doktoru raporluyum dinleniyorum nane yağını duymadim

Amin cnm Allah razı olsun Dediğin gibi herkesin farklı imtihanı var benimki de böyle hamdolsun halime, halimize. Umarım bebeğini kucağına aldığın günleri de görürsün görürüz cnm

TSH a doktor hamileyken mi bakıyor? Bana daha hiç test yapılmadı? Öncesinde yapılmıştı, gebelik düşünmeye başladığımda. Bişi çıkmamıştı. Acaba o yüzden mi istemedi doktorum?
Gebelikte bu hormon artiyormus saglik ocağına giderseniz her tahlili yapıyorlar

sağlık ocağına bildirmem mi gerekli? Ben hiç gitmiyorum sağlık ocağına :)

Yani normalde sisteme dusunce onlarda ariyor :) Ama bildirmek,takip icin gitmek size kalmis.Bazilari aşılar dahil özel hastanede hallediyor.Eger yakinsa bazen iyi olur.Tetanoz aşısı vs de yapiliyor.

Normalde bende gitmiyorum ama :)

Eki Görüntüle 2121114

Kızlar buna göre benimki ortada mi bana da bi bakar misiniz

Kız diye tahmin ediyorum :)

Aa çok sevindim ama benim vajinal muayne

Vajinalse tam tersi canim :)

Ayy senin ağzın bal yesin e mi

Ikiz diye sevinirken 1i gelişimini durdurmuş malesef. Sağlıklı olan iyi durumda 7+4'teyim 13mm olmuş kalp atışını duydum çok şükür
Hakkımızda hayırlısı Rabbim sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah

Teşekkür ederim canım -)

Benim de erkek bu teoriye gore.Bakalim tutacak mi?

Iyı aksamlar kızlar bir sorun olacak. Ben oturarak çalışıyorum işim gereği. İki uc saatte bir azcık ayakta kalabılıyorum . geçen hafta bebegımın kalp atısını duydum atısını ızledım. Doktorum bır ay sora gel progestanıda kullanma artık dedi yaklasık 5 gün once falan. Bebegım yarın tam 8 haftalık. Bugun lavaboya gıttgmde kahverengımsı bi leke mı akıntımı desem gördüm cok azdı ama. 3 ayı doldurmanın hevesindeyım süreklı. Sora sıldım peceteye bır sey yok. Ama dunden beri sag bacagım ve belımın altında bı nokta agrıyo sız ne dyosunuz bu ıse. Dün biraz yataktan savrularak uyandm uyku sersemı bunun etkısı de olablır mı kızlar korkuyorum Allah korusun yavrularımızı

Şu an bende olan aynı seylerden bahsediyorsun canim az bir akıntı geliyor iki gündür kahve ye yakin bazen pembemsi birde adet olucakmisim gibi hem karnim hem belim ağrıyor ama dün gittim ben doktora hersey normal dedi kahve akıntı içinde igne verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…