Şu an bende olan aynı seylerden bahsediyorsun canim az bir akıntı geliyor iki gündür kahve ye yakin bazen pembemsi birde adet olucakmisim gibi hem karnim hem belim ağrıyor ama dün gittim ben doktora hersey normal dedi kahve akıntı içinde igne verdi
Bide canim ayiptir soylemesi biz 4-5 gün önce rahat duramadik doktor bugün eşime onuda sormus rapor almaya gidince ilişki yasak demis ondan olmus olabilir diye bende kanamam yok diye 30 gün sabretmistik Rabbim hepsini korusun inşallahGeçmiş olsun canım benım daha bugun oldu yarın tekrar ederse sayet doktora gıderım inan meraktan ölüyorum bugun persembe gecesı bol bol dua edelımmm
Rabbim kardeşini korusun inşallah üzülme sefaatcin olsun cennetdeIkiz diye sevinirken 1i gelişimini durdurmuş malesef. Sağlıklı olan iyi durumda 7+4'teyim 13mm olmuş kalp atışını duydum çok şükür
Hakkımızda hayırlısı Rabbim sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Bide canim ayiptir soylemesi biz 4-5 gün önce rahat duramadik doktor bugün eşime onuda sormus rapor almaya gidince ilişki yasak demis ondan olmus olabilir diye bende kanamam yok diye 30 gün sabretmistik Rabbim hepsini korusun inşallah
Rabbim kalanı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Kalp atışını yeni mi duydunuz?Bir önceki muayeneniz ne zamandı?Ikiz diye sevinirken 1i gelişimini durdurmuş malesef. Sağlıklı olan iyi durumda 7+4'teyim 13mm olmuş kalp atışını duydum çok şükür
Mıd2 bulantılarım var cn bnde ıcıyorum ama lımonsuz. Kanamam varya kan sulandırıyır dıyr lımon kulalnmıyırum.nçbnm kurtarıcım sodaKızlar ben günde 1 tane maden suyu içiyorum son birkaç gündür de içine limon sıkıyorum maden suyunun bi zararı olmaz dimi
Bende hamile kaldığımi ogrendigimden beri düzenli hergün içiyorum bir sise faydali diye biliyorum magnezyum kalsiyum acisindanKızlar ben günde 1 tane maden suyu içiyorum son birkaç gündür de içine limon sıkıyorum maden suyunun bi zararı olmaz dimi
Çok faydalı kiKızlar ben günde 1 tane maden suyu içiyorum son birkaç gündür de içine limon sıkıyorum maden suyunun bi zararı olmaz dimi
Ikiz diye sevinirken 1i gelişimini durdurmuş malesef. Sağlıklı olan iyi durumda 7+4'teyim 13mm olmuş kalp atışını duydum çok şükür
Iyı aksamlar kızlar bir sorun olacak. Ben oturarak çalışıyorum işim gereği. İki uc saatte bir azcık ayakta kalabılıyorum . geçen hafta bebegımın kalp atısını duydum atısını ızledım. Doktorum bır ay sora gel progestanıda kullanma artık dedi yaklasık 5 gün once falan. Bebegım yarın tam 8 haftalık. Bugun lavaboya gıttgmde kahverengımsı bi leke mı akıntımı desem gördüm cok azdı ama. 3 ayı doldurmanın hevesindeyım süreklı. Sora sıldım peceteye bır sey yok. Ama dunden beri sag bacagım ve belımın altında bı nokta agrıyo sız ne dyosunuz bu ıse. Dün biraz yataktan savrularak uyandm uyku sersemı bunun etkısı de olablır mı kızlar korkuyorum Allah korusun yavrularımızı
Slm kizlar benim aksamdan beri basim agriyor.parol ictim uyudum ama yine basladi.atesim de var.bebe aspirini icsem mi acaba?hem ates dusürucü hemde agri kesici ya ondan diye soruyorum.
Mıd2 bulantılarım var cn bnde ıcıyorum ama lımonsuz. Kanamam varya kan sulandırıyır dıyr lımon kulalnmıyırum.nçbnm kurtarıcım soda
Bende hamile kaldığımi ogrendigimden beri düzenli hergün içiyorum bir sise faydali diye biliyorum magnezyum kalsiyum acisindan
Bende pıhtılaşma var iğne kullanıyorum zaten limonsuz içeyim bariÇok faydalı ki
Saçmalama tabiki içemezsinSlm kizlar benim aksamdan beri basim agriyor.parol ictim uyudum ama yine basladi.atesim de var.bebe aspirini icsem mi acaba?hem ates dusürucü hemde agri kesici ya ondan diye soruyorum.
Simdi soramam ki.gece sonucta.Dr una mutlaka sor canım hiç riske girme derim.
Ne yapmadim ki gecsin diye.soğuk bezle yatiyorum.kulagima vuruyor atesi ve agrisi.Saçmalama tabiki içemezsin
Zararı olmasa bile içemezsin ilk zamanlar ben sigarayı da bırakınca şiddetli baş ağrısı çekiyordum birde migren var bende kafamı soğuk su ile islattim durdum soğuk havlu falan hafifledi sen de dene
Gebeliğimden bu yana hep baş ağrısı çektim ama hiç ilaç kullanmadım.doktoruna danışmadan ilaç kullanma derimSlm kizlar benim aksamdan beri basim agriyor.parol ictim uyudum ama yine basladi.atesim de var.bebe aspirini icsem mi acaba?hem ates dusürucü hemde agri kesici ya ondan diye soruyorum.
Yok canım merak etme bir şey olmaz hatta zaman içinde yaşamamız olası olan krampları falan da engellerKızlar ben günde 1 tane maden suyu içiyorum son birkaç gündür de içine limon sıkıyorum maden suyunun bi zararı olmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?