Açıklama yapması gerekiyordu doktorunun neden verdi diye , düşük önleyici bu ilaçHanımlar bir sorum olacak size ben 7 haftalık hamileyim. Doktora gittim vajinal ultrasonla muayene oldum. Bana adet ağrın oluyor mu dedi ben de ara sıra dedim progesteron verdi hazneden kullan dedi. Hem her şey yolunda dedi hem de bu ilacı verdi bir fikri olan var mı. Adet sancısı varsa kanama başlamasını engeller bu ilaç dedi.
Kullanmadim vazgectim canım.mecbur çekecem.ben ayes icin endiseliydim.bebege bisey olur diye.onun icin iceyim demistim.Gebeliğimden bu yana hep baş ağrısı çektim ama hiç ilaç kullanmadım.doktoruna danışmadan ilaç kullanma derim
Ateş zarar vermez kaç ateşinKullanmadim vazgectim canım.mecbur çekecem.ben ayes icin endiseliydim.bebege bisey olur diye.onun icin iceyim demistim.
Canım bence bu gece için pek yapılacak bir şey yok gibi de yarın hemen dr a git bir enfeksiyon ya da belki zehirlenme tarzı bir şey var orada durumuna göre hareket ederler. Korkutmak için söylemedim tabi insanın aklına bir sürü şey geliyor en iyisi çabucak durumunun ne olduğunu öğrenip bu doğrultuda tedavinin yapılması. Çok geçmiş olsun canımSimdi soramam ki.gece sonucta.
Ne yapmadim ki gecsin diye.soğuk bezle yatiyorum.kulagima vuruyor atesi ve agrisi.
Bide ustünuzden uzak.hem ishal oldum
Hemde kusuyorum.midemde bisey kalmadı.gece gece de nereye gdek ne yapak sastim.doguda gelismemis bi yerdeyiz.araba da yok.mecbur cekiyorum.
Soğuk suyla yikadim yüzümü.surekli de bezi soguk suyla yikayip koyuyorum alnima.ne fayda.
Tedaviye başladınız sanirim sizde. Allah kolaylık versin sağlıkla alın kucağınıza insallah sizde
Slm kizlar benim aksamdan beri basim agriyor.parol ictim uyudum ama yine basladi.atesim de var.bebe aspirini icsem mi acaba?hem ates dusürucü hemde agri kesici ya ondan diye soruyorum.
merhaba progestanı daha kolay hamilelik geçirmeniz için veriyor doktorlar onda bir sıkıntı yok bende hamilelğimi duyar duymaz başla dedi doktorum ne keseyi görmüştü ozaman ne bişey oyüzden takılma bu konuya benceAçıklama yapması gerekiyordu doktorunun neden verdi diye , düşük önleyici bu ilaç
Rabbim kardeşini korusun inşallah üzülme sefaatcin olsun cennetde
Rabbim kalanı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Kalp atışını yeni mi duydunuz?Bir önceki muayeneniz ne zamandı?
Kızlar selam,
Boğazım feci ağrıyor... Sabah kalktığımda yutkunamıyor oluyorum. Gece yatmadan zencefil limon bal karıştırıp sıcak sıcak içtim. O biraz yumuşattı ama dinlenmek şart. E bizim gibi çalışan insanlarda da dinlenme olmuyor mlum... Önerisi olan var mı boğaz için?
Havalara dikkat edin, tam hastalık havası!
Ihlamur , bol limonlu corbaKızlar selam,
Boğazım feci ağrıyor... Sabah kalktığımda yutkunamıyor oluyorum. Gece yatmadan zencefil limon bal karıştırıp sıcak sıcak içtim. O biraz yumuşattı ama dinlenmek şart. E bizim gibi çalışan insanlarda da dinlenme olmuyor mlum... Önerisi olan var mı boğaz için?
Havalara dikkat edin, tam hastalık havası!
Olabilir canim.Benim kizimda 11 haftalikkken kiz diye dusunuyorum demisti doktor ki oyleymisSelam kizlaarr. Benim 23 Martta ikinci randevum var 12+3 olacagim. Meraktan catliyorum doktorun cinsiyetini soyleme ihtimali nedir sizce gozrebilir mi belli olur mu tam ?
genellikle tahminde bulunuyorlar doktorlar kesin konuşmuyorlar ama tahmin yürütüyorlar geneldede doğru çıkıyor :) çok güzel heycanlı evredesin rabbim sağlıkla aldırsın kucağınaSelam kizlaarr. Benim 23 Martta ikinci randevum var 12+3 olacagim. Meraktan catliyorum doktorun cinsiyetini soyleme ihtimali nedir sizce gozrebilir mi belli olur mu tam ?
pastil şart ama doktoruma sormadan kullanmayayım dedim. Bazılarında ağrı kesici var çünkü...Ihlamur , bol limonlu corba
Balli sut ve pastil kullanilabilir.
Gecmis olsun
Okadar detayli bilmiyorum.pastil şart ama doktoruma sormadan kullanmayayım dedim. Bazılarında ağrı kesici var çünkü...
Teşekkür ederim...
Amin insallah hepimiz saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza. benim ilk kontrolumde tam 7 haftaliktim bebegi gormeye ve kalp atisini duymaya gitmistik. Doktor kalp sesini dinletti 2-3 saniye sonra dedi ki kalp atimina gore erkege benziyor. Ben de sasirdim hatta bu kadar erken nasil tahmin yapiyorsunuz mumkun olabiliyor mu felan dedim. Yani bilimsel degil ama biz artik tecrubeden anliyoruz ama sen yine de kendini cok kaptirma dedi. cok sasirmistim. Bakalim bu seferki kontrolde ne dicek cok merak ediyorum.genellikle tahminde bulunuyorlar doktorlar kesin konuşmuyorlar ama tahmin yürütüyorlar geneldede doğru çıkıyor :) çok güzel heycanlı evredesin rabbim sağlıkla aldırsın kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?