2018 Ekim Anneleri

Açıklama yapması gerekiyordu doktorunun neden verdi diye , düşük önleyici bu ilaç

Açıklaması ara sıra adet sancımın olması düşük riski var mı diye sordum hayır dedi

Canım bence bu gece için pek yapılacak bir şey yok gibi de yarın hemen dr a git bir enfeksiyon ya da belki zehirlenme tarzı bir şey var orada durumuna göre hareket ederler. Korkutmak için söylemedim tabi insanın aklına bir sürü şey geliyor en iyisi çabucak durumunun ne olduğunu öğrenip bu doğrultuda tedavinin yapılması. Çok geçmiş olsun canım

Slm kizlar benim aksamdan beri basim agriyor.parol ictim uyudum ama yine basladi.atesim de var.bebe aspirini icsem mi acaba?hem ates dusürucü hemde agri kesici ya ondan diye soruyorum.

6 haftalik iken gribe yakalanmistim, atesimde cikmisti drum gunde 3 tane kullanmak uzere yalnizca parol icebilecegimi soylemisti hamilelikte parolun bir sakincasi olmadigini belirtmisti yinede kendi dr nuz ile gorusun ama basima geldiginden paylasmak istedim gecmis olsun :)

Açıklama yapması gerekiyordu doktorunun neden verdi diye , düşük önleyici bu ilaç
merhaba progestanı daha kolay hamilelik geçirmeniz için veriyor doktorlar onda bir sıkıntı yok bende hamilelğimi duyar duymaz başla dedi doktorum ne keseyi görmüştü ozaman ne bişey oyüzden takılma bu konuya bence

Rabbim kardeşini korusun inşallah üzülme sefaatcin olsun cennetde

Inşallah amin teşekkür ederim

Rabbim kalanı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Kalp atışını yeni mi duydunuz?Bir önceki muayeneniz ne zamandı?

Amin cümlemizde inşallah
Kalp atışını yeni duyduk daha önce 5+4'te gitmiştim 2 kese vardı kalp atışı için erkendi. Dün 7+4'te kesenin biri gelişimini durdurmuş diğeri saglikliydi çok şükür

Kızlar selam,
Boğazım feci ağrıyor... Sabah kalktığımda yutkunamıyor oluyorum. Gece yatmadan zencefil limon bal karıştırıp sıcak sıcak içtim. O biraz yumuşattı ama dinlenmek şart. E bizim gibi çalışan insanlarda da dinlenme olmuyor mlum... Önerisi olan var mı boğaz için?

Havalara dikkat edin, tam hastalık havası!

Bnm de dün ağrıyodu bol bol portakal mandalina kivi yedim. Birde tuzlu limonlu gargara yaptım. Gece yatarkende soda limon içtim. Şu an boğazlarım daha iyi

Ihlamur , bol limonlu corba
Balli sut ve pastil kullanilabilir.
Gecmis olsun

Selam kizlaarr. Benim 23 Martta ikinci randevum var 12+3 olacagim. Meraktan catliyorum doktorun cinsiyetini soyleme ihtimali nedir sizce gozrebilir mi belli olur mu tam ?
genellikle tahminde bulunuyorlar doktorlar kesin konuşmuyorlar ama tahmin yürütüyorlar geneldede doğru çıkıyor :) çok güzel heycanlı evredesin rabbim sağlıkla aldırsın kucağına

pastil şart ama doktoruma sormadan kullanmayayım dedim. Bazılarında ağrı kesici var çünkü...

Teşekkür ederim...
Okadar detayli bilmiyorum.
Ama tabiki bu donem yani ilk 3 ay ayrica onemli kafamiza takilan herseyi sormaliyiz.

genellikle tahminde bulunuyorlar doktorlar kesin konuşmuyorlar ama tahmin yürütüyorlar geneldede doğru çıkıyor :) çok güzel heycanlı evredesin rabbim sağlıkla aldırsın kucağına
Amin insallah hepimiz saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza. benim ilk kontrolumde tam 7 haftaliktim bebegi gormeye ve kalp atisini duymaya gitmistik. Doktor kalp sesini dinletti 2-3 saniye sonra dedi ki kalp atimina gore erkege benziyor. Ben de sasirdim hatta bu kadar erken nasil tahmin yapiyorsunuz mumkun olabiliyor mu felan dedim. Yani bilimsel degil ama biz artik tecrubeden anliyoruz ama sen yine de kendini cok kaptirma dedi. cok sasirmistim. Bakalim bu seferki kontrolde ne dicek cok merak ediyorum.

Kizlar birde seyi soracaktim cogul gebelik yasayan var mi bilmiyorum ama ilk muayenede tek kese tek kalp atimi duyup sonrasinda ikiz olma olasiligi var mi? aranizda yasayan ya da sahit olan var mi boyle biseye? Benim annem ikiz ve ailemizde de hem anne tarafinda hem baba tarafinda ikiz cok var ayni sekilde esimin tarafi da oyle. ben cok minyon tipli biriyim ilk hamileligim bu yuzden zor gecmisti vucut tasiyamiyor ikiz olursa diye cok korkuyorum. Bakimi da daha zor oluyor ama kismet iste Rabbim saglikli versin de yine de var mi boyle birseyle karsilasan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…